Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltıda sadece çay mı içtin Güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü ama saat 4e kadar nasıl aç durdun valla helal olsun
22.05.2021
12 00
Sahanda 2 yumurta, 1.5 dlm ekmek, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates salatalik, 1 tk reçel

15 00 sade kahve 1 hurma

19 00 7 yk bakla, 3 yk bezelye yoğurt

Su: 3lt olur
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun cok iyi
Afiyet olsun bugun menüler hep güzel masallah

22 Mayıs menü

Kahvaltı 08.30
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Labne, iki dilim kaşar
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

12.30
Yeşil çay

16.00
5 badem, 5 Antep fıstığı, 5 kuru üzüm

19.00
8 çiğ köfte
1 lavaş
1 bardak ayran

4 lt su
Spor yok bugun kızım rahatsız aksama kadar canım cıktı uyuttum uzandım cok yorgunum

Afiyet olsun canım güzel

Aslinda bildiğin omlet ama fırında tepside piştiği icjn borek dedim aynen ben de yulafla deneyeceğim ve kesinlikle yoğurt ekleyeceğim,çok mantıklı

Ah ah minik kızımız için eşim saatlerce bıkmadan arar en tazesini en güzelini bulur yok canim ayran,yoğurt vermedim,şifa olsun kuzuma

Geçmiş olsun canım.aksamki lavas olmasaymış kurtarırmış.

Güzel canım afiyet olsun

Aaa bak iyi aklıma geldi ben de bu aksam yoğurt pul biber limon kurune başlayım

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun spor da var
Sağol canım
Güzel canım afiyet olsun

Sağol kuzum

Afiyet olsun kuzum güzel olmuş suyu bi yarım litre daha içmeye çalış yatana kadar
Canım içiyorum yatana kadar artı bir de en az 2 bardak bitki çayı içiyorum bugün yazmayı unutmuşum
Sağol canım 3 e çıkarmaya çalışacağım canım bitki çayı da içince bazen çok içemiyorum
Mis gibi menü spor da güzel
8 çiğ köfte fazla olmuş artı lavaş da var 5 tane olsa iyimiş lavaş ile afiyet olsun canım
25 Mayıs
8.30
Şekersiz çay
10 tane patates kızartması
5 zeytin

2=30
Ton Balık

6.30
Bir kase kisir
2 bardak şekersiz çay

2 litre su
Ahh patates kızartması 10 taneyle iyi durmuşsun olmasa daha güzel olurmuş ama afiyet olsun

Ilk defa leslie yaptim bi daha yaparmiyim bilemiyorum cok ama cok basit ve kalori yakimi sanmiyorumki cok olsun ben spor yaparken terlemiyorsam kalp atisim yukselmiyosa spordan saymiyorum valla
Leslie de terlemiyorsan doğru yapmıyor olabilirsin canım çünkü terletir. 30 dk lık olanı yap o halde

Geçmiş olsun canım.aksamki lavas olmasaymış kurtarırmış.
Sagol canım. Çiğ köfteeden baska bişey yemeyince yanında lavaşla yedim doyurucu olsun sonra acıkmayım diye öğlen yemeği de yemedim. Ama bu incecik lavaşlar varya ondan çiğ köfte için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…