- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.301
İyi bari sevindim canm çünkü baya bi çeşit vardı ama miktarları çok değildi AllahtanTartı bugün yüzümü güldürdü dün doğum gününde hiç oturmadim hep oğlanı gezdirdim falan yemeğimi de çok yavaş yemiştim artı olarak yansımadı şükür 81dim cuma günü bugün 80.3 um artık 70leri görürüm insAllah
Evet maalesef artık bayram hedefine odaklanmak lazımİyi bari sevindim canm çünkü baya bi çeşit vardı ama miktarları çok değildi Allahtan
Çilek mobilya ya da baktık canım,aynen güzel bir model vardı ama nete göre cok daha pahalıya geliyordu,biz de tavsiye üzerine Instagram'dan sipariş verdik,sanırım doğal cam ağacından yapılma.İnsallah dedikleri gibidir,bilemiyir insanAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ne alacaksın diye sormak için alıntı yapmıştım
Görmez olaydım
Aaa yine mi kuzum ya endoskopi çekildin değil mi ?
Çilekte güzel bir model vardı güle güle kullanım canım hayırlı olsun
Yok ya hic kalabalık değildi,biz sadece mobiliyum AVM ye gittik,İnegöl de gezmedik.Avm de de çok az kişi vardı, evlenecek çiftler eşya bakıyordu.Muhtesem mobilyalar vardı bayıldım amaKalabalıkmıydı inegol? Biz de sık sık giderız ozledım trilye taraflarını ozellıkle
Bizim de var park yatak ama tek başına elli kere uyanıyor hanfendi,ben de mecburen yanında uzanıp emzirwrek yatırıyorum,o sebeple büyük bir şey alalım dedik,yanına uzanirim rahatlıkla.Biz park yatakta cok rahat ettık ama nereye kadar gider bılmıyorum , biz de onageceeıs sanırım,nasıl bişe foto atsana
Gerçekten haklı ya da rafa bir şey koyarsın Allah korusun deprem vs gibi sarsıntı olursa çocuğun üstüne düşerYukarda attığım iki modelden sade olanı aldik,aslında diğerini daha çok beğendim ama ablam raflara asılır,çıkmaya çalışır,çok güvenli olmaz,montesori yataklarının amaci güvenli olması deyip vazgeçirdi benibir de ikisi arasında bin lira fiyat farkı vardı,biz de sade olan kullanışlı olur diye onu aldık.
Kolay gelsin canım ben de ufak ufak yapıyorum salonu ve tuvaleti temizledim dahaGünaydın kızlargeçmişi okuyamadım bugün temizlik gunu malum ilk fırsatta geçmiş yapacağım.
Çilek gerçekten pahalı canım dediğin gibi iyi yapmışsınız güle güle kullanınÇilek mobilya ya da baktık canım,aynen güzel bir model vardı ama nete göre cok daha pahalıya geliyordu,biz de tavsiye üzerine Instagram'dan sipariş verdik,sanırım doğal cam ağacından yapılma.İnsallah dedikleri gibidir,bilemiyir insaniç yatağı da Yataş alırız büyük ihtimal,trendyolda bir model vardı indirimde yorumları da güzeldi.
Ya işte tecrübeli anne olunca her riski önceden gorebiliyorsunuzGerçekten haklı ya da rafa bir şey koyarsın Allah korusun deprem vs gibi sarsıntı olursa çocuğun üstüne düşer
Sağol canım,daha güzelleri sizlerin olsunKolay gelsin canım ben de ufak ufak yapıyorum salonu ve tuvaleti temizledim daha
Çilek gerçekten pahalı canım dediğin gibi iyi yapmışsınız güle güle kullanın
Çarşamba girdim canım şükür bi sıkıntı yokmuşYa işte tecrübeli anne olunca her riski önceden gorebiliyorsunuzBu arada detaylı ultrasona girdin mi? Yazdiysan kaçırmış olabilriim
Yok yok iyiyim Allah’a şükür de yapasım gelmiyorSağol canım,daha güzelleri sizlerin olsunsana da kolay gelsin canım,kendini yormadan dinlene dinlene yap,artık agirlasmissindir.
Amin canımhayırlı zamanda hayırlı biçimde inşallah
Hacı popüler olmak öyle he
Gel gel gel güzelim gel hiç acimiycak
Sen bir Melekben se
Benimde 1 hafta var o zaman kadar tutmayı düşünüyordun ekurim evet kola pasta fazlaBende pazartesi baslaym o zaman ekürim. Reglm yakın ama olana kadar tutarım insallah. Menü de çok fazla olmuş pasta yemişken kola hiç içmeseydin keske canm
Akşam yemeği ile caglanin yerini değiştirseydin fazla göze batmazdi bence makarnan5 Haziran menü
Kahvaltı 08.30
1 haslanmis yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim salam
2 zeytin
Domates
Bir dilim ekmek
12.30
Yeşil çay
15.00
5 çağla
19.00
3 servis kaşığı ton balıklı makarna
1 bardak ayran
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Ohh maşallah canım,detaylı ultrason insanı geriyor nedense,şükür iyi çıkmış hadi gözün aydınÇarşamba girdim canım şükür bi sıkıntı yokmuş
Yok yok iyiyim Allah’a şükür de yapasım gelmiyorüşene üşene yapıyorum
Aynen canım alt komşumun bebeğinin kafatası oluşmamıştı detaylı ultrasonda ortaya çıkmıştı ben de korkuyordum ondan sonraOhh maşallah canım,detaylı ultrason insanı geriyor nedense,şükür iyi çıkmış hadi gözün aydın
Allah'ım korusun şifa versin komşunun çocuğunda canim. Temiz çıkmasına sevindimAynen canım alt komşumun bebeğinin kafatası oluşmamıştı detaylı ultrasonda ortaya çıkmıştı ben de korkuyordum ondan sonra
Yaşamaz dendi canım suni sancı vererek doğurttular gebeliği sonlandırdılar sonda bi kızı oldu şükür öncesinde de bir oğlu vardı zatenAllah'ım korusun şifa versin komşunun çocuğunda canim. Temiz çıkmasına sevindim
Yaa ben acaba sonradan gelistimi ki demiştim.Yaşamaz dendi canım suni sancı vererek doğurttular gebeliği sonlandırdılar sonda bi kızı oldu şükür öncesinde de bir oğlu vardı zaten
Yok canım ya karnında ölür ya da doğduğunda birkaç nefes alıp ölür denmişti Farklı hastane Farklı doktorlara gitti hepsi de aynı şeyi söylemiştiYaa ben acaba sonradan gelistimi ki demiştim.
Rabbim ömür versin ins yavrularına
Maşallah canın hele bir geç 70 lere bak nasıl iyi gelecek sanaTartı bugün yüzümü güldürdü dün doğum gününde hiç oturmadim hep oğlanı gezdirdim falan yemeğimi de çok yavaş yemiştim artı olarak yansımadı şükür 81dim cuma günü bugün 80.3 um artık 70leri görürüm insAllah
İyi yapmışsın canım çok haklıYukarda attığım iki modelden sade olanı aldik,aslında diğerini daha çok beğendim ama ablam raflara asılır,çıkmaya çalışır,çok güvenli olmaz,montesori yataklarının amaci güvenli olması deyip vazgeçirdi benibir de ikisi arasında bin lira fiyat farkı vardı,biz de sade olan kullanışlı olur diye onu aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?