- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.381
Yani bu hafta düzenli takip edemedim ve yoğunluktan yapamadım önceki hafta da ne rekabete ne eküriliğe önem verilmediği için kızlara yapmayın dedim canımU UcanSupurge artık eküri listesi eküri yarışması yapmıyor musunuz gözümden mi kaçtı görmedim .Bana da bir eküri seçer misin yarın bu işi bsşlatayım artık yanıma biri gelsin de bari sorumluluk hissedeyim
Kız gel o keki de yeme boşver hemen şimdi başla. Bak ben bugün yayardim totoyu E ela_2019 meydan okuyunca altında kalmıyim dedim çıktım yürüdüm geldim. Kek de neymiş tadını biliyorsun zatenAyy eloşum ne güzel gaz verdin kız başlayayım değil mi tamam çok pis gaza geldim başlıyoruz var mı yarışacak benimle (ama yarın başlıyayım akşama kek yaptım)şaka yapmıyorum gerçekten gaza geldim
Ben pek gabiz olmam. Ancak evimden üç dört gün uzaksam belki olurum.Kizlar asiri b kabizlik cekiyorum bagirsaklarimda firtinalar kopuyo wcye gidiyorum ama bisi yok yesil cayda fayda etmiyor artik ne kadar kotuymus wc problemi uzun zamandir b kadar rahatsiz oldugumu hatirlamiyorum
Kil maskesi işe yarıyor mu canim. Ben pek maske yapmam ama alnımda çizgiler olusmaya basladi.Nabersiniz canlar cigerler yüzüme kil maskesi yaptım o kururken bı evleri süpürecegim ins.
Nasıl geçiyor hafta sonu kaçamak yok degilmi
Çocuklu hayat demek koşuşturma demek sanki hep böyle olacakmisiz gibi geliyor demi ama öyle değil 2 3 yaştan sonra artik kendi başlarına zanan geciriyor kendi kendilerine yiyorlar her seyi yiyorlar falan işimiz baya kolaylaşıyor.Ben hazır mıyım ya da ne zaman hazır olurum bilmiyorum kiaşırı yorgunum. Ev çocuk okul korona dışarı çıkamamak bu süreçte dışarı çıkamadık a sürekli gözüme batan kendisine sardığım eşim valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sağlam bi tatile ihtiyacım var
Canim asıl o keki yemezsen başlamış kabul et. Tadını bildiğin bir şey sonuçta şimdiye kadar cok yedin ama ne oldu tadi yiyene kadar sonra bir şey kaliyor mu midende, sadece bi mide doluluk hissi sanki hiç kek yememis hissi. Yiyeceksen de 1 dilim kek yanina yoğurt yada süt ekle.Ayy eloşum ne güzel gaz verdin kız başlayayım değil mi tamam çok pis gaza geldim başlıyoruz var mı yarışacak benimle (ama yarın başlıyayım akşama kek yaptım)şaka yapmıyorum gerçekten gaza geldim
Eee sen kime meydan okuyorsun acabaEki Görüntüle 2860724
asliogretmen adımım canim
E ela_2019 tatlım meydan okumani kabul ediyorum
60 dk hızlı tempo yürüyüş 180 p G Goklerce
Ben varım işte hadi yarış başlasın hatta bence bi kişi daha alalım. Hatta bence eküri listesiyle falan ugrasilmasin toplamda en fazla kilo veren grup kazanmış olsun. Herkes kendi rakibini belirlesin. Listeyle falan ugrastirmayalim zehroşumuzuAyy eloşum ne güzel gaz verdin kız başlayayım değil mi tamam çok pis gaza geldim başlıyoruz var mı yarışacak benimle (ama yarın başlıyayım akşama kek yaptım)şaka yapmıyorum gerçekten gaza geldim
Yaa canım hamilesin inşallah yapanın vardır hakkını helal etFellahı iyi ki erken yemişsin tam kalori bombası var ya ama pek severim
evet ya bir daha yermiyim bilmiyorum gerçekten çok lezzetli çok da acıktırıyor zor tuttum kendimiFellah köfte iyiki erken saatte olmuş canım. Sabahki patateste çok değil afiyet olsun
Ooo bende yürüyüş yaptım geldim canim
Güzel canım afiyet olsun, ödem olmuştur belki de suyu biraz daha arttir diğer yorumda fazla gördüm demişsin ya ondan dedimSelam kızlar dün biraz yoğundum onun için menüyü de yazmadan uyumuşum
29.05.21
10.00
3 4 çatal patatesli yumurta
1 kaşık labne
2 kaşık biberli domates (Menemen)
Yarım KK peynir
1 dilim çavdar ekmek
Salatalık,nane
Cay
14.30
1 tabak fellah köftesi
1 bardak ayran
16.30
1 filtre kahve
Yarım Züber
18.30
Filtre kahve
Kuruyemişli diyet bar (açlık hissettim yemek yemek istemedim)
Su 2 L
15 dk Leslie
@ucanspurge
Oyy Allahım kabak kabak bıktık artık ama vaz gecemiyoruzYel esse ödem. evet o bende de var.bir de kabızlık..
Geçen sebzeci geldi kapıya evde de 1kilo kabak var indim birseyler aldım 1kilo daha kabak aldım.evdekiler gülüyor artık yeter artık yemem deyip deyip yine alıyorsun diye.Kabak alma bağımlısı oldum sanırım
@Beyaz leylak aynı senin gibi olurum.Korkuyorum mezun olanlar kilo alıp alıp geldikçe.
Aynen öyle canim bizlerin salma ması gerek ve söylediğin çok doğru zayıflarken hep dikkat ediyorlar çok nadir çok yeyip de almayan hatta o çok yiyenler de bir öğünde çok yiyor diğer öğünler yemiyor, bizim is yerinde bir kız var çok zayıf hergun pide döner falan yer ama sonradan söyledi aksam yemek yiyemiyorms, başka biri mesela o da zayıf gün içinde sadece bir öğünde ekmek veya makarna falan tüketiyor hatta bazı günler hiç tuketmiyor yani zayıf olanlar da sürekli bir dikkat halindeKabak ve tavukla fırın yemeği yapacağım canım
Senin benim ve birçoğumuzun hiç salmaması lazım maalesef en büyük hatamız artık zayıfladım diyip her şeyi rahat rahat yememiz zayıf insanlara bi bak kilolu insanlardan Çok çok dikkat ediyorlar yiyip içtiklerine
Ooo Allah korusun canım hemen başla ya ben de mi sorun var ben çok seviyorum yumurtayıAhh canım keşke başlayabilsem yumurta yüzü görmek istemiyorum öyle soğumuşumki her sabah tost kızartma gözleme kıyma vb.yspasım varama böyle gidersen bir dahaki ay 70 olurum o yüzden haklısın bir yerden başlamam lazım .
Of ya meydan okumanı kabul ettim ama inşallah yaparım dünya kadar isim var daha45 dk leslie yapıldı ama üzerine plates Yapilamadi o yuzden bi 15 dk daha lelsie yapıp sonra plates yapacagim.
sizler neler yaptiniz. Kimler sporunu yaptiii
Oo süpersin canım spor çok iyi gelecek sana bak gorKızlar bu hafta sonuçlarda kaçıncı sıradayız? Sonuçları göremedim.
ben de dün regl oldum. Hafif şişkinlik var ama iyiyim. Diyete devam. Bugün instagramdan bi hocayla görüştüm. Spora da başlıyorum. Bakalım artık hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum
Kız kendim yapıyorum zaten bana kimse yemek yapmıyor ne anne evinde ne kaynana evinde ikisine de gittiğimde yemeği bana yıkıyorlarYaa canım hamilesin inşallah yapanın vardır hakkını helal et
evet ya bir daha yermiyim bilmiyorum gerçekten çok lezzetli çok da acıktırıyor zor tuttum kendimi
Üleeenn daha sabah karbonhidrata çok yüklenme dedik30 Mayıs Pazar
Kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ince hamurlu pizza(ev yapımı)
Domates, salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
4-5 elma dilim patates kızartması
Ara 14:00
1 büyük boy şekersiz türk kahvesi
(1 çk hindistan cevizi yağı attım içine)
1 avuç kuru üzüm fındık karışımı
Ara 15:30
3 üçgen dilim karpuz
1 lokma peynirli börek
Akşam 19:00
5-6 kaşık saç kavurma
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Jalapeno turşu
Soğan
Su 3lt geçer
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Bu hafta sözün var unutma ne yapip edip geçen haftayi telafi edeceksin. Hamile bir kaptanımız var ve artı gelince cok üzülüyor üzmeyelimSelam herkesebir türlü şuraya gelemedim bu aralar çok kötü hissediyorum halsizlik var üstümde başım da ağrıyor hava değişikliği mi oldu da etkiledi bilmiyorum
Tartım da 63 küsürlü gösteriyor bozuldu mu diye düşünüyorum ama kaçamak filan yapmadım dikkat de ediyorum niye böyle oluyor ya motivasyonum düşüyor
Valla üzülüyorum haMenum
Bu hafta sözün var unutma ne yapip edip geçen haftayi telafi edeceksin. Hamile bir kaptanımız var ve artı gelince cok üzülüyor üzmeyelim
Afiyet olsun canımMenumu de yazayim.
Sabah 09.30
2.5.yumurta
1 dilim ekmek
domates dereotu
öğle 13.00
2 lokma gözleme
cok az yedim cok canim çekti
domates salatalik
akşam 18.30
1 kepçe y.fasulye
1 kase yogurt
3 kaşık bulgur
salata
su 2 litre olmuştur dahaicerim.
spor 45 dk leslie
kalani da akşam yapacağım insallah.
135 p G Goklerce
Çok güzel30.05.2021 menü
11.45
Sade Türk kahvesi
13.00
Yulaf lapası
15.30
Bir bardak kefir
Bir dilim karpuz
18.00
Bir kase unsuz patatessiz mercimek çorbası
3 yk ev yapımı yoğurt
Köfteli salata
Su:3 litre
masal3487
Afiyet olsun canım
Çok güzel
suyu arttırabilirim evetGüzel canım afiyet olsun, ödem olmuştur belki de suyu biraz daha arttir diğer yorumda fazla gördüm demişsin ya ondan dedim
Oyy Allahım kabak kabak bıktık artık ama vaz gecemiyoruzkabızlık bende de var ya çok kötü birşey inşallah olmam tekrar
Aynen öyle canim bizlerin salma ması gerek ve söylediğin çok doğru zayıflarken hep dikkat ediyorlar çok nadir çok yeyip de almayan hatta o çok yiyenler de bir öğünde çok yiyor diğer öğünler yemiyor, bizim is yerinde bir kız var çok zayıf hergun pide döner falan yer ama sonradan söyledi aksam yemek yiyemiyorms, başka biri mesela o da zayıf gün içinde sadece bir öğünde ekmek veya makarna falan tüketiyor hatta bazı günler hiç tuketmiyor yani zayıf olanlar da sürekli bir dikkat halinde
Ooo Allah korusun canım hemen başla ya ben de mi sorun var ben çok seviyorum yumurtayı
Of ya meydan okumanı kabul ettim ama inşallah yaparım dünya kadar isim var daha
Oo süpersin canım spor çok iyi gelecek sana bak gor
Ay canım ya yapabilorsan sevindim ben ilk 5 ay pek mutfağa giremedimKız kendim yapıyorum zaten bana kimse yemek yapmıyor ne anne evinde ne kaynana evinde ikisine de gittiğimde yemeği bana yıkıyorlar
Üleeenn daha sabah karbonhidrata çok yüklenme dedikpirinç, patates, pizza , börek
Elimden geleni yapacağım canımMenum
Bu hafta sözün var unutma ne yapip edip geçen haftayi telafi edeceksin. Hamile bir kaptanımız var ve artı gelince cok üzülüyor üzmeyelim
Afiyet olsun güzel benceMenumu de yazayim.
Sabah 09.30
2.5.yumurta
1 dilim ekmek
domates dereotu
öğle 13.00
2 lokma gözleme
domates salatalik
akşam 18.30
1 kepçe y.fasulye
1 kase yogurt
3 kaşık bulgur
salata
spor 45 dk leslie
135 p G Goklerce
Afiyet olsun güzel bence canım30.05.2021 menü
11.45
Sade Türk kahvesi
13.00
Yulaf lapası
15.30
Bir bardak kefir
Bir dilim karpuz
18.00
3 yk ev yapımı yoğurt
Köfteli salata
masal3487
Ben yeşil kıl.maskesi yapıyorum kirizikliga faydası varmı bilmiyorum canim. Siyah nokta ve sivilceler için yapıyorum ben düzenli olarak 2 haftadır yapıyorum haftada bir.Kil maskesi işe yarıyor mu canim. Ben pek maske yapmam ama alnımda çizgiler olusmaya basladi.
Kız detoks sonrası bu kadar yuklenmeseydin ya.30 Mayıs Pazar
Kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ince hamurlu pizza(ev yapımı)
Domates, salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
4-5 elma dilim patates kızartması
Ara 14:00
1 büyük boy şekersiz türk kahvesi
(1 çk hindistan cevizi yağı attım içine)
1 avuç kuru üzüm fındık karışımı
Ara 15:30
3 üçgen dilim karpuz
1 lokma peynirli börek
Akşam 19:00
5-6 kaşık saç kavurma
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Jalapeno turşu
Soğan
Su 3lt geçer
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Kız hepsinin miktarı azdı vala ama perşembeye kadra hafif gecircem insAllahÜleeenn daha sabah karbonhidrata çok yüklenme dedikpirinç, patates, pizza , börek
Afiyet olsun canım güzel menü benceMenumu de yazayim.
Sabah 09.30
2.5.yumurta
1 dilim ekmek
domates dereotu
öğle 13.00
2 lokma gözleme
domates salatalik
akşam 18.30
1 kepçe y.fasulye
1 kase yogurt
3 kaşık bulgur
salata
spor 45 dk leslie
135 p G Goklerce
Bayaaa hafif menü olmuş afiyet olsun canım30.05.2021 menü
11.45
Sade Türk kahvesi
13.00
Yulaf lapası
15.30
Bir bardak kefir
Bir dilim karpuz
18.00
3 yk ev yapımı yoğurt
Köfteli salata
masal3487
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?