Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Harika eksi 7leri atmaya az kaldı
Cuma 71
Pazartesi. 71 sabitim kizlar
Cuma’ya gitsin şu 7 ya
Günlerden ütü günü, nem ve sıcak zorluyor.
En sevmediğim
Uzlaşmaya varmışsınız canım ne güzel ihmal etme artık şu ameliyat işi hallolsun git artık
U UcanSupurge bugün tartılamadım çünkü 1 litre su içtim .ama dün kilom 62.5 idi bu benim ara bildirimim olsun
hele buçuğu da vardı demek Çabuk 50lere dön leylağım
Bak kırıldı direnç yeter ki vazgeçme
Bugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Süper detoks sonrası attı bekliyordum ben seni geçen hafta zaten detoks bana hiç yaramaz büyük çoğunluğu geri gelir sonra tekrar eksilirim
Ben 71 , beni yok sayın sizden vazgecemıyorum işte yinede :))))
Ne bizden ne diyetten vazgeçme zaten Cuma’ya 70.5 olur musun ?

aynen canım, sağlıkla çıksın ameliyatından kayınvalidem, hemen alacağım randevuyu inşallah

Süpürgem şimdi girebildim. Sabah dersim vardı 1 de bitti. Sonra okula gittim. Geldim iş güç saat 6 yı geçmiş. Kiloyu unutuyorum bu ara. Hep bi koşuşturma halindeyim. Hep bi işim var.Yazmasan unutmuşum valla dikkat edicem inşallah

Menümü yazayim
Sabah yazdim ve kala kaldim. Ne yediğimi hatirlaniyorum
Sabah 08.00
1 minik pankek
1 çay kaşığı çikolata
Domates salatalik

Ara
2 kayısı 3 badem

Öğle 13.00
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf
Yarim elma
1 tk keten tohumu

Ara
Tarçınlı süt

Akşam 18.00
Yoğurtlu kabak
3 4 lokma et sote
Su 3.5 litre

Hayırlı olsun canım yeni yeriniz insanlar taşınmayı pek sevmez ama yeni memleketler beni hep heyecanlandırır 4 sene sonra başka yerler arzuluyor gönlüm
Sağol canım ben taşınmayı çok severim Bi ara hatta 10 ayda bir evde değiştirdim 3 yılda 3 tane. Şuan 12 yıldır evliyim 6. Evimdeyim. 4 şehir gezdim. Yeni hayatlar dediğin gibi insanı heyecanlandırıyor

Sağol canım tamam

Süper detoks sonrası attı bekliyordum ben seni geçen hafta zaten detoks bana hiç yaramaz büyük çoğunluğu geri gelir sonra tekrar eksilirim
Evet dedigin gibi bende cuma gunu arti cikmamin nedeni detoxs sonrasiydi heralde arrik detoxs yapmiycam sadece dikkatli beslenmeye calisicam

Bugun cok acikmistim yediklerim fazla geldi umarim kusmam midem bulaniyo bogazima kadar doluyum resmen

sabah 9:00 kahve

oglen 11:00 b porsiyon kavurmali yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim peynir,4 dilim domates

aksam 18:30 1 dilim lazanya ( b borek diliminden daha buyuktu ) 1 kase domates salatasi 4 tane cilek

2 litre su U UcanSupurge

11 bin adim 110 p G Goklerce

Bence pazartesiye eksi başlamak çok önemli tebrikler buraya geldiğimden beri bakıyorum da pazartesiye cok az hatta hiç bile denebilir eksi geldiğim ama cumaya da hiç artı gelmedim
Günlerden ütü günü, nem ve sıcak zorluyor.
Oo ben dün gece yaptım utuyu çok sinir bozucu gercekten
Tebrik ediyorum canım pazartesiye çok güzel basladin
Bugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Çok iyi canım tebrik ederim bu hafta gelsin mezuniyet
Çok geçmiş olsun canım inşallah asarsin bu süreci, keşke esin de kabul etse de gelse seninle, bütün erkekler Duz mantık aksam geliyor yemek var sorun yok
Sabah miktarları çok az olduğu için güzel canım afiyet olsun
Cuma 58.25
Bugün 57.95
Fark - 300
Yüzde 0.515
Çok şükür 57yi ucundan gördüm
Harika sonuç canım tebrik ederim
Menüm
Akşam 19.00
Bol Salata
2 yk maş fasulyesi yemeği
3 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
1 elma
2 kuru kayısı
2 fincan kahve
Su 2 olacak
Çok iyi canim afiyet olsun

Aynen öyle canım, para kazanıyor muyuz, evimizde tencere kaynıyor mu tamam bitti sıkıntı ne ki

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…