Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çarşamba başladım canım migren atağı geçirdim.iki gun gözümü açamadım bırakmak zorunda kaldım.
Anladım canım gecmis olsn tekrardab
Kızlar 67.5 olamadım wc ye ragmen ,dünle aynı 67.9 yani , akşam turşu yemıstım baya o mu yaptı anlamadım
Oda iyi cnm 67gormek bile super. Tursu odem yapar
Saldinmi gidiyor cnm 5 ayda 10kilodan fazla aldm yani o yuzden biran önce dur demelisin lutfen kendine bunu yapma
Eki Görüntüle 2881105

Geçen hafta:76
Bu hafta:75.5
Fark:0,5
Yüzde:0,65
Tbrkler cnm mukemmelsin ya :)
Haftaya telafi edersn insallah canim
Eki Görüntüle 2881155
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.7
Mı es es

Bufta
Tbrkler guzel eksi cnm
Tbrkler guzel eksi insallah haftaya 8ler gelsin
Tebrikler canım çok güzel bir eksi
Sagol cnm :)

geçmiş olsun canım neyiniz var
teşekkürler canjm nezle gibiyiz oğlumun burnu akıyor sürekli bence boğazı da acıyor çünlü bende hasta oldum boğazım falan çok acıyor burnum akıyor maalesef 2 aylık bebeğim de hastalandı öksürüyor muhtemelen onun da bığazı acıyor.

tabi tabi düzenli katılıö yapacağım herkesle de muhabbet etmek çok istiyorum ihtiyacım da var valla:))

kızlar biz ailecek hastalandık ve yoğunluğum 2 ye katlandı. o yüzden giremiyorum ama dikkat ettim yediğime içtiğime
Geçmiş olsun canım
Vazgecme canım düzenli menü ve sporunu paylaş bizimle.98 ile başladım 8 lere indim nasıl sevindim simdi 7 lerdeyim şükür 65 i bir görebilsem insallah.ama hep veremedim aldığım da oldu gram gram verdiğimde.Yavas yavas verdim yapacak bisey yok. U UcanSupurge sopasıyla yön verdi bana.Sporuna vücudun alışmış olabilir değiştirmemi tavsiye ederim
geçen hafta 72.1
bu hafta 71.5
giden 0.6gr
Tebrik ederim canım

18 hazıran 71
Bu cuma 70

İki haftada 1 kilo gibi görünse de bir ara 73 u gördüm
Çarşamba işi 72 idi bir anda indi ödem varmış demek kabak ve dün içtiğim detosk suyu etki etti
Tebrikler koyalım

insAllah hallederim bayrama ne kaldı hedeften uzaklaştım
Halledersin tabi senden kaçar mı?

Masallah canım

Test verdiniz mi covid olabilir mi canım ?

Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim

Kizlar selam öyle yogunuz ki anca gelebildim, şu 3. Aşılar mahfetti bizi, ne güzel belli yaş üstü bitmisti genclerle daha kolay ilerliyordu şimdi tekrar yaşlılarla olduğu için yavaş ilerliyor ve sürekli tartışma çıkarıyorlar...her neyse bildirimi yapayım aslında daha çok ekşi bekliyordum çünkü salı gününden beri aynı kilodayım WC sorunum var ondan sanırım
Geçen cuma:61.00
Bugün :60.8
Fark :. _ 0.2

WC sorunu olmasa güzel bi eksi gelecekmiş az kaldı geliyor 5ler kolay gelsin canım sizin için ekstra yıpratıcı bu süreç

Ayla- cım bildirimini bekliyorum listeyi paylaşacağım
Kusura bakma canm misafir vardı gelemedim ama keske hiç gelmeseydim yine artıdayım ben sıkıldım bu durumdan. Bu hafta annemlerde pek dikkat edemedim dogru ama ondan önce dikkat ettigim halde de gitmiyordu artık şu kızın hastalıgı iyice geçsin bi dahiliyeye gitmem lazım galiba troitten oluyor bilmiyorum. Ben listeden cikmak istiyorum olmuyor kendimi kaçtıkça gitmiyor bir aydır hiç.. Yine de bildirim yapıyım istersen

Mesajını yeni okudum canım kendi isteği ile ayrıldı notunu düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…