- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.361
Canım bugun niyetliyim o yüzden yedim birazda sahur falan yapmadım en son meyve yedimAfiyet olsun canımSarmanın yanına yoğurt iliştirseydin keşke sahur da yapmadığın için meyve de göze batmıyor su az ama
Afiyet şifa olsun canımSu biraz artmalıymış sanki özellikle kabızlık problemini sık yaşadığın için
Çok güzel kızlar da kendin de söylemişsin su biraz daha artmalı canım
Güzel fakat meyve saati geç aç yani mide boş uyusan var ya kilo verimin nasıl artacak uykuda yağ yakımı nimetinden faydalanmış olacaksın böylece
Hayırlı sabahlar canım kolay gelsin Hatice’nin dediği gibi fotoğraf yoksa yazdığın da geçerli
Güzel geliyor göze afiyet olsun Haticem
KızlarTok karnına 84.7 kiloyum.Daha önce cuma gruplarında kilo vermiştim .Aranıza tekrar katılmak istiyorum.
69.9 sanırım eksidesin yanlış hatirlamiyorsam güzel canim
Kolay gelsin canim. Daha bir ay varmış temizliği yaparsın acele etme. Çocuklar toparladilarmi ondan gelemiyordun belkide.Günaydın kizlarrr.
Bi türlü motive olamadim. 57 ye kadar burda kalmak istiyordum hergün kendi kendime bu sabah tam motive grupta olacağım diyorum ama bi bakiyorum akşam olmuş biraz da temizlik telaşı var ve cocuklarla yapamadikca stres oluyorum. 1 ay sonra düğün var ve biz de de agirlayacagiz mecbur temizlik yapmam lazim. Cok stresliyim. Diyete devam ama burda aktif olamayinca kötü hissediyorum kusura bakmayin lütfen. Buranin sorumluluğu nu da yerine getiremedigim için 65 te mezun olacağım galiba
Allah kavuştursun canım.Günaydın
Canlarım
( Hafta sonu ailemi uğurladım.
Artık yeniden sahalardayım. )
Güzel bir hafta geçirmememiz dileğiyle
Aleyküm selam cnmİns canim
Selamlar herkese
İnşallah canım Cuma’ya kadar dikkat aman diyeyimGünaydın kızlar
Evde değilim sabah tartıldım erkenden ama şişlik vardı artidaydim o yüzden cumaya güzel rakam görürüm insAllah
O da eksilir merak etmeKızı okula bıraktım geldim 25 dakikada yürüyüş yapmış oldum
Tartıldım ama tartı pek iç açıcı değil hala 71.5 im.
Ben kahvaltıya kaçar güzel bir hafta olsun ins canlar
Çok güzel
Allah kabul etsin canımCanım bugun niyetliyim o yüzden yedim birazda sahur falan yapmadım en son meyve yedim
mezuniyetin üzerine çok koymadan harekete geçmiş olman harika böylece çok uzun süre kilonu korursunKızlargeçen sene 7 Haziran 2020 de cuma yarışmasına katılmak isteyen mesajım
Aradan tam bir yıl geçmiş
Diyete başlama yıldönümüm nasıl bir kutlama yapsam
Anı olarak kalsın burda
Kolay gelsin canımgünaydın canlarııımmm
biraz yoğunum, haftabaşı yoğunluğu, biraz toparlayıp geleceğim
Farkındayım canını sıktığının mezun edelim istersen zaten dikkat edeceğine eminim toparlandığında işlerin hafiflediğinde mezuniyet kilonun altında olursun zaten listeye tekrar girmen de sıkıntı olmaz ama mezun olup coşacağım dersen mezun etmem seniGünaydın kizlarrr.
Bi türlü motive olamadim. 57 ye kadar burda kalmak istiyordum hergün kendi kendime bu sabah tam motive grupta olacağım diyorum ama bi bakiyorum akşam olmuş biraz da temizlik telaşı var ve cocuklarla yapamadikca stres oluyorum. 1 ay sonra düğün var ve biz de de agirlayacagiz mecbur temizlik yapmam lazim. Cok stresliyim. Diyete devam ama burda aktif olamayinca kötü hissediyorum kusura bakmayin lütfen. Buranin sorumluluğu nu da yerine getiremedigim için 65 te mezun olacağım galiba
Hoş geldin canım Allah kavuştursunGünaydın
Canlarım
( Hafta sonu ailemi uğurladım.
Artık yeniden sahalardayım. )
Güzel bir hafta geçirmememiz dileğiyle
Sağol canım benim. Cocuklar daha iyiler şükür. Bi duzene giriyorum bir şey çıkıyor kopuyorum.Kolay gelsin canim. Daha bir ay varmış temizliği yaparsın acele etme. Çocuklar toparladilarmi ondan gelemiyordun belkide.
Aynen öyle yapalim canim. Yok hedefim kurbana kadar 57 olmak canim. Birakmam. Sadece buranın sorumluluğunu yerine getiremedigim için mahçup oluyorumİnşallah canım Cuma’ya kadar dikkat aman diyeyim
O da eksilir merak etme
Çok güzel
Allah kabul etsin canım
mezuniyetin üzerine çok koymadan harekete geçmiş olman harika böylece çok uzun süre kilonu korursun
Kolay gelsin canım
Farkındayım canını sıktığının mezun edelim istersen zaten dikkat edeceğine eminim toparlandığında işlerin hafiflediğinde mezuniyet kilonun altında olursun zaten listeye tekrar girmen de sıkıntı olmaz ama mezun olup coşacağım dersen mezun etmem seni
Aynen su az canım inşallah ama 3 kilo zor gibiÇok iyi ekürim bu hafta böyle giderse 3 kilo giderBirazda suyu arttırsan cok iyi olur canm
Güzel canım afiyet olsun6 haziran menü
Kahvaltı 11.00
Yumurtalı sogan kavurma
3 zeytin
Domates salatalık
Bir dilim salam
Bir dilim kaşar
Bir dilim beyaz peynir
Bir dilim ekmek
14.30
Hindiba kahve
19.00
Bir servis kaşığı sac kavurma
4 kasık bulgur pilavı
Bir kase yogurt
Bol salata
21.00
5 erik
2 cilek
3.5 lt su
Spor yok
Emeğine sağlık canım. Çok teşekkür ederim9.TAKIM SPOR SONUÇLARI
1. @Breeze96: 1780 p
2. Ucmelekannesi : 1125 p
3. asliogretmen : 1085p
HEPİNİZI TEBRİK EDERİM KIZLAR ÇOK GÜZEL SPORLAR YAPILDI BU HAFTA
emeğine sağlık biricik kaptanım
28 MAYIS - 3 HAZİRAN ADIM LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam14.103 10.990 10.151 10.570 9.851 10.181 10.819 76.665 kumsal68 10.000 10.000 10.000 11.000 13.000 10.000 12.000 76.000 4200 1233 3046 8.479 9.180 10.048 10.017 16.843 17.252 12.019 12.462 87.821 5.616 11.182 15.088 10.112 8.593 5.348 55.939 7.000 7.000 7.000 21.000 5.869 9.886 15.755 6.000 8.222 8.022 8.000 30.244
ADIM YARIŞMASI DERECELERİ
1- @Breeze96- 87.821 Adım
Hoş geldin balımAD: Sudem
BOYUNUZ:1.71
KİLONUZ:71.1
HEDEF KİLONUZ:63.9
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 ,9
EMZİRİYOR MUSUNUZ:yok
MESLEĞİNİZ: öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fit olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:boğa likyemeyi seviyorum.66-77-83 skalasinda gezdim 14 yıldır.
son 5 ayda 5 kilo aldım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:eğlenceyi severim ,dostluğa önem veririm ,sıcakkanlıyım,giriskenim,spor yapmayı seviyorum
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Bol bol çene yaparımçok laf çok iş
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Allah razı olsun canım HaticemAllah kavuştursun canım.
özlemiştik seni
amin canım, çok teşekkür ederimHoş geldin canım Allah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?