- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.861
Liste vs durumlarindan anlayan kimse yokki suanda takımda skntı olur bu durum sanrm :/ veyatta bilen biri kaptn olark gelicek oda zor kimseyi tanimiyor
Elbette öğrenilir zor bir şey değil kurallar belli zaten yüzde hesaplanıp ortalama alma geri kalan öyle bir durum olursa ben yardımcı olurum yine daha önce ise köye vs gitme, doğum sürecinde ben olmasam da takım kendini idare edebilsin diye biraz biraz @Breeze96Yani biraz calissak ogreniri galiba
Miktarlar az ama kalorili şeyler genelde mıhlama, kızartma ley ley ley27 Ağustos cuma
11.30
Mıhlama 2 YK kadar
2 dlm TB ekmek
16.00
1 bardak limonata
10 adet çığ fıstık
19.00
6 patates kızartma inceydi
1 kase cacık
2 YK biber kavurma
1 dl ekmek
Şu 3 litre
Öğrenilir tabiki ama bütün gün burada olup gerçekten vakit harcamak lazımElbette öğrenilir zor bir şey değil kurallar belli zaten yüzde hesaplanıp ortalama alma geri kalan öyle bir durum olursa ben yardımcı olurum yine daha önce ise köye vs gitme, doğum sürecinde ben olmasam da takım kendini idare edebilsin diye biraz biraz @Breeze96Fit mutlu anne ve E ela_2019 a anlatmıştım kuralları nasıl liste yaptığımı paylaşımda paylaştığımı
Haklısın canım sabahtan ipin ucu kaçtı güya bugün kaçamak yapıp hafta sonu dengeleyecektim ama hafta sonuda nevsehire gitme olayı çıktı yeme düzenini çok kaçırmamaya çalışacağımMiktarlar az ama kalorili şeyler genelde mıhlama, kızartma ley ley ley
Öyle canım şahsi işin olduğu zamanla bile takımın sorumluluğunu düşünüyorsun kızları aksattım mı gibisindenÖğrenilir tabiki ama bütün gün burada olup gerçekten vakit harcamak lazım
Bu konuda senin hakkın büyük canim. Büyük emek gerektiriyor kaptanlık . Ben şahsen zor yapamam ama yaparım diyene elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Gezmeye mi canım ? Dikkat et bu takım veya başka takım listedesin bacımHaklısın canım sabahtan ipin ucu kaçtı güya bugün kaçamak yapıp hafta sonu dengeleyecektim ama hafta sonuda nevsehire gitme olayı çıktı yeme düzenini çok kaçırmamaya çalışacağımins amin
Gönül işi bağlanmak lazım. Motivasyon sağlamak kolay değil. Sen ucurmustun bizi motivasyon olarak .Öyle canım şahsi işin olduğu zamanla bile takımın sorumluluğunu düşünüyorsun kızları aksattım mı gibisinden
Evet canım gezmeye . Dikkat edeceğim tabiki canim. Sadece saatler kayabilir yeme duzeni .Gezmeye mi canım ? Dikkat et bu takım veya başka takım listedesin bacım
Keşke yine yapabilsem yapamadıkça sizin de hakkınıza giriyormuş gibi hissediyorumGönül işi bağlanmak lazım. Motivasyon sağlamak kolay değil. Sen ucurmustun bizi motivasyon olarak .
Aynen böyle bakmak lazım gezme tozma misafirlik hep olacak sonuçtaEvet canım gezmeye . Dikkat edeceğim tabiki canim. Sadece saatler kayabilir yeme duzeni .
Maksadımız gezmek yemeye içmeye gitmiyoruz.
Uykum vardı 10 gibi yattım demin tuvalete kalktım geri yatamadımU UcanSupurge sen niye uyumadın bu saatte yat uyku depola ne kaldı surda uykusuz gecelere
İşte beni en çok üzen de bu ya 4 ya 5. Oluyoruz son zamanlarda5. Olmuşuz kizlarrr.
Heyecenla sonucu bekler 2. Geldikmi üzülürdük hey gidi günler heyyy
Canım sadece senle olacak şey değil ki.Keşke yine yapabilsem yapamadıkça sizin de hakkınıza giriyormuş gibi hissediyorum
Aynen böyle bakmak lazım gezme tozma misafirlik hep olacak sonuçta
Uykum vardı 10 gibi yattım demin tuvalete kalktım geri yatamadım
Sağol canım muhtemelen eşim getirdi çalıştığı kişilerde saklayanlar falan varmış zaten maske mesafe olayını bitirdi çoğunluk hala dikkat etsekte buldu işte o baya baya hafif atlattı sanırım normal gribim diye düşündü gahleye almamıştı bende etkisi daha çok oldu hızlı yayılan mutasyonlu virüsmus sanırım izolasyon süremiz de uzun o yüzdenEksi olman guzel. Covid icin gecms olsn insallah hafif atlatirsiniz kimden geldi ki tahminin varmi
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım.
Çok saol canımÇok geçmiş olsun canım, ekşi güzel
iyileste ins yemeye çalis . Bak kilo verdiğini anneme söylerim
Yok canım şükür benim dışımda evde şu anlık etkilenen yokAh canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun çocuklarda bir şey yok değil mi ?
Sağol canım iyiyim şükür canım çok ağır geçirmiyorum Allah tan en belirgin sıkıntılı ağrım sırt ve baş ağrım ilk gün feci kas artık vardı kemiklerim ağrıyordu ateşim oldu artık bu kaç şikayetim kaldı çocuklarda şimdilik yok şükür olmaz da insAllah olmamıştık canım aşıAaaa çok geçmiş olsun canım, nasılsın cocuklarda var mı , aşı olmusmuydunuz
Sağol canım insAllah
Canım aşı olun biranönce çok geçmiş olsun .mutasyonlu virüs oldugunda kac gunmus karantınaSağol canım muhtemelen eşim getirdi çalıştığı kişilerde saklayanlar falan varmış zaten maske mesafe olayını bitirdi çoğunluk hala dikkat etsekte buldu işte o baya baya hafif atlattı sanırım normal gribim diye düşündü gahleye almamıştı bende etkisi daha çok oldu hızlı yayılan mutasyonlu virüsmus sanırım izolasyon süremiz de uzun o yüzden
Sağol canım Allah razı olsun
Çok saol canım
Yok canım şükür benim dışımda evde şu anlık etkilenen yok
Sağol canım iyiyim şükür canım çok ağır geçirmiyorum Allah tan en belirgin sıkıntılı ağrım sırt ve baş ağrım ilk gün feci kas artık vardı kemiklerim ağrıyordu ateşim oldu artık bu kaç şikayetim kaldı çocuklarda şimdilik yok şükür olmaz da insAllah olmamıştık canım aşı
Sağol canım insAllah
Ay benı de uyku tutmadı, sen uyudun muKeşke yine yapabilsem yapamadıkça sizin de hakkınıza giriyormuş gibi hissediyorum
Aynen böyle bakmak lazım gezme tozma misafirlik hep olacak sonuçta
Uykum vardı 10 gibi yattım demin tuvalete kalktım geri yatamadım
Sen yine de bebişi maskeli emzir, çok opme süre bıtunceye kadarSağol canım muhtemelen eşim getirdi çalıştığı kişilerde saklayanlar falan varmış zaten maske mesafe olayını bitirdi çoğunluk hala dikkat etsekte buldu işte o baya baya hafif atlattı sanırım normal gribim diye düşündü gahleye almamıştı bende etkisi daha çok oldu hızlı yayılan mutasyonlu virüsmus sanırım izolasyon süremiz de uzun o yüzden
Sağol canım Allah razı olsun
Çok saol canım
Yok canım şükür benim dışımda evde şu anlık etkilenen yok
Sağol canım iyiyim şükür canım çok ağır geçirmiyorum Allah tan en belirgin sıkıntılı ağrım sırt ve baş ağrım ilk gün feci kas artık vardı kemiklerim ağrıyordu ateşim oldu artık bu kaç şikayetim kaldı çocuklarda şimdilik yok şükür olmaz da insAllah olmamıştık canım aşı
Sağol canım insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?