Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım daha yemem fazla yapınca iki gün yedik mecbur

Bende sivilce yok ama yumurta beyazi yapabilirim nasil yapayim
Sadece yumurta beyazını çatalla biraz çırpıyorum. Benim cildim yağlı olduğu için içine bir iki damla limon siktim. İlk yaptığımda bileğinde denedim yüzüme öyle sürdüm aman dikakt et. Cildin yagli değilse limona gerek yok
@ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu an yarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasilsin
Ben yazana kadar siz halletmissiniz zaten canim sevindim
Güzel canim afiyet olsun
Mis mis böyle havada yürümeyi bende çok seviyorum. Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Ağrın geçmiştir inşallah
İyiyim çok şükür biseyin yok sabaha bacak sizlamasiyla kalktım sadece o kadar yürüyüşe olacağı buydu
Granola ne bilmiyorum ama menünün gerisi güzel afiyet olsun
masal3487 Ucmelekannesi
Adımlarınızı ne yaptınız cok merak ediyordum.
Valla 10000e tamamladım dışarda yürüyüşle ama akşam duruma göre bakacağız 15.000 için yürürüm biraz daha evein icinde

Kızlar bugün bize kilisten müthiş bol antep fıstıklı baklava geldi Allahım cumaya kadar dayanma gücü ver Amin, en son bu baklavadan geldiğinde ben hamileydim 3 yıl önce falan ve tadını biliyorum aşırı hatta insan aşırısi güzeldi vallahi bilmesem daha kolay dayanirdim ama şimdi el mahkum cumaya bekleyeceğim

Dayan hemşirem dayan şurda Cuma’ya ne kaldı bugün erken uyursan kaldı iki gün

Anladım canım 2 saat sürüyor yol çok da etkilemez sanki
Hmm yol azmis canım o etkilemek, ben 12 saat falan giderdim beni baya etkiledi
Uzun bir koridorum var ben yatırmadım ama o da pembe tahta kaplama
Oyy anam pembe kusacagim benim de kız olduğu için nerdeyse çoğu kıyafeti pembe ben de cok sevmiyorum ne zaman farklı renk kız kıyafeti görsem hemen alıyorum
Yok canım daha yemem fazla yapınca iki gün yedik mecbur
Offf benim de hiç az yapma huyum yok hep kalıyor yemekler
Ohh mis gibi kolay gelsin, alışırsın canım Harika gidiyorsun

Dayan hemşirem dayan şurda Cuma’ya ne kaldı bugün erken uyursan kaldı iki gün
Ahahahaha o zaman hemen bir rezene için uyuyayim kaldırdım gözümün önünden eşime dedim sakin bitirme ven cuma günü yiyeceğim gözümün önünde durması şeytan doldurur...Hiç canım cuma kahvaltıda yerim ki

Oyy anam pembe kusacagim benim de kız olduğu için nerdeyse çoğu kıyafeti pembe ben de cok sevmiyorum ne zaman farklı renk kız kıyafeti görsem hemen alıyorum
Ay ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütü

Dondurucuya at tazeliği gitmesin mikrodalgan varsa yarım dakika filan ısıt tazecik oluyor

Ay ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütü
Sıfırdan küçüldükçe alınıyor artık biz öyle yaptık sadece bı kaç zıbın oldu bizimde hepsi kız kıyafeti olduğu belli renklerden
01.06.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya

15.00 sade kahve
19.00 8 yk zeytin yağlı fasulye, yogurt

Su: 3.5 lt olur
Afiyet olsun canım güzel menü

1 Haziran Salı
Kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
Avuç içi kadar beyaz ekmek
1 çay kaşığı çikolata

Ara
2 ceviz
1 elma

Akşam 19:30
2 servis kaşığı yeşil mercimek salatası
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 lokma ekmek

Su 3.5 lt olur
Spor yok koşu bandınin yağını aldı eşim akşam yağlayabilirsem insAllah yürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…