Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar günaydın bu sabah regl ile uyandım dedim eyvah tartida kesin artı gelicem, hatta inanmazsinz uyanmadan önce kabus gördüm güya bakanlar kurulu ile tartiliyormusuz ve ben sadece -100 gelmişim aman Allahım ne büyük olay yapıyorlar nerdeyse beni içeri atacaklar neyse bildirimimi yapayım regle rağmen beni mutlu etti inşallah sizi de mutlu eder
Geçen hafta:61.9
Bugun: 61.2
Fark: -0.7
Yuzde: -1.130

Amin canım inşallah biz de öyle oluruz hayatta hersey bizim için güzellikler de zorluklar da
28.05.2021 kilo bildirimi
Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
Çok güzel canım tebrik ederim
Günaydın canım hoş geldin özledik seni
Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Günaydın kızlar
+1 deyim bugün ama bekliyordum. Dün regl oldum ve bu hafta hiç dikkat edemedim. Gece 11.30 a kadar uzaktan eğitimlerim vardı. İnş bu hafta toparlıcam
Reglin etkisi vardır canım inşallah haftaya daha güzel olur

Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
Tebrikler canım süper eksi
Günaydın kızlar
+1 deyim bugün ama bekliyordum. Dün regl oldum ve bu hafta hiç dikkat edemedim. Gece 11.30 a kadar uzaktan eğitimlerim vardı. İnş bu hafta toparlıcam
Regl için normal rakam canım pazartesiye eksiye geçersin insAllah
Tebrikler canım ay rüyana güldüm baya çok güzel eksi

Yok canım.sadece regl değil dikkat etmedim hiç.çok istediğim bi eğitim vardı pandemi olunca uzaktan bulabildim. Normalde gitmem mümkün değildi. Ama çok geç bittti hep. Hiç dikkat edemedim. Spor da yapamadım

Son düzenleme:
Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
Gayet güzel ekşi tebrikler canim
Güzel bence Afiyet olsun canım
Güzel menu dolmanin içini niye yemedin pirinçli mıydı canim
Ayy ne güldüm rüyana regle rağmen güzel ekşi tebrikler canim

İçi geçmiş bunların beeeee
he yaaa

sağol canımm

09.00 1 haslanmıs yumurta
13 .00 3 kuru biber dolması
18.00 1 kase yayla corbası,1 kase patates yemegi,1 dilim kadayıf
Spor yok su 2lt
ahhh o kadayıff ahhhh
afiyet olsun balımm

yok be kuzum seninle ne ilgisi var haftalardır böyleyim de sen konuşunca açılıverdim sadece, konuşasım varmış

güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun canim tek ogun beslenmek kilo verdirirmi acaba bana y’a bndemi denesem diyom kilo verme surecim durdu resmen

Saol canim

Afiyet olsun canim guzel menu
sürekli olmamak şartıyla vücudu şaşırtmak için 1 ya da 2 gün tek öğün beslenebilirsin canım

bilmiyorum ki kuzum belki de etkilendiğimden
ama dün o boşanmış arkadaşımla konuştum biz ailecek görüşürdük
dedi ki bak bunu unutma her erkek aldatır dedi ama garip bi vurgulamayla söyledi
hani sanki bişe biliyormuş da gözünü aç dermiş gibi
acaba dedim eski eşi benim eşim için Xde aldatıyor her erkek yapıyor gibi bi konuşma mı yaptı
aman ne biliyim ya da baya baya kuruyorum ben şu an :)

27.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00 1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 cevi

16.00 sade kahve 6 fıstık
19.00
6 yk kabak yemegi (az bulgurlu )
2 köfte, yogurt, salata

Su: 3 lt
10 bin adım 100p @asliogretmen
güzel canım afiyet olsun

sağol kuzum

afiyet olsun canım

bi yarım litre kadar daha içtim kuzum sağol :)

Geçen hafta=74.2kg
Bu hafta=72.9kg
Fark=1.3kg
%1.75
şahaneeee, tebrikler kuzumm

güzel canım afiyet olsun

güzel olmuş canım afiyet olsun

ayyy koptummm ilahi yaa

tebrikler canım gayet iyisin

Selamlar , kilo veren herkesi tebrik ediyorum , vermeyenlerde bu hafta booll ekşi görür inş.
Bende bu sabah tuvalete çıkamadan malesef evden çıkarken son dk tartıldım foto çekemedim.Ananas detoks yapıyorum 3. Gün bugün ve başladığım gün 72.1 idi.
Bu sabah 69.9 geldim
Fark 2.2
%3.85

ok be kuzum seninle ne ilgisi var haftalardır böyleyim de sen konuşunca açılıverdim sadece, konuşasım varmış
Her zaman anlatmak konuşmak istersen burdayız canim. Deertlesmek iyidir
Yok be canim bu laf klasiktir her erkek aldatır diye söylenir hep. Heleki kocası aldatmış bir kadının söylemesi seni şüpheye düşürmesin bence. Şimdi onun ruh hali değişiktir.
Sen kafanda kurup kendine sıkıntı yapma öyle bişey olsa daha belirgin şeyler olur hissedersin sanki.

WC problemim vardı 2 gündür ilaç aldım dün gece ama henüz işe yaramadı ne yazık ki
Eksiyim ama daha fazla olabilirdi

geçen hafta: 58,30
Bu hafta: 57,90
Fark: 400
Yüzde: 0,69

Eki Görüntüle 2859208
En azından artıda değilsin canim kilona göre de hiç azımsanmayacak bir ekşi tebrikler

Canım arkadaslarinki gibi tartı fotoğraflı da paylaş bildirimini .
Bu arada eksin süper

Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.1
Fark 0.4
Yüzde 0.536

Kızlar dün -1 dim.Misafir gelince düzenim alt üst oluyor ya Şehir dışından geldiler,gece ikiye kadar oturduk,ikiye kadar da çerez,meyve,çay,kahve ikramlar oldu iki haftadır misafirlerim geliyor,artık havalar ısındı,şehir dışından çok misafirlerim gelir,buna bir çözüm bulmam lazım ama nasıl.

Bu arada geçen hafta yaptığım listeye bire bir uydum,gün aşırı yürüyüş yaptım,menulerime dikkat ettim o konuda içim çok rahat ama dün mahvettim emeğini.

Off misafir olayı hepimizi mahvediyor. Keşke dayanıp yemeseydin gayette güzel eksin varmış. Zaten gerçek kilon da değildir bu geç yattiysan onunda etkisidir yemediysen birşeyler az sonra birdaha tartil canim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…