Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya o yufkayı gezete kağıdı gibi ince açmak büyütmek fırında o ayarda pişirmek zor ve boşver ya kendin canın istese yap da koca için gerek yok

Ya o yufkayı gezete kağıdı gibi ince açmak büyütmek fırında o ayarda pişirmek zor ve boşver ya kendin canın istese yap da koca için gerek yok
Kız hamur yağlı olduğu için kenarlarından çekince o kıvama geliyor özel bir maharet gerektirmiyor el açması böreğin içi boş hali gibi

Slm kızlar biz Ucmelekannesi ile atomkarinca ya geldik dedik gel seni de kk li yapalim benn sırayla bütün sulalemi toplayacağım burda
Ooo çok iyi yapmışsınızkardeşler burda var mı başka getirin
8 Ocak
10.30
1 yumurta
2 dlm TB ekmek

15.30
Çeyrek simit

19.00
3 YK Tacik pilavı
3 YK yoğurt çorbası
1 küçük dlm ıspanak böreği

21.00
3 ctl yaş pasta

Su 3 litre
Canım biraz kacmakli ve kalabalık göründü, Ucmelekannesi senin de güzel miktralar az o sekilde dengeliyor
Akşam ki tatlılar fazla kaçmış canım
Slm hayirli aksamlar bende kardeslerim sayesinde geldim ins bende fazlalaliklarimdan kurtulmak ve motivasyon olmak için buraya geldim benide allir misiniz aranıza
Hoş geldin aramıza inşallah güzel kalıcı kilolar verirsin
Akşam ki iki tane tam pide mi eğer öyleyse çok fazla değil mi kız nasıl yedin
geleyim diyeceğim ama bana hep birlikte kızarsınız, bugün sadece kahvaltı yaptım, kilomda 79.0-79.5 arası
Ya neden kizalim,gel biran önce kiloları verelim
Meyveler geç saatte olmuş canım
kızlar canlar
sporları aksatmayın SPORSUZ OLMAZ biliyoruz. en kötü tv izlerken bacak hareketleri yapıyoruz unutmayın. araya sporları sıkıştırın mutlaka. haftada 3 güncük 1 er saatcik
İnşallah bu kez bırakmayacağım sporu, bu akşam dinlenip yarın yine yapacağım
Hoş geldin, inşallah kalıcı kilolar veirirz
Baya karışık ve fazla olmuş canım ama motivasyonu kaybetmek yok, halledeceksin

Hosbuldum cnm umudumuz o yönde ins kalıcı olur ☺

Hosbuldum cnm bir tane daha var kız kardeşimiz bakalim o ne zaman katılır aramıza bilinmez umudumuz o yönde ins kalıcı olur ☺

Seni becerikli seni
Denememişsindir valla çok kolay ben ilk denediğimde bu muymuş el açması diye övündükleri şey dedim sadece zaman alıyor o kadar
Hosbuldum cnm bir tane daha var kız kardeşimiz bakalim o ne zaman katılır aramıza bilinmez umudumuz o yönde ins kalıcı olur ☺
Bekar olan kardeş mi ? Bugün nasıl geçti canım ilk günün?

Denememişsindir valla çok kolay ben ilk denediğimde bu muymuş el açması diye övündükleri şey dedim sadece zaman alıyor o kadar

Evet bekar olan....valla bugün güzel geçti ama suyu içemedim tek sıkıntım o ben şu içmeyi unutuyorum bugün de detoks suyu yapacaktım oda dışarı isim olunca çok içemedim ins onu da yatın yapacağım onun haricinde kısıtladim ins hep böyle devam eder

hoşgeldin
bu arada kaçırdım sanırım kimin kardeşisin

Bir minik el eşliğinde tartı resmim Bu kadar aldığımın bnde farkında değildim. Haftasonu da ne de olsa başlıycam diye yedim. Ama bu sefer kararlıyım devam edicem.
Tabiki vereceksin canim istedikten sonra
Off tüm cislarin toplandığı bir menü olmuş canim. Afiyet olsun
hoşgeldin
bu arada kaçırdım sanırım kimin kardeşisin
Aileyi topluyoruz. Kk yı ele geçireceğiz

Harikasın canım suya da dikkat et muhakkak

İyi akşamlar kızlar
Gündüz kız okula gidince komşuma indim çaya kısır yaptılar ben bol salata yedim 1 tepeleme kaşıkta kısır aldım akşama ne yicem bilmiyorum belki çorba salata yerim bugün detoks yapacaktım güya ama suyu geceden hazırlamayı unuttym eksigim varmış yarın yapicam insAllah artık

Öğrenince her şey kolay geliyor tabi.
Pandemi den önce ben de tatlı dışı hamur işi beceremezdim şimdi çok hamur çeşidine hakimim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…