- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.821
hu huuu buse bakabildinmi yanlışlık varsa üçüncü biz olabiliriz
bu arada stubborn benı gectı goruyorsunuz bedenım ne kdr centılmen hemen bana yetıssın dıye kilo vermey durdurdu bana yetıştıgıne gore artık yarışa baslıyabılırızzz adılce
kızlar ben haftasonu ve cuma 3gun sapıtıyordum ve spor yapamıyorum yasak oldugundan sadece tatlıyı keserek verdımmm sımdıyse artık toparlanma vaktı buse kaptan yarın gune katılacak olmama ragmen bu hafta kapısalım ne dersınız stubborn var mısınsesın cıkmıyor cevap verrrrrr kilolarımız aynı dıte stubborn dedım kim ısterse yarısırım yuzdeyı baz alırız var mısınızzz
kızlar herkes kendini listeye yüzdesini hesaplayıp ekliyor yapmamışsınız şimdi ben sizi eklicem ama haftaya siz kendinizi ekleyin lütfen
canım tebrik ederim çok sevindim işallah dahada vericeksin
ama yine son alıntıyı almamışsın senden önce servey listeye eklemiş kendini :26:haftaya daha dikkatli ol olurmu canım
valla çok iyi olur tatlım elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız ben varımmmkızlar ben haftasonu ve cuma 3gun sapıtıyordum ve spor yapamıyorum yasak oldugundan sadece tatlıyı keserek verdımmm sımdıyse artık toparlanma vaktı buse kaptan yarın gune katılacak olmama ragmen bu hafta kapısalım ne dersınız stubborn var mısınsesın cıkmıyor cevap verrrrrr kilolarımız aynı dıte stubborn dedım kim ısterse yarısırım yuzdeyı baz alırız var mısınızzz
canım seldüşün kilosu 2 haftalık vermiş oldugu kilo.. 2 ye bölündü diye not yazdım zatenseldus nasıl verdın 3,5 kiloyu bır haftada yahu anlat bakemmmmmmm
günadın kızlarrrr güzel kaçamaksız bir hafta sonu olsun hepimizeeee
teşekkur edeiz canım ...burası sayesinde nasıl kilolar gidecek sen bile şaşıracaksın ben en fazla 1 ay diyete dayanıyordum sıkılıp bırakırdım ama burası sayesinde hergün umudum yeşeriyor diye bilirimbu arada merili nerede kaldı :26:
tamam o zaman bi hafta ekmek yasağı
selduş cum bireysel derecede 2. olmuşsun tatlım tebrikler başarıların devamını dilerim
İKİNCİ:.............selduş::2.43 9.takım
Vereceğiz hepimiz incecik çıtır çıtır olacağız. Ama grubun biraz harekete geçmesi lazım gibi geldi bana. Anladığım kadarıyla herkes uzun süredir kilo vermeye çalışıyor ve ister istemez bıkkınlık geldi. Ben biraz harekete geçirecek şeyler bakayım hepimiz hareketlenelim. Hatta hepimizin aynı anda uygulayacağı birkaç şey bulsak keyfimiz de yerine gelir, enerjimiz yükselir.
selduş cum bireysel derecede 2. olmuşsun tatlım tebrikler başarıların devamını dilerim
İKİNCİ:.............selduş::2.43 9.takım
ocak sonunda çekilecek fotoğrafları düşün!
off bide dişlerimi yaptırtsaydım 10 numara olcaktı demii
evet canım katılıyorum sana biraz durgunlastik kilolar gitmeyince biraz moraller bozuldu evet kendimize gelelim neler yapabiliriz mesela??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?