Bu dönemde 0.6kg azımsanacak bir kg değil canım, bozma moralini. Regle birlikte oluşan ödem gidince cumaya çok güzel bir sonuç gelecektir emin ol
Emeğine sağlık canım
tebrikler kızlar harikasınız
38 beden kırmızı çizgimiz
gelsin 36 beden. Güle güle giy canım
Akşam öğünün ve su çok güzel canım. Hamburger göz kırpıyır
afiyet olsun.
Sabah geçmi uyanıyorsun canım. Eger öyle ise net 1.5 kg eksi görürsün bu hafta. Süper kurallar düşğnmüşsün.
Öğlen ekmek bir dilim olabilirmiş. Güzel canım afiyet olsun.
Menünün sende farkındasın canım
afiyet olsun.
Çok şermiş anneciğin
Harika olur halacığımmm, tok tutar
Çok tatlı yaaa
Canımmm ben bu hafta yeni bir liste oluşturdum. Onu kendime göre uyarlamaya çalıştım.İlk hedef aç kalmadan midemi küçültmek. Ayrıca en önemlisi öğün atlamamak. İnşallah bu haftada bu şekilde devam edeceğim. Artı her gün leslie yürüyüş ve 3lt su. Bu haftaki planım böyle canım
Takım olarak spor yarışmaları etkili olur diye düşünüyorum ben de. Bakalım istikrarlı olursak kesinlikle tartıya yansıyacaktır canım.
Geçmiş olsun canım
kurallar süper, özellikle son madde taktire şaya
Yapılan kaçak kiloya yansıyınca 2 yada 3 gün onu verm ek için uğraşıyorsun çok can sıkıcı oluyor. Kaçamaklarıda tadımlık yapabilse süper olacak. Bu defa gelen artıya değil sadece kg vermeye odaklanacağız aslında. Bu hafta leslie aksatmadan yapabilirsek çok iyi olaca diye düşünüyorum canım
Bence de Kesinlikle doğru tespit canım.
Afiyet olsun canım. Tek öğün zorlanmadı mı
Hepimiz aynı amaç için burdayız canım. Emeklerin için çok teşekkür ederiz. Bu gelip geçici bir durumdur. En kısa sürede toparlanır inşallah canım
4+
+1
Afiyet olsun canım
Emeğine sağlık canım
tebrikler kızlar
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım