- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.341
Aynen öyle canım sonunda verelim de sabredicez attık çok sagolÇok güzel canım afiyet olsun
Hayır kesinlikle öyle düşünme, tiroitten dolayı öyle oluyor belki de ilacın dozu yetersiz gelmeye başladı bence dr à gidip tahlil ver tekrar düzenle ama bunun düzene girmesi ortalama 1 ayı bulabilir, benim buraya geldiğimden beri öğrendiğim en önemli şey ve diyetin en zor tarafı sabretmek canımmalesef ki her hafta 1.5 2 kilo verelim il 1 2 ayda diyet işini bitirelim diyoruz ama malesef öyle bir dünya yok...bak ben nerdeyse yıl başından beri burdayım ve 5 ayda 17 kilo desen her hafta 1 kilo bile yapmıyor varsın olsun geç olsun ama sonu mutluluk olsun
Kız hay aklına bin yasa , oku şu grubu artık kendimize gelelim
Aslında çok mantıklı ben de aynıyim aslında ama be en ufak bireyden etkileniyor um öyle saçma bir metabolizmam var ki rüzgar esse ödem yaparım
Bence de canım ya bakın bu hafta mezun olacağım güzel bir yüzde ile mezun olmak istiyorumtakım olarak da güzel bir derece yapalım artık jübile olsun
Kabak deme bana geçen hafta hergün kabak yedim
Ooo meydan okumatabi ki kabuk ediyorum ama ip atlayarak vereceğim cevabımı leslie biraz sıkıcı geliyor
Fellahı iyi ki erken yemişsin tam kalori bombası var ya ama pek severimSelam kızlar dün biraz yoğundum onun için menüyü de yazmadan uyumuşum
29.05.21
10.00
3 4 çatal patatesli yumurta
1 kaşık labne
2 kaşık biberli domates (Menemen)
Yarım KK peynir
1 dilim çavdar ekmek
Salatalık,nane
Cay
14.30
1 tabak fellah köftesi
1 bardak ayran
16.30
1 filtre kahve
Yarım Züber
18.30
Filtre kahve
Kuruyemişli diyet bar (açlık hissettim yemek yemek istemedim)
Su 2 L
15 dk Leslie
@ucanspurge
teşekkür ederim aslı ablaCanım, endişe etme. İlaç tedavisiyle hallolacaktır. Benim ilk zehirli guatre dı, sonra hiper tiroidi, sonra hipoya çevirdi. Şimdi kalıcı olarak haşimato hipotiroidim var. Hatta yalancı modüllerimden biyopsi bile yapıldı.
bence moralini düzgün tutmalısın ve yediklerimize dikkat etmeliyiz. Ben ideal kiloma kavuştuktan sonra yaptırdığım kan tahlilinde tiroid testlerimde çok iyi çıktı çok şükür. Maalesef bu rahatsızlık hayatımızın her anını etkiliyor. Ama yaşam kalitemizi yükseltmek elimizde. BaşarabilirizMoral bozmak yok.
Harika
Yel esse ödem. evet o bende de var.bir de kabızlık..Çok güzel canım afiyet olsun
Hayır kesinlikle öyle düşünme, tiroitten dolayı öyle oluyor belki de ilacın dozu yetersiz gelmeye başladı bence dr à gidip tahlil ver tekrar düzenle ama bunun düzene girmesi ortalama 1 ayı bulabilir, benim buraya geldiğimden beri öğrendiğim en önemli şey ve diyetin en zor tarafı sabretmek canımmalesef ki her hafta 1.5 2 kilo verelim il 1 2 ayda diyet işini bitirelim diyoruz ama malesef öyle bir dünya yok...bak ben nerdeyse yıl başından beri burdayım ve 5 ayda 17 kilo desen her hafta 1 kilo bile yapmıyor varsın olsun geç olsun ama sonu mutluluk olsun
Kız hay aklına bin yasa , oku şu grubu artık kendimize gelelim
Aslında çok mantıklı ben de aynıyim aslında ama be en ufak bireyden etkileniyor um öyle saçma bir metabolizmam var ki rüzgar esse ödem yaparım
Bence de canım ya bakın bu hafta mezun olacağım güzel bir yüzde ile mezun olmak istiyorumtakım olarak da güzel bir derece yapalım artık jübile olsun
Kabak deme bana geçen hafta hergün kabak yedim
Ooo meydan okumatabi ki kabuk ediyorum ama ip atlayarak vereceğim cevabımı leslie biraz sıkıcı geliyor
Offf offf offf beş kilobir ay bile olmadı yahu
Kabak ve tavukla fırın yemeği yapacağım canımakşama ne yapacaksınız yemek olarak kızlar. aklımda hiç bir şey yok.
Senin benim ve birçoğumuzun hiç salmaması lazım maalesef en büyük hatamız artık zayıfladım diyip her şeyi rahat rahat yememiz zayıf insanlara bi bak kilolu insanlardan Çok çok dikkat ediyorlar yiyip içtiklerineYel esse ödem. evet o bende de var.bir de kabızlık..
Geçen sebzeci geldi kapıya evde de 1kilo kabak var indim birseyler aldım 1kilo daha kabak aldım.evdekiler gülüyor artık yeter artık yemem deyip deyip yine alıyorsun diye.Kabak alma bağımlısı oldum sanırım
Beyaz leylak aynı senin gibi olurum.Korkuyorum mezun olanlar kilo alıp alıp geldikçe.
Aynen canım hiç bırakmamalıyız.gram gram zor veriyoruz.Çok kolay geri alıyoruz.İnşallah istediğim kiloya inince geri almam hiç. koruma donemi vermekten de zor anladım şimdiKabak ve tavukla fırın yemeği yapacağım canım
Senin benim ve birçoğumuzun hiç salmaması lazım maalesef en büyük hatamız artık zayıfladım diyip her şeyi rahat rahat yememiz zayıf insanlara bi bak kilolu insanlardan Çok çok dikkat ediyorlar yiyip içtiklerine
afiyet olsun canım . kabak yiyemiyorum artıkKabak ve tavukla fırın yemeği yapacağım canım
Senin benim ve birçoğumuzun hiç salmaması lazım maalesef en büyük hatamız artık zayıfladım diyip her şeyi rahat rahat yememiz zayıf insanlara bi bak kilolu insanlardan Çok çok dikkat ediyorlar yiyip içtiklerine
Bir ayda 5 kilo sanırım mezunlarda rekor bende .hınçla yedim resmen dursuramıyorum .hatta bir dua buldum onu bile okumaya başladım iştahım kapansın diyeYel esse ödem. evet o bende de var.bir de kabızlık..
Geçen sebzeci geldi kapıya evde de 1kilo kabak var indim birseyler aldım 1kilo daha kabak aldım.evdekiler gülüyor artık yeter artık yemem deyip deyip yine alıyorsun diye.Kabak alma bağımlısı oldum sanırım
Beyaz leylak aynı senin gibi olurum.Korkuyorum mezun olanlar kilo alıp alıp geldikçe.
Benim gibi kilo alma potansiyeli yüksek olanlar daha da hızlı alıyor aslında karbonhidratı , tatlıyı diyet dönemindeki gibi bazı günler yemek lazım ama olmadı işte.Şimdi de hiç canım bir şeyleri yasaklamak istemiyor diyetten nefret etmişim adeta bir de en büyük etken su .Su içmeyi bıraktım iştahım devasa arttı su çok çok önemliymiş meğerYel esse ödem. evet o bende de var.bir de kabızlık..
Ahh canım keşke başlayabilsem yumurta yüzü görmek istemiyorum öyle soğumuşumki her sabah tost kızartma gözleme kıyma vb.yspasım varOlsun canım yeter ki niyet edip baslâ bunun cogü ödem dir çabuk gider
Bir ayda 5 kilo sanırım mezunlarda rekor bende .hınçla yedim resmen dursuramıyorum .hatta bir dua buldum onu bile okumaya başladım iştahım kapansın diye
Leylak kokulum ne emeklerle verdin o kiloları.Alma geri dikkat et.Su içmeye başla tekrar.sporu birakma.Ben de kolay alırım.gram gram gidiyor gidince.Benim gibi kilo alma potansiyeli yüksek olanlar daha da hızlı alıyor aslında karbonhidratı , tatlıyı diyet dönemindeki gibi bazı günler yemek lazım ama olmadı işte.Şimdi de hiç canım bir şeyleri yasaklamak istemiyor diyetten nefret etmişim adeta bir de en büyük etken su .Su içmeyi bıraktım iştahım devasa arttı su çok çok önemliymiş meğer
Şuan başla yarın değil.verdiginden fazlasını alırsın bırakırsan.yumurta ben de yemiyorum bazen altenatif bul yiyebileceginAhh canım keşke başlayabilsem yumurta yüzü görmek istemiyorum öyle soğumuşumki her sabah tost kızartma gözleme kıyma vb.yspasım varama böyle gidersen bir dahaki ay 70 olurum o yüzden haklısın bir yerden başlamam lazım .
Kabağı ben de iyi pişmiş seviyorum yengem kızartma yapmıştı iyi Kızarmamıştı onun yüzünden yıllarca kabak yememiştimafiyet olsun canım . kabak yiyemiyorum artıkeski iş yerimde hem kabuğu ile yapıyordu abla hem de çiğsi kalıyordu
Benim de o duayı okumuşluğum varBir ayda 5 kilo sanırım mezunlarda rekor bende .hınçla yedim resmen dursuramıyorum .hatta bir dua buldum onu bile okumaya başladım iştahım kapansın diye
Hangi dua ki o bana da verin hazır bulunsunKabağı ben de iyi pişmiş seviyorum yengem kızartma yapmıştı iyi Kızarmamıştı onun yüzünden yıllarca kabak yememiştim
Benim de o duayı okumuşluğum var
İnternetten yazdığında çıkıyor canım hatırlayamadım şimdiHangi dua ki o bana da verin hazır bulunsun
Ne yazayım interneteİnternetten yazdığında çıkıyor canım hatırlayamadım şimdi
İştah kesen duaNe yazayım internete
riskli bir sebze :)Kabağı ben de iyi pişmiş seviyorum yengem kızartma yapmıştı iyi Kızarmamıştı onun yüzünden yıllarca kabak yememiştim
Benim de o duayı okumuşluğum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?