Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle canım sonunda verelim de sabredicez attık çok sagol Doktora da en kısa zamanda gidicem insallah

Fellahı iyi ki erken yemişsin tam kalori bombası var ya ama pek severim

teşekkür ederim aslı abla evet maalesef bu hastalık bir ömür benle olacak ama bununla yaşamayı öğrenmem gerek :)

Yel esse ödem. evet o bende de var.bir de kabızlık..

Geçen sebzeci geldi kapıya evde de 1kilo kabak var indim birseyler aldım 1kilo daha kabak aldım.evdekiler gülüyor artık yeter artık yemem deyip deyip yine alıyorsun diye.Kabak alma bağımlısı oldum sanırım
Offf offf offf beş kilo bir ay bile olmadı yahu
Beyaz leylak aynı senin gibi olurum.Korkuyorum mezun olanlar kilo alıp alıp geldikçe.

akşama ne yapacaksınız yemek olarak kızlar. aklımda hiç bir şey yok.
Kabak ve tavukla fırın yemeği yapacağım canım
Senin benim ve birçoğumuzun hiç salmaması lazım maalesef en büyük hatamız artık zayıfladım diyip her şeyi rahat rahat yememiz zayıf insanlara bi bak kilolu insanlardan Çok çok dikkat ediyorlar yiyip içtiklerine

Aynen canım hiç bırakmamalıyız.gram gram zor veriyoruz.Çok kolay geri alıyoruz.İnşallah istediğim kiloya inince geri almam hiç. koruma donemi vermekten de zor anladım şimdi

afiyet olsun canım . kabak yiyemiyorum artık eski iş yerimde hem kabuğu ile yapıyordu abla hem de çiğsi kalıyordu

Bir ayda 5 kilo sanırım mezunlarda rekor bende .hınçla yedim resmen dursuramıyorum .hatta bir dua buldum onu bile okumaya başladım iştahım kapansın diye

Benim gibi kilo alma potansiyeli yüksek olanlar daha da hızlı alıyor aslında karbonhidratı , tatlıyı diyet dönemindeki gibi bazı günler yemek lazım ama olmadı işte.Şimdi de hiç canım bir şeyleri yasaklamak istemiyor diyetten nefret etmişim adeta bir de en büyük etken su .Su içmeyi bıraktım iştahım devasa arttı su çok çok önemliymiş meğer

Olsun canım yeter ki niyet edip baslâ bunun cogü ödem dir çabuk gider
Ahh canım keşke başlayabilsem yumurta yüzü görmek istemiyorum öyle soğumuşumki her sabah tost kızartma gözleme kıyma vb.yspasım var ama böyle gidersen bir dahaki ay 70 olurum o yüzden haklısın bir yerden başlamam lazım .

Bir ayda 5 kilo sanırım mezunlarda rekor bende .hınçla yedim resmen dursuramıyorum .hatta bir dua buldum onu bile okumaya başladım iştahım kapansın diye

Leylak kokulum ne emeklerle verdin o kiloları.Alma geri dikkat et.Su içmeye başla tekrar.sporu birakma.Ben de kolay alırım.gram gram gidiyor gidince.

Şuan başla yarın değil.verdiginden fazlasını alırsın bırakırsan.yumurta ben de yemiyorum bazen altenatif bul yiyebilecegin

afiyet olsun canım . kabak yiyemiyorum artık eski iş yerimde hem kabuğu ile yapıyordu abla hem de çiğsi kalıyordu
Kabağı ben de iyi pişmiş seviyorum yengem kızartma yapmıştı iyi Kızarmamıştı onun yüzünden yıllarca kabak yememiştim
Benim de o duayı okumuşluğum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…