- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.941
şu 1. olan takıma baktımda müsil kullanan mı istersin lahana kürümü bide en az 1 saat spor var hepsinde
Evet canim uni okuyorum daha :)
Nice mutlu yıllar sevdiklerin hep yaninda olsun
mutlu yıllar
bu durumda topigimizin en genc citiri sensinbende 31 yasimi doldurdum 32 oldum:18:
aynen ya bende cocuklarimin yaninda kilolu durmak istemiyorm saglikli bir hayat istiyorum ve basaricam BASARICAZZ
dogum gunun kutlu olsun canim saglikli ve citir olman dilegiyle MUTLI YILLARozunde dur ama sadece 1 dilim
kolay gelsin ...
bende bir ara yapmaya niyetlendim sonunu getirmedim niyeyse:44:
valla ne mutlu sana biz okadar sansli degiliz malesef
keske aksam bir kase yogurt esliginde birkac kasik sebze yeemgi yeseydin kendini ac birakma lutfen
cok guzel atlatmissin gununu sporda super otesi olmus... bu arada oteldemi kaliyosun ? yoksa calisiyormusun?
Ya bende karar veremiyorum simdi canımlı konuşuyorum ayıp oluyor gibi geliyor isterseniz hepinize ablalarım da diyebilirim :)
Hangi bölüm inş ogretmenlik değildir bir öğretmen olarak isimden hiç mutlu degilim
bende istemem ablaiyi böyle aynen devam et sen canım
kilosu duraklayanlar içinmurat topoğlu bir liste söledi
1 hafta süt ve süt ürünleri et yok
sabah 1 dilim kepek ekmek
8-10 zeytin
1 kaşık reçel
öğlen çorba salata
akşam sebze salata
1 haftada en az 2 kilo verdiriyomuş
Öğretmenlik canım ya hemde okul öncesi :)
Tamam abla yok benim annrm 35 e gircekte o yüzden garip geliyor sanirim :) gerci onada adiyla hitap ediyorum genelde daha hosuma gidiyor :)
Cok saol canim yarin basliyayim bari zaten pek et sevmiyorum duraklamasi bitsinde herseyi (saglikli olan ) denerim
Kizlar bu arada bi onerim var ya biz kendi takimimiz icinde de yarissak nasil olur :) yada daha farklo bisiler yapalim kendimizi motive edelim
Uyar nasil yapacagiz.benim cok vaktim yok 27 si geliyor ben hala 80 olamadim :-(
yapabiliriz bencede kahvelikitap
benim önceki takımda su spor menüye + -
veriyoduk
2 - alan ertesi günkü +- listesini yapıyodu
ama çocuğu olan hemde çalışanlara biraz esneklik olsa i olur
çünkü inanırmısınız bazen nete girmek şöle dursun (2 çocuk ev işleri yemek vb den) tuvaletimi bile tutuyorum yani
siz nasıl yetiştiriyosunuz kızlarr
Offfffffffff bir tencere corbayi tek basima ictim vidasigevsemis elimde kaldi sapi corba da yere tum mutfak rezil oldu ben de üç kaşık pilav 4 yemek kasigi yogurt 4 yemek kasigi tavuk sote yedim bu arada spor tamam 1300 kal gittiSabah kahvaltida yarim yufkadan peynirli gozleme yedim oglen iki tane icli kofte yedim bir tane yemem lazimdi bir dilim tam bugday ekmeği yedim aksama bir kase corba yaninda bir dilim ekmek yiycem arada bir kivi ve bir dilim elma yedim kaloei hesabi yapamadim esim evde bilgisayari gasp etti ama eliptik bisiklette 650kal yaktim ve simdi tekrar basliyorum bir 650 daha gitsin 1300 yeter sanirim corbadan sonra belki greyfurt suyu bir bardak
Liste hazirlamak yerine arti spor yada arti ot cayi ve su daha iyi olabilir birde puanlama sistemi olusturabiliriz 6 ogun icin 6 puan her1 lt su icin 1 puan her yarim saat spor icin 1 puan gun icinde 10 ouan alamayan ertesi gun cezali olsunbu da bir oneriyapabiliriz bencede kahvelikitap
benim önceki takımda su spor menüye + -
veriyoduk
2 - alan ertesi günkü +- listesini yapıyodu
ama çocuğu olan hemde çalışanlara biraz esneklik olsa i olur
çünkü inanırmısınız bazen nete girmek şöle dursun (2 çocuk ev işleri yemek vb den) tuvaletimi bile tutuyorum yani
siz nasıl yetiştiriyosunuz kızlarr
bugün haftasonu o yüzden tenha biraz
esra çok i spor yapıyosun
menün de güzel
bugün haftasonu o yüzden tenha biraz
esra çok i spor yapıyosun
menün de güzel
Liste hazirlamak yerine arti spor yada arti ot cayi ve su daha iyi olabilir birde puanlama sistemi olusturabiliriz 6 ogun icin 6 puan her1 lt su icin 1 puan her yarim saat spor icin 1 puan gun icinde 10 ouan alamayan ertesi gun cezali olsunbu da bir oneri
Evet bende ilk olarak 2 gün kurusu yedm sonra kahvaltida 1 dilim tam buğday ekmeği biraz peynir ve yarim elma yedim sonrada ihlamur ictim :)
öğlen de 2 tane yumurtali ekmek biraz peynir ve cay.
Ara 1 bardak süt :) ve azıcık tiramisulu dondurma yedim ve sirkeli su içtim
Aksam 4 kasik yesil fasulye ve 1dilim tb ekmek :)
Su olarak kesin iki litreyi gectim bugun :) birazdan da yesil cay icerm ( bu yesil cayi yemekten oncemi yoksa sonrami icmeliyiz ? ) yatmadan evvelde tekrar sirkeli su icer yatarim .Malesef bugün spor yapamadm gezmekten
bugun dondurma olmasaymis iyiymis aslinda :) gerci tek amacim vucudumu kandirmakti
Evet ya kimse yok bgn cok durgun burasi
Bu fikirde guzel ama ben gunluk 6 ogun yemiyorum ki :)
Dogru ben de alti öğün tutturamiyorum bir fikir sadece degisebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?