- 31 Ekim 2013
- 21.666
- 72.880
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.321
Sen o patates tavuğun üstüne gevrek ve kurabiye de mi yedin?
kolay gelsin canım. bizde de değişen biA.slm canim gel gel burdayımçocuklarım cok hasta öksürük başladı şimdi de. Bende regl sancısı çekiyorum3. Günüm bugünde bi beitseydi
günaydın yasmikomGünaydın ballı çöreklerim
Yeşillikle başla kuzum yemeye ben de hiç yemezdim şimdi sevdiğim bile sebzeler varkızım bi şey yemiyor diye makarna patates tavuk yaptım ve yedim. pişmanım hakim bey
vur gitsin beni
afiyet olsun canım
ne ka güzel menü keşke benim olsa
aklıma gelmiyor elim yemeyince benim de hayatımdan çıktı maalesef
hadi birbirimizin kafasına vuralım
Vallahi ben de hesap edemedimTek öğünde kaç kalori aldın sen hesap edemedim
Kendi kendime gün yaptım baktım dışarıÇok iyi canim. Doyurucuda görünüyor
Bunlarin hepsini bir arada nasil buldun kiz. Güne falan mi gittin ne ettin.
Yarin dengelemeye calis
Hem baklava hem cocostar olmasaymış iyiymiş canım gerçi kendi menümden sonra laf etmesem daha iyiSabah 08.30
1 hmyumurta
Yarim dilim ekmek
2 kaşık menemen
1 dilim peynir
Marul
Ara
Tarçınlı süt
K.cekirdegi
1 baklava
Öğle
1 cocostar
Kahve
Akşam 17.00
6 kaşık etli sebze yemegi
2 kepçe m.corbasi
Salata
Su 2 litr
Spor yok
Ahhh bacım biz dün ne etmişiz böyle09:00
1 yumurta
domates
salatalık peynir
2 tb ekmeği
12.00
2 kk çikolatalı helva
3 tb ekmeği
13.00
1 yumurta
18.00
1 tabak makarna
1 tabak patates tavuk
19.00
1 kase mısır gevreği
20.00
1 bitter çikolata
3 kurabiye
su 2 lt
hep uyardığım hatayı yaptım. karbonhidrata yüklendim doymadım kızlar bi türlü
kendime ceza olarak spor verdim. vuracak kırbacı bugün inşallah
Ah canım Allah şifa versin yavrularına kızımın en hastalıklı dönemi kreşe gittiği zamandı alışacak zamanla inşallah haliyle kardeşine de bulaştırıyor benim gibisin ben de gece bebeyi uyuttuğumda oh diyorum bir. Gün daha geçti bir gün daha büyüdü kendimi mücadelede gibi hissediyorumA.slm canim gel gel burdayımçocuklarım cok hasta öksürük başladı şimdi de. Bende regl sancısı çekiyorum3. Günüm bugünde bi beitseydi
Hadi yaa büyüdü artık aslinda. Sende çok çektin şu uykudan.
kolay gelsin canım. bizde de değişen bi
şey yok. hala uyku düzeni yok bebişimin
günaydın yasmikom
Aminnn zehroşumm ya. Her yeni güne bende bugün de bi bitseydi demeye başladım. Gerçekten ya halbu ki büyüyorlar diye de üzülüyorum bir daha böyle opturmezler sevdirmezler diyeAh canım Allah şifa versin yavrularına kızımın en hastalıklı dönemi kreşe gittiği zamandı alışacak zamanla inşallah haliyle kardeşine de bulaştırıyor benim gibisin ben de gece bebeyi uyuttuğumda oh diyorum bir. Gün daha geçti bir gün daha büyüdü kendimi mücadelede gibi hissediyorum
sormaaaAhhh bacım biz dün ne etmişiz böyle
Bugün dengelesek şahane
6.aydan beri uykular haram olduHadi yaa büyüdü artık aslinda. Sende çok çektin şu uykudan.
Allah can sağlığı versin
ben bi girip baya bekleyip çıktım birkaç ay önce. şimdi de bıraksam girerim de yok diyorumAminnn zehroşumm ya. Her yeni güne bende bugün de bi bitseydi demeye başladım. Gerçekten ya halbu ki büyüyorlar diye de üzülüyorum bir daha böyle opturmezler sevdirmezler diyeben galiba depresyondayım
Nasıl oldunuz canım ?Günaydın
Şükür canım sen nasılsın napıyosun ?Merhaba kizlar,grup aktiflesmis yine nasilsiniz?
İyiyim cok sukur,okula gidip geliyorum, bu sene birinci siniflari aldim yigun geciyor,senin bebis nasil?Şükür canım sen nasılsın napıyosun ?
merhaba canım evet totişleri küçültmeye karar verdikMerhaba kizlar,grup aktiflesmis yine nasilsiniz?
Hala regl olmadim ki olsunmerhaba canım evet totişleri küçültmeye karar verdiksenin 2. bebek planın ne durumda
merhaba canlarım ciğerlerim ballarım
hele toplaşın bi şey dicem
sömestra 2 hafta var
var mısınız 2 hafta bi deneme süremiz olsun
kaç kişi olursa olsun vira bismillah deyip başlayalım
kurallar
1- cmt- pzt- çrş mecburi spor 1 saat
2- hergün mutlaka menü yazılacak
3- herkes en az 3 menü yorumlayacak. menüye eklenecek
4- hergün min 2 lt su içilecek menüye eklenecek
4- herkes kendinden sorumlu olacak. kimseye yük binmeyecek kimse liste tutmayacak
5- cuma günü herkes resimli tartısını o hafta 3 günlük mecburi sporunu yapıp yapmadığını yazacak
VARIM! diyenler el kaldırsın
başlayalım mııı
varım diyen 3 kişi bile olsa başlayalım hadi!
Geldim
Bende sana onu soracaktim umuttummerhaba canım evet totişleri küçültmeye karar verdiksenin 2. bebek planın ne durumda
Evettt her ne kadar günde birmilyon kere tartilsam da burda haftada 1 yapalimkızlar tartıları haftada bir sadece cumaları yapalım bence. diyetisyenler de öyle tavsiye ediyor. böylece her hafta net sonuçları kafamız karışmadan görmüş oluruz ne dersiniz
Gell gelll başladık hemen takılGeldimne zaman başlıyoruz
annem de aynı şekilde olmuş hep. emzirme bitene kadar olmazmış gerçi o araya hep bi tane sıkıştırmış zatenHala regl olmadim ki olsunkizim 17 aylik oldu,bir kac ay once dr gittogimde istisna da olsa bazi kadinlarin emzirme doneminde regl olmadiklarini soyledi,yaza dogru sutten kesip tedavi ollmayi planliyotum bakalim hayirlisi olsin.
hoş geldinnnGeldimne zaman başlıyoruz
hala planım varBende sana onu soracaktim umuttum
Sende durum nedir plan yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?