- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.521
Hayırlı olsun canım yeni yeriniz insanlar taşınmayı pek sevmez ama yeni memleketler beni hep heyecanlandırır 4 sene sonra başka yerler arzuluyor gönlümSağol canım Diyarbakıra çıktı
Tamam canım 25 haziran gibi çkaleye gidicez, o zaman kontrol ettireceğim. Burada gitmek istemiyorum.
Canım evet suyu az içiyorum ramazandan sonra yine
Söz bugün saymaya başlıycam yine ama birazdan okula gidicem. Dönene kadar bişey yiyip içmiycem her ptesi yaptığım gibi. O zaman tartılıp su içmeye başlarım. Akşam menüde inşallah 2lt yazarım
Ay eet ya ben de severim 4 5 yılda bir şehir değiştirmeyiHayırlı olsun canım yeni yeriniz insanlar taşınmayı pek sevmez ama yeni memleketler beni hep heyecanlandırır 4 sene sonra başka yerler arzuluyor gönlüm
Küstüm ben sana konuşmuyorum
Ne güzelBizim ilk okul olduğu için çocuklar hevesli21 mevcudun 16-17 si griyor derse.Suriyeli öğrenciler girmiyorlar onlar dışında sorun yok katılımda.
Ooo iyi idare et az kaldı 7lere geri gelmesin şu 3 kiloYatılı canım köydeki ablam geliyoranneme gidicem 1 gece kalıcam perşembe komşum doğum günü kutlyacak oraya gidicem ordan çıkınca annemlere geçerim cuma donucem eve güzel idare ederim insAllah 70lere çok yaklaşmışken dikkat etmem lazım ama
Diyarbakır güzelmiş hayırlı olsun canım doktorunu ihmal etmeSağol canım Diyarbakıra çıktı
Tamam canım 25 haziran gibi çkaleye gidicez, o zaman kontrol ettireceğim. Burada gitmek istemiyorum.
Canım evet suyu az içiyorum ramazandan sonra yine
Söz bugün saymaya başlıycam yine ama birazdan okula gidicem. Dönene kadar bişey yiyip içmiycem her ptesi yaptığım gibi. O zaman tartılıp su içmeye başlarım. Akşam menüde inşallah 2lt yazarım
SüperBildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Bi salı günü hayırlısıyla bi git de ilaca başla düzene oturur inşallahGünaydın canım Muhtemelen ben şu tiroit işini çözünce eksiye geçmeye başlayacağım diye düşünüyorum artık
Allah Allah sürekli aynı yerde mi tartılıyorsun pekiKızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorumya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Pazartesi klasiğiKızlar günaydınsabah +200 geldim ama cozecegim cumaya merak etmeyin yani insallah cozecegim, bence ben hafta sonu suyu az içip duzensiz uyuyorum o yüzden her pazartesi artı çıkıyorum yani öyle olabilir
Sanki canım yine bakarım biSaol canim
Galiba b hafta mezunum canim ama unuttum 54.600 lemi mezun olabiliyodum
İnşallah canım
Ne güzel
Ooo iyi idare et az kaldı 7lere geri gelmesin şu 3 kilo
Diyarbakır güzelmiş hayırlı olsun canım doktorunu ihmal etme
Süper
Bi salı günü hayırlısıyla bi git de ilaca başla düzene oturur inşallah
Allah Allah sürekli aynı yerde mi tartılıyorsun peki
Sabit olman güzel canimGünaydın kızlar
70.9 fark yok bugün
Regl, WC olabilir . Menüler azdır ama karbonhidrat fazlaysa oda etkilemistirKızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorumya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Dün 11000 adım yapınca abarttım mi acaba.15 bin adimmi cokkk iddaaliii bakalimm o kadar olacak mi.
Aynen cnm insAllah cabaliycamOoo iyi idare et az kaldı 7lere geri gelmesin şu 3 kilo
Saol cnm
Evet canım, hafta içi güne erken başlıyorum, daha düzenli oluyor. Hafta sonu gezme de yok ama çok yoğun geçiyor. Sağlık olsun.Hafta sonu yoğun geçiyor çoğumuzun dediğin gibi kuzum eksi gelmiş olman harika
Kolay gelsin canım iyi dersler katılımda düşüş var mı sende de ? Benim artık çok az bir avuç çocuk giriyor derslere çok saldılar
Seviyorum senin menülerini
Wu huuuu huuu süper canım. Cumaya birincilik gelsin inşallahBildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Kabızlık, az su tüketimi de etkilemiş olabilir canım.Kızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorumya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Sen halledersin canım. Bu hafta mezun mu olacaksın senKızlar günaydınsabah +200 geldim ama cozecegim cumaya merak etmeyin yani insallah cozecegim, bence ben hafta sonu suyu az içip duzensiz uyuyorum o yüzden her pazartesi artı çıkıyorum yani öyle olabilir
Aynen canım, pandemi öncesi hafta sonları gezme planları yapardık, şimdi sürekli evdeyim ama haftasonlarıda bir o kadar yoğun geçiyor. Sağlık olsun yeter ki, inşallah en kısa sürede eski düzenşmşze döneriz.Gayet guzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Canim benim ya inşallah bu hafta güzel bir derecemiz olur da senin yüzünü guldururuzmemlekete gideceğim için mezun olacağım inşallah ama güzel bir yüzde yle olsam bari
Vallahi her hafta sonu koşturmaca ile geçiyor dün gece 1.30 du uyuduğumda ve gün içinde oturmadım bile, herşeyi iki güne sıkıştırınca böyle oluyor sanirim
Çok güzel canm afiyet olsun
Vayy süper canım gerçekten çok iyi ama detox işi bana göre değil
Ya suyun az gelmiştir ya da wc sıkıntın falan mı var, yoldan geldiğin için ödem de olabilir
Listede değilim malesef ama teşekkür ederim cnmWu huuuu huuu süper canım. Cumaya birincilik gelsin inşallah
Aaa aa ben listedesin diye düşündümListede değilim malesef ama teşekkür ederim cnm
Çok güzel cnm eksidesinBu sabah 72.5 kg gördüm, cuma günü 72.9 kg di. - 0.4 kg
Hafta sonununu atlatmak ayrı sınav, cumaya kadar geçen süre ayrı sınav. Sizde de bu stres varmı kızlar. Ne vardı sanki mideyi bukadar büyütecek.
Bu hafta şöyle bir formül uygulayacağım. 1+1 formülü
1 kepçe +1servis kaşığı. Öğlen ve akşam yoğurt ve salata, pilav ve makarna varsa 2 çorba kaşığı şeklinde. Midem baya küçüldü hissediyorum. Bu düzene alışmaya çalışıyorum. İnşallah süreklilik sağlarım.
Cumaya eksiye geçersin insAllahCuma 71
Pazartesi. 71 sabitim kizlar
Çok saol cnmAaa aa ben listedesin diye düşündümlistede olmayıp bu kiloyu vekmek te çok büyük başarı. Tebrikler canım
eşimi psikoloğa gitmeye ve gerekirse ilaç kullanmaya inan daha geçen hafta ikna ettimCanım ya ilaç kullanıyor musun ? Daha önce de dedik hatırlıyorum keşke psikolojik destek alsan cidden içinde aşamadığın şeyler var demek ki
Hadi hayırlı olsun tayininiz nereye gidiyorsunuz canım ? Şu hastalığı ihmal etme gözünü seveyim benim babam da yıllarca başım ağrıyor midem bulanıyor baş ağrımdan diye diye erteledi hipertansiyon hastası çıktı böbrekleri tükenmek üzere idi öğrendikten 1 yıl kadar sonra da diyalize başladı Allah korusun böbrek çok sinsi bir organ dikkat et kendine
suyu az mı içiyorsunSen böbrek hastasısın nereye az içiyorsun?
Benim eltim de çok çekingendir bizi yemeğe davet eder utana sıkıla şu nasıl olmuştu sanki yağı mı azdı biraz tuzsuz muydu diye sorar hepsi çok güzeldi desek bile kendini kasar yani o da 17 yaşında evlenmiş Üst katında oturuyor kayınvalidemlerin takdir, yüzüne övme gibi huyları yoktur yani herkese karşı öyleler beni eltime överler eltimi bana ilk zamanlar kıyas gibi algılıyordum ama huyları öyle
Oh harika
Kim geliyor kız? Yatılı değillerdir herhalde seninkiler yakın diye biliyorum
Güzel canım nohutu kepçe ölçüsü ile yazsaydın keşke
Güzel canım miktarları az tutup kurtarmışsın günü
sabah tartısından bizi de haberdar et
Aynen senin dediğin gibiydi eltimde oda gitti psikiloga ve ilaç kullanıyor. Ve rahatladiginj söylüyor. Belki sana konuşmak bile yetecek ilaca gerek kalmayacak canim iyi dusunmussuneşimi psikoloğa gitmeye ve gerekirse ilaç kullanmaya inan daha geçen hafta ikna ettim
bay çok bilmiş ilaçların insanı daha kötü etkilediğine eminmiş
yaa dedim sen kendin şahit oluyorsun canım birşeye sıkıldığım anda anda nefessiz kalıveriyorum, işte dedi sıkıldığında olur dedim sadece sıkıldığımda da değil durup dururken de oluyor bazen, durduk yerde kalbim çarpmaya nefesim kesilmeye başlıyor deyince ee tamam o zaman git dedi
diyeceksin ki koskoca, eli ekmek tutan kadınsın eşinden icazet mi alman gerekiyor, almazsam kırk yıl başıma kakar o yüzden o da kabullensin istedim
Aynen öyle kuzum, anlatamadığım içime attığım o kadar çok şey var ki belki yabancı birine anlatırsam rahatlayacağım ama gerekirse de ilaç da kullanırımAynen senin dediğin gibiydi eltimde oda gitti psikiloga ve ilaç kullanıyor. Ve rahatladiginj söylüyor. Belki sana konuşmak bile yetecek ilaca gerek kalmayacak canim iyi dusunmussun
Konuşmak heleki profesyonel biriyle çok iyi gelecektir eminim.Aynen öyle kuzum, anlatamadığım içime attığım o kadar çok şey var ki belki yabancı birine anlatırsam rahatlayacağım ama gerekirse de ilaç da kullanırım
Çok rahatsız edici bişe bazen yöneticilerimden biriyle konuşurken kalp çarpıntımın ve nefes alışımın hızlandığını hissediyorum karşımdakine belli etmemeye çalışıyorum ama o anlarda konuşmak bişeler anlatmak o kadar güçleşiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?