- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.921
Amin canım inşallah biz de öyle oluruz hayatta hersey bizim için güzellikler de zorluklar daGüzel bence canim afiyet olsun
Bunu bende görüyorum çocuklar evlenince birbirine ilgisi artan çiftler. Yada yılar geçtikçe birbirinin değerini daha mı iyi anlıyor insan acaba. İnşallah gittikçe iyiye giden evliliklerden olur hepimizin evliliği canim. Sagolasin düşünüp yazdığın için
Oh ne güzel olmuş temiz hava almışsın.
Ayyy boya zor iş Allah kolaylık versin canım.
E olur tabi bugün cuma yarın cumartesi yarın menü diye başının etini yerim bende
Çok güzel canım tebrik ederim28.05.2021 kilo bildirimi
Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
Günaydın canım hoş geldin özledik seniGünaydın
Güzel canım afiyet olsun27.05.2021
Kahvaltı 7.00
1dilşm t. B. Ekmeği, 1 dilim peynir, 3zeytin
Domates ve salatalık, çay
Ara 10.30
Üç ceviz, üç yeni dünya, 1dilim karpuz
Öğlen 14.00
1dilim t. B ekmeği, domates ve salatalık, 1dilim peynir, çay
Ara 16.00
1 kupa az sütle nescafe
Akşam 19.00
1 servis kaşığı taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, salata, 1dilşm t. B. Ekmeği
Spor=fat 30 minute leslie =90puan
5222 adım=52puan
Su=3lt
@UcanSupurge
@Breeze96
G Goklerce
Çok güzel canım afiyet olsun27 Mayıs menüm
Kahvaltı:8.30
1yumurta
Kk peynir
Şekersiz çay
Öğle:13.00
2yk taze fasulye
2yk yogurt
2dolma biberin sadece biberi
salata
aksam:18.00
2yk kıymalı patlıcan
2yk yoğurt
su:2,5litre
spor:10000adım(foto cekmeyi unuttum)
100puan
@UcanSupurge G Goklerce
Reglin etkisi vardır canım inşallah haftaya daha güzel olurGünaydın kızlar
+1 deyim bugün ama bekliyordum. Dün regl oldum ve bu hafta hiç dikkat edemedim. Gece 11.30 a kadar uzaktan eğitimlerim vardı. İnş bu hafta toparlıcam
Tebrikler canım süper eksi28.05.2021 kilo bildirimi
Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
Regl için normal rakam canım pazartesiye eksiye geçersin insAllahGünaydın kızlar
+1 deyim bugün ama bekliyordum. Dün regl oldum ve bu hafta hiç dikkat edemedim. Gece 11.30 a kadar uzaktan eğitimlerim vardı. İnş bu hafta toparlıcam
Tebrikler canım ay rüyana güldüm baya çok güzel eksiKızlar günaydınbu sabah regl ile uyandım dedim eyvah tartida kesin artı gelicem, hatta inanmazsinz uyanmadan önce kabus gördüm güya bakanlar kurulu ile tartiliyormusuz ve ben sadece -100 gelmişim aman Allahım ne büyük olay yapıyorlar nerdeyse beni içeri atacaklar neyse bildirimimi yapayım regle rağmen beni mutlu etti inşallah sizi de mutlu eder
Geçen hafta:61.9
Bugun: 61.2
Fark: -0.7
Yuzde: -1.130Eki Görüntüle 2859138
Çok teşekkür ederim canımTebrikler canım süper eksi
Regl için normal rakam canım pazartesiye eksiye geçersin insAllah
Tebrikler canım ay rüyana güldüm baya çok güzel eksi
Reglin etkisi vardır canım inşallah haftaya daha güzel olur
Yok canım.sadece regl değil dikkat etmedim hiç.çok istediğim bi eğitim vardı pandemi olunca uzaktan bulabildim. Normalde gitmem mümkün değildi. Ama çok geç bittti hep. Hiç dikkat edemedim. Spor da yapamadımReglin etkisi vardır canım inşallah haftaya daha güzel olur
Çok teşekkür ederim canımoo ben de ne rüyalar var bildiğin ağır sacmaliyorum rüyalarımda
Gayet güzel ekşi tebrikler canim28.05.2021 kilo bildirimi
Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
Güzel bence Afiyet olsun canım27.05.2021
Kahvaltı 7.00
Ara 10.30
Öğlen 14.00
Ara 16.00
1 kupa az sütle nescafe
Akşam 19.00
5222 adım=52puan
Su=3lt
@UcanSupurge
@Breeze96
G Goklerce
Güzel menu dolmanin içini niye yemedin pirinçli mıydı canim27 Mayıs menüm
1yumurta
Kk peynir
Şekersiz çay
2yk taze fasulye
2yk yogurt
salata
2yk kıymalı patlıcan
2yk yoğurt
100puan
@UcanSupurge G Goklerce
Ayy ne güldüm rüyana regle rağmen güzel ekşi tebrikler canimKızlar günaydınbu sabah regl ile uyandım dedim eyvah tartida kesin artı gelicem, hatta inanmazsinz uyanmadan önce kabus gördüm güya bakanlar kurulu ile tartiliyormusuz ve ben sadece -100 gelmişim aman Allahım ne büyük olay yapıyorlar nerdeyse beni içeri atacaklar neyse bildirimimi yapayım regle rağmen beni mutlu etti inşallah sizi de mutlu eder
he yaaaİçi geçmiş bunların beeeee
sağol canımmHarıkaaaa
ahhh o kadayıff ahhhh09.00 1 haslanmıs yumurta
13 .00 3 kuru biber dolması
18.00 1 kase yayla corbası,1 kase patates yemegi,1 dilim kadayıf
Spor yok su 2lt
yok be kuzum seninle ne ilgisi var haftalardır böyleyim de sen konuşunca açılıverdim sadece, konuşasım varmışGüzel menü bence afiyet olsun canim
Düzelir motivasyon bı harekete geçmeye bakar
Uyuz güzelmiş
Bak ya ben dert açtım bugün senin modun düştü. Kusura bakma canim. Sabaha güzel uyan
Gayet güzel menü afiyet olsun
Valla ne bileyim söz bitti bende . Ama seninki beben küçük daha düzene girer merak etme. Bebek sonrası bı sarsıntı hep oluyor sanki.
Onu yapamiyorum çünkü çocuklar salmiyo beni
güzel canım afiyet olsun
sürekli olmamak şartıyla vücudu şaşırtmak için 1 ya da 2 gün tek öğün beslenebilirsin canımAfiyet olsun
Afiyet olsun canim tek ogun beslenmek kilo verdirirmi acaba bana y’a bndemi denesem diyom kilo verme surecim durdu resmen
Saol canim
Afiyet olsun canim guzel menu
bilmiyorum ki kuzum belki de etkilendiğimdenGüzel canım afiyet olsun
Canım cuma günleri fotoğraflı tarih ve nickli paylaşım yapiyorüz, artık ne çıkarsa kismetimjze
Canım dertlenme nerdeyse hepimiz aynıyim malesef hesaplar tutmuyor, ben sürekli etkinlik falan yapmıyorum olmuyor her dk bazen kendi de oynuyor, bana da çevreden çalışıyorum da çocuğumu ihmal ediyorum mağdur ediyorum gibi bir algı yapılıyor ama bakıyorum ev hanımları da 24 saat cocuklâ etkinlik mi yapıyor, ben aksam gelince nerdeyse hep ona ayırıyorum zamanını yani yaptığım ise bile onu dahil ediyorum o şekilde yapıyorum
Ne güzel canım ya ben daha olmadım
Canım bence sen etkilenmişsindir öyle birşey olduğumu sanmam, çocuktan sonra biz de bir ara tuhaflastik uzaklaştık paylaşımlarımız azaldı ikimiz için de zor dönemdi ben biraz sinirliydim hem çocuk hem iş gergin oluyordum tabi baya da yoğun çalışıyordum o dönem, adamın herseyi batıyor du bana sonra konuştuk sanırım ben açtım konuyu da ve konuştuktan sonra, tabi benim işim de hafifledi şimdi, daha iyi olduk yani düzelme oldu...Tabi ilk evlendiğimiz zamanlar gibi cicim ayında değiliz ama daha iyiyiz eskiye göre
Canim eğer duzelne ihtimali varsa araya daha fazla soğukluk girmeden konuş , yani ciddi birsey yoksa gurur yapıp inatlaşıp daha da soğumayın birbirinizden
güzel canım afiyet olsun27.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00 1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 cevi
16.00 sade kahve 6 fıstık
19.00
6 yk kabak yemegi (az bulgurlu )
2 köfte, yogurt, salata
Su: 3 lt
10 bin adım 100p @asliogretmen
sağol kuzumSabah iki dilim ekmek dörtte döner ekmekli biraz fazla olmus ekürim insallah yarın tartıyı etkilemez afiyet olsun
Çok iyi afiyet olsun
Afiyet olsungüzel menü
Güzel afiyet olsun canım
Afiyet olsun cok iyi canım tartı öncesi
afiyet olsun canım27 Mayıs menü
Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Çok az Labne
Domates salatalık
Bolca yeşillik
Bir dilim ekmek
12.00
Yeşil çay
15.30
Yarım tavuk dürüm
3 acı biber turşusu
19.30
Bir karnıyarık fırında yaptım kızartma değil
Bir kase yogurt
Bol salata
4 lt su
Spor yok bugun cok temizlik yaptım yoruldum
bi yarım litre kadar daha içtim kuzum sağol :)Tartı öncesi ekmekler ve döner fazla olmuş canimsuyu da biraz daha arttırman lazim
Akşam baya hafif olmuş canim,
Gayet guzel canım, suyu biraz daha arttıran iyi olur
Akşam çok kötü olmuş canimsu da az
Güzel canım afiyet olsun
İnan bana 25 yıldan sonra düzenler var biliyor musun ? Burda tanıdığım bir abla maşallahimiz var çocuklar küçükken çok kötüydük çok zordu şimdi çok iyiyiz diyor, pandemi dışında her hafta sonuna eşi bir etkinlik duzenliyormus inan gittikçe kötülesen evlilikleri o kadar çok duydum ki bu abla benim için bile umut oldu...bu şekilde çok vardır belki de, yani sorunun tam olarak ne bilmiyorum ilgisizlik uzaklık mi
Güzel canım ama turşu ve ödem yapabilecek şeyleri perşembe günü tuketmemeye çalışıyoruz
şahaneeee, tebrikler kuzumm28.05.2021 kilo bildirimi
Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
güzel canım afiyet olsun27.05.2021
Kahvaltı 7.00
Ara 10.30
Öğlen 14.00
Ara 16.00
1 kupa az sütle nescafe
Akşam 19.00
5222 adım=52puan
Su=3lt
@UcanSupurge
@Breeze96
G Goklerce
güzel olmuş canım afiyet olsun27 Mayıs menüm
1yumurta
Kk peynir
Şekersiz çay
2yk taze fasulye
2yk yogurt
salata
2yk kıymalı patlıcan
2yk yoğurt
100puan
@UcanSupurge G Goklerce
ayyy koptummm ilahi yaaKızlar günaydınbu sabah regl ile uyandım dedim eyvah tartida kesin artı gelicem, hatta inanmazsinz uyanmadan önce kabus gördüm güya bakanlar kurulu ile tartiliyormusuz ve ben sadece -100 gelmişim aman Allahım ne büyük olay yapıyorlar nerdeyse beni içeri atacaklar neyse bildirimimi yapayım regle rağmen beni mutlu etti inşallah sizi de mutlu eder
Her zaman anlatmak konuşmak istersen burdayız canim. Deertlesmek iyidirok be kuzum seninle ne ilgisi var haftalardır böyleyim de sen konuşunca açılıverdim sadece, konuşasım varmış
Yok be canim bu laf klasiktir her erkek aldatır diye söylenir hep. Heleki kocası aldatmış bir kadının söylemesi seni şüpheye düşürmesin bence. Şimdi onun ruh hali değişiktir.bilmiyorum ki kuzum belki de etkilendiğimden
ama dün o boşanmış arkadaşımla konuştum biz ailecek görüşürdük
dedi ki bak bunu unutma her erkek aldatır dedi ama garip bi vurgulamayla söyledi
hani sanki bişe biliyormuş da gözünü aç dermiş gibi
acaba dedim eski eşi benim eşim için Xde aldatıyor her erkek yapıyor gibi bi konuşma mı yaptı
aman ne biliyim ya da baya baya kuruyorum ben şu an
En azından artıda değilsin canim kilona göre de hiç azımsanmayacak bir ekşi tebriklerWC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Eksiyim ama daha fazla olabilirdi
geçen hafta: 58,30
Bu hafta: 57,90
Fark: 400
Yüzde: 0,69
Eki Görüntüle 2859208
Canım arkadaslarinki gibi tartı fotoğraflı da paylaş bildirimini .Selamlar , kilo veren herkesi tebrik ediyorum , vermeyenlerde bu hafta booll ekşi görür inş.
Bende bu sabah tuvalete çıkamadan malesef evden çıkarken son dk tartıldım foto çekemedim.Ananas detoks yapıyorum 3. Gün bugün ve başladığım gün 72.1 idi.
Bu sabah 69.9 geldim
Fark 2.2
%3.85
Teşekkürler canım , yarın foto çeker rahat rahat paylaşırımCanım arkadaslarinki gibi tartı fotoğraflı da paylaş bildirimini .
Bu arada eksin süper
Off misafir olayı hepimizi mahvediyor. Keşke dayanıp yemeseydin gayette güzel eksin varmış. Zaten gerçek kilon da değildir bu geç yattiysan onunda etkisidir yemediysen birşeyler az sonra birdaha tartil canim olmazsaEki Görüntüle 2859196
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.1
Fark 0.4
Yüzde 0.536
Kızlar dün -1 dim.Misafir gelince düzenim alt üst oluyor yaŞehir dışından geldiler,gece ikiye kadar oturduk,ikiye kadar da çerez,meyve,çay,kahve ikramlar oldu iki haftadır misafirlerim geliyor,artık havalar ısındı,şehir dışından çok misafirlerim gelir,buna bir çözüm bulmam lazım ama nasıl.
Bu arada geçen hafta yaptığım listeye bire bir uydum,gün aşırı yürüyüş yaptım,menulerime dikkat ettim o konuda içim çok rahat ama dün mahvettim emeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?