- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.441
Çok sık gelebileceğimi sanmıyorum canım, günler yetmez oldu bana maalesefKilo hallolur canım sen iyi olda niye kizalim artık daha sık gorue müyüz nickini seni görmek güzel
Farklı bir tedavi uygulattım canım, sülük tedavisi, sonucunu beklemekteyim, bakalım ne olacakGel gel kiloyu halledersin zaten. Maksat burda birlikte olmak ve hedefe ulaşmak.
Böbreklerin için doktora gidecektin gittinmi canim .
Sağol canımsınNiye kızalım canım buyur gel özlüyoruz seni
yaaaaahoşgeldinnnn, seni gördüğüme nasıl sevindim yaa
İnşallah canım, bende yavaş yavaş başlıyorumYa neden kizalim,gel biran önce kiloları verelim
Hoşbuldum, seninle tanışmıyoruz sanırım. Adım Nazlı, daha önce bu takımdan mezun oldum kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi oğlum 1 yaşında oldu artık yeter dedim kendime bu gidişata bir dur demeliyim. 31 yaşındayım Tarih öğretmeniyim ama şu an bebekten dolayı evdeyim.hadi bakalım
hoşgeldin canım. tek kriter var emzirirken kilo almamak için hamur ve tatlıyı min a indirmek. o zaman sıkıntı yaşamazsın
bunu yapma bebişim çünkü alışırsan yemek için elimi tutamazsın yazmam dersin. bu da seni frenlemez. yaz ki gittikçe azaltmak için motivasyonun artsın. bak bana hiç utanmadan yazıyorumyazdıkça ne yemişim anasını satayım çüş diyorsun öyle öyle alışıcaz. hepimiz feciyiz
İnşallah canım ya gitsin artık bu kilolar. Ben dur demedikçe ekleniyor. Bebiş 13 aylık olduHoşgeldin canım.
Ah ahh tecrübeli olaydım 3 tane doğumdan sonra hala kilolu olurmuydum hiç.
Aslında mantık diyetle aynı hamur işi , paketli gıda şeker hayatindan çıkınca emzirmeyle de kilo kendiliğinden gitmeye başlar canim. Süt arttiran yiyecekler zaten hep sağlıklı
Ama burdaysan artık yakıt takir gider kilolar. Bebiş kaç aylık oldu
Canım seninki gerçekten çok küçük ve tek gıdası anne sütü. Sen şu an sadece cıslardan uzak dursan yeter bence. O dönemlerde baya kilo vermiştim ben bol bol emdiği için çok güzel gidiyordu yesem de almıyodum hep öyle kalacak zannettimHoş geldin canım benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var üstelik 4 aylık bile değil daha diyetisyen yardımı mı alsam bilmiyorum
bizim buralarda yok eşim İstanbul’da büyüdüğü için o da seviyor netten tarifine baktım zor bir şey değil de çok yağlı yapsam kendim de yerim diye yapmıyorum
Aynı takımda olduğumuz bir kardeşi vardı ama nicki farklı hatırlıyorum kullanıcı adın mı değişti?
Nirancımm dönmeni bekliyoruz kaptancımTam toparlanmak üzereydiydik yeniden tepetaklak olduk canım, ama yinede çok iyiyim
Hayat yüküm çok arttı canım, birde kendime yeniden üniversite okuma işi çıkardım, artık ben ben değilim yaniNirancımm dönmeni bekliyoruz kaptancım
Aaaa şaşırdım hangi bölümü okuyorsun peki?Hayat yüküm çok arttı canım, birde kendime yeniden üniversite okuma işi çıkardım, artık ben ben değilim yani
Ben de Hacamat ve sülük eğitimi almaya başladım, ama çocukla yetişmekte çok zorlanıyorum.Hayat yüküm çok arttı canım, birde kendime yeniden üniversite okuma işi çıkardım, artık ben ben değilim yani
vira bismillah
hep abur cubur doymamışsınız da. olur arada takılma9 Ocak Pazar
11.00
6 sarma
3 çiğ köfte
1 dilim ekmek arası sucuk
14.30
1 dilim kek
1 albeni
18.30
10 sarma
1 tabak patates kızartması
2 portakal
1 albeni
su: 2 lt
hatırladıklarım bunlar kızlar ki sanırım başka da birşey yemedim yani umarım öyledir
daha çok küçük canım. alma yeter. verirsin nasılsaHoş geldin canım benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var üstelik 4 aylık bile değil daha diyetisyen yardımı mı alsam bilmiyorum
prensip olarak yemek vana çok gelmezAkşam ki iki tane tam pide mieğer öyleyse çok fazla değil mi kız nasıl yedin
tutmuşum kendini helalİyi akşamlar kızlar
Gündüz kız okula gidince komşuma indim çaya kısır yaptılar ben bol salata yedim 1 tepeleme kaşıkta kısır aldım akşama ne yicem bilmiyorum belki çorba salata yerim bugün detoks yapacaktım güya ama suyu geceden hazırlamayı unuttym eksigim varmış yarın yapicam insAllah artık
hayırlısı olsun hakkınızda inşallahTam toparlanmak üzereydiydik yeniden tepetaklak olduk canım, ama yinede çok iyiyim
deniz ben de canım. 37 yaşında 2 yaşında kız annesi fen öğretmeniyim. yaklaşık 59 la mezun oldum geçen sene kadım gibi 65 le döndüm aslanlar gibiHoşbuldum, seninle tanışmıyoruz sanırım. Adım Nazlı, daha önce bu takımdan mezun oldum kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi oğlum 1 yaşında oldu artık yeter dedim kendime bu gidişata bir dur demeliyim. 31 yaşındayım Tarih öğretmeniyim ama şu an bebekten dolayı evdeyim.
gayet ölçülüBugünkü menümü yazayım hemen
12:00
1 kk peynir
4 çeri domates
1salatalık
Çeyrek avokado
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kupa ıhlamur çayı
15.00
1 dilim pancar turşusu
18.00
1 kase tarhana çorbası
2 kendi yağında tavada köfte
Yoğurt
1 dilim pancar turşusu
Su:Yazarken farkettim ki neredeyse hiç yok. Bu saatten sonra içebildiğim kadar içicem.
Ben ilk defa geldim cnm buraya kullanıcı adım da değişmedi amaHoşbuldum, seninle tanışmıyoruz sanırım. Adım Nazlı, daha önce bu takımdan mezun oldum kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi oğlum 1 yaşında oldu artık yeter dedim kendime bu gidişata bir dur demeliyim. 31 yaşındayım Tarih öğretmeniyim ama şu an bebekten dolayı evdeyim.
İnşallah canım ya gitsin artık bu kilolar. Ben dur demedikçe ekleniyor. Bebiş 13 aylık oldu
Canım seninki gerçekten çok küçük ve tek gıdası anne sütü. Sen şu an sadece cıslardan uzak dursan yeter bence. O dönemlerde baya kilo vermiştim ben bol bol emdiği için çok güzel gidiyordu yesem de almıyodum hep öyle kalacak zannettim
Aynı takımda olduğumuz bir kardeşi vardı ama nicki farklı hatırlıyorum kullanıcı adın mı değişti?
Nirancımm dönmeni bekliyoruz kaptancım
Aynen sanki sen değil de abla mi gelmişti bende öyle hatirladim sankiBen ilk defa geldim cnm buraya kullanıcı adım da değişmedi ama
Bilmiyorum cnm vallaAynen sanki sen değil de abla mi gelmişti bende öyle hatirladim sanki
Canim ben, bebeğim 2.5 aylıkken başladım diyete. Tabi 97 kilo olunca daha fazla bekleyemedim yoksa 200 de olurdum, gidişat onu gösteriyor du.Hoşbuldum, seninle tanışmıyoruz sanırım. Adım Nazlı, daha önce bu takımdan mezun oldum kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi oğlum 1 yaşında oldu artık yeter dedim kendime bu gidişata bir dur demeliyim. 31 yaşındayım Tarih öğretmeniyim ama şu an bebekten dolayı evdeyim.
İnşallah canım ya gitsin artık bu kilolar. Ben dur demedikçe ekleniyor. Bebiş 13 aylık oldu
Canım seninki gerçekten çok küçük ve tek gıdası anne sütü. Sen şu an sadece cıslardan uzak dursan yeter bence. O dönemlerde baya kilo vermiştim ben bol bol emdiği için çok güzel gidiyordu yesem de almıyodum hep öyle kalacak zannettim
Nirancımm dönmeni bekliyoruz kaptancım
başlangıç için fena değil canımSabah 8:30
Domates
1 kk Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen 12:30
Bir kepçe makarna
Yoğurt
Salata
Akşam 18:30
Yarım kepçe çorba
2 yk pirinci bulgur pilav
1 dilim börek
1 yk bal kabağı tatlisi
Salata
1litrede su
doğru ben de hatırladımAynen sanki sen değil de abla mi gelmişti bende öyle hatirladim sanki
Sagol cnmbaşlangıç için fena değil canım
doğru ben de hatırladım
Kız Hafize ile ben vardım işte. Hafize nin eski nick birprenses annesi idi değişti .Aynen sanki sen değil de abla mi gelmişti bende öyle hatirladim sanki
İns şifa olsun canım.Farklı bir tedavi uygulattım canım, sülük tedavisi, sonucunu beklemekteyim, bakalım ne olacak
Artık senin sütun zaten bebeği tamamen doyurmadimi için sütünü çok etkilemez yediklerin canim.İnşallah canım ya gitsin artık bu kilolar. Ben dur demedikçe ekleniyor. Bebiş 13 aylık oldu
Afiyet olsun canim güzel bence hatta akşama ekmek yada sebze yemeği olabilirmişBugünkü menümü yazayım hemen
1 kk peynir
4 çeri domates
1salatalık
Çeyrek avokado
1 haşlanmış yumurta
1 kupa ıhlamur çayı
15.00
1 dilim pancar turşusu
18.00
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt
1 dilim pancar turşusu
Su:Yazarken farkettim ki neredeyse hiç yok. Bu saatten sonra içebildiğim kadar içicem.
Güzel canim miktarlar iyi bence.Sabah 8:30
Domates
1 kk Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Bir kepçe makarna
Yoğurt
Salata
Yarım kepçe çorba
1 dilim börek
1 yk bal kabağı tatlisi
Salata
1litrede su
Yok bebem onu biliyorum, ablanızdi bence ikinizin deKız Hafize ile ben vardım işte. Hafize nin eski nick birprenses annesi idi değişti .
İnşallah dilediğin gibi iyi olur her şey canımTam toparlanmak üzereydiydik yeniden tepetaklak olduk canım, ama yinede çok iyiyim
Evet çok haklısın canım zaten sağlıklı şeyler öyle aman aman. Kilo aldırmıyor mühim olan abur cuburdan uzak kalabilmekCanım seninki gerçekten çok küçük ve tek gıdası anne sütü. Sen şu an sadece cıslardan uzak dursan yeter bence. O dönemlerde baya kilo vermiştim ben bol bol emdiği için çok güzel gidiyordu yesem de almıyodum hep öyle kalacak zannettim
Menün çok hafif bence canım emziren anneye göreBugünkü menümü yazayım hemen
1 kk peynir
4 çeri domates
1salatalık
Çeyrek avokado
1 haşlanmış yumurta
1 kupa ıhlamur çayı
15.00
1 dilim pancar turşusu
18.00
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt
1 dilim pancar turşusu
İnşallah canım üzerine koymamak bile bu süreçte beni mutlu ederdaha çok küçük canım. alma yeter. verirsin nasılsa
Ben ilk defa geldim cnm buraya kullanıcı adım da değişmedi ama
Aynen sanki sen değil de abla mi gelmişti bende öyle hatirladim sanki
Ekim ablanın ablası gelmişti bi ara onu diyorsunuz bence E ela_2019doğru ben de hatırladım
Ekim ablanın ablası gelmişti onu karıştırıyorsun eloşYok bebem onu biliyorum, ablanızdi bence ikinizin de
Su az bacım sabah yumurta da olabilirmiş akşam porsiyonlar az ama çeşit çok yani gözü tırmalayan bir şey var da çözemedimSabah 8:30
Domates
1 kk Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Bir kepçe makarna
Yoğurt
Salata
Yarım kepçe çorba
1 dilim börek
1 yk bal kabağı tatlisi
Salata
1litrede su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?