Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kacamaksiz bir diyetisyen menüsü tebrik ederim

Akşamı daha doyurucu şeylerle yapman iyi olurmuş canım kötü değil ama çekirdek ve köme boşa kalori olmuş sanki biraz Afiyet olsun canım

Olabilir canım ama şu birkac gün iştahım açık neden bilmiyorum
sebebi tatlı tüketimi canım. kendimden de biliyorum. tatlı çok yersem yedikçe yiyesim gelir. çünkü yapısal olarak hemen enerjiye dönüşüyor hop tekrar canın istiyor

Geçmiş olsun canım.

Olsun ara ara gir yine adapte olmaya çalış canim fırsat bulunca menünu falan yaz yinede
Sağol cnm bugün ne yediğimi bile hatırlamıyorum.
Bugün büyük oğlanı Dr a götürdük. Eczanede ilaç krizi yaşanıyor. Bundan 5,6 gün önce küçük oğlumu götürdük yine, ilaçlarin bı kısmı yok öksürük şurubu hele hiç yok.
Küçük oğlum bugün okuldan geldi yine ateşi vardı. Daha yeni antibiyotik bitti. Ne oluyor anlamıyorum sürekli Basa sarıyoruz hastaligimiz bitmiyor. Biri kulağım biri karnım ağrıyor diyor. Biri öksürük krizine giriyor. Sonumuz hayrolsun. İnşallah virüs bulasmamistir.

selamlar
09.00
1.5 yumurta
1.5 dilim ekmek
yeşil çay
domates
peynir

13.00
1.5 bardak kefir
yarım simit

15.00
1 muz
yarım nar

17.30
2 dürüm et döner
1 ayran

su 2 lt tamamlanacak
2 lavastan dönerse çok olmuş. Gerisi guzel afiyet olsun
Çok güzel afiyet olsun
Güzel afiyet olsun.
Doneri erken Yemen iyi olmuş sporda var. afiyet olsun
Güzel bence tatlilar fazla gibi ama olsun. İlk güne gore afiyet olsun.

Gerçekten bu sene çocuklar böyle hep.
Benimkiler de tam iyilestiler diyorum yeniden yeniden. Birinin hastalığı bitse diğerinin ki başlıyor. Doktora soruyorum geçen sene kısıtlamaya çocuklar mikroplardan uzak kaldıkları için bu sene o yüzden çok hastalar dedi.
Bağışıklık yok hiç.

Aynen cnm. Gerçektende öyle bagisikliliklari bayağı düşmüş. şimdi oğlum çok kötü ateş düşürücü verdim biraz ateşi indi.
Daha önce antibiyotik verince 3. Güne hemen toparliyorlardi şimdi antibiyotik bitti. Hastalık başa sardı.

çok doğru

günaydın bebekolar
kahvaltımı yaptım. temizlik günüm. şeytan gıdıkladı pastaneden börek almam için sma elini ittim
Kolayyy gele. Itebildigin kadar it gücün bittiğinde 1 dilim yersin. Önce bi itelimmm

afiyet olsun canım. tek öğün umarım güçsüz bırakmaz ve vücudunu kıtlığa sokmaz. bana tehlikeli geliyor tek öğün
Kuzum tek öğünde çok rahatım ben, yeme bozukluğu olduğu için ben de yemeye başladı mı duramayanlardanım, ama tek öğün yapmaya başladığımda hele bi de yanımda getirdiysem yemeğimi aşırıya kaçmıyorum
Ama tabii haftada 1-2 günü iki öğün olarak geçireceğim

selamlar
09.00
1.5 yumurta
1.5 dilim ekmek
yeşil çay
domates
peynir

13.00
1.5 bardak kefir
yarım simit

15.00
1 muz
yarım nar

17.30
2 dürüm et döner
1 ayran

su 2 lt tamamlanacak
Herkes demiş zaten dürüm işini ben tek bi ekleme yapacağım sebzen hiç yok neredeyse
Yeşillik kat bol bol hiç sebze yemesen bile
Afiyet olsun kuzum

Nasil dayaniyorsun ya 15 e kadar hiç bir şey yemedennnn
Gayet iyi menün de

2 et durume kadar her şey iyiydi biraz fazla kaçmış
Kuzum benim sıkıntım ağzımın açılması
Ağzıma ilk lokmayı attığım anda içimden bi canavar çıkıyor yedikçe yiyorum ama yemezsem bütün gün dayanabilirim

Kızlar bugün beni mazur görün büyük oğlum grip oldu ateslendi onunla uğraşıyorum.yarın insallah menümü yazmaya başlarım
Çok geçmiş olsun balım

Süper menü bence canım Afiyet olsun

Akşam çok olmuş gibi ama açıklamışsin ilerleyen günlerde daha güzel olur insAllah canım

Geçmiş olsun canım
Sağol kuzum

Bence güzel canım afiyet olsun

Doğru diyorsun canım haftanın 1-2 günü de iki öğün yapacağım vücut çok kıtlık moduna girmesin

Sağol kuzum
Evet o konuda çok haklısın, perşembe günü de tek öğün yaptım ama epey dengeli ve güzel yedim dün 2.30 gibi ancak acıkmaya başlamıştım
Ama dünkü menüm zayıftı bana göre sebze azdı protein azdı akşama epey acıktım
Biraz daha dengeli tutmam gerekiyor

Sekizdekiler de olmasa gayet güzel canım afiyet olsun

Yetersiz gibi geldi canım sebzeyi biraz daha artırabilirsin afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…