- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.341
Sen hedef kilona ulasmamis miydin?annem de aynı şekilde olmuş hep. emzirme bitene kadar olmazmış gerçi o araya hep bi tane sıkıştırmış zatenhayırlsı olsun canım
hoş geldinnnbaşladık bile takıl naptın çözdün mü bi şeyleri
hala planım varkocamı ikna edememiştik ama bu ay bi kaza yaşadık sanırım hayırlısı bakalım olursa sevinirim
ulaşmıştım da yine 65 e çıktım kuzum. ondan başladım tekrar 7-8 var bende de temizindenSen hedef kilona ulasmamis miydin?
Ben de katilayim vermem gereken 10 kilo var
gel tabi bu arada. bu grup bize iyi geliyorSen hedef kilona ulasmamis miydin?
Ben de katilayim vermem gereken 10 kilo var
Iyi hadi bakalım kazaya gelmesi iyi olmus o zamanannem de aynı şekilde olmuş hep. emzirme bitene kadar olmazmış gerçi o araya hep bi tane sıkıştırmış zatenhayırlsı olsun canım
hoş geldinnnbaşladık bile takıl naptın çözdün mü bi şeyleri
hala planım varkocamı ikna edememiştim ama bu ay bi kaza yaşadık sanırım hayırlısı bakalım olursa sevinirim olursa da ayrılmam burdan ilk hamileliğim gibi file dönmek istemiyorum
Kesinlikle,kilo disinda da guzel sohbet edebildiigimiz, yeri geldiginde dertlestigimiz bir grup.gel tabi bu arada. bu grup bize iyi geliyor
İnsallah ben de kazara hamile kalirim ya,cok aminnnnnIyi hadi bakalım kazaya gelmesi iyi olmus o zamanhadiii hayirlisiiii ne zaman belli olacakkkk
başka türlü razı olmazdı zatenIyi hadi bakalım kazaya gelmesi iyi olmus o zamanhadiii hayirlisiiii ne zaman belli olacakkkk
evet özledik birbirimizi hemen de toplaştık çok şükürKesinlikle,kilo disinda da guzel sohbet edebildiigimiz, yeri geldiginde dertlestigimiz bir grup.
ayy aminnnİnsallah ben de kazara hamile kalirim ya,cok aminnnnn
Allah kolaylık versin şükür iyi evdeyiz havalar epey soğuk İznim bitti pazartesi ücretsize ayrılıyorumİyiyim cok sukur,okula gidip geliyorum, bu sene birinci siniflari aldim yigun geciyor,senin bebis nasil?
Geçen cuma tartı bildirimi ile başladılar ben de serbest takılıyorumGeldimne zaman başlıyoruz
Hadiii insallahhhh 6 yıldan sonra ilki tedavi ile ikincisi tedavisiz olan arkadaşım var ve böyle cokk duydummm inşallah seninde olurİnsallah ben de kazara hamile kalirim ya,cok aminnnnn
benim de öyle iki arkadaşım var. senelerce ne ağladı biri. her regl dönemiHadiii insallahhhh 6 yıldan sonra ilki tedavi ile ikincisi tedavisiz olan arkadaşım var ve böyle cokk duydummm inşallah seninde olur
Evet canım suyu zor içiyorum en fazla 2-2.5 lt oluyoGayet güzel bence ama suyunu azıcık daha artır bence afiyet olsun balım
Vay anasını ne yemişin kız öyle ama bugün güzel bı menuyle geleceksin ben inanıyorum sanaBugün bol karbonhidratlı bi gün oldu vurun gitsin vallahi
16.00
2 kepçe yoğurt çorbası
2 yk kıymalı makarna
6 tane sarma
2 çiğ köfte
1 patates
1 dilim haşhaşlı kek
2 portakal
1 avuç antep fıstığı
Ve şu an acıkmaya başladım bugün ne kötü beslendim ay
Su: 1,5 lt ancak 2ye tamamlayacağım hatta inşallah daha da çok içerim
bi şey yemiyor diye makarna patates tavuk yaptım ve yedim. pişmanım hakim bey
Saol cnmne ka güzel menü keşke benim olsa
Saol cnmÇok iyi canim. Doyurucuda görünüyor
Afiyet olsun canım bence güzel canımSabah 08.30
1 hmyumurta
Yarim dilim ekmek
2 kaşık menemen
1 dilim peynir
Marul
Ara
Tarçınlı süt
K.cekirdegi
1 baklava
Öğle
1 cocostar
Kahve
Akşam 17.00
6 kaşık etli sebze yemegi
2 kepçe m.corbasi
Salata
Su 2 litr
Spor yok
09:00
1 yumurta
domates
salatalık peynir
2 tb ekmeği
12.00
2 kk çikolatalı helva
3 tb ekmeği
13.00
1 yumurta
18.00
1 tabak makarna
1 tabak patates tavuk
19.00
1 kase mısır gevreği
20.00
1 bitter çikolata
3 kurabiye
su 2 lt
hep uyardığım hatayı yaptım. karbonhidrata yüklendim doymadım kızlar bi türlü
kendime ceza olarak spor verdim. vuracak kırbacı bugün inşallah
Olabilir cnm bana uyarkızlar tartıları haftada bir sadece cumaları yapalım bence. diyetisyenler de öyle tavsiye ediyor. böylece her hafta net sonuçları kafamız karışmadan görmüş oluruz ne dersiniz
Hg cnmGeldimne zaman başlıyoruz
Slm cnm çok iyi yapmışsın biz pazar market çarşı işini hallettik ev gezmesine gidiyoruz simdideSelam kızlar,haftasonu hep yoğun geçiyor gelemedimkızla yürüyüşe çıktık şimdi geldim eve,yoruldum bayaama spor aradan çıkmış oldu
Güzel menü canım afiyet olsun, diyetisyen menüsü devam8 Ocak
Kahvaltı 9:00
1 dilim peynir
2 dilim tbe
Maydanoz, domates
Öğle 13:30
1 kepçe çorba
6 yk patlıcan yemeği
Salata, 1 dilim tbe
1 kare bitter
Ara 16:00
1 bardak süt
1 tane muz
Akşam 19:00
Fırında tavuk
6 yk ıspanak kavurma
Salata, 2 yk yoğurt
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
Ara 21:30
1 bardak tarçınlı süt
Su 2 lt anca olur
Spor henüz yok
Canım dediğin gibi bol karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş,Bugün bol karbonhidratlı bi gün oldu vurun gitsin vallahi
16.00
2 kepçe yoğurt çorbası
2 yk kıymalı makarna
6 tane sarma
2 çiğ köfte
1 patates
1 dilim haşhaşlı kek
2 portakal
1 avuç antep fıstığı
Ve şu an acıkmaya başladım bugün ne kötü beslendim ay
Su: 1,5 lt ancak 2ye tamamlayacağım hatta inşallah daha da çok içerim
İki kaçamak gözü tirmaliyor biri olmasa daha iyi olurduSabah 08.30
1 hmyumurta
Yarim dilim ekmek
2 kaşık menemen
1 dilim peynir
Marul
Ara
Tarçınlı süt
K.cekirdegi
1 baklava
Öğle
1 cocostar
Kahve
Akşam 17.00
6 kaşık etli sebze yemegi
2 kepçe m.corbasi
Salata
Su 2 litr
Spor yok
Ohh ne güzel git gez ama çok kaçırmaSlm cnm çok iyi yapmışsın biz pazar market çarşı işini hallettik ev gezmesine gidiyoruz simdide
çok iyi yapmışsın canımSelam kızlar,haftasonu hep yoğun geçiyor gelemedimkızla yürüyüşe çıktık şimdi geldim eve,yoruldum bayaama spor aradan çıkmış oldu
kaçamaklar var ama ölçülü08.012022
11.00
3 YK domatesli biber, 1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 1 Tk tereyağı ve reçel
15.00 sade kahve,1 parça pestil(küçüktü baya)
18.30 2 kase madımak (bir tür ot,çok az bulgurlu) ,8 yaprak sarma,yoğurt
20.00 çok az patlamış mısır ve sütlü kahve
Şu:1.5 lt
Bencede ölçülü olmuş su az ama08.012022
11.00
3 YK domatesli biber, 1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 1 Tk tereyağı ve reçel
15.00 sade kahve,1 parça pestil(küçüktü baya)
18.30 2 kase madımak (bir tür ot,çok az bulgurlu) ,8 yaprak sarma,yoğurt
20.00 çok az patlamış mısır ve sütlü kahve
Şu:1.5 lt
Aynen çok duydum. Tedavi sürecinde kullanılan ilaçların etkisinden dolayı oluyomuş etkisi bi süre devam ediyormuş yani öyle duydum.benim de öyle iki arkadaşım var. senelerce ne ağladı biri. her regl dönemi
ağlardı. sonra tüp bebekle kızı oldu. kız daha 1 yaşındayken oğluna hamile kalmıştı.
diğeri de nasılsa olmaz diye allah ne verdiyse girmişlerpat diye ikizlere hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?