- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.301
hopiş ablaaaa geri mi geldin yoksaaaa...
Günaydın Kızlar
Hafta sonu hastalandım üşütmüşüm hiç halim yok cumadan beri yazdıklarınızı okumaya çalıştım.Anladığım bildirimi cuma yapıyoruz ve yüzdesini herkez kendi hesaplıyor
merhaba hanımlar;
nasıl gidiyor. benim herzaman ki gibi şu anda tartıda 92 çıkıyom sanki o yavaşlama dönemim bitiyor gibi. hadi hayırlısı =)
çook uzun zamandan sonra merhaba topiğim..
motivasyon kaybım dolayısıyla izne ayrılıp bir daha dönememem başka şeylere gebeymiş..Allah tan insan başına gelecekleri bilmiyorda mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz..
küçük kızımda çok ciddi sağlık problemi oluştu..çok üzüldüm..çok kötü günler geçirdik ailecek..şu an kontrol altında...ondan dolayı değil buraya uğramak kimseyle konuşacak, dert anlatacak halim bile olmadı..şu an biraz daha toparladım kendimi..çocuğumda biraz daha iyi..bir uğrayıp selam vereyim dedim, malum alışmışız kk ya, yazmayıp uğramayınca insan boşluğunu hissediyor..
bıraktığım arkadaşlarımın çoğunluğu burada, yenilerde gelmiş, hoşgelmişler..çook isterim buraya tekrar dönmek ,tekrar yarışmaya katılmak..ama kafam şu an çocuğumla o kadar meşgulki ikisini birden yürütemem diyorum kendi kendime..biraz daha iyi olsun, değerleri normale dönsün hemmencecik, bohçamı aldığım gibi buradayım vesselam..
kendinize iyi bakın..selamlar...sevgiler..
ablacım çok üzüldüm neyi var diye sormak istiyorum ama anlatacak durumda değilsin sanırımRabbim acil şifa versin gerisi problem değil
merili pardon canım aklım başka yerde doğru dürüst okuyamamışım. yoğurt kürü yapıyormuş bu hafta 1 olan arkadaş yarın malzemeleri alıyorum bende bide onu deneyelim mi?
çooook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin...şu an biraz daha iyi olduğu için artık konuşabiliyorum canım...
tıp dilinde kısaca ıtb denilen bir hastalık..kandaki trombosit değerinin düşmesi..belli bir nedene bağlı olmadan düştüğü gibi, bazı kötü hastalıklara bağlı olarakda düşebiliyormuş..şükür benim kızımdaki vücuttaki bir enfeksiyona bağlı olarak düşmüş, ama onu öğrenene kadar yapılmadık tahlil , delinmedik damar kalmadı çocuğumda..neyse..bunada şükür..Rabbimin imtihanıymış, geçti inşallah..
şu an biraz daha iyi olduğu için artık konuşabiliyorum canım...
tıp dilinde kısaca ıtb denilen bir hastalık..kandaki trombosit değerinin düşmesi..belli bir nedene bağlı olmadan düştüğü gibi, bazı kötü hastalıklara bağlı olarakda düşebiliyormuş..şükür benim kızımdaki vücuttaki bir enfeksiyona bağlı olarak düşmüş, ama onu öğrenene kadar yapılmadık tahlil , delinmedik damar kalmadı çocuğumda..neyse..bunada şükür..Rabbimin imtihanıymış, geçti inşallah..
canım alıntıyla degil kopyalayıp yapıştırmak gerek..kolaymış canım yaaa biz yaparız bunuyüzdeyü yazmadım şimdilik cumaya artık ahhhhh bu rakamı gerçektede bir görebilsemmmmm
geçmiş olsun canımGünaydın Kızlar
Hafta sonu hastalandım üşütmüşüm hiç halim yok cumadan beri yazdıklarınızı okumaya çalıştım.Anladığım bildirimi cuma yapıyoruz ve yüzdesini herkez kendi hesaplıyor
süper gidiyorsun hadi bakalım bu hafta bomba bildirim bekliyoruz sendentünaydın kızlar gezmelere gidicem birazdan 30 dk leslie mi yaptım( kaptan) sabah kahvaltım yine sabit müsli ile sut 1 kase geç oldu biraz kahvaltı oğlen yemeğini 2 gibi yerim artık görüşürüz
merhaba hanımlar;
nasıl gidiyor. benim herzaman ki gibi şu anda tartıda 92 çıkıyom sanki o yavaşlama dönemim bitiyor gibi. hadi hayırlısı =)
güzel menü.afiyet olsun..Şimdi yemekten geldim kızlar
Gözüm çok açmış ama yemek yemeye gelince birşey yemedim sayılır
2-3 kaşık mercimek çorbası
1 çatal dalyan köfte
2 çatal patates püresi
3-4 kaşık yoğurtlu müsli
ah keşke bizde az az yiye bilsekPazar menüsü
Sabah sucuklu yumurta
Maydanoz domates lor peyniri
Öğle dışardaydım yarım simit 1 bardak ayran
Akşam yoğurtlı biber
1 kase mercimek çorbası
4 adet çiğ köfte
Marul
45dak yürüyüş
1 capicuno
Bugün yediklerim
Sabah 1 yumurta
Domates
Öğle : 4 adet köfte
3 kaşık yoğurt
Salata
Akşam ki menüde kuru patlıcan. Dolması çok severim ama mail düzeyde yiycem planlamam küçük boy 3 adet ve yoğurt salata
Bugün yüZme yok ama akşama yürüyüşümü yaparım
Bu arada 90 yaşında bir doktora sormuşlar bulaşar dinamık nasıl oluyorsunz diye
Cevap : sevdiğim yemeklerden genelde bilirsiniz bol kalorisi vücuda zararı olanlar çok sevilir :)en az yedim,
orta sevdiklerimden orta düzeyde hiç sevmediklerin de se bol yedim sırrım bu demişti :)
ölçülerin küçük olması durumu kurtarmış..bende menümü yazıyım
sabah 1 dilim kepek ekmeği
biraz pekmez1 haşama yumurta
öğle:biraz kuruyemiş 10 tane fındık 10 tane badem
akşam:2 kaşık yeşil mercimek çorbası, 2 tane çiğ köfte,2 kaşık nohut yemeği,2-3 kaşık bamya ,yarım dilim ekmek.saat 4 gibi
akşamçayla 6 ya doğru biraz aşure
bolca su
yarım saat yürüyüş
çok gibi görünüyo fakat hem erken yedim hemde 1 -2 kaşığı geçmedi
güzel gidiyosun ..ah şu büyükler hep böyle diye diye bu hale gelmedikmiselam bebekler bugünkü menüm..
sabah 08:30 avuç içi kadar ekmeğin arasına 2 - 3 çatal peynir koyup yedim (geç kalınca mecburen ayak üstü atıştırdım)
öğlen 12:30 da
bir kase yeşil mercimek çorbası içinde bir iki de erişte vardı
4 - 5 kaşık taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
bi kase de cacık yedim
mandalina vardı yemedim
(babamın işyerine gitmiştim babamla amcası tabağını bitir günah olur baskısı yapınca biraz fazla yedim sanırım :S )
ara mini bir mandalina
akşam 18:00
2 kaşık zeytinyağlı etsiz patlican güveç
2 kaşık sebzeli pilav
azcık salata
ekmek yok
20 dk yürüyüş + 3 litre su (henüz 2.3 litre ama yatana kadar 3 e tamamlicam :) )
ya bu yediklerimle bende artıdayım... ne kadar olduğunu söylemek bile istemiyorum cumaya kadar toparlamam lazımnapıcaz biz ya...
bide iyi tarafından bak kilo derdin olmasa tanışamazdıksuanda iş yemegındeyım balık restoranda allahım nıye kılo derdım var benım
çook uzun zamandan sonra merhaba topiğim..
motivasyon kaybım dolayısıyla izne ayrılıp bir daha dönememem başka şeylere gebeymiş..Allah tan insan başına gelecekleri bilmiyorda mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz..
küçük kızımda çok ciddi sağlık problemi oluştu..çok üzüldüm..çok kötü günler geçirdik ailecek..şu an kontrol altında...ondan dolayı değil buraya uğramak kimseyle konuşacak, dert anlatacak halim bile olmadı..şu an biraz daha toparladım kendimi..çocuğumda biraz daha iyi..bir uğrayıp selam vereyim dedim, malum alışmışız kk ya, yazmayıp uğramayınca insan boşluğunu hissediyor..
bıraktığım arkadaşlarımın çoğunluğu burada, yenilerde gelmiş, hoşgelmişler..çook isterim buraya tekrar dönmek ,tekrar yarışmaya katılmak..ama kafam şu an çocuğumla o kadar meşgulki ikisini birden yürütemem diyorum kendi kendime..biraz daha iyi olsun, değerleri normale dönsün hemmencecik, bohçamı aldığım gibi buradayım vesselam..
çok geçmiş olsun arkadaşımçook uzun zamandan sonra merhaba topiğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?