Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bugun niyetliyim o yüzden yedim birazda sahur falan yapmadım en son meyve yedim

Tok karnına 84.7 kiloyum.Daha önce cuma gruplarında kilo vermiştim .Aranıza tekrar katılmak istiyorum.
Kızlar geçen sene 7 Haziran 2020 de cuma yarışmasına katılmak isteyen mesajım

Aradan tam bir yıl geçmiş

Diyete başlama yıldönümüm nasıl bir kutlama yapsam

Anı olarak kalsın burda

Günaydın kizlarrr.
Bi türlü motive olamadim. 57 ye kadar burda kalmak istiyordum hergün kendi kendime bu sabah tam motive grupta olacağım diyorum ama bi bakiyorum akşam olmuş biraz da temizlik telaşı var ve cocuklarla yapamadikca stres oluyorum. 1 ay sonra düğün var ve biz de de agirlayacagiz mecbur temizlik yapmam lazim. Cok stresliyim. Diyete devam ama burda aktif olamayinca kötü hissediyorum kusura bakmayin lütfen. Buranin sorumluluğu nu da yerine getiremedigim için 65 te mezun olacağım galiba

Kolay gelsin canim. Daha bir ay varmış temizliği yaparsın acele etme. Çocuklar toparladilarmi ondan gelemiyordun belkide.

Günaydın kızlar
Evde değilim sabah tartıldım erkenden ama şişlik vardı artidaydim o yüzden cumaya güzel rakam görürüm insAllah
İnşallah canım Cuma’ya kadar dikkat aman diyeyim
Kızı okula bıraktım geldim 25 dakikada yürüyüş yapmış oldum
Tartıldım ama tartı pek iç açıcı değil hala 71.5 im.
Ben kahvaltıya kaçar güzel bir hafta olsun ins canlar
O da eksilir merak etme
Çok güzel
Canım bugun niyetliyim o yüzden yedim birazda sahur falan yapmadım en son meyve yedim
Allah kabul etsin canım
Kızlar geçen sene 7 Haziran 2020 de cuma yarışmasına katılmak isteyen mesajım

Aradan tam bir yıl geçmiş

Diyete başlama yıldönümüm nasıl bir kutlama yapsam

Anı olarak kalsın burda
mezuniyetin üzerine çok koymadan harekete geçmiş olman harika böylece çok uzun süre kilonu korursun
günaydın canlarııımmm
biraz yoğunum, haftabaşı yoğunluğu, biraz toparlayıp geleceğim
Kolay gelsin canım
Farkındayım canını sıktığının mezun edelim istersen zaten dikkat edeceğine eminim toparlandığında işlerin hafiflediğinde mezuniyet kilonun altında olursun zaten listeye tekrar girmen de sıkıntı olmaz ama mezun olup coşacağım dersen mezun etmem seni

Kolay gelsin canim. Daha bir ay varmış temizliği yaparsın acele etme. Çocuklar toparladilarmi ondan gelemiyordun belkide.
Sağol canım benim. Cocuklar daha iyiler şükür. Bi duzene giriyorum bir şey çıkıyor kopuyorum.

Aynen öyle yapalim canim. Yok hedefim kurbana kadar 57 olmak canim. Birakmam. Sadece buranın sorumluluğunu yerine getiremedigim için mahçup oluyorum

Çok iyi ekürim bu hafta böyle giderse 3 kilo gider Birazda suyu arttırsan cok iyi olur canm
Aynen su az canım inşallah ama 3 kilo zor gibi
Güzel canım afiyet olsun

9.TAKIM SPOR SONUÇLARI

1. @Breeze96: 1780 p

2. Ucmelekannesi : 1125 p

3. asliogretmen : 1085p

HEPİNİZI TEBRİK EDERİM KIZLAR ÇOK GÜZEL SPORLAR YAPILDI BU HAFTA
Emeğine sağlık canım. Çok teşekkür ederim
emeğine sağlık biricik kaptanım Tebrikler canlar
Selam kızlar

Kilo verme serüveninde sizinle yolculuk yapmak istiyorum.

Eki Görüntüle 2864507
Kimleri görüyorum ?
Hoş geldin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…