- 31 Ekim 2013
- 21.696
- 72.978
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.621
doğru diyorsun bu haftasonundan itibaren kreş gezmeye başlayalım biz en iyisiKüçük değiller İnan 3e girecek neredeyse küçüğün benimki 1 buçuk yaşında oradaki çocuklara özenip kendi kendine yemeğe çalışıyordu mesela
Aslında bayadır pirinç pilavı yapmıyordum eşim istedi fasulyenin yanına yaptım yemeyim dedim dayanamadım iki kasık aldım yoksa sadece kuruyu yiyip kalkmaktı amacım. İşte İnsan bazen dayanamıyor Allahtan cok yemedim frenledim kendimi bol bol salata yedim onun yerineŞöyle aslında karbonhidrat şeker gibi çabuk acıktıran cinsten ben biraz Karataycıyım karbonhidrat varsa tek çeşit olsun ve tek öğünde olsun yani ekmek varsa pilav olmasın gibi
Şüphen varsa kesin yap canım ama arada böyle gecikiyorsa endişelenmeKızlar benim regl 10 gün gecikti korkmaya basladım ben ya bi test mi yapsam
Demek istediğim bu iki kepçe kuru yeterliydi yani 1 kepçe kuru 4 kaşık pilav olsaydı yine ses etmezdim aslındaAslında bayadır pirinç pilavı yapmıyordum eşim istedi fasulyenin yanına yaptım yemeyim dedim dayanamadım iki kasık aldım yoksa sadece kuruyu yiyip kalkmaktı amacım. İşte İnsan bazen dayanamıyor Allahtan cok yemedim frenledim kendimi bol bol salata yedim onun yerine
Şüphem yok aslında ama yine de olabilir mi diyorum. Aslında bazen gecikir ama bayadır hic gecikmiyordu neyse bikaç gün daha bekleyim. İnsallah yarın tartıyı etkilemezŞüphen varsa kesin yap canım ama arada böyle gecikiyorsa endişelenme
Kaptanım üçün beşin lafı olmaz aramızdaDemek istediğim bu iki kepçe kuru yeterliydi yani 1 kepçe kuru 4 kaşık pilav olsaydı yine ses etmezdim aslında
Ona göre bak G Goklerce de biz bunu denedik çok güzel verim aldı hatta etap birincisi olmuştu karbonhidratı sabah veya öğlen öğününe çektik akşam öğününü sebze + yoğurt veya salata + et şeklinde değiştirdik harika sonuç aldıkKaptanım üçün beşin lafı olmaz aramızdaHaklısın şaka yapıyorum ben pilavı hic yemesem daha iyiydi düğüne bir ay kaldı benim daha vermem gereken birsürü kilo var
Canım tebrik ederimEki Görüntüle 2867810
kumsal68 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (718. Etap) : 62,30
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 54,60
Verilen Toplam Kilo : 7,70
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,36%
Toplam Süre : 12 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,03%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 642
Sevgili kumsal68 14 Mart 2021 (718. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 721. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 7,7 kilo vermiş olarak ve 54 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Evet sıcaklarda iyi gidiyoKarpuzu cok yiyorsun ekürimAma onun dısında güzel afiyetolsun. Ben bir gün tuttum bidaha tutamadım orucu dayanamadım cok sıcak kızı parka falan cıkarıyorum cok yoruldum.
Akşam yemeği biraz fazla geldi ekurim onun dışında güzel9 haziran menü
Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
12.30
Yeşil cay
15.30
5 çiğ köfte bol marulla
1 bardak ayran
19.30
İki kepçe kuru fasulye
İki kasık pirinç pilavı
Bol salata
Bit kase yogurt
3 lt su
40 dk yürüyüş
Dün kızı uyuttum telefonu elime aldım yazdıklarını okurken uyumuşum menü yazamadan kusura bakmayın U UcanSupurge M Melek963
Kızlar benim regl 10 gün gecikti korkmaya basladım ben ya bi test mi yapsam
Canım tebrik ederim hayırlı olsunEki Görüntüle 2867810
Sevgili kumsal68 14 Mart 2021 (718. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 721. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 7,7 kilo vermiş olarak ve 54 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Bikaç gün daha bekleyip yapcam canımEvet sıcaklarda iyi gidiyo
Aynen bende bıraksın zor oluyordu
Akşam yemeği biraz fazla geldi ekurim onun dışında güzel
Ben 3 gün gecikince hemen yaparım canım eğer böyle gecikmeleri fazla oluyorsa takma ama olmuyorsa yap derim
Canım tebrik ederim hayırlı olsun
Tebrikler hayırlı olsun mezuniyetinEki Görüntüle 2867810
Kreş diyorumevet kuzum 2 tane kızım var aslında 3.yü çok isterim ama maddi manevi yetebileceğime inanmıyorum o yzüden yapmayı düşünmüyorum
küçük kızımın yaşı 2,5, ve işitme engelli özel eğitim hocası çok geri kaldığını söyledi ve tvyi kesinlikle yasakladı bunu bakıcısına söylememize rağmen hala tv karşısından almıyor çocuğu
çocuğum bi su isteyemiyor hep eliyle ıh ıh şeklinde istiyor
ya da wc eğitimine başlayalım diyorum kırk tane bahane uyduruyor
bakıcıı resmen yatmaya geliyor bize anlayacağın kızıma bi faydası yok
bir de sürekli izin istiyor ama ben de çok yoğun bi işte çalışıyorum çok sık izin alamıyorum kızları anneme bırakmam gerekiyor annem de çok memnun olmuyor bu durumdan yoruluyor vs ben epey zor durumda kalıyorum
bi de bakıc ne desek tam tersini yapıyor uyardığımızda da trip atıyor falan o yüzden kreş daha mı iyi bi seçenek acaba kızım için diye düşünüyorum
Canim bugun spor yapma kas şişi iner.18bin adım attım diye bu sabah +1kilo ödem mi olur yatamam sakinim
yok canım sadece küçük kızım için geliyor, büyüğüm ya okulda oluyor ya anneannede ama haftada ya da 2 haftada 1 annem dinlensin diye ya da işleri olduğunda ona da bakıyorKreş diyorumsosyallesir,sosyal öğrenir .
Zehra cigima katılıyorumkendine uygun bir kreş araştır ver canım.
Ben oğlanı 21 aylıkken anaokulu kreş arası okula vermiştim çok memnun kaldımçok hasta oldu ama iyiydi okul hasta olunca kv geldi arada öyle idare ettik.
Senin bakıcı iki çocuğa birden mı bakıyor?
Canim bugun spor yapma kas şişi iner.
Bir de protein beslen glikojen depoların boşalır.
Kabızlık mı var ?
Bencede kesinlikledoğru diyorsun bu haftasonundan itibaren kreş gezmeye başlayalım biz en iyisi
Mevsim geçişi olabilir diycem ama 10 günde çok yani .Kızlar benim regl 10 gün gecikti korkmaya basladım ben ya bi test mi yapsam
Eki Görüntüle 2867810
Sende mi öğretmendin canım?yok canım sadece küçük kızım için geliyor, büyüğüm ya okulda oluyor ya anneannede ama haftada ya da 2 haftada 1 annem dinlensin diye ya da işleri olduğunda ona da bakıyor
bakıyor dediğim yanında duruyor
yok canım muhasebeciyim benBencede kesinlikle
Mevsim geçişi olabilir diycem ama 10 günde çok yani .
3-5 gün olsa anlardım.
Her ay düzenli ve günü belli ise test yap canım
kumsal68 tebrikler bir ömür koruman dileğiyle karnen çok güzel
Sende mi öğretmendin canım?
Anladım canım ne kadar yoğun olabileceğiniyok canım muhasebeciyim ben
inşallah canımmAnladım canım ne kadar yoğun olabileceğiniİnşallah güzel bir kreş bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?