Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar canlar
sporları aksatmayın SPORSUZ OLMAZ biliyoruz. en kötü tv izlerken bacak hareketleri yapıyoruz unutmayın. araya sporları sıkıştırın mutlaka. haftada 3 güncük 1 er saatcik
Sporu vazgeçilmezimiz yapmak önemli 1 günü yapmıştım cumaya kadar tamamlarım heralde

kızlar canlar
sporları aksatmayın SPORSUZ OLMAZ biliyoruz. en kötü tv izlerken bacak hareketleri yapıyoruz unutmayın. araya sporları sıkıştırın mutlaka. haftada 3 güncük 1 er saatcik
Bugün basluyorum haftaiçi 5 gün 1 saat kesin haftasonu dinlenme

Günaydın kızlarrrr Grup motive olup çoktan başlamış bile. Ben de evime döndüm çok şükür bugün başlıyorum. Tartı fotoğrafımı birazdan atarım. Acayip kilo aldım. Emzirirken nasıl beslenme gerektiğini bilmiyorum kızlar aslında bu kiloya gelme sebebim tamamen bu. Ne zaman diyete başlasam vicdan azabı çektim acaba az mı yiyorum sütüm azalır mı diye. Aramızda bu konuda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi?

Geldimne zaman başlıyoruz
yaaaaa hoşgeldinnnn, seni gördüğüme nasıl sevindim yaa

Vay anasını ne yemişin kız öyle ama bugün güzel bı menuyle geleceksin ben inanıyorum sana
veee güzel menüyle gelememişti

hoşgeldin balım, küçük kızımın doktoru bana adının Karatay olduğunu bilmeden Karatay beslenmesini önermişti, zayıflamak için de değil, sadece daha sağlıklı beslenip sağlıklı sütüm olsun diye
ekmeğin ve türevlerinin bebeğe bi faydası olmadığını söylemişti
bi araştır istersen

Bugün basluyorum haftaiçi 5 gün 1 saat kesin haftasonu dinlenme
bi gün yapıp bi gün dinlen ki başta önce alış canım. birden yüklenirsen yorgun düşebilirsin. pzt çrş cuma olarak başla mesela baktın oluyor 4 e 5 e çıkar. önemli olan devamlılık çünkü

Sporu vazgeçilmezimiz yapmak önemli 1 günü yapmıştım cumaya kadar tamamlarım heralde
hadi bakalım
hoşgeldin canım. tek kriter var emzirirken kilo almamak için hamur ve tatlıyı min a indirmek. o zaman sıkıntı yaşamazsın
kızlar dünkü menüm rezalet olduğu için ne menümü yazmaya ne de yazılan menüleri yorumlamaya yüzüm var

ki menünü yaz deseniz onu da hatırlamıyorum ne zaman ne yedim
bunu yapma bebişim çünkü alışırsan yemek için elimi tutamazsın yazmam dersin. bu da seni frenlemez. yaz ki gittikçe azaltmak için motivasyonun artsın. bak bana hiç utanmadan yazıyorum yazdıkça ne yemişim anasını satayım çüş diyorsun öyle öyle alışıcaz. hepimiz feciyiz

Hoşgeldin canım.
Ah ahh tecrübeli olaydım 3 tane doğumdan sonra hala kilolu olurmuydum hiç.
Aslında mantık diyetle aynı hamur işi , paketli gıda şeker hayatindan çıkınca emzirmeyle de kilo kendiliğinden gitmeye başlar canim. Süt arttiran yiyecekler zaten hep sağlıklı
Ama burdaysan artık yakıt takir gider kilolar. Bebiş kaç aylık oldu

Bi araştırayım canım, teşekkür ederim

Doğru dyorsun peki yazayım, hatırladığım kadarını

Hoş geldin canım benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var üstelik 4 aylık bile değil daha diyetisyen yardımı mı alsam bilmiyorum
Ha ha ayın 15 inde yiycem cumartesi yi iple çekiyorum
bizim buralarda yok eşim İstanbul’da büyüdüğü için o da seviyor netten tarifine baktım zor bir şey değil de çok yağlı yapsam kendim de yerim diye yapmıyorum

Ay o minik ellere kurban
Allah canın almasın bu nasıl menü albeni sarma , albeni sarma arada kek , çiğ köfte ha bu nedü ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…