- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.541
Evet canım unutmusum onu 2 kepçe yedimCanım ya ilaç kullanıyor musun ? Daha önce de dedik hatırlıyorum keşke psikolojik destek alsan cidden içinde aşamadığın şeyler var demek ki
Hadi hayırlı olsun tayininiz nereye gidiyorsunuz canım ? Şu hastalığı ihmal etme gözünü seveyim benim babam da yıllarca başım ağrıyor midem bulanıyor baş ağrımdan diye diye erteledi hipertansiyon hastası çıktı böbrekleri tükenmek üzere idi öğrendikten 1 yıl kadar sonra da diyalize başladı Allah korusun böbrek çok sinsi bir organ dikkat et kendine
suyu az mı içiyorsunSen böbrek hastasısın nereye az içiyorsun?
Benim eltim de çok çekingendir bizi yemeğe davet eder utana sıkıla şu nasıl olmuştu sanki yağı mı azdı biraz tuzsuz muydu diye sorar hepsi çok güzeldi desek bile kendini kasar yani o da 17 yaşında evlenmiş Üst katında oturuyor kayınvalidemlerin takdir, yüzüne övme gibi huyları yoktur yani herkese karşı öyleler beni eltime överler eltimi bana ilk zamanlar kıyas gibi algılıyordum ama huyları öyle
Oh harika
Kim geliyor kız? Yatılı değillerdir herhalde seninkiler yakın diye biliyorum
Güzel canım nohutu kepçe ölçüsü ile yazsaydın keşke
Güzel canım miktarları az tutup kurtarmışsın günü
sabah tartısından bizi de haberdar et
Ayyy insallah canım bugun eksi gördüm şükür 89.2 çıktı çok sevindim Kahvaltı bile yapmaz oldum zaten bu hafta bir kilo girmezse kendimi asıcamGünaydın kızlar ,güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım
Bu hafta üç mezuniyet bekliyorumkumsal68 , @Goklerce , Jasminium84
M Manolya15 artık atak vakti gitsin 7ler
* geçen haftanın artıları gitsin biriniz 60 sınırında diğeri 70 sınırında gelgitte artık yetmedi mi ? @Zeycan123 @sabahvesen
Fit mutlu anne bu hafta rekor eksi ile geleceksin inanıyorum
Ucmelekannesi hemen geri vites 6lara haydi
Ayla- cım senden çok güzel bir eksi bekliyorum iyice uzaklaşalım 9lardan
@asliogretmen koruma işini şu yaptığın yürüyüşlerle çok güzel götüreceksin
@ela_2019 ah eski sporuna geri dönsen elo nasıl inceleceksin bilsen
@Melek963 canavar gibi metabolizmanla mezuniyet yakın biliyorum
@gulsum462 moral , motivasyon bozmak yok her şey yoluna girecek ve o zaman harika bir vücudun olacak
@SEVTAL87 çok motive başladın canım aynı hızla mezuniyete
@BLUEDENIZ şu izin durumuna bakayım liste işini halledeceğiz motivasyonunu düşürmesin bu durum
@masal3487 ah masal vah masal şuraya düzenli gelsen takım motivasyonuna katkıda bulunsan tüy bitti dilimde tüy
Beyaz leylak ve @hadikonusalim kilometrelerce yol yaptınız şurda hedefinizden birkaç metre ötedesiniz bırakıp salmak yok
inşallah canımKonuşmak heleki profesyonel biriyle çok iyi gelecektir eminim.
Harika tebrik ederimBu sabah 72.5 kg gördüm, cuma günü 72.9 kg di. - 0.4 kg
Hafta sonununu atlatmak ayrı sınav, cumaya kadar geçen süre ayrı sınav. Sizde de bu stres varmı kızlar. Ne vardı sanki mideyi bukadar büyütecek.
Bu hafta şöyle bir formül uygulayacağım. 1+1 formülü
1 kepçe +1servis kaşığı. Öğlen ve akşam yoğurt ve salata, pilav ve makarna varsa 2 çorba kaşığı şeklinde. Midem baya küçüldü hissediyorum. Bu düzene alışmaya çalışıyorum. İnşallah süreklilik sağlarım.
Ayy masallah cumaya 79 olursun insallahBildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Yasemin annemden çok iyi biliyorum yıllarca bende dahil hepimiz psikiyatriye gitmesini engelledik ne var canım herkesin sıkıntıları var dedik.ben antidepranlarla ilgili olumsuz şeyleri okuyunca ilaca bağımlı olur diye korktum.bu sefer açıklaması olmayan hastalıklar çıkmaya başladı doktora götürüyoruz bişey yok sürekli ağrı çekiyor vb en son doktor psikiyatriye yönlendirdi babam yine itiraz etti ama ben artık farklı düşünüyordum.2 senedir annem eski annem değil herşeyi takmıyor hemen üzülmüyor daha güçlü ve en önemlisi ağrıları bitti arada yine oluyo ibs denilen bir bağırsak hastalığı ama eskisine nazaran çokçok az.sadece psikiyatri ye değil psikolağa gitmende faydalı olur benceeşimi psikoloğa gitmeye ve gerekirse ilaç kullanmaya inan daha geçen hafta ikna ettim
bay çok bilmiş ilaçların insanı daha kötü etkilediğine eminmiş
yaa dedim sen kendin şahit oluyorsun canım birşeye sıkıldığım anda anda nefessiz kalıveriyorum, işte dedi sıkıldığında olur dedim sadece sıkıldığımda da değil durup dururken de oluyor bazen, durduk yerde kalbim çarpmaya nefesim kesilmeye başlıyor deyince ee tamam o zaman git dedi
diyeceksin ki koskoca, eli ekmek tutan kadınsın eşinden icazet mi alman gerekiyor, almazsam kırk yıl başıma kakar o yüzden o da kabullensin istedim
Ekside olman süper canimCuma: 89.5
Pazartesi: 89.2
Fark:300
300 gr ama yine de beni mutlu etti resmen aç geziyorum tek ögün beslendim üç gün ona ragmen yine de az ama cumaya 1e yaklaşır insallah. İlaca da basladım tekrar bugun üçüncü gün
insAllah canımAyy masallah cumaya 79 olursun insallah
Cumaya daha güzel eksin olur insAllah cnmCuma: 89.5
Pazartesi: 89.2
Fark:300
300 gr ama yine de beni mutlu etti resmen aç geziyorum tek ögün beslendim üç gün ona ragmen yine de az ama cumaya 1e yaklaşır insallah. İlaca da basladım tekrar bugun üçüncü gün
yaa işte ben eski ben değilim senelerdir, eşim de zannediyor ki ben hep böyleydim beni anlamak gibi bi derdi olmadığı için onun, huysuz aksi sinirli bi kadın oldum çıktım yapmam yapamam dediğim ne varsa yapıyorum çünkü beynimin içi kazan gibi kaynıyorYasemin annemden çok iyi biliyorum yıllarca bende dahil hepimiz psikiyatriye gitmesini engelledik ne var canım herkesin sıkıntıları var dedik.ben antidepranlarla ilgili olumsuz şeyleri okuyunca ilaca bağımlı olur diye korktum.bu sefer açıklaması olmayan hastalıklar çıkmaya başladı doktora götürüyoruz bişey yok sürekli ağrı çekiyor vb en son doktor psikiyatriye yönlendirdi babam yine itiraz etti ama ben artık farklı düşünüyordum.2 senedir annem eski annem değil herşeyi takmıyor hemen üzülmüyor daha güçlü ve en önemlisi ağrıları bitti arada yine oluyo ibs denilen bir bağırsak hastalığı ama eskisine nazaran çokçok az.sadece psikiyatri ye değil psikolağa gitmende faydalı olur bence
Benim arkadaşım dört yıldır kullanıyor ve şimdi bıraktı .bırakma evresini de doktor yavaş yavaş yaptırdı.Bazen bu konuda konuşuyoruz diyorki kinseye ilaç kullan demem çünkü gerçekten eksi tarafları da var ama eski halimden kötü değil öyle bir zaman geliyor ki mutsuzluğun da boğuluyor insan ve hiç bir şey fayda etmiyor işte o durumda kimseye de sakın kullanma diyemem ben bu 4 yılda doğru düşünmeyi düşüncelerimi yönlendirmeyi öğrendim artık ihtiyacım yok dedi doktoru da şhtiyacı olmadığını söyledi şu an gayet iyi sağlıklı.demem o ki ilaç verse bile doktor bunun geçici seni rahatlatacak bir dönem olduğunu unutma .Zaten sürekli bununla yaşamsuacaksın ama en azından şifanı aramış olacaksın .Bununla ilgili dualarda var Allah'ın esmaları var düzenli çekince şifa olan gerçekten iyi geliyor onlarıda dene . Gönderiyorum şimdiyaa işte ben eski ben değilim senelerdir, eşim de zannediyor ki ben hep böyleydim beni anlamak gibi bi derdi olmadığı için onun, huysuz aksi sinirli bi kadın oldum çıktım yapmam yapamam dediğim ne varsa yapıyorum çünkü beynimin içi kazan gibi kaynıyor
ne kadar yan etkisi olursa olsun şu anki halimden kötü olamaz diye düşünüyorum canım
kayınvalidemin ameliyatını sağlıkla atlatalım hemen ertesi günü randevu için arayacağım doktoru
ahhh ne güzel, inşallah bana da şifa olur bişelerBenim arkadaşım dört yıldır kullanıyor ve şimdi bıraktı .bırakma evresini de doktor yavaş yavaş yaptırdı.Bazen bu konuda konuşuyoruz diyorki kinseye ilaç kullan demem çünkü gerçekten eksi tarafları da var ama eski halimden kötü değil öyle bir zaman geliyor ki mutsuzluğun da boğuluyor insan ve hiç bir şey fayda etmiyor işte o durumda kimseye de sakın kullanma diyemem ben bu 4 yılda doğru düşünmeyi düşüncelerimi yönlendirmeyi öğrendim artık ihtiyacım yok dedi doktoru da şhtiyacı olmadığını söyledi şu an gayet iyi sağlıklı.demem o ki ilaç verse bile doktor bunun geçici seni rahatlatacak bir dönem olduğunu unutma .Zaten sürekli bununla yaşamsuacaksın ama en azından şifanı aramış olacaksın .Bununla ilgili dualarda var Allah'ın esmaları var düzenli çekince şifa olan gerçekten iyi geliyor onlarıda dene . Gönderiyorum şimdi
Nasıl bir yerimiz rahatsızlanınca dra gidiyorsak.Aşamadığımız psikolojik bunalımlarımızda da psikologa psikiyatr a gidebilmeliyiz.Bu çok doğal.Belki ilaca bile gerek kalmadan psikolog yönlendirmesiyle rahatlarsın.Seninle aynı seyleri kayinbiraderim yaşıyor aynı dönem korona atlattınız.Panik atak olmuş olabilir korkutucu bir hastalıktı.İs yerinde zor bir dönem geçirdin.İnsirah suresini oku bolca.yaa işte ben eski ben değilim senelerdir, eşim de zannediyor ki ben hep böyleydim beni anlamak gibi bi derdi olmadığı için onun, huysuz aksi sinirli bi kadın oldum çıktım yapmam yapamam dediğim ne varsa yapıyorum çünkü beynimin içi kazan gibi kaynıyor
ne kadar yan etkisi olursa olsun şu anki halimden kötü olamaz diye düşünüyorum canım
kayınvalidemin ameliyatını sağlıkla atlatalım hemen ertesi günü randevu için arayacağım doktoru
Sorunun eşinle ılgılıyse çift terapistine mi gitsen , o da katılır aradagörüşmelereyaa işte ben eski ben değilim senelerdir, eşim de zannediyor ki ben hep böyleydim beni anlamak gibi bi derdi olmadığı için onun, huysuz aksi sinirli bi kadın oldum çıktım yapmam yapamam dediğim ne varsa yapıyorum çünkü beynimin içi kazan gibi kaynıyor
geçmiş olsun kayınbiraderine canımmNasıl bir yerimiz rahatsızlanınca dra gidiyorsak.Aşamadığımız psikolojik bunalımlarımızda da psikologa psikiyatr a gidebilmeliyiz.Bu çok doğal.Belki ilaca bile gerek kalmadan psikolog yönlendirmesiyle rahatlarsın.Seninle aynı seyleri kayinbiraderim yaşıyor aynı dönem korona atlattınız.Panik atak olmuş olabilir korkutucu bir hastalıktı.İs yerinde zor bir dönem geçirdin.İnsirah suresini oku bolca.
en büyük problemim eşimle ilgili, ama eşime desem ki çift terapisi ne sıkıntımız var ki bizim derSorunun eşinle ılgılıyse çift terapistine mi gitsen , o da katılır aradagörüşmelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?