Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

30.05.21
10.30
2 yumurtalı 5 dilim kadar sucuklu omletin 3 de 1 i
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
1 kaşık labne
Çay

14.00
Bitki çayı
1 kömbe (ara öğünlük almamışım kendime)

18.30
5 kaşık babagannuş
1 SK yağsız sade makarna
1 kase cacık

Su 2.5 L olur
Spor yok
1233 adım
U UcanSupurge

Güzel bemce afiyet olsun
Gayet güzel Afiyet olsun canım

suyu arttırabilirim evet

Ay canım ya yapabilorsan sevindim ben ilk 5 ay pek mutfağa giremedim
malum ailelerden uzağız mecbur yaptım canım aç kalırdık yoksa
30 Mayıs Pazar
10.20
5 yuvarlak dlm sucuklu yumurta
1 dlm peynir
2 dlm ekmek

15.00
2 top dondurma

19.00
2 kepçe nohut yemeği
Bolll salata

Şu 2 buçuk litre
Dondurma yerine hafif bir şeyler tercih etsen ne kadar iyi olacakmış
Afiyet olsun menün çok kalabalık olmadığı için kömbe telafi edilir

Aileler yakın olsa bile benim kv yapmaz sanki bir de iş bekler senin dediğin gibi ben de hep kendim yaptım yedim içtim annem sağolsun ilk zamanlar çok yardımcı oldu
Ev taşıdım 3 aylık hamileyken kimse arayıp sormadı bile kimseden bişey beklemedim sonra

Benimki de öyle geçen geldi ya hamileyim biliyor sonuçta otur , yapma vs diyor da kahvaltı, yemek, bulaşık, çay, temizlik hangi birini yapmayayım el atmıyor yani

Babagannus nedir
Ya ben yazıyorum normal boşluk çubuğuna basınca klavye kendi kafasına göre hallere giriyor haspam

Benimki de öyle geçen geldi ya hamileyim biliyor sonuçta otur , yapma vs diyor da kahvaltı, yemek, bulaşık, çay, temizlik hangi birini yapmayayım el atmıyor yani
Bak ne anlatacağım. Kv bizdeyken hiçbir işe elini sürmedi. Koltuğa geldi oturdu namazlar hariç ordan kalktı gitti gibi .
Geçen biz gittik eltimle ikimizde nasıl sinir olduysak hiç yemek ne yapacağız diye sormadım ondada aynı davranmış. Akşam üzeri fırına etliekmek yaptiralim dedi. E tamam dedik.ama gonulsuzdu firin kaçta kapanirki sıra alacakmisiz gibi söylendi ama gidip bakmadı Bu sefer ikindin yattı uyukladi falan.baya umursamadı . Yalan yok bende umursamadım bende misafirim onun evinde madem oyle Hafta sonu 5de kasap, market kapanıyor. Hadi yaptır gel dedi kaynima her yer kapalı tabi tutuştu benim eşim işten gelecek aç adam. Gelince de azcik söylendi eşim bide gidip niye sıra almıyorsunuz fırından bu saate kasapmi kalır diye. Alelacele çay koyup menemen yapıp gecistirdik artık. Düşünsene bendeyken elini hicbirseye sürmedi ama bizden kalkıp mitfaga girip herşeyi yapmamızı bekliyor yapmayincada böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…