- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.281
Afiyet olsun canım5 Haziran menüm
Kahvaltı:10.30
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
1ck şekersiz fıstık ezmesi
Aksam:16.00
4yk türlü
1dilim ekmek
2kepçe cacık
18:00
2üçgen dilim karpuz
Su:2litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
20dk kardio
260puan
Eki Görüntüle 2865030
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen @masal3487Ucmelekannesi
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Kahvaltı 11.00
Dört beş kaşık kadar menemen
İki dilim yumurtalı TB ekmeği(fırında pisti )
Bir dilim peynir
Üç kaşık yoğurt
Çay
Aksam 18.00
Bir tabak zeytinyağlı patlican yemeği
Cacık
Bir dilim ekmek
2 litre su 6.500 adım .
Kızlar menulere beni etiketlemeyi unutmayın.Takip edip not alıyorum menülerinizi.
Ne alacaksın diye sormak için alıntı yapmıştımKızlar bugün öğleden sonra İnegöl'e mobilya bakmaya gittik.Allahtan yemeğimiz vardı da dışardan yemeden döndük.Zaten bu pandemi çıktı çıkalı hiç dışardan yemek yemedik.
Görmez olaydım5 Haziran Cumartesi
Kahvaltı 11:00
1 kase cacık 3 ceviz
Öğle 13:50
1 servis kaşığı makarna salatası
1 lokma poğaça
1 minik tuzlu kurabiye
1 küçük dilim yaş pasta
1 lokma sigara böreği
Akşam 19:30
1 lahmacun
1 adana
Avuç içi kadar 2 köfte
Salata
1 bardak ayran
21:00
Serbetsiz tulumba 1 tane
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok henüz
Aaa yine mi kuzum ya endoskopi çekildin değil mi ?Sabah 11:00 sekersiz kahve
12:00 1 tost (tost ekmegine 1 ince dlim kasarla) domates salatasi
Ara 14:00 sekersiz kahve 4 hurma
Aksam 20:001 kase yesil salata
1 sk tavuk gogsu 1 avuc ici mantar 5 dlim sucuk UC dlim kasarla ( fransizlarin bir yemegi Var raclette yanmaz tavada hepsini yagsiz kizartip kasar eritip uzerine dokup yeriz) Ama su an midemde degil
3 litre su
10 bin Adim
Çilekte güzel bir model vardı güle güle kullanım canım hayırlı olsunBenim kıza montesori tarzı karyola ve yatak bakmaya gittik canım ama tek tük model vardı,fazla yoktu bizde netten sipariş verdik.
Sen kaynanandan dolayı kilo veremıyon bence ,ip atlamıyon ondanSen dua et bol bol da ekuri listesine giriyim
Güle güle kullanın canım, ben de yemıyordum ama yiyecekle gecmedıgı soylenıyor artık yiyecegım galıbaKızlar bugün öğleden sonra İnegöl'e mobilya bakmaya gittik.Allahtan yemeğimiz vardı da dışardan yemeden döndük.Zaten bu pandemi çıktı çıkalı hiç dışardan yemek yemedik.
Kalabalıkmıydı inegol? Biz de sık sık giderız ozledım trilye taraflarını ozellıkleBenim kıza montesori tarzı karyola ve yatak bakmaya gittik canım ama tek tük model vardı,fazla yoktu bizde netten sipariş verdik.
Biz park yatakta cok rahat ettık ama nereye kadar gider bılmıyorum , biz de onageceeıs sanırım,nasıl bişe foto atsanaBenim kıza montesori tarzı karyola ve yatak bakmaya gittik canım ama tek tük model vardı,fazla yoktu bizde netten sipariş verdik.
Çok gecmıs olsun canım verilmiş sadakanız varmış ,Çok sağ olun kizlar , cok buyuk bir kaza atlattıkaşırı korktukları, az daha viyadukten aşağı düşüyorduk bariyere çarpıp durduk, arabada 3 çocuk vardı öyle korktum ki kızıma nasıl sarildiysam kafası yüzüme çarptı hep yüzüm kızarmış...Allaha Şükür kimseye birsey olmadı dua edin bize sağ salim varalım 1 hafta sonra döneceğiz
Senle ben var ya , sopalıgızsopalık. Ben de sen de motivasyonu kaybettık, napıcazbılmıorum ,once bunalımdan cıkmalıyız sanırımYok anam ben bir yarışta değilimyapamıyom yarisamiyom
Tesekkur ederım canımcım, gercekten hislerım kuvvetlı benım ,bazı kotu seyleri de öngoruyorum, iş konum da içime dogmustıu mesela.....Kız niye öyle diyon temiz kalpli denir onaa
Aman ezo yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bence aşı filan derken yeni yıla epey azalmış olur gibime geliyorGüle güle kullanın canım, ben de yemıyordum ama yiyecekle gecmedıgı soylenıyor artık yiyecegım galıba? Sıkıldım saldım salcam Allah sonumu hayretsın
3 servis kaşığı makarna çok sanki canim en azindan 2 ksk olsa yanına da bol salata daha iyi olurmus5 Haziran menü
Kahvaltı 08.30
1 haslanmis yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim salam
2 zeytin
Domates
Bir dilim ekmek
12.30
Yeşil çay
15.00
5 çağla
19.00
3 servis kaşığı ton balıklı makarna
1 bardak ayran
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Gayet güzel menü Afiyet olsun canım5 Haziran menüm
Kahvaltı:10.30
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
1ck şekersiz fıstık ezmesi
Aksam:16.00
4yk türlü
1dilim ekmek
2kepçe cacık
18:00
2üçgen dilim karpuz
Su:2litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
20dk kardio
260puan
Eki Görüntüle 2865030
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen @masal3487Ucmelekannesi
Güzel canim Afiyet olsunBugünkü menum
Kahvaltı 11.00
Bir dilim peynir
Üç kaşık yoğurt
Çay
Aksam 18.00
Cacık
Bir dilim ekmek
2 litre su 6.500 adım .
Kızlar menulere beni etiketlemeyi unutmayın.Takip edip not alıyorum menülerinizi.
Ne aldınız diye soracaktım yazmışsın. Güle güle kullanın canim internetten aldık diye yazmissinKızlar bugün öğleden sonra İnegöl'e mobilya bakmaya gittik.Allahtan yemeğimiz vardı da dışardan yemeden döndük.Zaten bu pandemi çıktı çıkalı hiç dışardan yemek yemedik.
Sağol canım. Sende gayet iyi yurumuşsun. Sabah bi Leslie denedim sıkıcı geldi. Aslında senin yaptığın gibi kardio en iyisiUcmelekannesi bugün geçtin beni.Çok güzel yürümüşsün bayıldım.
Afiyet olsun bacım.5 Haziran Cumartesi
1 kase cacık 3 ceviz
1 lokma poğaça
1 minik tuzlu kurabiye
1 küçük dilim yaş pasta
1 lokma sigara böreği
1 lahmacun
1 adana
Avuç içi kadar 2 köfte
Salata
1 bardak ayran
Serbetsiz tulumba 1 tane
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok henüz
Afiyet olsun da tuh yaa yinemi. Geçmiş olsun canım.Sabah 11:00 sekersiz kahve
1 sk tavuk gogsu 1 avuc ici mantar 5 dlim sucuk UC dlim kasarla ( fransizlarin bir yemegi Var raclette yanmaz tavada hepsini yagsiz kizartip kasar eritip uzerine dokup yeriz) Ama su an midemde degil
3 litre su
10 bin Adim
Sen kaynanandan dolayı kilo veremıyon bence ,ip atlamıyon ondan
Bunalımdan kesin cikmaliyizda nasıl.Senle ben var ya , sopalıgızsopalık. Ben de sen de motivasyonu kaybettık, napıcazbılmıorum ,once bunalımdan cıkmalıyız sanırım
Allah korusun Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadaknız varmış. Allah birdaha göstermesin insallah
Çok sağ olun kizlar, şimdi korku oluştu bende arabaya binince korkuyorumGeçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış.Allah korumuş.
Canım zaten biliyorsun pasta ve kolâ çok fazlaDün uyuya kalmışım
4 Haziran
Kahvaltı yok
12.00
Sandviç
Bir bardak ayran
4.00
Bir kase yoğurt lü yeşil mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
8.0
2 bardak kola
Bir dilim pasta
2 litre su
5 Haziran
9.00
2 dilim ekmek
Biraz peynir
3 zeytin
Biraz menemen
Şekersiz çay
3.00
Haşlanmış tavuk 3 parça
Bir bardak kola
8-9 gibide 6 çilek
5 karpuz küçük parça
4 kayisi herim
2 litre su
@masal3487
Kolalı pastalı bı menü farkındayım çünkü yarın oruca baslicam ayın 13. Ne kadar Şevval ayındayız bu zaman diliminde 6 gün oruç tutan bı senelik oruç sevabı kazaniyormjs hemde borçların için
@Ayla- ekurim sende oruç tutmayı düşünüyordun beraber tutabiliriz istersen musaitsen
Aynen öyle canım, arabada o an tek kızımı düşündüm başka değilAayy gözlerim doldu yaanne baba olmak ne kadar ayrı bir durum kendinden önce evlat
Hoşbuldukseve seve rakibe olunur
18.603 adım attım şimdi parkta dinleniyorum rakibecigimsana layık olmaya çalışacağım
Güzel canım afiyet olsun5 Haziran cumartesi
10.00
Yumurtasız menemen 5 ksk falandı
2 dlm peynir
1 üçgen dlm karpuz
15.30
1 elma
2 kaşık yoğurt
19.00
3 kepçe bamya çorbası
Salata
1 üçgen dlm karpuz
Şu 2bucuk litre
@masal3487
Başlangıç için çok güzel bir menuMenü
12.10
1 haş.yum.,1 dilim peynir,7 zeytin ,bol,salatalık,yeşil biber
19.20
8 YK kuru,bolca
Su 2 litre
Spor şimdilik 19.764 adım.
@masal3487
3 servis kaşigi fazla mı bilemedim5 Haziran menü
Kahvaltı 08.30
1 haslanmis yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim salam
2 zeytin
Domates
Bir dilim ekmek
12.30
Yeşil çay
15.00
5 çağla
19.00
3 servis kaşığı ton balıklı makarna
1 bardak ayran
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Çok şükür geldik canım, çok sağ ol gerçekten Allah korudu biziAh canım gelmiş geçmiş olsun Rabbim korusun naptınız sağ salim vardinz mi okuyamadim henüz gecmisi
Evet canım verdim yine vereceğim öyle bir korku bilmiyorum inanCok gecmis olsun canim verili sadakaniz varmis sadaka ver bencede
Canım normaldir ben de menü yazmayı düşünüyorum ama bugün ne yediğimi bile bilmiyorum kafam çok kötü , biraz kendime geleyim yazacağım ben de belki eve dönünce olur belki burda başlarım bilmiyorumKizlar nasilsiniz mezun olduk diye menu paylasmiyorum galiba
Free takilmak nasil oluyo onuda anliyamadim
Menu yazmayinca ipin ucu kaciyomus koruma asamasi da vermesi kadar zor olcak belli
Çok güzel canım afiyet olsunBugünkü menum
Kahvaltı 11.00
Bir dilim peynir
Üç kaşık yoğurt
Çay
Aksam 18.00
Cacık
Bir dilim ekmek
2 litre su 6.500 adım .
Canım baya kötü olmuş yapma kendine yazık etme5 Haziran Cumartesi
1 kase cacık 3 ceviz
1 lokma poğaça
1 minik tuzlu kurabiye
1 küçük dilim yaş pasta
1 lokma sigara böreği
1 lahmacun
1 adana
Avuç içi kadar 2 köfte
Salata
1 bardak ayran
Serbetsiz tulumba 1 tane
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok henüz
Güzel canım afiyet olsunSabah 11:00 sekersiz kahve
3 litre su
10 bin Adim
Evet canım biz de park yatakta çok rahatiz ama seneye ya da kısa doğru normal yatak alırım diye düşünüyorum, Montessori uzun süre kullanışlı olmaz gibi geliyor, benim kızın odasına yavrulu ya da altı çekmeceli divan yatak yaptırmayı düşünüyorum, belki normal yataktan bir tık büyük olabilir 150 lik oluyor ya onlardanBiz park yatakta cok rahat ettık ama nereye kadar gider bılmıyorum , biz de onageceeıs sanırım,nasıl bişe foto atsana
Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsunÇok gecmıs olsun canım verilmiş sadakanız varmış ,
Evde kardio egzersizi diyor canım .ondan yapmıştım.Daha önce buraya eklemiştim3 servis kaşığı makarna çok sanki canim en azindan 2 ksk olsa yanına da bol salata daha iyi olurmus
Gayet güzel menü Afiyet olsun canım
Sporuna ve adımına bayıldım canim. Kardio zumba mı başka bişey mi yapiyorsun
Güzel canim Afiyet olsun
Ne aldınız diye soracaktım yazmışsın. Güle güle kullanın canim internetten aldık diye yazmissin
Sağol canım. Sende gayet iyi yurumuşsun. Sabah bi Leslie denedim sıkıcı geldi. Aslında senin yaptığın gibi kardio en iyisi
Afiyet olsun bacım.
Afiyet olsun da tuh yaa yinemi. Geçmiş olsun canım.
Kız sende kaynana da yok sen niye atlamiyon ipi
Bunalımdan kesin cikmaliyizda nasıl.
Açık havada yürüyüş iyi geldi başla bir yerden
Allah korusun canım.Rabbime emanet olunÇok sağ olun kizlar, şimdi korku oluştu bende arabaya binince korkuyorumsimdiden donus yolunun stresine girdim dua edin sağlıkla dönelim
Canım zaten biliyorsun pasta ve kolâ çok fazla
Aynen öyle canım, arabada o an tek kızımı düşündüm başka değilarabayı süren dedemizdj yani benim kp, o da aşırı düşkündür çocuklara o yüzden çok fazla korktu
Güzel canım afiyet olsun
Başlangıç için çok güzel bir menu
3 servis kaşigi fazla mı bilemedim
Çok şükür geldik canım, çok sağ ol gerçekten Allah korudu bizi
Evet canım verdim yine vereceğim öyle bir korku bilmiyorum inan
Canım normaldir ben de menü yazmayı düşünüyorum ama bugün ne yediğimi bile bilmiyorum kafam çok kötü , biraz kendime geleyim yazacağım ben de belki eve dönünce olur belki burda başlarım bilmiyorum
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım baya kötü olmuş yapma kendine yazık etme
Güzel canım afiyet olsun
Evet canım biz de park yatakta çok rahatiz ama seneye ya da kısa doğru normal yatak alırım diye düşünüyorum, Montessori uzun süre kullanışlı olmaz gibi geliyor, benim kızın odasına yavrulu ya da altı çekmeceli divan yatak yaptırmayı düşünüyorum, belki normal yataktan bir tık büyük olabilir 150 lik oluyor ya onlardan
Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun
Tamam canım kesin kaydetmisimdir benEvde kardio egzersizi diyor canım .ondan yapmıştım.Daha önce buraya eklemiştim
Allah korusun canım.Rabbime emanet olun
Kız maşallah o zamanTartı bugün yüzümü güldürdü dün doğum gününde hiç oturmadim hep oğlanı gezdirdim falan yemeğimi de çok yavaş yemiştim artı olarak yansımadı şükür 81dim cuma günü bugün 80.3 um artık 70leri görürüm insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?