- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.421
Ya o yufkayı gezete kağıdı gibi ince açmak büyütmek fırında o ayarda pişirmek zor veHoş geldin canım benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var üstelik 4 aylık bile değil daha diyetisyen yardımı mı alsam bilmiyorum
bizim buralarda yok eşim İstanbul’da büyüdüğü için o da seviyor netten tarifine baktım zor bir şey değil de çok yağlı yapsam kendim de yerim diye yapmıyorum
Kız hamur yağlı olduğu için kenarlarından çekince o kıvama geliyor özel bir maharet gerektirmiyor el açması böreğin içi boş hali gibiYa o yufkayı gezete kağıdı gibi ince açmak büyütmek fırında o ayarda pişirmek zor veboşver ya kendin canın istese yap da koca için gerek yok
oyy oyyyy bi bilsem bacım bi bilsem bütün bunları yerken ne düşünüyordum acabaAy o minik ellere kurban
Allah canın almasın bu nasıl menü albeni sarma , albeni sarma arada kek , çiğ köfte ha bu nedü ya ?
Seni becerikli seniKız hamur yağlı olduğu için kenarlarından çekince o kıvama geliyor özel bir maharet gerektirmiyor el açması böreğin içi boş hali gibi
Ooo çok iyi yapmışsınızSlm kızlarbiz Ucmelekannesi ile atomkarinca ya geldik dedik gel seni de kk li yapalim benn sırayla bütün sulalemi toplayacağım burda
8 Ocak
10.30
1 yumurta
2 dlm TB ekmek
15.30
Çeyrek simit
19.00
3 YK Tacik pilavı
3 YK yoğurt çorbası
1 küçük dlm ıspanak böreği
21.00
3 ctl yaş pasta
Su 3 litre
Canım biraz kacmakli ve kalabalık göründü,9 Ocak
Kahvaltı 10:30
2 yumurtadan kaşarlı omlet
2 dilim tbe
Domates, marul
12:40 marketten zeytin aldık
2 zeytin
Ülker 9 kat şekersiz 1 tane gofret
Öğle 14:00
3 yk p.pilav
1 porsiyon tavuk döner
Salata, 1-2 acı biber turşusu
1 bardak ayran
Maydanoz ve ezme
Akşam 18:30
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi kadar tavuk fırında
2 kaşık bulgur &pirinc pilavı
Salata,2 kaşık hoşaf
1 çatal kabak tatlısı çok az şekerli idi
Saat 19:00
1 cevizli baklava
Su 2 lt anca olur
Spor yok henüz insAllah yaparım eve geçince
Akşam ki tatlılar fazla kaçmış canım9 Ocak
11.00
3 ctl patates kızartma
1 yumurta
1 TK bal
1 TK yereyag
2 dlm ekmek
14.30
1 çay bardağı çekirdek
18.30
1 kepçe mercimek çorbası
4 ksk pilav
4 köfte kadar tavuk fırında
2 tane ev baklavası
1 tane tulumba
su 2 litre ancak
Hoş geldin aramızaSlm hayirli aksamlar bende kardeslerim sayesinde geldim ins bende fazlalaliklarimdan kurtulmak ve motivasyon olmak için buraya geldim benide allir misiniz aranıza
Akşam ki iki tane tam pide midışardaydım yeni geldim
9 ocak
09.00
1 patatesli yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık
13.00
3 dilim kahvaltılık pizza ekmek
16.00
1 muz
19.00
2 pide
salata
ayran
2 dilim tatlı
su 2.5 lt
spor 40 dk eliptic
farkındayım hala hayvanat gibi yiyorum olacak inş azimliyim
Ya neden kizalim,gel biran önce kiloları verelimgeleyim diyeceğim ama bana hep birlikte kızarsınız, bugün sadece kahvaltı yaptım, kilomda 79.0-79.5 arası
Meyveler geç saatte olmuş canımBugün yazmaya baslicaktim ama vakit bulamıyorum anca şimdi yazabiliyorum.
Neler yediklerimi hatırlamaya çalışayım.
12.00 gibi
2 kaşık kapyabiberli yumurta
Bir kase yoğurt
2 dilim ekmek
Çay
Akşam 17.30
Bir tabak kıymalı pırasa çok az pirinç koydum.
4 kaşık bulgir pilavı.
Bir b ayran.
Bir havuç turşusu
Çay şekerli
21.30
Bir elma, 1 portakal, çeyrek armut, 2 yk. Nar.
24.00
2 yaprak marul
İnşallah bu kez bırakmayacağım sporu, bu akşam dinlenip yarın yine yapacağımkızlar canlar
sporları aksatmayın SPORSUZ OLMAZ biliyoruz. en kötü tv izlerken bacak hareketleri yapıyoruz unutmayın. araya sporları sıkıştırın mutlaka. haftada 3 güncük 1 er saatcik
Hoş geldin, inşallah kalıcı kilolar veirirzGünaydın kızlarrrrGrup motive olup çoktan başlamış bile. Ben de evime döndüm çok şükür bugün başlıyorum. Tartı fotoğrafımı birazdan atarım. Acayip kilo aldım. Emzirirken nasıl beslenme gerektiğini bilmiyorum kızlar aslında bu kiloya gelme sebebim tamamen bu. Ne zaman diyete başlasam vicdan azabı çektim acaba az mı yiyorum sütüm azalır mı diye. Aramızda bu konuda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Baya karışık ve fazla olmuş canım9 Ocak Pazar
11.00
6 sarma
3 çiğ köfte
1 dilim ekmek arası sucuk
14.30
1 dilim kek
1 albeni
18.30
10 sarma
1 tabak patates kızartması
2 portakal
1 albeni
su: 2 lt
hatırladıklarım bunlar kızlar ki sanırım başka da birşey yemedim yani umarım öyledir
Hosbuldum cnm umudumuz o yönde ins kalıcı olur ☺Ooo çok iyi yapmışsınızkardeşler burda var mı başka getirin
Canım biraz kacmakli ve kalabalık göründü,Ucmelekannesi senin de güzel miktralar az o sekilde dengeliyor
Akşam ki tatlılar fazla kaçmış canım
Hoş geldin aramızainşallah güzel kalıcı kilolar verirsin
Akşam ki iki tane tam pide mieğer öyleyse çok fazla değil mi kız nasıl yedin
Ya neden kizalim,gel biran önce kiloları verelim
Meyveler geç saatte olmuş canım
İnşallah bu kez bırakmayacağım sporu, bu akşam dinlenip yarın yine yapacağım
Hoş geldin, inşallah kalıcı kilolar veirirz
Baya karışık ve fazla olmuş canımama motivasyonu kaybetmek yok, halledeceksin
Hosbuldum cnm bir tane daha var kız kardeşimiz bakalim o ne zaman katılır aramıza bilinmezOoo çok iyi yapmışsınızkardeşler burda var mı başka getirin
Canım biraz kacmakli ve kalabalık göründü,Ucmelekannesi senin de güzel miktralar az o sekilde dengeliyor
Akşam ki tatlılar fazla kaçmış canım
Hoş geldin aramızainşallah güzel kalıcı kilolar verirsin
Akşam ki iki tane tam pide mieğer öyleyse çok fazla değil mi kız nasıl yedin
Ya neden kizalim,gel biran önce kiloları verelim
Meyveler geç saatte olmuş canım
İnşallah bu kez bırakmayacağım sporu, bu akşam dinlenip yarın yine yapacağım
Hoş geldin, inşallah kalıcı kilolar veirirz
Baya karışık ve fazla olmuş canımama motivasyonu kaybetmek yok, halledeceksin
yok yok bugün tam gaz devam, pes etmedimBaya karışık ve fazla olmuş canımama motivasyonu kaybetmek yok, halledeceksin
Denememişsindir valla çok kolay ben ilk denediğimde bu muymuş el açması diye övündükleri şey dedim sadece zaman alıyor o kadarSeni becerikli seni
Bekar olan kardeş mi ? Bugün nasıl geçti canım ilk günün?Hosbuldum cnm bir tane daha var kız kardeşimiz bakalim o ne zaman katılır aramıza bilinmezumudumuz o yönde ins kalıcı olur ☺
Evet bekar olan....valla bugün güzel geçti ama suyu içemedim tek sıkıntım o ben şu içmeyi unutuyorum bugün de detoks suyu yapacaktım oda dışarı isim olunca çok içemedim ins onu da yatın yapacağım onun haricinde kısıtladim ins hep böyle devam ederDenememişsindir valla çok kolay ben ilk denediğimde bu muymuş el açması diye övündükleri şey dedim sadece zaman alıyor o kadar
Bekar olan kardeş mi ? Bugün nasıl geçti canım ilk günün?
hoşgeldinEvet bekar olan....valla bugün güzel geçti ama suyu içemedim tek sıkıntım o ben şu içmeyi unutuyorum bugün de detoks suyu yapacaktım oda dışarı isim olunca çok içemedim ins onu da yatın yapacağım onun haricinde kısıtladim ins hep böyle devam eder
Hosbuldum cnmhoşgeldin
bu arada kaçırdım sanırım kimin kardeşisin
Tabiki vereceksin canim istedikten sonraBir minik el eşliğinde tartı resmimBu kadar aldığımın bnde farkında değildim. Haftasonu da ne de olsa başlıycam diye yedim. Ama bu sefer kararlıyım devam edicem.
Off tüm cislarin toplandığı bir menü olmuş canim. Afiyet olsun9 Ocak Pazar
11.00
6 sarma
3 çiğ köfte
1 dilim ekmek arası sucuk
14.30
1 dilim kek
1 albeni
18.30
10 sarma
1 tabak patates kızartması
2 portakal
1 albeni
su: 2 lt
hatırladıklarım bunlar kızlar ki sanırım başka da birşey yemedim yani umarım öyledir
Aileyi topluyoruz. Kk yı ele geçireceğizhoşgeldin
bu arada kaçırdım sanırım kimin kardeşisin
aaaa ne güzel, tekrar hoşgeldin
gelin gelin çok mutlu olurum benTabiki vereceksin canim istedikten sonra
Off tüm cislarin toplandığı bir menü olmuş canim. Afiyet olsun
Aileyi topluyoruz. Kk yı ele geçireceğiz
aaaa ne güzel, tekrar hoşgeldin
gelin gelin çok mutlu olurum ben
Harikasın canım suya da dikkat et muhakkakEvet bekar olan....valla bugün güzel geçti ama suyu içemedim tek sıkıntım o ben şu içmeyi unutuyorum bugün de detoks suyu yapacaktım oda dışarı isim olunca çok içemedim ins onu da yatın yapacağım onun haricinde kısıtladim ins hep böyle devam eder
Öğrenince her şey kolay geliyor tabi.Denememişsindir valla çok kolay ben ilk denediğimde bu muymuş el açması diye övündükleri şey dedim sadece zaman alıyor o kadar
Bekar olan kardeş mi ? Bugün nasıl geçti canım ilk günün?
Tam toparlanmak üzereydiydik yeniden tepetaklak olduk canım, ama yinede çok iyiyimtoparlandın mı bebişim bizi bi şekilde haberdar et kilo hal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?