- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.281
bencede 2 şık olur gibi... arkadaşların dediği doğru biryandan 1 gün daha kazanırız toparlanmak için ama geç kalan olursa bildirime ne olacak?
merhaba hanımlar;
nasıl gidiyor. benim herzaman ki gibi şu anda tartıda 92 çıkıyom sanki o yavaşlama dönemim bitiyor gibi. hadi hayırlısı =)
afiyet olsun menün de sporun da çok güzel olmuşselamlar herkese menümü yazayım öncelikle
sabah 1 kase yarım yağlı sütle müsli
öğle yarım tabak kuru fasulye 2 dilim tam buğday
akşam 1 tabak brokoli salatası 2 kaşık kavrulmuş lahana 1/2 dilim tam buğday
ara 1 mandalina çeyrek nar
su 2 lt kadar spor 60 dk leslie
insanın dayanamayacağı sofralar oluyor sonra gelsin kilolar geçen sene girdiğim hiç bir kıyafetime giremiyorum montum kabanım ben ne yapacağım bilmiyorumaynen yaa alemim tabioglen yemegınde masanın fotosunu cekip size göndermek ıstedım,dıyecektım ki hıc soz ıstemıyorum bu masadan nasıl kalkılır onun yolunu anlatın bana
ne okuyorsunuz benimde sınavlar var doğru düzgün yüzünü açmadım kitapların 14-15 aralıkburaya hesap vermenın sorumlulugu olmasa ooooo neler olurdu şimdi
aralıkta br sınava gırecegım ona hazırlanmam gerek bır ay boyunca gece oturup calışcam en tehlikeli zaman geliyorrr
ne kadar çok görünüyor küçükmüş amaSelam kızlar..
Menüm:
sabah 06:30 1 ceviz
öğlen arkadaşlarla brunch a gittik 11.30 - 13:00 arası oyalana oyalana
3 mini poğaça
1 kaşarlı omlet
5 zeytin
3kk peynir
yarım domates 2 dilim salatalık
2mini nugget
parmak kadar börek
bir kaşık kadarda sebze sote
yazınca çok geldi gözüme ama hepsi bir lokmalık minik şeylerdi
reçel bal çikolata ıslak kek kurabiye bölümüne iç geçirdim ama yanına bile yaklaşmadım belirtmek isterim
akşam 17:30 da
1 kepçe zeytinyağlı barbunya 1 ince dilim tb ekmeği
(annem zorladı diye yedim yoksa yemicektim)
+ 2,5 lt su ve yarım saat yürüyüş
çok güldümm
tabi ögretirim canım ne demek:13:
iyi fikirr
canım ne zaman hazır hissedersen gel derim ben.. çünkü kurallarımız var listeye eklendikten sonra kural ihlali yapmanı istemem sen hazır hissedince topigimizin kapısı açık sana
güzel menü afiyet olsun ... akşam ekmek olmasaymış iyiymiş ..cezana uyuyorsun gözüm üstünde
3 defa geç kalan veye bildirimde bulunmayan diskalifiye
çok teşekkür ederim busecim cuma günü tam olarak başlayacağım inşallah am o zamana kadar fırsat buldukça girerim böyleburaya hesap vermenın sorumlulugu olmasa ooooo neler olurdu şimdi
aralıkta br sınava gırecegım ona hazırlanmam gerek bır ay boyunca gece oturup calışcam en tehlikeli zaman geliyorrr[/QUOTE
zihnin açık olsun şekerimm..
fazla karışık olmuş poçalar olmasa daha iyi gibi..
merili tatlım oy kullanmamışsın herkes kullansın lütfen olurmu
inşallah biterde birden gider kilolarmerhaba hanımlar;
nasıl gidiyor. benim herzaman ki gibi şu anda tartıda 92 çıkıyom sanki o yavaşlama dönemim bitiyor gibi. hadi hayırlısı =)
afiyet olsunn yediklariniz canımPazar menüsü
Sabah sucuklu yumurta
Maydanoz domates lor peyniri
Öğle dışardaydım yarım simit 1 bardak ayran
Akşam yoğurtlı biber
1 kase mercimek çorbası
4 adet çiğ köfte
Marul
45dak yürüyüş
1 capicuno
Bugün yediklerim
Sabah 1 yumurta
Domates
Öğle : 4 adet köfte
3 kaşık yoğurt
Salata
Akşam ki menüde kuru patlıcan. Dolması çok severim ama mail düzeyde yiycem planlamam küçük boy 3 adet ve yoğurt salata
Bugün yüZme yok ama akşama yürüyüşümü yaparım
Bu arada 90 yaşında bir doktora sormuşlar bulaşar dinamık nasıl oluyorsunz diye
Cevap : sevdiğim yemeklerden genelde bilirsiniz bol kalorisi vücuda zararı olanlar çok sevilir :)en az yedim,
orta sevdiklerimden orta düzeyde hiç sevmediklerin de se bol yedim sırrım bu demişti :)
ne güzel sözmüş öyle çok beğendim uygulamak önemli ama
Senin adına sevindim bende bugun tartıldım 200 gr artıdaydım.Bakalım cumaya kadar neler olacak
ya bu yediklerimle bende artıdayım... ne kadar olduğunu söylemek bile istemiyorum cumaya kadar toparlamam lazımnapıcaz biz ya...
deli olacam yaa bende 200 gr artıda çıktım sabah.. o kadar da dikkat ettim reçel bile yamiyorumm
20 gr mı?şaka yapıyorsun dimi canım ya
20 gr mı?şaka yapıyorsun dimi canım ya
merili pardon canım aklım başka yerde doğru dürüst okuyamamışım. yoğurt kürü yapıyormuş bu hafta 1 olan arkadaş yarın malzemeleri alıyorum bende bide onu deneyelim mi?
ben lesli nin kalan yarım saatini yapayım bari.. görüşürüz kızlar
suanda iş yemegındeyım balık restoranda allahım nıye kılo derdım var benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?