Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı olsun canım yeni yeriniz insanlar taşınmayı pek sevmez ama yeni memleketler beni hep heyecanlandırır 4 sene sonra başka yerler arzuluyor gönlüm

Küstüm ben sana konuşmuyorum

Bizim ilk okul olduğu için çocuklar hevesli 21 mevcudun 16-17 si griyor derse.Suriyeli öğrenciler girmiyorlar onlar dışında sorun yok katılımda.
Ne güzel
Ooo iyi idare et az kaldı 7lere geri gelmesin şu 3 kilo
Diyarbakır güzelmiş hayırlı olsun canım doktorunu ihmal etme
Bildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Süper
Günaydın canım Muhtemelen ben şu tiroit işini çözünce eksiye geçmeye başlayacağım diye düşünüyorum artık
Bi salı günü hayırlısıyla bi git de ilaca başla düzene oturur inşallah
Kızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorum ya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Allah Allah sürekli aynı yerde mi tartılıyorsun peki

Kızlar günaydın sabah +200 geldim ama cozecegim cumaya merak etmeyin yani insallah cozecegim, bence ben hafta sonu suyu az içip duzensiz uyuyorum o yüzden her pazartesi artı çıkıyorum yani öyle olabilir
Pazartesi klasiği
Saol canim

Galiba b hafta mezunum canim ama unuttum 54.600 lemi mezun olabiliyodum
Sanki canım yine bakarım bi

İnşallah canım

Günaydın kızlar

70.9 fark yok bugün
Sabit olman güzel canim
Kızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorum ya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Regl, WC olabilir . Menüler azdır ama karbonhidrat fazlaysa oda etkilemistir
15 bin adimmi cokkk iddaaliii bakalimm o kadar olacak mi.
Dün 11000 adım yapınca abarttım mi acaba.
Ama kolay olur gibi çünkü sabahtan yürüdüm geldim bile 6000 adımın oldu bile

Evet canım, hafta içi güne erken başlıyorum, daha düzenli oluyor. Hafta sonu gezme de yok ama çok yoğun geçiyor. Sağlık olsun.
Teşekkür ederim canım mmmm, bende seni ve yorumlarını seviyorum
Bildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Wu huuuu huuu süper canım. Cumaya birincilik gelsin inşallah
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Kabızlık, az su tüketimi de etkilemiş olabilir canım.
Kızlar günaydın sabah +200 geldim ama cozecegim cumaya merak etmeyin yani insallah cozecegim, bence ben hafta sonu suyu az içip duzensiz uyuyorum o yüzden her pazartesi artı çıkıyorum yani öyle olabilir
Sen halledersin canım. Bu hafta mezun mu olacaksın sen
Aynen canım, pandemi öncesi hafta sonları gezme planları yapardık, şimdi sürekli evdeyim ama haftasonlarıda bir o kadar yoğun geçiyor. Sağlık olsun yeter ki, inşallah en kısa sürede eski düzenşmşze döneriz.

Bu sabah 72.5 kg gördüm, cuma günü 72.9 kg di. - 0.4 kg
Hafta sonununu atlatmak ayrı sınav, cumaya kadar geçen süre ayrı sınav. Sizde de bu stres varmı kızlar. Ne vardı sanki mideyi bukadar büyütecek.
Bu hafta şöyle bir formül uygulayacağım. 1+1 formülü
1 kepçe +1servis kaşığı. Öğlen ve akşam yoğurt ve salata, pilav ve makarna varsa 2 çorba kaşığı şeklinde. Midem baya küçüldü hissediyorum. Bu düzene alışmaya çalışıyorum. İnşallah süreklilik sağlarım.

Çok güzel cnm eksidesin

eşimi psikoloğa gitmeye ve gerekirse ilaç kullanmaya inan daha geçen hafta ikna ettim
bay çok bilmiş ilaçların insanı daha kötü etkilediğine eminmiş
yaa dedim sen kendin şahit oluyorsun canım birşeye sıkıldığım anda anda nefessiz kalıveriyorum, işte dedi sıkıldığında olur dedim sadece sıkıldığımda da değil durup dururken de oluyor bazen, durduk yerde kalbim çarpmaya nefesim kesilmeye başlıyor deyince ee tamam o zaman git dedi

diyeceksin ki koskoca, eli ekmek tutan kadınsın eşinden icazet mi alman gerekiyor, almazsam kırk yıl başıma kakar o yüzden o da kabullensin istedim

Aynen senin dediğin gibiydi eltimde oda gitti psikiloga ve ilaç kullanıyor. Ve rahatladiginj söylüyor. Belki sana konuşmak bile yetecek ilaca gerek kalmayacak canim iyi dusunmussun

Aynen senin dediğin gibiydi eltimde oda gitti psikiloga ve ilaç kullanıyor. Ve rahatladiginj söylüyor. Belki sana konuşmak bile yetecek ilaca gerek kalmayacak canim iyi dusunmussun
Aynen öyle kuzum, anlatamadığım içime attığım o kadar çok şey var ki belki yabancı birine anlatırsam rahatlayacağım ama gerekirse de ilaç da kullanırım
Çok rahatsız edici bişe bazen yöneticilerimden biriyle konuşurken kalp çarpıntımın ve nefes alışımın hızlandığını hissediyorum karşımdakine belli etmemeye çalışıyorum ama o anlarda konuşmak bişeler anlatmak o kadar güçleşiyor ki

Konuşmak heleki profesyonel biriyle çok iyi gelecektir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…