- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #443.701
Pembe tahta da mı varUzun bir koridorum var ben yatırmadım ama o da pembe tahta kaplama
Yok canım daha yemem fazla yapınca iki gün yedik mecburGüzel ama nohutü artık cumaya kadar yeme şişkinlik yapar ve tartıyi etkiler
Canım ayrı ayrı degil karışık ti ama büyük kase
Güzel canım afiyet olsun
Bunu sizden beklemzdim kızlarhayal kırıklığına uğradım pembik gelinlerdensiniz demek şaka bir yana benim de mutfak halıda pembeleşinceye vardı değiştirdim onu ama bir ara ne moda olmuştu
Evet canım spora tekrar başlamam lazım çok boşladim şu ara ama plates yapmak istiyorum zaman bulamıyorum sorun orda
Çok geçmiş olsun canım bir tahlil falan yaptırsan baktı ihmal etme
Sakın ol canim sinirlenmeye anca gelmiştir , karşılaştırma da yapma üzülür, biraz fazla üstüne girmişsin, gönlünü yapmaya çalış anneler kuş kalamazlar anlar o da halden, cok bunalmistim falan de, ben de yapıyorum bazen kızıyorum sonra da vicdan yapıyorum
Pembeye boyamışlarPembe tahta da mı var
Sadece yumurta beyazını çatalla biraz çırpıyorum. Benim cildim yağlı olduğu için içine bir iki damla limon siktim. İlk yaptığımda bileğinde denedim yüzüme öyle sürdüm aman dikakt et. Cildin yagli değilse limona gerek yokBende sivilce yok ama yumurta beyazi yapabilirim nasil yapayim
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasilsin@ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu anyarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Ben yazana kadar siz halletmissiniz zaten canim sevindimKızlar günaydın ,üzerimde deli bi sinir var anneme çattım.. dün akşam yarın bize gelirmisin erkenden halletmem gereken işlerım var dedim tamam dedi ,saat 10 oldu hala yok, eşin gittimi işe diye yazmış saat 10 da. Eşim onu yiycek sanki , çekımmekten bikurtulamadı ki eşim de cok rahattır sever o ları sıcaktor yani .3 kez bole cagırmısımdır 1 yasına gelene kadar kızım, hep te gec geldi kaç kere soyledım cekınme ,sız salondabebek bakarsınız kapıyı kapatıp diye. İşimin bir kısmı pc de. Sabah onu halletmrk istıyodum. Abimin eşi ögretmen , haftada 5 gun dersi var , annem 2 gun gıdıyo ,3 gun de gelının aılesı bakıyo. Annem nefen ben daha az bakıyorum diye dert eden laftacocuk bakma meraklısı.. bugun baya dolmusum , dedım cocuk bakmak istıyosan gel buna bak , bi dinlendirmedin beni 1 yıl içinde dedim , bi erkem gelsem şaşarım dedım ,tam cocugu uyuttum bidr zile basıp uyandırdı, dedım faydan yokzararın var fln bayasoylendım,şimdi de cok vicdan azabı cekıyorum , yan odada uyutmaya calısıuo
Güzel canim afiyet olsun31.05.2021
Kahvaltı 7.00
1 dilim t. B. Ekmeği, 1dilim peynir, domates ve salatalık, 2 zeytin, cay
Ara, 10.30
3ceviz,orta Türk kahvesi
Öğlen ve akşam 14.30
5kaşık kurufasulye, 2kaşık pilav, 3kaşık yoğurt
Spor 8022 adım... 80puan
Su 3lt
U UcanSupurge
G Goklerce
@asliogretmen
İyiyim çok şükür biseyin yok sabaha bacak sizlamasiyla kalktım sadece o kadar yürüyüşe olacağı buyduMis mis böyle havada yürümeyi bende çok seviyorum. Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Ağrın geçmiştir inşallah
Granola ne bilmiyorum ama menünün gerisi güzel afiyet olsunSelam kızlar dün çarşıya çıktım gelince bir baş ağrısı çöktü ilaç içip yattım bu aralar çok sık başım ağrımaya başladı akşam da eşle konuş çocuğu uyut derken ben de uyudum gelemedim
31.05.21
10.00
2 yumrta yarım parmak kalınlığında sucuklu yumurtanın 3 de 1
1 KK peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 d çavdar ekmek
15.00
1 kase sütlü granola
18.30
5 yk tavuklu mantarlı sote
2 kepçe tarhana çorbası
Salatalık domates
Su 2 L
2 bardak bitki çayı
U UcanSupurge
Valla 10000e tamamladım dışarda yürüyüşle ama akşam duruma göre bakacağız 15.000 için yürürüm biraz daha evein icinde
Bizden de beterleri varmış anacımPembeye boyamışlar
Dayan hemşirem dayan şurda Cuma’ya ne kaldı bugün erken uyursan kaldı iki günKızlar bugün bize kilisten müthiş bol antep fıstıklı baklava geldiAllahım cumaya kadar dayanma gücü ver Amin, en son bu baklavadan geldiğinde ben hamileydim 3 yıl önce falan ve tadını biliyorum aşırı hatta insan aşırısi güzeldi vallahi bilmesem daha kolay dayanirdim ama şimdi el mahkum cumaya bekleyeceğim
Hmm yol azmis canım o etkilemek, ben 12 saat falan giderdim beni baya etkilediAnladım canım 2 saat sürüyor yol çok da etkilemez sanki
Oyy anam pembe kusacagimUzun bir koridorum var ben yatırmadım ama o da pembe tahta kaplama
Offf benim de hiç az yapma huyum yok hep kalıyor yemeklerYok canım daha yemem fazla yapınca iki gün yedik mecbur
Ohh mis gibi kolay gelsin, alışırsın canım Harika gidiyorsunYa bugün sabahtan temizlik yaptım sonra kahvaltı. Sonra çık yürüyüşe gel yemek yap kızları yıka derken pertim çıktı. Bacaklarım tutulmuş uzun zaman sonra bu kadar çok yürüyünceneyse alisirlar birkaç güne
Ahahahaha o zaman hemen bir rezene için uyuyayimDayan hemşirem dayan şurda Cuma’ya ne kaldı bugün erken uyursan kaldı iki gün
Ay ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütüOyy anam pembe kusacagimbenim de kız olduğu için nerdeyse çoğu kıyafeti pembe ben de cok sevmiyorum ne zaman farklı renk kız kıyafeti görsem hemen alıyorum
Ay benim de aynı yaAy ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütü
Dondurucuya at tazeliği gitmesin mikrodalgan varsa yarım dakika filan ısıt tazecik oluyorAhahahaha o zaman hemen bir rezene için uyuyayimkaldırdım gözümün önünden eşime dedim sakin bitirme ven cuma günü yiyeceğim gözümün önünde durması şeytan doldurur...Hiç canım cuma kahvaltıda yerim ki
Hmm çok mantıklı öyle yapayım en iyisiDondurucuya at tazeliği gitmesin mikrodalgan varsa yarım dakika filan ısıt tazecik oluyor
Çok güzel01.06.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya
15.00 sade kahve
19.00 8 yk zeytin yağlı fasulye, yogurt
Su: 3.5 lt olur
Çok sağ ol canim inşallah guzrl bir eksi gelirÇok güzelCuma’ya muhteşem mezuniyet geliyor
Sıfırdan küçüldükçe alınıyor artık biz öyle yaptık sadece bı kaç zıbın oldu bizimde hepsi kız kıyafeti olduğu belli renklerdenAy ben de kızımın bebeklik kıyafetlerine baktım erkeğe uyacak var mı diye beyaz zıbınlardan başka bir şey bulamadım hep pembe hep tütü
Afiyet olsun canım güzel menü01.06.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase yeni dünya
15.00 sade kahve
19.00 8 yk zeytin yağlı fasulye, yogurt
Su: 3.5 lt olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?