- 3 Eylül 2015
- 3.368
- 11.222
- 408
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.641
Erken tartıldıgin icindir canim ins haftaya daha iyi olurMerhabalar
Geçen hafta 65.600
Bu hafta 65.800
+200
Disardayim evde erken tartilip çıktım.
Haftaya daha iyi olacağına söz veriyorum.
Anladım canım gecmis olsn tekrardabÇarşamba başladım canım migren atağı geçirdim.iki gun gözümü açamadım bırakmak zorunda kaldım.
Oda iyi cnm 67gormek bile super. Tursu odem yaparKızlar 67.5 olamadımwc ye ragmen ,dünle aynı 67.9 yani , akşam turşu yemıstım baya o mu yaptı anlamadım
Saldinmi gidiyor cnm 5 ayda 10kilodan fazla aldm yani o yuzden biran önce dur demelisin lutfen kendine bunu yapmagünaydın kızlar. 2 gün önce tartıldım 75 olmuştum. bugün 76 çıktım tartıda. acilen detox yapıp aldığım kiloları atmam lazım. arkadaşlarım yalnız bırakmak istemiyor. her gün bir yerdeyim. koyverdim ben deçok mutsuz uyandım yine
Tbrkler cnm mukemmelsin ya :)
Haftaya telafi edersn insallah canimGeçen hafta: 78.95
Bu hafta: 80.2
Fark: +1.25
Yüzde: %-1.583 malesef yediklerime dikkat edemiyorum oğlan huysuz yemek hazirlayamiyorum karbonlu oluyor alel acele yaptıklarım regl haftam bı de karnım kasıklarım şiş geldiği gibi gider artılar insAllah
Tbrkler guzel eksi cnm
Tbrkler guzel eksi insallah haftaya 8ler gelsinMerhaba herkese.
Bir kaç gündür çok yoğundum. Ama inşallah bundan sonra aksatmayacağım.
Gelelim kiloya
Pazartesi : 92.5 kg
Bu gün : 91.8 kg
Fark : 700 gram
Eksi olmak güzel. 89.9 kg mı görsem.
2 aydır 90 lardayım.
Sagol cnm :)Tebrikler canım çok güzel bir eksi
Halledersin sen
Ah şu emeklerini zayi etmesen kendini bu kadar yormak zorunda kalmayacaksın canım
insAllah hallederim bayrama ne kaldı hedeften uzaklaştımEvet biraz çok gibi ama bence halledersin sen canim
teşekkürler canjm nezle gibiyiz oğlumun burnu akıyor sürekli bence boğazı da acıyor çünlü bende hasta oldum boğazım falan çok acıyor burnum akıyor maalesef 2 aylık bebeğim de hastalandıgeçmiş olsun canım neyiniz var
tabi tabi düzenli katılıö yapacağım herkesle de muhabbet etmek çok istiyorum ihtiyacım da var valla:))Muhtemelen canım ama haftalık eksin gayet süper
Kendin için bir şeyler yapmak sana iyi gelecek olup özgüvenini güçlendirecektir canım salma haydi harekete geç
Güzel sonucun cancağzım
Ah şu emeklerini zayi etmesen kendini bu kadar yormak zorunda kalmayacaksın canım
Güzel canım her hafta standart eksi ile geliyorsun
Güzel sonucun canım tebrik ederim
Allah şifa versin canım şimdi nasılsınız ? Toparlanınca menülerini yazıp düzeni paylaşım yapmaya başla lütfen
O günler de gelecek canım senden de düzenli menü ve paylaşım bekliyorum fotoğraf atmayı unutma takım içi bildirimde sorun değil de listeye dahil olanlar fotoğraf atmayınca bildirimsiz sayılıyor
Geçmiş olsun canımkızlar biz ailecek hastalandık ve yoğunluğum 2 ye katlandı. o yüzden giremiyorum ama dikkat ettim yediğime içtiğime
Vazgecme canım düzenli menü ve sporunu paylaş bizimle.98 ile başladım 8 lere indim nasıl sevindim simdi 7 lerdeyim şükür 65 i bir görebilsem insallah.ama hep veremedim aldığım da oldu gram gram verdiğimde.Yavas yavas verdim yapacak bisey yok. U UcanSupurge sopasıyla yön verdi banaMerhaba herkese.
Bir kaç gündür çok yoğundum. Ama inşallah bundan sonra aksatmayacağım.
Gelelim kiloya
Pazartesi : 92.5 kg
Bu gün : 91.8 kg
Fark : 700 gram
Eksi olmak güzel. 89.9 kg mı görsem.
2 aydır 90 lardayım.
Tebrik ederim canımgeçen hafta 72.1
bu hafta 71.5
giden 0.6gr
Tebrikler koyalım18 hazıran 71
Bu cuma 70
İki haftada 1 kilo gibi görünse de bir ara 73 u gördüm
Çarşamba işi 72 idi bir anda indi ödem varmış demek kabak ve dün içtiğim detosk suyu etki etti
Muhtemelen canım ama haftalık eksin gayet süper
Kendin için bir şeyler yapmak sana iyi gelecek olup özgüvenini güçlendirecektir canım salma haydi harekete geç
Güzel sonucun cancağzım
Güzel canım her hafta standart eksi ile geliyorsun
Güzel sonucun canım tebrik ederim
Allah şifa versin canım şimdi nasılsınız ? Toparlanınca menülerini yazıp düzeni paylaşım yapmaya başla lütfen
O günler de gelecek canım senden de düzenli menü ve paylaşım bekliyorum fotoğraf atmayı unutma takım içi bildirimde sorun değil de listeye dahil olanlar fotoğraf atmayınca bildirimsiz sayılıyor
Evet canım dün yanında detoks suyu götürmüştüm gün boyu onu içtim tabi önceki günlerdeki kabak bence etkili oldu gitmeyecek sanmıştım ama
Harikasın tatlım
Tebrikler kuzum
Evet biraz çok gibi ama bence halledersin sen canim
Tebrikler kuzum gayet guzel
Harikasın pınar
Tebrikler canım güzel eksi
Tebrikler canim
Anladım canım gecmis olsn tekrardab
Oda iyi cnm 67gormek bile super. Tursu odem yapar
Saldinmi gidiyor cnm 5 ayda 10kilodan fazla aldm yani o yuzden biran önce dur demelisin lutfen kendine bunu yapma
Tbrkler cnm mukemmelsin ya :)
Haftaya telafi edersn insallah canim
Tbrkler guzel eksi cnm
Tbrkler guzel eksi insallah haftaya 8ler gelsin
Sagol cnm :)
Halledersin tabi senden kaçar mı?insAllah hallederim bayrama ne kaldı hedeften uzaklaştım
Masallah canımBildirim de yapaym resm cekmedik hic aklima gelmedi ama haftaya artk cekerm insallah
Gecen cuma 75.5
Bugun 72.7
Fark 2.8 kg
Meme biraktirma surecinde iyice istahim kapandi sanrm uzzntuden bide cikolata hic yemedim kendime ceza verdm oglan uzuluyor agliyor diye ona meme yoksa banada cikolata yok dedm o şekilde tuttum kendmi hep ama sonuc mukemmel oldu benm icin :) haftaya 70leri ucundanda olsa gorurm insallah
Test verdiniz mi covid olabilir mi canım ?teşekkürler canjm nezle gibiyiz oğlumun burnu akıyor sürekli bence boğazı da acıyor çünlü bende hasta oldum boğazım falan çok acıyor burnum akıyor maalesef 2 aylık bebeğim de hastalandıöksürüyor muhtemelen onun da bığazı acıyor.
yok test yaptırmadık corona değildir diye düşümdüm. o kadar ağır geçmiyor çok şükürTest verdiniz mi covid olabilir mi canım ?
İnşallah ağır geçmez de herkes ağır geçirmiyor ki kuzumyok test yaptırmadık corona değildir diye düşümdüm. o kadar ağır geçmiyor çok şükür
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerimteşekkürler canjm nezle gibiyiz oğlumun burnu akıyor sürekli bence boğazı da acıyor çünlü bende hasta oldum boğazım falan çok acıyor burnum akıyor maalesef 2 aylık bebeğim de hastalandıöksürüyor muhtemelen onun da bığazı acıyor.
WC sorunu olmasa güzel bi eksi gelecekmiş az kaldı geliyor 5ler kolay gelsin canım sizin için ekstra yıpratıcı bu süreçKizlar selam öyle yogunuz ki anca gelebildim, şu 3. Aşılar mahfetti bizi, ne güzel belli yaş üstü bitmisti genclerle daha kolay ilerliyordu şimdi tekrar yaşlılarla olduğu için yavaş ilerliyor ve sürekli tartışma çıkarıyorlar...her neyse bildirimi yapayım aslında daha çok ekşi bekliyordum çünkü salı gününden beri aynı kilodayım WC sorunum var ondan sanırım
Geçen cuma:61.00
Bugün :60.8
Fark :. _ 0.2
Eki Görüntüle 2881469
Kusura bakma canm misafir vardı gelemedim ama keske hiç gelmeseydim yine artıdayım ben sıkıldım bu durumdan. Bu hafta annemlerde pek dikkat edemedim dogru ama ondan önce dikkat ettigim halde de gitmiyordu artık şu kızın hastalıgı iyice geçsin bi dahiliyeye gitmem lazım galiba troitten oluyor bilmiyorum. Ben listeden cikmak istiyorum olmuyor kendimi kaçtıkça gitmiyor bir aydır hiç.. Yine de bildirim yapıyım istersenAyla- cım bildirimini bekliyorum listeyi paylaşacağım
Canım motivasyonu kaybettiysen izne ayrılmak ister misin ? Cidden takım işi sorumluluk işiİki hafta önce: 87.8
Bu hafta: 88.1
Fark +300
Mesajını yeni okudum canım kendi isteği ile ayrıldı notunu düşüyorumKusura bakma canm misafir vardı gelemedim ama keske hiç gelmeseydim yine artıdayım ben sıkıldım bu durumdan. Bu hafta annemlerde pek dikkat edemedim dogru ama ondan önce dikkat ettigim halde de gitmiyordu artık şu kızın hastalıgı iyice geçsin bi dahiliyeye gitmem lazım galiba troitten oluyor bilmiyorum. Ben listeden cikmak istiyorum olmuyor kendimi kaçtıkça gitmiyor bir aydır hiç.. Yine de bildirim yapıyım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?