Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yani bu hafta düzenli takip edemedim ve yoğunluktan yapamadım önceki hafta da ne rekabete ne eküriliğe önem verilmediği için kızlara yapmayın dedim canım

Kız gel o keki de yeme boşver hemen şimdi başla. Bak ben bugün yayardim totoyu E ela_2019 meydan okuyunca altında kalmıyim dedim çıktım yürüdüm geldim. Kek de neymiş tadını biliyorsun zaten

Kizlar asiri b kabizlik cekiyorum bagirsaklarimda firtinalar kopuyo wcye gidiyorum ama bisi yok yesil cayda fayda etmiyor artik ne kadar kotuymus wc problemi uzun zamandir b kadar rahatsiz oldugumu hatirlamiyorum
Ben pek gabiz olmam. Ancak evimden üç dört gün uzaksam belki olurum.
Ama zeytin yağının faydası olabilir. Yada yulaf bende bağırsak çalıştırıyor baya . Başkada bilemedim ins kurtulursun hemen

Nabersiniz canlar cigerler yüzüme kil maskesi yaptım o kururken bı evleri süpürecegim ins.
Nasıl geçiyor hafta sonu kaçamak yok degilmi
Kil maskesi işe yarıyor mu canim. Ben pek maske yapmam ama alnımda çizgiler olusmaya basladi.
Çocuklu hayat demek koşuşturma demek sanki hep böyle olacakmisiz gibi geliyor demi ama öyle değil 2 3 yaştan sonra artik kendi başlarına zanan geciriyor kendi kendilerine yiyorlar her seyi yiyorlar falan işimiz baya kolaylaşıyor.
Canim asıl o keki yemezsen başlamış kabul et. Tadını bildiğin bir şey sonuçta şimdiye kadar cok yedin ama ne oldu tadi yiyene kadar sonra bir şey kaliyor mu midende, sadece bi mide doluluk hissi sanki hiç kek yememis hissi. Yiyeceksen de 1 dilim kek yanina yoğurt yada süt ekle.
Eki Görüntüle 2860724

asliogretmen adımım canim

E ela_2019 tatlım meydan okumani kabul ediyorum
60 dk hızlı tempo yürüyüş 180 p G Goklerce
Eee sen kime meydan okuyorsun acaba ayrica hızlı tempo oluşunu begendim

Ben varım işte hadi yarış başlasın hatta bence bi kişi daha alalım. Hatta bence eküri listesiyle falan ugrasilmasin toplamda en fazla kilo veren grup kazanmış olsun. Herkes kendi rakibini belirlesin. Listeyle falan ugrastirmayalim zehroşumuzu

Fellahı iyi ki erken yemişsin tam kalori bombası var ya ama pek severim
Yaa canım hamilesin inşallah yapanın vardır hakkını helal et
Fellah köfte iyiki erken saatte olmuş canım. Sabahki patateste çok değil afiyet olsun

Ooo bende yürüyüş yaptım geldim canim
evet ya bir daha yermiyim bilmiyorum gerçekten çok lezzetli çok da acıktırıyor zor tuttum kendimi

Selam herkese bir türlü şuraya gelemedim bu aralar çok kötü hissediyorum halsizlik var üstümde başım da ağrıyor hava değişikliği mi oldu da etkiledi bilmiyorum
Tartım da 63 küsürlü gösteriyor bozuldu mu diye düşünüyorum ama kaçamak filan yapmadım dikkat de ediyorum niye böyle oluyor ya motivasyonum düşüyor

Güzel canım afiyet olsun, ödem olmuştur belki de suyu biraz daha arttir diğer yorumda fazla gördüm demişsin ya ondan dedim
Oyy Allahım kabak kabak bıktık artık ama vaz gecemiyoruz kabızlık bende de var ya çok kötü birşey inşallah olmam tekrar
Aynen öyle canim bizlerin salma ması gerek ve söylediğin çok doğru zayıflarken hep dikkat ediyorlar çok nadir çok yeyip de almayan hatta o çok yiyenler de bir öğünde çok yiyor diğer öğünler yemiyor, bizim is yerinde bir kız var çok zayıf hergun pide döner falan yer ama sonradan söyledi aksam yemek yiyemiyorms, başka biri mesela o da zayıf gün içinde sadece bir öğünde ekmek veya makarna falan tüketiyor hatta bazı günler hiç tuketmiyor yani zayıf olanlar da sürekli bir dikkat halinde
Ooo Allah korusun canım hemen başla ya ben de mi sorun var ben çok seviyorum yumurtayı
45 dk leslie yapıldı ama üzerine plates Yapilamadi o yuzden bi 15 dk daha lelsie yapıp sonra plates yapacagim.
sizler neler yaptiniz. Kimler sporunu yaptiii
Of ya meydan okumanı kabul ettim ama inşallah yaparım dünya kadar isim var daha
Oo süpersin canım spor çok iyi gelecek sana bak gor

30 Mayıs Pazar
Kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ince hamurlu pizza(ev yapımı)
Domates, salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
4-5 elma dilim patates kızartması

Ara 14:00
1 büyük boy şekersiz türk kahvesi
(1 çk hindistan cevizi yağı attım içine)
1 avuç kuru üzüm fındık karışımı

Ara 15:30
3 üçgen dilim karpuz
1 lokma peynirli börek

Akşam 19:00
5-6 kaşık saç kavurma
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Jalapeno turşu
Soğan

Su 3lt geçer
Spor 45 dk tempolu yürüyüş

Yaa canım hamilesin inşallah yapanın vardır hakkını helal et
evet ya bir daha yermiyim bilmiyorum gerçekten çok lezzetli çok da acıktırıyor zor tuttum kendimi
Kız kendim yapıyorum zaten bana kimse yemek yapmıyor ne anne evinde ne kaynana evinde ikisine de gittiğimde yemeği bana yıkıyorlar
Üleeenn daha sabah karbonhidrata çok yüklenme dedik pirinç, patates, pizza , börek

Menum
Bu hafta sözün var unutma ne yapip edip geçen haftayi telafi edeceksin. Hamile bir kaptanımız var ve artı gelince cok üzülüyor üzmeyelim

Menumu de yazayim.
Sabah 09.30
2.5.yumurta
1 dilim ekmek
domates dereotu

öğle 13.00
2 lokma gözleme
cok az yedim cok canim çekti
domates salatalik

akşam 18.30
1 kepçe y.fasulye
1 kase yogurt
3 kaşık bulgur
salata

su 2 litre olmuştur dahaicerim.
spor 45 dk leslie
kalani da akşam yapacağım insallah.
135 p G Goklerce

Afiyet olsun canım
Çok güzel

suyu arttırabilirim evet

Ay canım ya yapabilorsan sevindim ben ilk 5 ay pek mutfağa giremedim
Menum

Bu hafta sözün var unutma ne yapip edip geçen haftayi telafi edeceksin. Hamile bir kaptanımız var ve artı gelince cok üzülüyor üzmeyelim
Elimden geleni yapacağım canım
Afiyet olsun güzel bence
Afiyet olsun güzel bence canım

Kil maskesi işe yarıyor mu canim. Ben pek maske yapmam ama alnımda çizgiler olusmaya basladi.
Ben yeşil kıl.maskesi yapıyorum kirizikliga faydası varmı bilmiyorum canim. Siyah nokta ve sivilceler için yapıyorum ben düzenli olarak 2 haftadır yapıyorum haftada bir.

Ama kırışıklığa yumurta beyazı bence dene. Çünkü bir ara yapmıştım yüzüm gergin gergin çok güzel olmuştu hemde parlamisti sanki
Kız detoks sonrası bu kadar yuklenmeseydin ya.
Yarın tartı ne gösterecek merak ettim

Üleeenn daha sabah karbonhidrata çok yüklenme dedik pirinç, patates, pizza , börek
Kız hepsinin miktarı azdı vala ama perşembeye kadra hafif gecircem insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Bayaaa hafif menü olmuş afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…