- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.201
Ay rabbim korumuş bı verdiginiz karşı gelmiş.Çok sağ olun kizlar , cok buyuk bir kaza atlattıkaşırı korktukları, az daha viyadukten aşağı düşüyorduk bariyere çarpıp durduk, arabada 3 çocuk vardı öyle korktum ki kızıma nasıl sarildiysam kafası yüzüme çarptı hep yüzüm kızarmış...Allaha Şükür kimseye birsey olmadı dua edin bize sağ salim varalım 1 hafta sonra döneceğiz
Aynen öyle oldu canım, arabayı kp sürüyordu nasıl yaptı nasıl toparladi bilmiyorum, toparlayamasa duramasa aşağı ucmustukAy rabbim korumuş bı verdiginiz karşı gelmiş.
Hayırlısıyla kazasız belasız varın canim
Aman Allah’ım Allah esirgemiş resmen sadeka çıkar hemen kuzum Allah bir daha yaşatmasınÇok sağ olun kizlar , cok buyuk bir kaza atlattıkaşırı korktukları, az daha viyadukten aşağı düşüyorduk bariyere çarpıp durduk, arabada 3 çocuk vardı öyle korktum ki kızıma nasıl sarildiysam kafası yüzüme çarptı hep yüzüm kızarmış...Allaha Şükür kimseye birsey olmadı dua edin bize sağ salim varalım 1 hafta sonra döneceğiz
Tamam canım bugün ikisini de hesaplar yollarımOrtalaması çok güzel Kızlar tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canımburdayım ben bir yere gitmiyorum FREE takılıp az daha vermek istiyorum aslında yani insallah
melek963
Çok teşekkürler kızlar
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok teşekkürler canımben de sizleri iyi ki tanıdım ve gerçekten çok sevdim sizler olsanız yapamazdım bence
Tekrar Hoş geldin canım, başlangıcın hayırlı olsun, azimle devam edersen kısa zamanda mezun olursun canım
güzel canım afiyet olsun
Canim sporlarını ilk sayfadaki puanlamaya göre hesaplayıp puanla, beni etiketle seni de dahil edeyim spor yarışına
Sağol canımHoşgeldin
Ha haEkim annelerinde takılıyorum
Ya valla bak hislerine inanıyorum ben senin bu ay hamile kalacaksın dedin tuttu erkek olacak dedin tuttu
Hayırlı yolculuklar canım sağ Salim gidin dönün inşallah
Dondurma cuma kaçamağı olsundu
Ay Allah'ım korumuş ya. Kayınpederin iyi paniklememisAynen öyle oldu canım, arabayı kp sürüyordu nasıl yaptı nasıl toparladi bilmiyorum, toparlayamasa duramasa aşağı ucmustuk
Beğeni bildirimlerini kapattım kuzum etiket vs bildirimlerini kaçırıyordum yoksaTamam canım bugün ikisini de hesaplar yollarım
Sağol canım
Ha haçoktan bulup beğeni attım görmedin mi benim oğlan da Ekim de doğdu.Terazi burcu çok memnunum
Kendini eklememişsin M Manolya15 gördün mü4 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
kumsal68 (54.6) Jasminium84 (56.55) cgdmk (57.95) TemelinSafinazi (62.45) masal3487 (73.8) gulsum462 (73.9) @Breeze96 (78.15)Fit mutlu anne (81) Ayla- (87.6)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Eline sağlık canım4 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
kumsal68 (54.6) Jasminium84 (56.55) cgdmk (57.95) TemelinSafinazi (62.45) masal3487 (73.8) gulsum462 (73.9) @Breeze96 (78.15)Fit mutlu anne (81) Ayla- (87.6)
Her cuma yenilenecektir.
Ekim annelerinde takılıyorum
Ya valla bak hislerine inanıyorum ben senin bu ay hamile kalacaksın dedin tuttu erkek olacak dedin tuttu
Hayırlı yolculuklar canım sağ Salim gidin dönün inşallah
Dondurma cuma kaçamağı olsundu
SagolunGünaydın Hayırlı yolculuklar canim
Dondurma 1 topmus zati bence güzel canima afiyet olsun
Allah korusun Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadaknız varmış. Allah birdaha göstermesin insallahAynen öyle oldu canım, arabayı kp sürüyordu nasıl yaptı nasıl toparladi bilmiyorum, toparlayamasa duramasa aşağı ucmustuk
Aynen kuzum ilk isim o olacak , gerçekten çok tehlikeli birsey atlattık suan düşünüyorum ana yolda arkada baya arabalar vardı 2 tür döndük ve bariyerlere çarparak döndükAman Allah’ım Allah esirgemiş resmen sadeka çıkar hemen kuzum Allah bir daha yaşatmasın
Çok sağ ol canim gerçekten Allah korudu
Evet canım soruyorum nasıl yaptın diye bilmiyorum diyor tek aklına gelen çocuklardan birine birsey olursa nasıl yaşarım dusuncesiymis, iner inmez zaten çocuklara sarıldı adamAy Allah'ım korumuş ya. Kayınpederin iyi paniklememis
Tebrikler kızlar 3. olmuşuz
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> % 1,454
2. (4. TAKIM) ==> %1,187
3. (9. TAKIM) ==> %1,084
BİREYSEL DERECELER
1. Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM
2. Pembegömlek ==> % 2,827 ==>10.TAKIM
3. M Melek963 ==> % 2.827==> 9. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
LaydLiNe ==> -%1.231 ==> 13. TAKIM
Teşekkür ederim canımİns canim
Eline sağlık canım
Yuzdemiz güzelmiş bu hafta
Tebrikler kizlar.
M Melek963 tebrik ederim canim bireysel dereceni
Oooo gayet güzel menü afiyet olsun canim.
Spor yine şahane tebrikler
İns canim hemen toparlasinlar
İyiyim canım çok şükür
Güzel menü Afiyet olsun canım
Vallahi haaa nasıl dua ettiyse. Yok yok onun diyete hiç niyeti yok zaten ben geçerim onu yine
Şimdide Allah'ım nolur kilo versin ikimizde kilo verelim diye dua et bacım ne belli belki tutar
Ben baya bi kilo vermişim yaa şimdi şöyle bi bakdimda4 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
Her cuma yenilenecektir.
Geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış.Allah korumuş.Çok sağ olun kizlar , cok buyuk bir kaza atlattıkaşırı korktukları, az daha viyadukten aşağı düşüyorduk bariyere çarpıp durduk, arabada 3 çocuk vardı öyle korktum ki kızıma nasıl sarildiysam kafası yüzüme çarptı hep yüzüm kızarmış...Allaha Şükür kimseye birsey olmadı dua edin bize sağ salim varalım 1 hafta sonra döneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?