- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.821
Çok değil artın ama olmasa daha iyiydi tabi. Canım foto yok unutma yukleKilo bildirimim:
Gecen hafta: 74.2
Bu hafta: 74.3
Fark: +100gr
Bu hafta olmadi hepinizden cok ozur diliyorm kizlar bidaha boyle bir hata yapmiycam bugun de kendime kacamak hakki tanimiyorum. Așureler bakliyatlar hafta sonu beni bittirdi anca bukadr gitti
Ah canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun çocuklarda bir şey yok değil mi ?Günaydın kızlar 24 Ağustos'ta rahatsızlandım akşamına ertesi günü akşam test verdim covit pozitifim ne kadar yemeye çalışsam da iştahım yok maaleseftakım kapanmadan son bildirimimi yapayım istedim
Geçen hafta: 82.35
Bu hafta: 81.70
Fark: -650
Kurtulalım şu 75 dolaylarından gelsin 6lar
Bilmiyorum canım seabahar kaptan dönüş sağlamadı daha onun dönüşüne göre size Bilgi veririmGunaydn kizlar birazdn tartilacagm oglana kahvalti yaptiriyorm suanda.
U UcanSupurge nezaman kapanicak cnm bu hafta burdamiyiz
Güzel canım gelsin ama 65 artık
Bekliyordum kuzum pazartesi artın çok fazlaydı çünkü fotoğrafı unutma lütfenKilo bildirimim:
Bu hafta olmadi hepinizden cok ozur diliyorm kizlar bidaha boyle bir hata yapmiycam bugun de kendime kacamak hakki tanimiyorum. Așureler bakliyatlar hafta sonu beni bittirdi anca bukadr gitti
İns canim benimAh canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun çocuklarda bir şey yok değil mi ?
Bilmiyorum canım seabahar kaptan dönüş sağlamadı daha onun dönüşüne göre size Bilgi veririm
Bekliyordum kuzum pazartesi artın çok fazlaydı çünkü fotoğrafı unutma lütfen
Aaaa çok geçmiş olsun canım, nasılsın cocuklarda var mı , aşı olmusmuydunuzGünaydın kızlar 24 Ağustos'ta rahatsızlandım akşamına ertesi günü akşam test verdim covit pozitifim ne kadar yemeye çalışsam da iştahım yok maaleseftakım kapanmadan son bildirimimi yapayım istedim
Geçen hafta: 82.35
Bu hafta: 81.70
Fark: -650
Tbrkler cnm. Cok guzel eksi
Yukledm Cnm sagol hatirlattign icin farketmemism yukleedigniÇok değil artın ama olmasa daha iyiydi tabi. Canım foto yok unutma yukle
Anladm cnm haber bekliyorzAh canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun çocuklarda bir şey yok değil mi ?
Bilmiyorum canım seabahar kaptan dönüş sağlamadı daha onun dönüşüne göre size Bilgi veririm
Canım foto paylaşmayı unutmaKilo bildirimim:
Tebrikler canım kiloma göre güzel eksiSlm kızlar takım mı kapanıyor?
Geçmiş mesajları okuyamadım
Kill bildirimi yapayım
Geçem hafta 59.1
Bu hafta 58.8
Fark -300gr
Foto paylaşmayı unutma canimSlm kızlar takım mı kapanıyor?
Kill bildirimi yapayım
Geçem hafta 59.1
Bu hafta 58.8
Fark -300gr
hoş bulduk canım nasıl olsun çok fena kilo aldım maalesef.Hoş geldin canım sen nasılsın ? Bir sağlıkçı olarak pandemi süreci nasıl gidiyor ?
Aynen canım artık 6 lar için uğraşmalıyım iki ileri bir geri takıldım 7 lerde.Ah canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun çocuklarda bir şey yok değil mi ?
Kilona göre sonucun gayet güzel canım takım motivasyonu çok düşük benim doğum da yaklaşıyor Niran da gelemeyecekmiş maalesef başka çaremiz yok gibiSlm kızlar takım mı kapanıyor?
Kill bildirimi yapayım
Geçem hafta 59.1
Bu hafta 58.8
Fark -300gr
Haydi haydi menülerin bu hafta listede olduğun zamanki gibiydi yapacaksın canım yine vazgeçmeKızlar bildirimi anca yapıyorum,geçen hafta dikkat edememiştim o yüzden pazartesi tartilmistim
Pazartesi: 63.0
Cuma : 62.4
Fark : -400
Gerçekten bir ileri iki geri gidiyorum
İnşallah canım artık gerçekten yordu bu süreç özellikle siz sağlıkçıları geçecek bu günler ya da bu şekilde yaşayabildiğimiz kadar yaşayacağızhoş bulduk canım nasıl olsun çok fena kilo aldım maalesef.
pandemi de hepinizin medyadan takip ettiği gibi aynen devam. ne kadar daha sürer bilmiyorum ama bu yakınlarda biteceği yok gibi. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. aşı, ilaç, tedavi, bakım ve imkan oldukça gelişmiş olmasına rağmen mikroskop ile dahi görülemeyen "ilkel " bir yaratık karşısındaki çalışmalarımız ancak bu kadar işe yarıyor. önümüzdeki günlerdeki mutasyonlar öldürücülüğünü azaltırsa daha rahat nefes alacağız tabi. uzmanlar önünde sonunda virüsün konağa adaptasyonu için daha az öldürücü bir varyantına dönüşecek mutasyon geçireceğini söylüyorlar. inşallah haklı çıkarlar...
Ekside olman super canim. Geliyor besler yaparsın seKızlar bildirimi anca yapıyorum,geçen hafta dikkat edememiştim o yüzden pazartesi tartilmistim
Pazartesi: 63.0
Cuma : 62.4
Fark : -400
Gerçekten bir ileri iki geri gidiyorum
Teşekkür ederiz kaptanim
takımımız kapanmasaydı çok iyi olurdu fakat sanırım yapacak birşey yok.Kuzum durumumu biliyorsun artık son zamanlarım doğuma hazırlık için kışlık vs yapıyorum ve haftaya okula başlıyorum 3 hafta gideceğim sonrası da doğum nasip olursa kendim diyet, spor yapamadığım için aynı derecede motivasyon sağlayamıyorum size takım motivasyonunun da düştüğünün farkındayım o yüzden Niran’la konuştum artık yürütemediğimi söyledim maalesef kendisi de gelemeyecekmiş sizleri daha fazla etkilememek adına takımı kapatıp transfer olmanızı isteyeceğim
@Breeze96
Ucmelekannesi
YaKaMoZz-z
Pnrrr-12
@inci-tepik
Fit mutlu anne
G Goklerce
M Manolya15
@Zeycan123
@cgdmk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?