- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.561
Harika eksi 7leri atmaya az kaldıBu sabah 72.5 kg gördüm, cuma günü 72.9 kg di. - 0.4 kg
Hafta sonununu atlatmak ayrı sınav, cumaya kadar geçen süre ayrı sınav. Sizde de bu stres varmı kızlar. Ne vardı sanki mideyi bukadar büyütecek.
Bu hafta şöyle bir formül uygulayacağım. 1+1 formülü
1 kepçe +1servis kaşığı. Öğlen ve akşam yoğurt ve salata, pilav ve makarna varsa 2 çorba kaşığı şeklinde. Midem baya küçüldü hissediyorum. Bu düzene alışmaya çalışıyorum. İnşallah süreklilik sağlarım.
Cuma’ya gitsin şu 7 yaCuma 71
Pazartesi. 71 sabitim kizlar
En sevmediğimGünlerden ütü günü, nem ve sıcak zorluyor.
Uzlaşmaya varmışsınız canım ne güzel ihmal etme artık şu ameliyat işi hallolsun git artıkeşimi psikoloğa gitmeye ve gerekirse ilaç kullanmaya inan daha geçen hafta ikna ettim
bay çok bilmiş ilaçların insanı daha kötü etkilediğine eminmiş
yaa dedim sen kendin şahit oluyorsun canım birşeye sıkıldığım anda anda nefessiz kalıveriyorum, işte dedi sıkıldığında olur dedim sadece sıkıldığımda da değil durup dururken de oluyor bazen, durduk yerde kalbim çarpmaya nefesim kesilmeye başlıyor deyince ee tamam o zaman git dedi
diyeceksin ki koskoca, eli ekmek tutan kadınsın eşinden icazet mi alman gerekiyor, almazsam kırk yıl başıma kakar o yüzden o da kabullensin istedim
hele buçuğu da vardı demekU UcanSupurge bugün tartılamadım çünkü 1 litre su içtim .ama dün kilom 62.5 idi bu benim ara bildirimim olsun
Bak kırıldı direnç yeter ki vazgeçmeCuma: 89.5
Pazartesi: 89.2
Fark:300
300 gr ama yine de beni mutlu etti resmen aç geziyorum tek ögün beslendim üç gün ona ragmen yine de az ama cumaya 1e yaklaşır insallah. İlaca da basladım tekrar bugun üçüncü gün
Süper detoks sonrası attı bekliyordum ben seni geçen hafta zaten detoks bana hiç yaramaz büyük çoğunluğu geri gelir sonra tekrar eksilirimBugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Ne bizden ne diyetten vazgeçme zaten Cuma’ya 70.5 olur musun ?Ben 71 , beni yok sayınsizden vazgecemıyorum işte yinede :))))
aynen canım, sağlıkla çıksın ameliyatından kayınvalidem, hemen alacağım randevuyu inşallahHarika eksi 7leri atmaya az kaldı
Cuma’ya gitsin şu 7 ya
En sevmediğim
Uzlaşmaya varmışsınız canım ne güzel ihmal etme artık şu ameliyat işi hallolsun git artık
hele buçuğu da vardı demekÇabuk 50lere dön leylağım
Bak kırıldı direnç yeter ki vazgeçme
Süper detoks sonrası attı bekliyordum ben seni geçen hafta zaten detoks bana hiç yaramaz büyük çoğunluğu geri gelir sonra tekrar eksilirim
Ne bizden ne diyetten vazgeçme zaten Cuma’ya 70.5 olur musun ?
Süpürgem şimdi girebildim. Sabah dersim vardı 1 de bitti. Sonra okula gittim. Geldim iş güç saat 6 yı geçmiş. Kiloyu unutuyorum bu ara. Hep bi koşuşturma halindeyim. Hep bi işim var.Yazmasan unutmuşum vallaGünaydın kızlar ,güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım
Bu hafta üç mezuniyet bekliyorumkumsal68 , G Goklerce , Jasminium84
@Ezogelin56 artık atak vakti gitsin 7ler
* geçen haftanın artıları gitsin biriniz 60 sınırında diğeri 70 sınırında gelgitte artık yetmedi mi ? @Zeycan123 @sabahvesen
@Fit mutlu anne bu hafta rekor eksi ile geleceksin inanıyorum
@Ucmelekannesi hemen geri vites 6lara haydi
@Ayla- cım senden çok güzel bir eksi bekliyorum iyice uzaklaşalım 9lardan
asliogretmen koruma işini şu yaptığın yürüyüşlerle çok güzel götüreceksin
E ela_2019 ah eski sporuna geri dönsen elo nasıl inceleceksin bilsen
@Melek963 canavar gibi metabolizmanla mezuniyet yakın biliyorum
@gulsum462 moral , motivasyon bozmak yok her şey yoluna girecek ve o zaman harika bir vücudun olacak
@SEVTAL87 çok motive başladın canım aynı hızla mezuniyete
@BLUEDENIZ şu izin durumuna bakayım liste işini halledeceğiz motivasyonunu düşürmesin bu durum
@masal3487 ah masal vah masal şuraya düzenli gelsen takım motivasyonuna katkıda bulunsan tüy bitti dilimde tüy
Beyaz leylak ve denizbenimadim kilometrelerce yol yaptınız şurda hedefinizden birkaç metre ötedesiniz bırakıp salmak yok
Sağol canım ben taşınmayı çok severimHayırlı olsun canım yeni yeriniz insanlar taşınmayı pek sevmez ama yeni memleketler beni hep heyecanlandırır 4 sene sonra başka yerler arzuluyor gönlüm
Sağol canım tamam
Ne güzel
Ooo iyi idare et az kaldı 7lere geri gelmesin şu 3 kilo
Diyarbakır güzelmiş hayırlı olsun canım doktorunu ihmal etme
Süper
Bi salı günü hayırlısıyla bi git de ilaca başla düzene oturur inşallah
Allah Allah sürekli aynı yerde mi tartılıyorsun peki
Evet dedigin gibi bende cuma gunu arti cikmamin nedeni detoxs sonrasiydi heralde arrik detoxs yapmiycam sadece dikkatli beslenmeye calisicamSüper detoks sonrası attı bekliyordum ben seni geçen hafta zaten detoks bana hiç yaramaz büyük çoğunluğu geri gelir sonra tekrar eksilirim
Bence pazartesiye eksi başlamak çok önemliBu sabah 72.5 kg gördüm, cuma günü 72.9 kg di. - 0.4 kg
Hafta sonununu atlatmak ayrı sınav, cumaya kadar geçen süre ayrı sınav. Sizde de bu stres varmı kızlar. Ne vardı sanki mideyi bukadar büyütecek.
Bu hafta şöyle bir formül uygulayacağım. 1+1 formülü
1 kepçe +1servis kaşığı. Öğlen ve akşam yoğurt ve salata, pilav ve makarna varsa 2 çorba kaşığı şeklinde. Midem baya küçüldü hissediyorum. Bu düzene alışmaya çalışıyorum. İnşallah süreklilik sağlarım.
Oo ben dün gece yaptım utuyu çok sinir bozucu gercektenGünlerden ütü günü, nem ve sıcak zorluyor.
Tebrik ediyorum canım pazartesiye çok güzel basladinCuma: 89.5
Pazartesi: 89.2
Fark:300
300 gr ama yine de beni mutlu etti resmen aç geziyorum tek ögün beslendim üç gün ona ragmen yine de az ama cumaya 1e yaklaşır insallah. İlaca da basladım tekrar bugun üçüncü gün
Çok iyi canım tebrik ederimBugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah asarsin bu süreci, keşke esin de kabul etse de gelse seninle, bütün erkekler Duz mantık aksam geliyor yemek var sorun yokgeçmiş olsun kayınbiraderine canımm
yok kuzum benim covidden önce de vardı
ilk atağı hatta eşimle tartışırken yaşadım o günü hiç unutmuyorum tabii o zamanlar aklımın ucundan geçmedi panik atak olabileceği ama şimdi şimdi araştırdığımda anlıyorum
sağol canım benimm
en büyük problemim eşimle ilgili, ama eşime desem ki çift terapisi ne sıkıntımız var ki bizim der
ona göre sağlığımız yerinde, çok büyük maddi sıkıntımız yok eee daha ne olsun
ilk önce kendim görüşmek istiyorum ama muhtemelen doktor da eşimle görüşmek isteyecektir ya da eşimle terapi için yönlendirecektir diye düşünüyorum
Sabah miktarları çok az olduğu için güzel canım afiyet olsunMenümü yazayim
Sabah yazdim ve kala kaldim. Ne yediğimi hatirlaniyorum
Sabah 08.00
1 minik pankek
1 çay kaşığı çikolata
Domates salatalik
Ara
2 kayısı 3 badem
Öğle 13.00
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf
Yarim elma
1 tk keten tohumu
Ara
Tarçınlı süt
Akşam 18.00
Yoğurtlu kabak
3 4 lokma et sote
Su 3.5 litre
Harika sonuç canım tebrik ederimCuma 58.25
Bugün 57.95
Fark - 300
Yüzde 0.515
Çok şükür 57yi ucundan gördüm
Çok iyi canim afiyet olsunMenüm
Akşam 19.00
Bol Salata
2 yk maş fasulyesi yemeği
3 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
1 elma
2 kuru kayısı
2 fincan kahve
Su 2 olacak
Aynen öyle canım, para kazanıyor muyuz, evimizde tencere kaynıyor mu tamam bitti sıkıntı ne kiBence pazartesiye eksi başlamak çok önemlitebrikler buraya geldiğimden beri bakıyorum da pazartesiye cok az hatta hiç bile denebilir eksi geldiğim ama cumaya da hiç artı gelmedim
Oo ben dün gece yaptım utuyu çok sinir bozucu gercekten
Tebrik ediyorum canım pazartesiye çok güzel basladin
Çok iyi canım tebrik ederimbu hafta gelsin mezuniyet
Çok geçmiş olsun canım inşallah asarsin bu süreci, keşke esin de kabul etse de gelse seninle, bütün erkekler Duz mantık aksam geliyor yemek var sorun yok
Sabah miktarları çok az olduğu için güzel canım afiyet olsun
Harika sonuç canım tebrik ederim
Çok iyi canim afiyet olsun
Teşekkür ederim canımBence pazartesiye eksi başlamak çok önemlitebrikler buraya geldiğimden beri bakıyorum da pazartesiye cok az hatta hiç bile denebilir eksi geldiğim ama cumaya da hiç artı gelmedim
Oo ben dün gece yaptım utuyu çok sinir bozucu gercekten
Tebrik ediyorum canım pazartesiye çok güzel basladin
Çok iyi canım tebrik ederimbu hafta gelsin mezuniyet
Çok geçmiş olsun canım inşallah asarsin bu süreci, keşke esin de kabul etse de gelse seninle, bütün erkekler Duz mantık aksam geliyor yemek var sorun yok
Sabah miktarları çok az olduğu için güzel canım afiyet olsun
Harika sonuç canım tebrik ederim
Çok iyi canim afiyet olsun
Emeğine sağlık canım9.TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. kumsal68 : 1450 p
2. @Breeze96: 1245 p
3. asliogretmen : 1170 p
HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARIKASINIZ
( kusura bakmayın unuttum ben kaç gündür paylaşacağım çıktı aklımdan )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?