Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldin esra:)))))))
umarım burda zayıflayıp incecik olursun.......
ya sorma yürüyüş yapan insana neden bakılırki? bende bunu anlamıyorum....
Ben daha 19 yasindayim :) ve bu kadar fazla kilom var

bende 24 yaşındayım:))))))
evliyim , 7 aylık bebişim var
ama benim doğumdan hiç kilom kalmadı benim normal halimdeki kilom bu o yüzden şanslıyım sanırım :))))))

bu sabah 1 kase kırmızı meyveli nesfit yedim ama hepsini bitiremedim yarısını kocişe verdim
2 dilim kaşar peynir yedim
1 tatlı kaşığı kadar sahanda yumurta yedim
6 tane zeytin yedim

öğlen yarım simit yedim sadece

akşamda hiçbişey yemedim
sirkeli su içtikten sonra canım bişey yemek istemedi ve açlık hissetmiyorum

bugün avm ye gittik hep ayaktaydım ama bunu yürüyüş olarak algılamadım için gelince yemek yaptım evdekilere sofra kurdum onlar yemek yerken kendimi dışarı attım 5.000 adım yürüdm geldim yaklaşık 200 kalori:))))))))))

Teşekkürler ben de anlamiyorum sanki herkes diyetisyen kendi hallerine bakmiyorlar onlara kiziyorum sanane baskasindan sisermi erirmi ama olurmu bizde herkes mahalle muhtari ...
Dogumdan sonra bende 10 kilo kalmisti simdi 3-3, 5 arasi kaldi sen sansliymissin hemde bebisin cok kucuk daha allah bagislasin benimki ikiye girecek inş

Evet kizlar dunku menumun devamini da paylasiyim bakim var dio telde bi turlu yazamadim kahvaltiyi yazmistim zaten

Ara 1 salatalik ve 2 gun kurusu
Oglen 1 kase corba 1 dilim tb ekmeği

Arada 1 kase corba 2 gun kurusu
Aksam da 1 kase corba iki kasik yesil fasulye yemegi ve 1 dilim tam buğday ekmeği

su olarak bugun 1.5 veya iki anca olmustur 1 bardak ıhlamur 1 bardak yeşil çay ictim :)

spor olarak ta sabahki yuruyusten sonra 45 dakka leslie ve 15 mekik cektim bugun en verimli gecen gunumdu gecen gun yediklerimi vermisimdir insallah :) ve kendime verdigim sozude tuttm cogunlugu corbayla gecirdim :))

Bu arada hepinize GÜNAYDIN Mutlu sabahlar

Inşallah daha da ince oluruz canim :) ya bu arada en kucuk benmiyim bu takimda herkes evli gibi de ?
bu durumda topigimizin en genc citiri sensin bende 31 yasimi doldurdum 32 oldum:18:
aynen ya bende cocuklarimin yaninda kilolu durmak istemiyorm saglikli bir hayat istiyorum ve basaricam BASARICAZZ
dogum gunun kutlu olsun canim saglikli ve citir olman dilegiyle MUTLI YILLAR ozunde dur ama sadece 1 dilim
kızlar ben kaçıyorum bugün yarın yoğun olacak... temizlik yapıyorum sabahtan beri deli gibi... gece menümü yazmaya uğrarım görüşürüz..
kolay gelsin ...
Ben kalori hesabi yapiyorum simdiye kadar 1013 kalori aldim kahvalti ogle ve ara öğünler aksam yemegini daha yiyemedim esimi bekliyorum
bende bir ara yapmaya niyetlendim sonunu getirmedim niyeyse:44:
valla ne mutlu sana biz okadar sansli degiliz malesef
keske aksam bir kase yogurt esliginde birkac kasik sebze yeemgi yeseydin kendini ac birakma lutfen
cok guzel atlatmissin gununu sporda super otesi olmus ... bu arada oteldemi kaliyosun ? yoksa calisiyormusun?

Sanırım benim kilolarda duraksamaya girdi kalınkaselin sendeki duraksama bittimi yani gecici dimi bu durum

tbiki gecici canim en fazla 1 hafta veya 10 gun surer sonra vucudun direnci kirilir tekrar vermeye baslarsin ama bu surecte kacamak yapmamak gerek hatta vucudu sasirtmak icin sok diyette oneriliyr

tbiki gecici canim en fazla 1 hafta veya 10 gun surer sonra vucudun direnci kirilir tekrar vermeye baslarsin ama bu surecte kacamak yapmamak gerek hatta vucudu sasirtmak icin sok diyette oneriliyr

Yok canim annemlerin yaninda kaliyorum suan okullar tatile girdi die geldim :) yok zaten isterse 20 gun duraksasin bozmicam ama sonunda kirilsin o yeter ya gecen ayran detoksu uyguladim onu uygulayamam ki gerci pekde uygulayamadm 2. Gun bozuldu da neyse onerebileceginiz bi sok diyet varmi bir kac gunluk gerci korkuyorum da birakinca geri alirsam die benm vucut cok cabuk alip veriyor mesela bu sabah 78.3 le kalktim 2 bardak su ictim direkt 79 oldun

senin bebişte küçükmüş süt işini ne yapıyoun emiyomu bebiş

günaydın kahvelikitap

ve diğer kızlar

bende dün
yarım saat yürüyüş+25 dk leslie+15 dk tv de çıkan sabah sporu yaptım
menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
yufka ekmek
domates sos
2 kk peynir
ara 1 hurma
öğlen3-4 yk et yemeği
1dilim ekmek
akşam
5 köfte
yufka ekmek
yeşillik

Günaydin canim :) Bu arada menunde gayet guzel ve ideal olmus :)

şu 1. olan takıma baktımda müsil kullanan mı istersin lahana kürümü bide en az 1 saat spor var hepsinde

O da sağlıksız değil mi ama ? Ben lahanayı arastirdim hiçbir doktor onermiyor onu obez olup kilo vermekte cok zorlananlar icin uygulatiyorlarmis :) simdi nete girdm bende buldugum bilgileri paylasirim :) bu arada 14. Takimda biri bir yazi paylasmis bende onu okudum cok mantikli geldi arada dier takmlara bakmak iyi oluyor :)

Günaydın bayanlar bugün babamiz evde o yuzden gec kalktik pazar gunleri aile gunumuz çünkü baska hic dogru düzgün gorusemiyoruz sabah onlara gozleme yaptim bende yarim yufka gozleme yedim

Ya bende karar veremiyorum simdi canımlı konuşuyorum ayıp oluyor gibi geliyor isterseniz hepinize ablalarım da diyebilirim :)

Ne yaptın ya canim olur kuzum olur kusum bile olabilir ama abla olmasin ne o yavvvv ben yaşlı değilim :-D abladan bir tik sonrasi teyze :-( takiliyorum nasil rahatsan oyle takil bisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…