Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok bebem onu biliyorum, ablanızdi bence ikinizin de
En büyük benim zaten kuzum.

Bir ara Ekim ablanın kız kardeşi gelmişti onu mu hatirliyorsunuz acaba.ama Ekim abladan buyukmuydu kucukmuydu hatirlamiyorum Çok şık gelmedi takımlar da çok sürmedi ondan sonra zaten

Tmmdir cnm

Menü gayet güzel canım afiyet olsun,emziren annenin sanırım suyu baya arttır çok faydası i görürsün,bir de yulaf ezmesi falan tüket çok süt yapiyor
Ay tebrik ederim seni, bence o kadar yemeye çok kilo almamışsin
Sabah 8:30
Domates
1 kk Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin

Öğlen 12:30
Bir kepçe makarna
Yoğurt
Salata

Akşam 18:30
Yarım kepçe çorba
2 yk pirinci bulgur pilav
1 dilim börek
1 yk bal kabağı tatlisi
Salata

1litrede su
Başlangıç için güzel ama çok fazla karbonhidrat var,öğünlerde karbonhidratlardan birini çıkarıp sebze eklersen daha güzel olur

Tmm dikkate alacam ins tsk ederim

Ben ilk defa geldim cnm buraya kullanıcı adım da değişmedi ama
Ben Hafizeyi hatırlıyodum onunla karıştırdım
Sabah 8:30
Domates
1 kk Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin

Öğlen 12:30
Bir kepçe makarna
Yoğurt
Salata

Akşam 18:30
Yarım kepçe çorba
2 yk pirinci bulgur pilav
1 dilim börek
1 yk bal kabağı tatlisi
Salata

1litrede su
Akşam miktarlar az ama karbonhidrat çok fazla. Hepsi de kilo vermeye engel bir araya gelince. Bir de akşam vakti olduğu için metabolizma yavaşlamış oluyo.
Çook sağol elacım, ayrıntılı yazmışsın. Benim durum psikolojik aslında sanki benim yediğim hamurişleri mi süt yapıyo. Klasik geleneksel yaklaşım işte. Bende daha sağlıklı beslenmeye çalışıcam gerisi kendiliğinden gelir zaten.
Kız Hafize ile ben vardım işte. Hafize nin eski nick birprenses annesi idi değişti .
Tmmdır onu hatırlayamadım ben. Nicki değiştiği için tanıyamadım şimdi oldu.
Hafif derken kuzu az mı? Biraz daha mı yemeliyim?
10.01.2022
08.15
2 lokma ekmek ve peynir

12.30 2 sk biber sote, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 2 çatal helva

16.00 sade kahve
17.30
Waffle ve çay

19.30 1 kase çorba

Şu: 1.5 lt biraz saçma bir gün oldu
Waffle olmasaymış helvanın gideri varmış aslında ama sen de farkındasın zaten. Şu an düzenli menü yazmaya başlamış olmamız bile büyük bir adım. Kısa zamanda bu cıslarda biter.
Çok sağol, seninle de tanışmadık heralde değil mi benden sonra geldin sanırım gruba.

10 0cak
Kahvaltı 9:00
2 haşlanmış yumurta
3 yk lor peyniri
2 ceviz
Maydanoz

Öğle 14:00
1 tepeleme yk kısır
Bol salata

Akşam 19:30
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak brokoli haşlama bol yoğurt ve azıcık tereyağı
Salata, 1 dilim tbe

Saat 22:30(gereksizdi biliyorum misafirimiz vardı onlara ikram ettim konu hararetli idi biraz ağzıma atmışım farketmeden)
Yarım muz
1 kaju

Su 1.5 anca olmuştur boğazım acıyor hafif çok içesim gelmiyor ondan
Spor yok

ay kızlar bugün bir yedim bir yedim. yazılıları okurken yemediğim bi kağıtlar kaldı. yazsam beni öldürürsünüz o yüzden spora başlıyorum şimdi inş yarısını yakabilirim en azından
Sen şimdi ha bire yiyorsun cuma eksi ile geleceksin hepimize hayatı sorgulatacaksin gibime geliyor

Sen şimdi ha bire yiyorsun cuma eksi ile geleceksin hepimize hayatı sorgulatacaksin gibime geliyor
1 saat spor yaptım ms bu hafta çok korkuyorum içimdeki ökÜze öğş diye edim bi türlü allah affetsin
Slm kizlar ne guzel tekrar baslanmis diyete:) basarilar herkese
Benilde bugun de kontrolum vardi
Bebisin cinsiyeti belli oldu
Oglumuz olucak insallah:)
hayırlı olsun balım

Bu saate kaldım yine

11.00 civarı ( saatlerimi yaklaşık yazıyorum)
Bir tavada yumurta 2,3 dilim ekmek.
Çay şekerli

15.30
Çay , bir avuç patlamış mısır
Bir kus lokum

Akşam 18.00
Bir tabak çiğ köfte etli
Salata , turp
Bir b ayran

21.00
Yarım muz, çeyrek nar, bir havuç

22..30
Orta şekerli türk kahvesi

Su içmeyi unutuyorum. 1 litre icmisimdir

Hafif derken kuzu az mı? Biraz daha mı yemeliyim?
Sanki bir öğüne daha ihtiyacın varmış gibi sebze ve protein içerikli bir öğün emziren anneler için 1800 kalori altı diyet önerilmiyor diye biliyorum
ay kızlar bugün bir yedim bir yedim. yazılıları okurken yemediğim bi kağıtlar kaldı. yazsam beni öldürürsünüz o yüzden spora başlıyorum şimdi inş yarısını yakabilirim en azından
Hafize arkadaşıma katılıyorum
Ağzımdan aldın yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…