- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.221
Canım ben Ayça Kaya nın kitabını okudum.Tekrar hoşgeldin canım.sen de öğretmensin.Bu takımda çok öğretmenimiz var.spor olarak ne yapiyorsun.kilo verme sürecinde nasıl bir yol izledin simdiye kadar anlatır mısın?
O kitapla başladım bende simdi aralıklı oruç yapiyorum senin gibi.Sporunu beğendimCanım ben Ayça Kaya nın kitabını okudum.
5333 ilk 2 ay ona göre yaptım. Ama sıkıldım.
Şimdi ise 8saat yemek-16 saat açlık.
Bakalım ara ara değiştiriyorum.
Spor olarak da gün içinde 40 fk yürüyüş veya 45 dk Leslie yaptım.
Ben de aralıklı oruç olayını çok sevmiştimCanım ben Ayça Kaya nın kitabını okudum.
5333 ilk 2 ay ona göre yaptım. Ama sıkıldım.
Şimdi ise 8saat yemek-16 saat açlık.
Bakalım ara ara değiştiriyorum.
Spor olarak da gün içinde 40 fk yürüyüş veya 45 dk Leslie yaptım.
Bilişim öğretmenlerimiz çok yoğun bizim. Siz de yoğun musunuzÇok teşekkür ederim canım benim de bilişim teknolojileri
Galiba kalacak
HoşbuldukHoş geldiniz aramıza
Bana da kolay geliyor.Ben de aralıklı oruç olayını çok sevmiştim
Şu an değil canım pandemi sürecinde görevlendirme almadım bi tek uzaktan derslerimi yaptım pandemi öncesi okuldaki tahtalar, tabletler, bilgisayarlar vs yorucu oluyordu benim içinBilişim öğretmenlerimiz çok yoğun bizim. Siz de yoğun musunuz
Aynen değil mi ya sürekli tıkınma ihtiyacı uyandırıyor sık beslenme ben deBana da kolay geliyor.
Normal diyette sürekli yemek yap ye. Tüm gün işin o oluyor.
Gecikmiş kıyamam hamileyken gün içindeki tempo değişince zor oluyor. Yat dinlen boşver tuvalateli temizligiEvden çıktım ya iki gündür feleğim ve düzenim şaşmış durumda yenice yemek yedik çay koydum
ADINIZ: Mine
YAŞINIZ:40
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: 92.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 8 yaş ve 14 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve pdikolojik olarak mutlu olmak.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 26 yaşına kadar hayatıma 60 kg la devam ettim.
İlk doğumumdan sonra çok kilo aldım. Sonra da artarak devam etti.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Azimli hırslı bir insanım aslında. Ama iş kiloya gelince bu azmi bir türlü gösteremiyorum. İnşallah sizinle Başarabiliriz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Takım içi aktif olmaya çalışacağım. Spor konusunda şevklendirmeye çalışırım. Bir de yardımcı olabileceğim bir olay olursa her zaman destek olurum.
Tekrar hoşgeldin canım
Kolay gelsin canim. Bende bugün asi vurundum kendimi dinliyorum şükür bir yan etki olmadı şimdiye kadarBuradayım canım.arada girebiliyorum klasik pazar günü işleri bitmiyor ki
Şifa olsun inşallah canımGecikmiş kıyamam hamileyken gün içindeki tempo değişince zor oluyor. Yat dinlen boşver tuvalateli temizligi
Tekrar hoşgeldin canım
Kolay gelsin canim. Bende bugün asi vurundum kendimi dinliyorum şükür bir yan etki olmadı şimdiye kadar
Sağol canım benimŞifa olsun inşallah canım
Şifa olsun.iyi yapmışsın canım.kolunu çok yorma ağrı yapıyor sonraGecikmiş kıyamam hamileyken gün içindeki tempo değişince zor oluyor. Yat dinlen boşver tuvalateli temizligi
Tekrar hoşgeldin canım
Kolay gelsin canim. Bende bugün asi vurundum kendimi dinliyorum şükür bir yan etki olmadı şimdiye kadar
Sağol canım benim bişey yapmadım zaten bugünŞifa olsun.iyi yapmışsın canım.kolunu çok yorma ağrı yapıyor sonra
Aynı yoldan gitmişiz desene.O kitapla başladım bende simdi aralıklı oruç yapiyorum senin gibi.Sporunu beğendim
Şifa olsun canım.Gecikmiş kıyamam hamileyken gün içindeki tempo değişince zor oluyor. Yat dinlen boşver tuvalateli temizligi
Tekrar hoşgeldin canım
Hoşgeldin abla insallah istedigimiz kiloya ulaşırız hepimizADINIZ: Mine
YAŞINIZ:40
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: 92.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 8 yaş ve 14 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve pdikolojik olarak mutlu olmak.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 26 yaşına kadar hayatıma 60 kg la devam ettim.
İlk doğumumdan sonra çok kilo aldım. Sonra da artarak devam etti.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Azimli hırslı bir insanım aslında. Ama iş kiloya gelince bu azmi bir türlü gösteremiyorum. İnşallah sizinle Başarabiliriz.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Takım içi aktif olmaya çalışacağım. Spor konusunda şevklendirmeye çalışırım. Bir de yardımcı olabileceğim bir olay olursa her zaman destek olurum.
Sevdim seniAynı yoldan gitmişiz desene.
Teşekkür ederim canım
Biontec canim . Sagolasin. İns faydası yan etkilerinden yada zararından çoktur .Şifa olsun canım.
Antikoru bol olsun.
Hangi aşıyı oldun
Evet bende gördüm şimdi Allah rahmet eylesinCemil ( Uğurtan Sayıner ) de ölmüş ya en sevdiğim tiplemelerden biri idi Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?