- 17 Haziran 2017
- 4.054
- 14.630
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.801
Aynen öyle canım hayırlısı çok direttin kapanmasın diye emeklerin çok takımdaki herkeste iniş çıkışla direndi ama nasip Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın insAllah evlatlarina daha çok zaman ayırHep diyorum ya takım motivasyonu da ekip işi aslında Niran varken örneğin Pınar spor listesi yapıyordu pembe Lotus menü takibi ben haftalık eküri ve sıralamaları gibi yaptığımız her sporu paylaşıyorduk gibi gibi takımın kapanması en son isteyeceğim şeydi fakat yürütemiyorum sizlerin de motivasyonu düştükçe düşüyor
Kellogs musli tarzinda cnm sagolasnAynen sıfır yağ canım iyi bari ya
Kellogs nedir canım onun dışında güzel görünüyor
Barbunya 8.5tl idi o bile bana cok geldi seninkini duuynca iyi almisim dedm smdi.Afşyet olsun canım telafi menüsü
Afiyetle yiyin canım inşallah barbunyayı ne kadardan aldın ben bi yerde gördüm 12 buçuktu
yaptım şakşukayı patlıcan aldım bi tek diğer malzemelerim evde vardı çok yoruldum o kadar emeğe az çıkıyor yahu
Havalar sıcak aslında da yağmur yağıyor nerdeyse her gün normalde bu ayda yağmazdı hiç
Eh 19.30 olmasa daha iyi olurmuş sanki canım
Cok sukur sevindm iyi olmana cnmGördüm sonraki mesajını baya iş yapmışsın afiyetle güzel günlerde yiyin canim.
Sagol canim bugün daha iyiydim gece cam açık yatmış unutmuşum benimki usutmeymis Allah'tan çok sürmedi
Sağol canım zehram.Bir türlü fırsat bulup yazamadım. İyiyim canım çok şükür
Kalabalık gibi ama güzel gibide afiyet olsun canim
Guzel menu afyt olsun cnmİyi aksamlar çanlar
26 Ağustos Perşembe
11.30
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık
15.00
10 tane çığ fıstık
1 elma
18.00
6 YK yeşil fasulye
1 kase cacık
Şu 2bucuk litre
Ayndn katiliyorm benim icinde cok zor olucak yeni bir takimYa ben başka takımda yapabilirmiyim nasıl olur bilmiyorum. İzne mi ayrılsam diye düşünmüyor değilim.
Doğum sonrası tekrar gelmeyi kilo vermeyi düşünüyorsan belki takımı geri açarız.
Yeni bir sürü kişi alışma evresi bilmiyorum nasıl olur
Diğer kizlar sizler neler diyorsunuz
Aynen haklisin bende oyle dusunuyormCancağzım doğumdan sonra küçük bebek, ev, kuzum takımda yine motivasyon sağlayamam yine bu halde oluruz diye korkuyorum yoksa ben de hiç istemezdim kapanmasını
Aynı takıma giderseniz alışmanız adapte olmanız daha kolay olur bence de canım tabi karar sizin
Sorun listeyse paylaslm ben 3 liste yapmayada raziyim diycem ama degl biliyormDeğil aslında uyku düzeni yok geç uyuyor erken kalkıyor haliyle işe işten gelince uykusuzluktan bayılıyor koltukta sonra gece uyuyamıyor böyle bi kısır döngüde uykusu hafta sonu öğlene kadar uyuyor depo yapıyormuş hele bi kayınvalidemi görün pikniğe gideriz park, tarla , bayır demez uyur arabaya bineriz iki dakikalık yolda uyur
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım
Buralarda olurum yine canım doğum sonrası toparlanıp zayıflamak için yine paçaları sıvarım
Hep diyorum ya takım motivasyonu da ekip işi aslında Niran varken örneğin Pınar spor listesi yapıyordu pembe Lotus menü takibi ben haftalık eküri ve sıralamaları gibi yaptığımız her sporu paylaşıyorduk gibi gibi takımın kapanması en son isteyeceğim şeydi fakat yürütemiyorum sizlerin de motivasyonu düştükçe düşüyor
Estağfirullah canım varsa helal olsun doğumdan sonra inşallah diyete hemen adapte olurum
Aynen öyle canım ben de kopmak istemiyorum sizlerden
Bilmiyorum canım Niran seabahara yazmış ben de yazdım bakalım karar ne yönde olacak
6 ay dolmadan listeye girebilmen için mezuniyet kilonun altında olman lazım canım mezuniyet kilonun altına düşünce girebilirsin listeye 6 ay dolunca zaten istediğin gibi girebilirsin
Canım sizi bırakabilir miyim hiç ?
Allah razı olsun canım motivasyon sağlayamıyorum artık bu durum artık takımın zararına maalesefU UcanSupurge canım çok üzüldüm bu duruma çok alıştık gerçekten buraya başka bir yerde yapabilir miyim bilmiyorumama senin için de zor gerçekten o yüzden bir yandan da iyi mi diye düşünüyorum
Sen iyi ol bebeğini sağlıkla kucağınıza alın inşallah en önemlisi bu
Çok sağol canım zaten anca doğuma kadar yürütebileceğimin farkındaydım ama iyi kötü birkaç hafta daha götürürüz belki ama dediğim gibi en büyük sıkıntımız motivasyonAynen öyle canım hayırlısı çok direttin kapanmasın diye emeklerin çok takımdaki herkeste iniş çıkışla direndi ama nasip Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın insAllah evlatlarina daha çok zaman ayır
Gelirim elbette canım dediğim gibi takım motivasyonu hepimizin yükü gelip bi menü yazmakla yürümüyor biliyorsunuz ben de artık eskisi gibi motivasyon sağlayamıyorum farkındayım bu durum takıma ve sizlere zarar vermesin artık istiyorumYaa șuan cok uzuldm gercekten kapanacaksa kızlarinda dedigi gbi aynı takıma bari gidelm. Suanda pisman oldm neden dha cok gelip liste vs durumlarni ogrenmedim diye belki birsure devralabilirdm ama artık is isten gecti tabi. Zaten suan zor hicbirsey bilmemeyi gectimbi sabah bi aksm anca gelyrm burya oglan huysuz ev isine bile zor zaman buluyormU UcanSupurge senise cok iyi anliyorm insallah hayirlisiyla yavruna kavusursun yine gel ama ya toplanalim ozlerim
Ah canım liste bi şekilde yapılır avuç içi kadar kaldık zaten fakat takım motivasyonumuz çok düşük kaç kişi bi ileri iki geri modundaSorun listeyse paylaslm ben 3 liste yapmayada raziyim diycem ama degl biliyorm
Harika vallaMenum:
9:30 Kahve, 1 hurma
11:30 1 dilim ekmek, 1 ymrta, 1kk peynir, domts salatalk, 2 zeytin
15:30 sütlü kahve, 1 avuc kuru dut
17:00 az yagda 250gr tavuk sote, 3yk yogurt
20:00 turk kahvesi
5.000 Adım
2.lt Su
Çok güzel canım afiyet şeker olsunMenum:
5.000 Adım
2.lt Su
Canım benim , gerçekten çok emek verdin bize doğum sonrası zayıflamayı düşünürsen aynı yerde olalımAllah razı olsun canım motivasyon sağlayamıyorum artık bu durum artık takımın zararına maalesef
Çok sağol canım zaten anca doğuma kadar yürütebileceğimin farkındaydım ama iyi kötü birkaç hafta daha götürürüz belki ama dediğim gibi en büyük sıkıntımız motivasyon
Gelirim elbette canım dediğim gibi takım motivasyonu hepimizin yükü gelip bi menü yazmakla yürümüyor biliyorsunuz ben de artık eskisi gibi motivasyon sağlayamıyorum farkındayım bu durum takıma ve sizlere zarar vermesin artık istiyorum
Ah canım liste bi şekilde yapılır avuç içi kadar kaldık zaten fakat takım motivasyonumuz çok düşük kaç kişi bi ileri iki geri modunda
Harika valla
Düşünmez olur muyum hemşirem karar sizin dediğim gibi ama aynı takımda olursanız sizin için ortama alışmak daha kolay olabilirÇok güzel canım afiyet şeker olsun
Canım benim , gerçekten çok emek verdin bize doğum sonrası zayıflamayı düşünürsen aynı yerde olalım
Güzel menü afiyet olsun canimMenum:
5.000 Adım
2.lt Su
Haklisin motivasyon eksik oldugunun bende farkindaym, Allah razı olsun senden simdiye kadar cok emegin gecti. Hayirlisi olsunAllah razı olsun canım motivasyon sağlayamıyorum artık bu durum artık takımın zararına maalesef
Çok sağol canım zaten anca doğuma kadar yürütebileceğimin farkındaydım ama iyi kötü birkaç hafta daha götürürüz belki ama dediğim gibi en büyük sıkıntımız motivasyon
Gelirim elbette canım dediğim gibi takım motivasyonu hepimizin yükü gelip bi menü yazmakla yürümüyor biliyorsunuz ben de artık eskisi gibi motivasyon sağlayamıyorum farkındayım bu durum takıma ve sizlere zarar vermesin artık istiyorum
Ah canım liste bi şekilde yapılır avuç içi kadar kaldık zaten fakat takım motivasyonumuz çok düşük kaç kişi bi ileri iki geri modunda
Harika valla
Sagol cnmÇok güzel canım afiyet şeker olsun
Canım benim , gerçekten çok emek verdin bize doğum sonrası zayıflamayı düşünürsen aynı yerde olalım
Sagolasn cnmGüzel menü afiyet olsun canim
Eksi olman guzel. Covid icin gecms olsn insallah hafif atlatirsiniz kimden geldi ki tahminin varmiGünaydın kızlar 24 Ağustos'ta rahatsızlandım akşamına ertesi günü akşam test verdim covit pozitifim ne kadar yemeye çalışsam da iştahım yok maaleseftakım kapanmadan son bildirimimi yapayım istedim
Geçen hafta: 82.35
Bu hafta: 81.70
Fark: -650
Tbrkler cnm eksi olman guzel
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar 24 Ağustos'ta rahatsızlandım akşamına ertesi günü akşam test verdim covit pozitifim ne kadar yemeye çalışsam da iştahım yok maaleseftakım kapanmadan son bildirimimi yapayım istedim
Evet canım ben kızlarla ayni takımda olmak isterim daha iyi olurDüşünmez olur muyum hemşirem karar sizin dediğim gibi ama aynı takımda olursanız sizin için ortama alışmak daha kolay olabilir
Çok geçmiş olsun canım, ekşi güzel inşallah hafif atlatırsın,Günaydın kızlar 24 Ağustos'ta rahatsızlandım akşamına ertesi günü akşam test verdim covit pozitifim ne kadar yemeye çalışsam da iştahım yok maaleseftakım kapanmadan son bildirimimi yapayım istedim
Güzel ekşi canım tebrik ederim
Güzel cNim tebrik ederim
Verdiğin bu eksiye sevinemedim ben nedenseGünaydın kızlar 24 Ağustos'ta rahatsızlandım akşamına ertesi günü akşam test verdim covit pozitifim ne kadar yemeye çalışsam da iştahım yok maaleseftakım kapanmadan son bildirimimi yapayım istedim
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?