- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.241
Karpuz iki ögünde de biraz olmus sanki ama genel olarak güzel afiyet olsun canım5 Haziran cumartesi
10.00
Yumurtasız menemen 5 ksk falandı
2 dlm peynir
1 üçgen dlm karpuz
15.30
1 elma
2 kaşık yoğurt
19.00
3 kepçe bamya çorbası
Salata
1 üçgen dlm karpuz
Şu 2bucuk litre
@masal3487
Afiyet olsun çok güzel hem menü hem adımMenü
12.10
1 haş.yum.,1 dilim peynir,7 zeytin ,bol,salatalık,yeşil biber
19.20
8 YK kuru,bolca
Su 2 litre
Spor şimdilik 19.764 adım.
@masal3487
Koridor salaon ve yatak odası birleyip yürüyorum sabah hepsi uyurken salon ve yatak odası dönüşler için iyi oluyorKol kaslarını çalıştırır fakat öne eğildiğin için bel ,omurga ,kamburluk vs postur etkiler mi aceba .
Koşu bandına mı çıktın kalan adımları?
Güzel bence canim afiyet olsun adım şahaneMenü
12.10
19.20
8 YK kuru,bolca
Su 2 litre
@masal3487
Dilimler çok inceydi ama olmasa daha iyiydi tabiiki ögünde de biraz olmus sanki ama genel olarak güzel afiyet olsun canım
SüpersinKoridor salaon ve yatak odası birleyip yürüyorum sabah hepsi uyurken salon ve yatak odası dönüşler için iyi oluyor.
Çıkabilirsem onlar uyurken dışarı cikiyorum ama bugün hava acayip soğuktu gözüm yemedi canim. Yarın hava iyi olursa eşimde evde onlar uyurken çıkarım sabahtan
Ara ara seviyor ara ara nefret ediyor olsamda kendimden pes etmiyorum 2hatta 3 geri 1 ileri gidiyordum bakalım. Spora basladimmi gerisi çorap söküğü gibi geliyor ama bir biraktimmida asla baslayamiyorum.Süpersin
Ne güzel kendini seviyor kendine zaman ayırıyorsun3 çocugu bahane etmeden böyle güçlü kadınlara bayılıyorum insan isteyince her şeye vakit ayırıyor gerçekten yeter ki istesin?
Hangi şehirde sin?
İstanbul sicak bugün baya
Buna bayıldıııummmmmEki Görüntüle 2864964
@asliogretmen canim adımim
(2 saat hızlı tempo yürüyüş 360 puan)
200 p spor cezam U UcanSupurge
160 spor puanim @Goklerce
@Breeze96
Afiyet olsun canım5 Haziran cumartesi
10.00
Yumurtasız menemen 5 ksk falandı
2 dlm peynir
1 üçgen dlm karpuz
15.30
1 elma
2 kaşık yoğurt
19.00
3 kepçe bamya çorbası
Salata
1 üçgen dlm karpuz
Şu 2bucuk litre
@masal3487
SüperMenü
12.10
19.20
8 YK kuru,bolca
Su 2 litre
@masal3487
Burcun ikizler terazi filan mı?Ara ara seviyor ara ara nefret ediyor olsamda kendimden pes etmiyorum 2hatta 3 geri 1 ileri gidiyordum bakalım. Spora basladimmi gerisi çorap söküğü gibi geliyor ama bir biraktimmida asla baslayamiyorum.
Konya dayım canim evler bile serinledi baya üşüyorum bu akşam. Sabah erken ve aksamlar baya soğuk
Burcum oğlak canım ama ozelliklerine hiç hakim değilim.Burcun ikizler terazi filan mı?
Oğlak iyidir ya.Burcum oğlak canım ama ozelliklerine hiç hakim değilim.
Hırs ,irade bana pek uymuyorOğlak iyidir ya.
Yönetmeyi ,idare etmeyi ,kontrolün kendinde olmasını sever.İradeli ,hirsli, başarılıdır.
Maşallah sana harikasınEki Görüntüle 2864964
@asliogretmen canim adımim
(2 saat hızlı tempo yürüyüş 360 puan)
200 p spor cezam U UcanSupurge
160 spor puanim @Goklerce
@Breeze96h
Ah canım gelmiş geçmiş olsun Rabbim korusun naptınız sağ salim vardinz mi okuyamadim henüz gecmisiÇok sağ olun kizlar , cok buyuk bir kaza atlattıkaşırı korktukları, az daha viyadukten aşağı düşüyorduk bariyere çarpıp durduk, arabada 3 çocuk vardı öyle korktum ki kızıma nasıl sarildiysam kafası yüzüme çarptı hep yüzüm kızarmış...Allaha Şükür kimseye birsey olmadı dua edin bize sağ salim varalım 1 hafta sonra döneceğiz
Cok gecmis olsun canim verili sadakaniz varmis sadaka ver bencedeÇok sağ olun kizlar , cok buyuk bir kaza atlattıkaşırı korktukları, az daha viyadukten aşağı düşüyorduk bariyere çarpıp durduk, arabada 3 çocuk vardı öyle korktum ki kızıma nasıl sarildiysam kafası yüzüme çarptı hep yüzüm kızarmış...Allaha Şükür kimseye birsey olmadı dua edin bize sağ salim varalım 1 hafta sonra döneceğiz
Hadi banada yorum yap akrebim yukselenim oğlakOğlak iyidir ya.
Yönetmeyi ,idare etmeyi ,kontrolün kendinde olmasını sever.İradeli ,hirsli, başarılıdır.
3 servis kaşığı makarna çooookkk5 Haziran menü
Kahvaltı 08.30
1 haslanmis yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim salam
2 zeytin
Domates
Bir dilim ekmek
12.30
Yeşil çay
15.00
5 çağla
19.00
3 servis kaşığı ton balıklı makarna
1 bardak ayran
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Menun ve dsiplininden anlamam kazimdi akrep oldugunu ekurum biz akrepler ah akrep lerHadi banada yorum yap akrebim yukselenim oğlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?