- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.261
Yaz o zaman hacım kapımız sana her zaman açıkKizlar nasilsiniz mezun olduk diye menu paylasmiyorum galiba
Free takilmak nasil oluyo onuda anliyamadim
Menu yazmayinca ipin ucu kaciyomus koruma asamasi da vermesi kadar zor olcak belli
Yaziyim ya ben en iisi koruma asamasina yardimci olur,Yaz o zaman hacım kapımız sana her zaman açık
Evet makarna cok oldu canım farkındayım ama kahvaltıyı erken yapıp öğlende bişey yemeyince çok acıktım gözüm döndü3 servis kaşığı makarna çooookkk
Menun ve dsiplininden anlamam kazimdi akrep oldugunu ekurum biz akrepler ah akrep ler
Ne alacaksın canımKızlar bugün öğleden sonra İnegöl'e mobilya bakmaya gittik.Allahtan yemeğimiz vardı da dışardan yemeden döndük.Zaten bu pandemi çıktı çıkalı hiç dışardan yemek yemedik.
Benim kıza montesori tarzı karyola ve yatak bakmaya gittik canım ama tek tük model vardı,fazla yoktu bizde netten sipariş verdik.Ne alacaksın canım
5 Haziran Cumartesi
Kahvaltı 11:00
1 kase cacık 3 ceviz
Öğle 13:50
1 servis kaşığı makarna salatası
1 lokma poğaça
1 minik tuzlu kurabiye
1 küçük dilim yaş pasta
1 lokma sigara böreği
Akşam 19:30
1 lahmacun
1 adana
Avuç içi kadar 2 köfte
Salata
1 bardak ayran
21:00
Serbetsiz tulumba 1 tane
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok henüz
Gülerek kullansın inşallah.Hayırlı olsun canımBenim kıza montesori tarzı karyola ve yatak bakmaya gittik canım ama tek tük model vardı,fazla yoktu bizde netten sipariş verdik.
Akrep ya hep ya hiç zaten ortası asla yokHadi banada yorum yap akrebim yukselenim oğlak
Amin kuzum,sağolasınGülerek kullansın inşallah.Hayırlı olsun canım
Akrep tamam da oğlak uymadı bana şimdiAkrep ya hep ya hiç zaten ortası asla yok
Oğlak da gösterisi ,şatafatlı,lüksü sever
İyi geceler canımBen yatıyorum kızlar iyi geceler
Yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?