- 9 Ocak 2022
- 98
- 311
- 8
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.461
Evet suyu cogaltmam lazım ins...Su az bacım sabah yumurta da olabilirmiş akşam porsiyonlar az ama çeşit çok yani gözü tırmalayan bir şey var da çözemedim
En büyük benim zaten kuzum.Yok bebem onu biliyorum, ablanızdi bence ikinizin de
Mesajını okumadan aynı cevabı vermişim supurgemEkim ablanın ablası gelmişti bi ara onu diyorsunuz bence [COLOR=#8f2424] E [/COLOR] ela_2019denizbenimadim denizbenimadim
Tmmdir cnmİns şifa olsun canım.
Sen gel yine de kizlarinda dediği gibi özledik
Artık senin sütun zaten bebeği tamamen doyurmadimi için sütünü çok etkilemez yediklerin canim.
Gider gider emzirirken ne kilolar veriyor herkesler
Afiyet olsun canim güzel bence hatta akşama ekmek yada sebze yemeği olabilirmiş
Güzel canim miktarlar iyi bence.
Ama sebze yemeği de sıkıştır bir yerlere
Menü gayet güzel canım afiyet olsun,emziren annenin sanırım suyu baya arttır çok faydası i görürsün,bir de yulaf ezmesi falan tüket çok süt yapiyorBugünkü menümü yazayım hemen
12:00
1 kk peynir
4 çeri domates
1salatalık
Çeyrek avokado
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kupa ıhlamur çayı
15.00
1 dilim pancar turşusu
18.00
1 kase tarhana çorbası
2 kendi yağında tavada köfte
Yoğurt
1 dilim pancar turşusu
Su:Yazarken farkettim ki neredeyse hiç yok. Bu saatten sonra içebildiğim kadar içicem.
Ay tebrik ederim seni, bence o kadar yemeye çok kilo almamışsinvira bismillah
hep abur cubur doymamışsınız da. olur arada takılma
daha çok küçük canım. alma yeter. verirsin nasılsa
prensip olarak yemek vana çok gelmez
tutmuşum kendini helal
hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
deniz ben de canım. 37 yaşında 2 yaşında kız annesi fen öğretmeniyim. yaklaşık 59 la mezun oldum geçen sene kadım gibi 65 le döndüm aslanlar gibi
gayet ölçülü
Başlangıç için güzel ama çok fazla karbonhidrat var,öğünlerde karbonhidratlardan birini çıkarıp sebze eklersen daha güzel olurSabah 8:30
Domates
1 kk Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen 12:30
Bir kepçe makarna
Yoğurt
Salata
Akşam 18:30
Yarım kepçe çorba
2 yk pirinci bulgur pilav
1 dilim börek
1 yk bal kabağı tatlisi
Salata
1litrede su
Tmm dikkate alacam ins tsk ederimMenü gayet güzel canım afiyet olsun,emziren annenin sanırım suyu baya arttır çok faydası i görürsün,bir de yulaf ezmesi falan tüket çok süt yapiyor
Ay tebrik ederim seni, bence o kadar yemeye çok kilo almamışsin
Başlangıç için güzel ama çok fazla karbonhidrat var,öğünlerde karbonhidratlardan birini çıkarıp sebze eklersen daha güzel olur
Ben Hafizeyi hatırlıyodum onunla karıştırdımBen ilk defa geldim cnm buraya kullanıcı adım da değişmedi ama
Akşam miktarlar az ama karbonhidrat çok fazla. Hepsi de kilo vermeye engel bir araya gelince. Bir de akşam vakti olduğu için metabolizma yavaşlamış oluyo.Sabah 8:30
Domates
1 kk Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen 12:30
Bir kepçe makarna
Yoğurt
Salata
Akşam 18:30
Yarım kepçe çorba
2 yk pirinci bulgur pilav
1 dilim börek
1 yk bal kabağı tatlisi
Salata
1litrede su
Çook sağol elacım, ayrıntılı yazmışsın. Benim durum psikolojik aslında sanki benim yediğim hamurişleri mi süt yapıyo. Klasik geleneksel yaklaşım işte. Bende daha sağlıklı beslenmeye çalışıcam gerisi kendiliğinden gelir zaten.Canim ben, bebeğim 2.5 aylıkken başladım diyete. Tabi 97 kilo olunca daha fazla bekleyemedim yoksa 200 de olurdum, gidişat onu gösteriyor du.
Benim bütün kilomun sebebi hamur isleri tatlı tahin pekmezdi. Abartılı yiyordum bunları. Benim için diyet sağlıklı beslenme oldu. Hamur işi baya azaldı Sebzeye ağırlık verildi falan yani zararlı şeylerden sağlıklı beslenmeye dönüş oldu. 97 ile başladım şu an 71 oldum. Aslında daha da inmistim ama arttı yine maalesef. Demem o ki sağlıklı beslenince süt hiçte azalmıyor kızım 2 yaşını bitirdi va hala emiyor. Sağlıklı beslendiğim için midir bilmiyorum bağışıklığı da fena değil. Bence sende dikat edersen azalmaz. Biraz uzun yazdim ama umarim faydasi olur
Tmmdır onu hatırlayamadım ben. Nicki değiştiği için tanıyamadım şimdi oldu.Kız Hafize ile ben vardım işte. Hafize nin eski nick birprenses annesi idi değişti .
Hafif derken kuzu az mı? Biraz daha mı yemeliyim?İnşallah dilediğin gibi iyi olur her şey canım
Evet çok haklısın canım zaten sağlıklı şeyler öyle aman aman. Kilo aldırmıyor mühim olan abur cuburdan uzak kalabilmek
Menün çok hafif bence canım emziren anneye göre
İnşallah canım üzerine koymamak bile bu süreçte beni mutlu eder
GastrikAsit Fit mutlu anne nin eski nickini hatırlayamadı bence
Nazlıcım bi prenses annesi idi eski nicki oğluşu doğunca değiştirdi
Ekim ablanın ablası gelmişti bi ara onu diyorsunuz bence @ela_2019denizbenimadim
Waffle olmasaymış helvanın gideri varmış aslında ama sen de farkındasın zaten. Şu an düzenli menü yazmaya başlamış olmamız bile büyük bir adım. Kısa zamanda bu cıslarda biter.10.01.2022
08.15
2 lokma ekmek ve peynir
12.30 2 sk biber sote, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 2 çatal helva
16.00 sade kahve
17.30
Waffle ve çay
19.30 1 kase çorba
Şu: 1.5 lt biraz saçma bir gün oldu
Çok sağol, seninle de tanışmadık heralde değil mi benden sonra geldin sanırım gruba.Menü gayet güzel canım afiyet olsun,emziren annenin sanırım suyu baya arttır çok faydası i görürsün,bir de yulaf ezmesi falan tüket çok süt yapiyor
Ay tebrik ederim seni, bence o kadar yemeye çok kilo almamışsin
Başlangıç için güzel ama çok fazla karbonhidrat var,öğünlerde karbonhidratlardan birini çıkarıp sebze eklersen daha güzel olur
yeme kısmı doğruAy tebrik ederim seni, bence o kadar yemeye çok kilo almamışsin
Sen şimdi ha bire yiyorsun cuma eksi ile geleceksin hepimize hayatı sorgulatacaksin gibime geliyoray kızlar bugün bir yedim bir yedim. yazılıları okurken yemediğim bi kağıtlar kaldı. yazsam beni öldürürsünüzo yüzden spora başlıyorum şimdi inş yarısını yakabilirim en azından
Amin insallah canim:)
MaşAllah canım sağlıkla kucağıniza alın insAllah minik adamıSlm kizlar ne guzel tekrar baslanmis diyete:) basarilar herkese
Benilde bugun de kontrolum vardi
Bebisin cinsiyeti belli oldu
Oglumuz olucak insallah:)
Sen şimdi ha bire yiyorsun cuma eksi ile geleceksin hepimize hayatı sorgulatacaksin gibime geliyor
hayırlı olsun balımSlm kizlar ne guzel tekrar baslanmis diyete:) basarilar herkese
Sanki bir öğüne daha ihtiyacın varmış gibi sebze ve protein içerikli bir öğün emziren anneler için 1800 kalori altı diyet önerilmiyor diye biliyorumHafif derken kuzu az mı? Biraz daha mı yemeliyim?
Hafize arkadaşıma katılıyorumay kızlar bugün bir yedim bir yedim. yazılıları okurken yemediğim bi kağıtlar kaldı. yazsam beni öldürürsünüzo yüzden spora başlıyorum şimdi inş yarısını yakabilirim en azından
Ağzımdan aldın yeminleSen şimdi ha bire yiyorsun cuma eksi ile geleceksin hepimize hayatı sorgulatacaksin gibime geliyor
Allah sağ Salim kucağına aldırsın canım sağlıcakla gelsin sohbete gel özletme kendiniSlm kizlar ne guzel tekrar baslanmis diyete:) basarilar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?