Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pazartesi kontrol tartısı yapıyorduk kızlar haftasonu girilen günahları görmek için ne dersiniz yine yapalım mı
Pazartesi tartısı kimini motive ederken kimini demotive ediyor canım...
Aslında isteyenler paylaşım yapabilir..
Olumsuz etkilenenler de Cumadan Cumaya tartılır

sorma yaa, oraya koş bunu yap, şunu topla derken 2 gün nasıl geçiyor anlamıyorum
haftasonu daha çok yoruluyorum, işyerinde en azından 2 kahve içip bak kk'ya bile girebiliyorum
aynen valla. birbirimize giriyoruz küçük ergenimle hele geceleri uyanıp beni çekiştirmiyor mu kalk diye içimden başka bi şey çıkıyor

İyi akşamlar kızlar
Hep bı koşturma halindeyim evde ama hiçte iş bitmiyor eşim yeni geldk yemek yedik şimdi menümü paylaşıvereyim unutmadan sizler nasılsınız neler yapıyonuz
Afiyet olsun
Ay canım yeni gördüm mesajı gece nasıl uyuduysam hissetmedim eşim çok kötü dedi o uyanıkmış ama beni paniğe sokmak istememiş
Çok şükür iyiyiz ama baya sallanmış
İyi bari canim. Rabbim bir daha gostermesin ins.

İyi akşamlar kızlar
Hep bı koşturma halindeyim evde ama hiçte iş bitmiyor eşim yeni geldk yemek yedik şimdi menümü paylaşıvereyim unutmadan sizler nasılsınız neler yapıyonuz
aynıyız hepimiz sanırım. gün kimseye yetmiyor
hadi inşallah
dikkat ediyor musunuz hepimizin sorunu abur cubur. illa hergün yiyoruz 3-5 bi şeyler

dikkat ediyor musunuz hepimizin sorunu abur cubur. illa hergün yiyoruz 3-5 bi şeyler
Aynen öyle canım su sıra sardım ben ilk haftalar sıfır kaçamak ilerliyordum son hafta cozutuyorum ben takımlar varken de perşembe hep saçmalardim

Pazartesi tartısı kimini motive ederken kimini demotive ediyor canım...
Aslında isteyenler paylaşım yapabilir..
Olumsuz etkilenenler de Cumadan Cumaya tartılır
Evt kızların paylaşımlarını gördüm canım, haklılar herkes farklı bir şekilde motive oluyor. Bana iyi geliyordu kendimi toparlamam adına. Kendim tartılıp bakarım artık.

Kızlar Pınar, Nazlı, Ekin abla, Mefkure abla takıma uğramıyolar mı artık

Herkese merhaba foruma zayiflama gruplari icin uye oldum.Gecen sene kendi yontemlerimle 14 kilo vermistim.İpin ucunu bayadir kacirdim ve bugun tartiya ciktigimda ne hale geldigimi daha net gorunce tekrardan baslamam gerektigini anladim cunku verdiklerimin hepsini geri almisim Benim gibi cabalayan insanlarla birlikte motive olabilmek icin burdan destek almak istedim fakat yarisma ve gruplardan bakindim ama pek bisey anlayamadim banada bi el atarsaniz cok memnun olurum

Kızlar Pınar, Nazlı, Ekin abla, Mefkure abla takıma uğramıyolar mı artık
Kuzum Pınar tatilde Almanya’da ailesinin yanında dönünce gelir
Nazlı da işe başlayınca çok uğramaz oldu
Ekim abla da buralardadır arada uğrar selam verir de takımlar kapanınca buraya kimse uğramadı topiğin açık olduğunu bilmiyordur zannımca
Mefkurem (Zühal Abla) ile takımda kaptanlık adına sorun yaşandı o olaydan sonra takımdan ayrıldı

Mrb hg takımlar kapandı artık yarışlar yok ama her takımın bı diyet günlüğü var hemen hemen kendini tanıtıp burda kalıp motivasyon sağlayabilirsin herkes kendisi için yarışıyor hepimizin hedefi ortak mutlu olduğumuz kilolara dönmek insAllah yeniden fazlasıyla eksiye geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…