Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen hedef kilona ulasmamis miydin?

Ben de katilayim vermem gereken 10 kilo var

Iyi hadi bakalım kazaya gelmesi iyi olmus o zaman hadiii hayirlisiiii ne zaman belli olacakkkk

Iyi hadi bakalım kazaya gelmesi iyi olmus o zaman hadiii hayirlisiiii ne zaman belli olacakkkk
başka türlü razı olmazdı zaten bakalım 20 ocak reglim nasip
Kesinlikle,kilo disinda da guzel sohbet edebildiigimiz, yeri geldiginde dertlestigimiz bir grup.
evet özledik birbirimizi hemen de toplaştık çok şükür
İnsallah ben de kazara hamile kalirim ya,cok aminnnnn
ayy aminnn

İnsallah ben de kazara hamile kalirim ya,cok aminnnnn
Hadiii insallahhhh 6 yıldan sonra ilki tedavi ile ikincisi tedavisiz olan arkadaşım var ve böyle cokk duydummm inşallah seninde olur

Hadiii insallahhhh 6 yıldan sonra ilki tedavi ile ikincisi tedavisiz olan arkadaşım var ve böyle cokk duydummm inşallah seninde olur
benim de öyle iki arkadaşım var. senelerce ne ağladı biri. her regl dönemi
ağlardı. sonra tüp bebekle kızı oldu. kız daha 1 yaşındayken oğluna hamile kalmıştı.
diğeri de nasılsa olmaz diye allah ne verdiyse girmişler pat diye ikizlere hamile kaldı

Gayet güzel bence ama suyunu azıcık daha artır bence afiyet olsun balım
Evet canım suyu zor içiyorum en fazla 2-2.5 lt oluyo
Vay anasını ne yemişin kız öyle ama bugün güzel bı menuyle geleceksin ben inanıyorum sana
bi şey yemiyor diye makarna patates tavuk yaptım ve yedim. pişmanım hakim bey

ne ka güzel menü keşke benim olsa
Saol cnm
Çok iyi canim. Doyurucuda görünüyor
Saol cnm
Afiyet olsun canım bence güzel canım

kızlar tartıları haftada bir sadece cumaları yapalım bence. diyetisyenler de öyle tavsiye ediyor. böylece her hafta net sonuçları kafamız karışmadan görmüş oluruz ne dersiniz
Olabilir cnm bana uyar
Geldimne zaman başlıyoruz
Hg cnm hemen başladık

Selam kızlar,haftasonu hep yoğun geçiyor gelemedim kızla yürüyüşe çıktık şimdi geldim eve,yoruldum bayaama spor aradan çıkmış oldu
Slm cnm çok iyi yapmışsın biz pazar market çarşı işini hallettik ev gezmesine gidiyoruz simdide

Güzel menü canım afiyet olsun, diyetisyen menüsü devam
Canım dediğin gibi bol karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş,
İki kaçamak gözü tirmaliyor biri olmasa daha iyi olurdu
Slm cnm çok iyi yapmışsın biz pazar market çarşı işini hallettik ev gezmesine gidiyoruz simdide
Ohh ne güzel git gez ama çok kaçırma

Selam kızlar,haftasonu hep yoğun geçiyor gelemedim kızla yürüyüşe çıktık şimdi geldim eve,yoruldum bayaama spor aradan çıkmış oldu
çok iyi yapmışsın canımpıt pıt gitsin yağlar
kaçamaklar var ama ölçülü

Bencede ölçülü olmuş su az ama

Aynen çok duydum. Tedavi sürecinde kullanılan ilaçların etkisinden dolayı oluyomuş etkisi bi süre devam ediyormuş yani öyle duydum.

Sabah
Kahvaltı yapmadım
1 nescafe k.cekirdegi

Ara
Sade kahve avuc içi kuru üzüm

Öğle
1 dilim ekmek
Az peynir
1 tk bal

Ara
Kahve yarim cocostar

Akşam 17.00
1 dilim balık
Salata ( insallah cocuklardan sıra gelir yerim birazdan)

Su 3 litre
Spor haftaiçi full başlıycam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…