Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım unutmusum onu 2 kepçe yedim

Ayyy insallah canım bugun eksi gördüm şükür 89.2 çıktı çok sevindim Kahvaltı bile yapmaz oldum zaten bu hafta bir kilo girmezse kendimi asıcam

Harika tebrik ederim hafta sonunu -400 Gr ile atlattıysan cumaya büyük bir eksi geliyor demektir

Yasemin annemden çok iyi biliyorum yıllarca bende dahil hepimiz psikiyatriye gitmesini engelledik ne var canım herkesin sıkıntıları var dedik.ben antidepranlarla ilgili olumsuz şeyleri okuyunca ilaca bağımlı olur diye korktum.bu sefer açıklaması olmayan hastalıklar çıkmaya başladı doktora götürüyoruz bişey yok sürekli ağrı çekiyor vb en son doktor psikiyatriye yönlendirdi babam yine itiraz etti ama ben artık farklı düşünüyordum.2 senedir annem eski annem değil herşeyi takmıyor hemen üzülmüyor daha güçlü ve en önemlisi ağrıları bitti arada yine oluyo ibs denilen bir bağırsak hastalığı ama eskisine nazaran çokçok az.sadece psikiyatri ye değil psikolağa gitmende faydalı olur bence

Ekside olman süper canim

Ayy masallah cumaya 79 olursun insallah
insAllah canım
Cumaya daha güzel eksin olur insAllah cnm

yaa işte ben eski ben değilim senelerdir, eşim de zannediyor ki ben hep böyleydim beni anlamak gibi bi derdi olmadığı için onun, huysuz aksi sinirli bi kadın oldum çıktım yapmam yapamam dediğim ne varsa yapıyorum çünkü beynimin içi kazan gibi kaynıyor
ne kadar yan etkisi olursa olsun şu anki halimden kötü olamaz diye düşünüyorum canım
kayınvalidemin ameliyatını sağlıkla atlatalım hemen ertesi günü randevu için arayacağım doktoru

Benim arkadaşım dört yıldır kullanıyor ve şimdi bıraktı .bırakma evresini de doktor yavaş yavaş yaptırdı.Bazen bu konuda konuşuyoruz diyorki kinseye ilaç kullan demem çünkü gerçekten eksi tarafları da var ama eski halimden kötü değil öyle bir zaman geliyor ki mutsuzluğun da boğuluyor insan ve hiç bir şey fayda etmiyor işte o durumda kimseye de sakın kullanma diyemem ben bu 4 yılda doğru düşünmeyi düşüncelerimi yönlendirmeyi öğrendim artık ihtiyacım yok dedi doktoru da şhtiyacı olmadığını söyledi şu an gayet iyi sağlıklı.demem o ki ilaç verse bile doktor bunun geçici seni rahatlatacak bir dönem olduğunu unutma .Zaten sürekli bununla yaşamsuacaksın ama en azından şifanı aramış olacaksın .Bununla ilgili dualarda var Allah'ın esmaları var düzenli çekince şifa olan gerçekten iyi geliyor onlarıda dene . Gönderiyorum şimdi

ahhh ne güzel, inşallah bana da şifa olur bişeler
doya doya mutlu olmayı özledim biliyor musun
uzun zamadır şöyle içten bi kahkaha atmadığımı biliyor musun, o kadar kötü ki sorsan neden mutsuzsun belki sayacağım şeyler şımarıklık gibi gelecek ama bana o kadar ağır ki işte, bi de bunların başka ufak şeyler iyice büyüyor da büyüyor

Nasıl bir yerimiz rahatsızlanınca dra gidiyorsak.Aşamadığımız psikolojik bunalımlarımızda da psikologa psikiyatr a gidebilmeliyiz.Bu çok doğal.Belki ilaca bile gerek kalmadan psikolog yönlendirmesiyle rahatlarsın.Seninle aynı seyleri kayinbiraderim yaşıyor aynı dönem korona atlattınız.Panik atak olmuş olabilir korkutucu bir hastalıktı.İs yerinde zor bir dönem geçirdin.İnsirah suresini oku bolca.

Sorunun eşinle ılgılıyse çift terapistine mi gitsen , o da katılır aradagörüşmelere

geçmiş olsun kayınbiraderine canımm

yok kuzum benim covidden önce de vardı

ilk atağı hatta eşimle tartışırken yaşadım o günü hiç unutmuyorum tabii o zamanlar aklımın ucundan geçmedi panik atak olabileceği ama şimdi şimdi araştırdığımda anlıyorum

sağol canım benimm

Sorunun eşinle ılgılıyse çift terapistine mi gitsen , o da katılır aradagörüşmelere
en büyük problemim eşimle ilgili, ama eşime desem ki çift terapisi ne sıkıntımız var ki bizim der
ona göre sağlığımız yerinde, çok büyük maddi sıkıntımız yok eee daha ne olsun
ilk önce kendim görüşmek istiyorum ama muhtemelen doktor da eşimle görüşmek isteyecektir ya da eşimle terapi için yönlendirecektir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…