Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo hallolur canım sen iyi olda niye kizalim artık daha sık gorue müyüz nickini seni görmek güzel
Çok sık gelebileceğimi sanmıyorum canım, günler yetmez oldu bana maalesef

Gel gel kiloyu halledersin zaten. Maksat burda birlikte olmak ve hedefe ulaşmak.

Böbreklerin için doktora gidecektin gittinmi canim .
Farklı bir tedavi uygulattım canım, sülük tedavisi, sonucunu beklemekteyim, bakalım ne olacak

Niye kızalım canım buyur gel özlüyoruz seni
Sağol canımsın

yaaaaa hoşgeldinnnn, seni gördüğüme nasıl sevindim yaa

Ya neden kizalim,gel biran önce kiloları verelim
İnşallah canım, bende yavaş yavaş başlıyorum

Son düzenleme:
Hoşbuldum, seninle tanışmıyoruz sanırım. Adım Nazlı, daha önce bu takımdan mezun oldum kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi oğlum 1 yaşında oldu artık yeter dedim kendime bu gidişata bir dur demeliyim. 31 yaşındayım Tarih öğretmeniyim ama şu an bebekten dolayı evdeyim.
İnşallah canım ya gitsin artık bu kilolar. Ben dur demedikçe ekleniyor. Bebiş 13 aylık oldu
Canım seninki gerçekten çok küçük ve tek gıdası anne sütü. Sen şu an sadece cıslardan uzak dursan yeter bence. O dönemlerde baya kilo vermiştim ben bol bol emdiği için çok güzel gidiyordu yesem de almıyodum hep öyle kalacak zannettim
Aynı takımda olduğumuz bir kardeşi vardı ama nicki farklı hatırlıyorum kullanıcı adın mı değişti?
Tam toparlanmak üzereydiydik yeniden tepetaklak olduk canım, ama yinede çok iyiyim
Nirancımm dönmeni bekliyoruz kaptancım

Bugünkü menümü yazayım hemen

12:00
1 kk peynir
4 çeri domates
1salatalık
Çeyrek avokado
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kupa ıhlamur çayı

15.00
1 dilim pancar turşusu

18.00
1 kase tarhana çorbası
2 kendi yağında tavada köfte
Yoğurt
1 dilim pancar turşusu

Su:Yazarken farkettim ki neredeyse hiç yok. Bu saatten sonra içebildiğim kadar içicem.

Hayat yüküm çok arttı canım, birde kendime yeniden üniversite okuma işi çıkardım, artık ben ben değilim yani
Ben de Hacamat ve sülük eğitimi almaya başladım, ama çocukla yetişmekte çok zorlanıyorum.

vira bismillah
hep abur cubur doymamışsınız da. olur arada takılma
Hoş geldin canım benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var üstelik 4 aylık bile değil daha diyetisyen yardımı mı alsam bilmiyorum
daha çok küçük canım. alma yeter. verirsin nasılsa
Akşam ki iki tane tam pide mi eğer öyleyse çok fazla değil mi kız nasıl yedin
prensip olarak yemek vana çok gelmez
tutmuşum kendini helal
Tam toparlanmak üzereydiydik yeniden tepetaklak olduk canım, ama yinede çok iyiyim
hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
deniz ben de canım. 37 yaşında 2 yaşında kız annesi fen öğretmeniyim. yaklaşık 59 la mezun oldum geçen sene kadım gibi 65 le döndüm aslanlar gibi
gayet ölçülü

Ben ilk defa geldim cnm buraya kullanıcı adım da değişmedi ama

Canim ben, bebeğim 2.5 aylıkken başladım diyete. Tabi 97 kilo olunca daha fazla bekleyemedim yoksa 200 de olurdum, gidişat onu gösteriyor du.
Benim bütün kilomun sebebi hamur isleri tatlı tahin pekmezdi. Abartılı yiyordum bunları. Benim için diyet sağlıklı beslenme oldu. Hamur işi baya azaldı Sebzeye ağırlık verildi falan yani zararlı şeylerden sağlıklı beslenmeye dönüş oldu. 97 ile başladım şu an 71 oldum. Aslında daha da inmistim ama arttı yine maalesef. Demem o ki sağlıklı beslenince süt hiçte azalmıyor kızım 2 yaşını bitirdi va hala emiyor. Sağlıklı beslendiğim için midir bilmiyorum bağışıklığı da fena değil. Bence sende dikat edersen azalmaz. Biraz uzun yazdim ama umarim faydasi olur

Sabah 8:30
Domates
1 kk Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin

Öğlen 12:30
Bir kepçe makarna
Yoğurt
Salata

Akşam 18:30
Yarım kepçe çorba
2 yk pirinci bulgur pilav
1 dilim börek
1 yk bal kabağı tatlisi
Salata

1litrede su
başlangıç için fena değil canım
Aynen sanki sen değil de abla mi gelmişti bende öyle hatirladim sanki
doğru ben de hatırladım

Farklı bir tedavi uygulattım canım, sülük tedavisi, sonucunu beklemekteyim, bakalım ne olacak
İns şifa olsun canım.

Sen gel yine de kizlarinda dediği gibi özledik
İnşallah canım ya gitsin artık bu kilolar. Ben dur demedikçe ekleniyor. Bebiş 13 aylık oldu
Artık senin sütun zaten bebeği tamamen doyurmadimi için sütünü çok etkilemez yediklerin canim.
Gider gider emzirirken ne kilolar veriyor herkesler
Afiyet olsun canim güzel bence hatta akşama ekmek yada sebze yemeği olabilirmiş
Domates
1 kk Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin

Bir kepçe makarna
Yoğurt
Salata

Yarım kepçe çorba
1 dilim börek
1 yk bal kabağı tatlisi
Salata

1litrede su
Güzel canim miktarlar iyi bence.
Ama sebze yemeği de sıkıştır bir yerlere

İnşallah dilediğin gibi iyi olur her şey canım
Evet çok haklısın canım zaten sağlıklı şeyler öyle aman aman. Kilo aldırmıyor mühim olan abur cuburdan uzak kalabilmek
Menün çok hafif bence canım emziren anneye göre
daha çok küçük canım. alma yeter. verirsin nasılsa
İnşallah canım üzerine koymamak bile bu süreçte beni mutlu eder
Ben ilk defa geldim cnm buraya kullanıcı adım da değişmedi ama
GastrikAsit Fit mutlu anne nin eski nickini hatırlayamadı bence
Nazlıcım bi prenses annesi idi eski nicki oğluşu doğunca değiştirdi
Aynen sanki sen değil de abla mi gelmişti bende öyle hatirladim sanki

doğru ben de hatırladım
Ekim ablanın ablası gelmişti bi ara onu diyorsunuz bence E ela_2019 denizbenimadim

Domates
1 kk Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin

Bir kepçe makarna
Yoğurt
Salata

Yarım kepçe çorba
1 dilim börek
1 yk bal kabağı tatlisi
Salata

1litrede su
Su az bacım sabah yumurta da olabilirmiş akşam porsiyonlar az ama çeşit çok yani gözü tırmalayan bir şey var da çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…