- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.401
Sporu vazgeçilmezimiz yapmak önemli 1 günü yapmıştım cumaya kadar tamamlarım heraldekızlar canlar
sporları aksatmayın SPORSUZ OLMAZ biliyoruz. en kötü tv izlerken bacak hareketleri yapıyoruz unutmayın. araya sporları sıkıştırın mutlaka. haftada 3 güncük 1 er saatcik
Bugün basluyorum haftaiçi 5 gün 1 saat kesin haftasonu dinlenmekızlar canlar
sporları aksatmayın SPORSUZ OLMAZ biliyoruz. en kötü tv izlerken bacak hareketleri yapıyoruz unutmayın. araya sporları sıkıştırın mutlaka. haftada 3 güncük 1 er saatcik
yaaaaaGeldimne zaman başlıyoruz
veee güzel menüyle gelememiştiVay anasını ne yemişin kız öyle ama bugün güzel bı menuyle geleceksin ben inanıyorum sana
hoşgeldin balım, küçük kızımın doktoru bana adının Karatay olduğunu bilmeden Karatay beslenmesini önermişti, zayıflamak için de değil, sadece daha sağlıklı beslenip sağlıklı sütüm olsun diyeGünaydın kızlarrrrGrup motive olup çoktan başlamış bile. Ben de evime döndüm çok şükür bugün başlıyorum. Tartı fotoğrafımı birazdan atarım. Acayip kilo aldım. Emzirirken nasıl beslenme gerektiğini bilmiyorum kızlar aslında bu kiloya gelme sebebim tamamen bu. Ne zaman diyete başlasam vicdan azabı çektim acaba az mı yiyorum sütüm azalır mı diye. Aramızda bu konuda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Ha ha
bi gün yapıp bi gün dinlen ki başta önce alış canım. birden yüklenirsen yorgun düşebilirsin. pzt çrş cuma olarak başla mesela baktın oluyor 4 e 5 e çıkar. önemli olan devamlılık çünküBugün basluyorum haftaiçi 5 gün 1 saat kesin haftasonu dinlenme
hadi bakalımSporu vazgeçilmezimiz yapmak önemli 1 günü yapmıştım cumaya kadar tamamlarım heralde
hoşgeldin canım. tek kriter var emzirirken kilo almamak için hamur ve tatlıyı min a indirmek. o zaman sıkıntı yaşamazsınGünaydın kızlarrrrGrup motive olup çoktan başlamış bile. Ben de evime döndüm çok şükür bugün başlıyorum. Tartı fotoğrafımı birazdan atarım. Acayip kilo aldım. Emzirirken nasıl beslenme gerektiğini bilmiyorum kızlar aslında bu kiloya gelme sebebim tamamen bu. Ne zaman diyete başlasam vicdan azabı çektim acaba az mı yiyorum sütüm azalır mı diye. Aramızda bu konuda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi?
bunu yapma bebişim çünkü alışırsan yemek için elimi tutamazsın yazmam dersin. bu da seni frenlemez. yaz ki gittikçe azaltmak için motivasyonun artsın. bak bana hiç utanmadan yazıyorumkızlar dünkü menüm rezalet olduğu için ne menümü yazmaya ne de yazılan menüleri yorumlamaya yüzüm var
ki menünü yaz deseniz onu da hatırlamıyorum ne zaman ne yedim
Hoşgeldin canım.Günaydın kızlarrrrGrup motive olup çoktan başlamış bile. Ben de evime döndüm çok şükür bugün başlıyorum. Tartı fotoğrafımı birazdan atarım. Acayip kilo aldım. Emzirirken nasıl beslenme gerektiğini bilmiyorum kızlar aslında bu kiloya gelme sebebim tamamen bu. Ne zaman diyete başlasam vicdan azabı çektim acaba az mı yiyorum sütüm azalır mı diye. Aramızda bu konuda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Bi araştırayım canım, teşekkür ederimyaaaaahoşgeldinnnn, seni gördüğüme nasıl sevindim yaa
veee güzel menüyle gelememişti
hoşgeldin balım, küçük kızımın doktoru bana adının Karatay olduğunu bilmeden Karatay beslenmesini önermişti, zayıflamak için de değil, sadece daha sağlıklı beslenip sağlıklı sütüm olsun diye
ekmeğin ve türevlerinin bebeğe bi faydası olmadığını söylemişti
bi araştır istersen
Doğru dyorsun peki yazayım, hatırladığım kadarınıbunu yapma bebişim çünkü alışırsan yemek için elimi tutamazsın yazmam dersin. bu da seni frenlemez. yaz ki gittikçe azaltmak için motivasyonun artsın. bak bana hiç utanmadan yazıyorumyazdıkça ne yemişim anasını satayım çüş diyorsun öyle öyle alışıcaz. hepimiz feciyiz
Hoş geldin canım benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var üstelik 4 aylık bile değil daha diyetisyen yardımı mı alsam bilmiyorumGünaydın kızlarrrrGrup motive olup çoktan başlamış bile. Ben de evime döndüm çok şükür bugün başlıyorum. Tartı fotoğrafımı birazdan atarım. Acayip kilo aldım. Emzirirken nasıl beslenme gerektiğini bilmiyorum kızlar aslında bu kiloya gelme sebebim tamamen bu. Ne zaman diyete başlasam vicdan azabı çektim acaba az mı yiyorum sütüm azalır mı diye. Aramızda bu konuda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Ha haayın 15 inde yiycem cumartesi yi iple çekiyorum
Ay o minik ellere kurban
Allah canın almasın bu nasıl menü albeni sarma , albeni sarma arada kek , çiğ köfte ha bu nedü ya ?9 Ocak Pazar
11.00
6 sarma
3 çiğ köfte
1 dilim ekmek arası sucuk
14.30
1 dilim kek
1 albeni
18.30
10 sarma
1 tabak patates kızartması
2 portakal
1 albeni
su: 2 lt
hatırladıklarım bunlar kızlar ki sanırım başka da birşey yemedim yani umarım öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?