- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.901
Evet toplum olarak oyleyiz malesef :) olsun canim en azindan çocuğum var deyip yuruyusu birakmiyorsun kilo vermeyw calisiyorsun ben cok kisi biliyorum evlenip kilo alan sonrada sanki marifetmis gibi beni alan aldi aman ne olcak alsam sanki diyenleri :) sanki evlenince aldatanlar yokmus gibi ...ben sizleri takdir ediyorum :)
Canim emin ol o annesinden utanmaz...bencede insan kendi mutlulugu icin zayflamali iste bnm cevrmdekilr kendilerini kandiriyorlar :) ben sirf yasayamadiklarimi eksik kaldiklrmi yapblmek icin zayflamk istiyorum :) insallh inceck olurz :)Yok tatlim ya beni eşim yakti ben evlenmeden once xs dum sağ olsun yedirdi yedirdi sisirdi beni kendide sisti. cocukta olunca tam oldu ilk hedef hamilelik kilolari sonraki de evlilik kilolari acikcasi olay aldatilmak değil aldatan kendi kaybeder ben eski halimi istiyorum kendime guvenli mutlu ve saglikli halimi yürümek bile zorlasiyor aldikca ilerde oglum okula başlayacak utanmasin annesinden giydigim yakissin
Canim emin ol o annesinden utanmaz...bencede insan kendi mutlulugu icin zayflamali iste bnm cevrmdekilr kendilerini kandiriyorlar :) ben sirf yasayamadiklarimi eksik kaldiklrmi yapblmek icin zayflamk istiyorum :) insallh inceck olurz :)
Oglusum uyudu ben bisiklet basina görüşürüz
Günaydınnn :)
Öncelikle teşekkür ederim canımbende öyle diyorum dünden beri kendime bu da hedefine ulaşyığın için ödül oldu die
Canım benim burç çok karışık bir durum ya 22 eylül doğumluyum geçiş burcu oluyormuş hem başak hem terazinin özellikleri var amaa yükselenim OĞLAK çok fazla uykuyu sevmem ama eğer bir şeye moralim bozulur yada aynı diyet zamanlarında olduğu gibi irademi kaybetmeye yakınsam direkt uykuya sığınırım Bu arada baktım diğer sayfalar hep üye çağırıyor bende dedim hiç netten ayrılmıyorum tüm üyeleri kapmaya karar verdim
Merhaba arkadaşlar ben esra 90 kiloyla diyet yapmaya basladim şimdi 83, 3 kiloyum 1, 65 boyundayim bu ayin sonunda 80 olmam lazim nisanin sonunda 65 ve temmuz sonunda 50 olmak istiyorum biraz zor ama kararliyim beni de araniza alirsaniz sevinirim
ay ay benim burcum oğlakyarında doğum günüm e bi dilim pasta yiycem sadece söz :)
üyeler konusunda iyi yapmışsın canım arada bende bakıyorum ama genelde kapıyorlar... 2 kişi daha çağırsak iyi olur gibi...
Tamam canim yapacak birşey yok olursa iyi olur olmazsada napalim ben her türlü ağustos başı fit olacağım inş neyse olur yada olmaz haber verirseniz sevinirim teşekkür ederim
şimdiden Mutlu yıllar canım yarın giremem falan şimdiden kutluyem nice güzel mutlu ve zayıf günlere inşallahbenim gözüm kulağım hep orda ama şuan kimse yazmıyorki kapıyım aslında benim arkadaşımda katılmak istiyor evde net sıkıntısı varmış birde tartım bozuk diye erteliyor
teşekkür ederim canım 32 oldum :)
iş 10 liralık tartıda değildir ... bende çok çekmek istedim arkadaşlarımdan ama niyeti olmayanı zorlamayacaksın, zaten başlasada bırakıyorlar öyle olunca... kararlı olduğunu görürsen tabiki kapımız açık oda ayrı tabi..
slm kizlarne guzel muhabbettler donmus masallah telden giriyorum alintilayamadim
esracim hos geldin takimimiza isallah hedef kilona en kisa surede ulasirsin
simdi yesil cayimi iciyorumaz sonra yurume bandimda yuruycen soz veriyorum size
izine ayrildim diye girmiycem sanmayin carsambaya kadar burdayim sonra turkiyede kimde net bulursam yine size yazarim
hoşgeldin canım ...
Ben kalori hesabi yapiyorum simdiye kadar 1013 kalori aldim kahvalti ogle ve ara öğünler aksam yemegini daha yiyemedim esimi bekliyorum
canım artık takımda sayılırsın... ilk sayfadaki kuralları okumadıysan bi bak... bütün takımlarda nerdeyse aynıdır kurallar sadece bildirim cuma oldu... buse kaptan haftaya olmayacak ama uğrar arada mutlaka... kızlarla kaynaşmışsınız zaten gerisi de güzel olur inşallah hep beraber veririz kiloları... bu ara izinli üye çok pek paylaşım yoktu takımda, birkaç kişi daha gelince dahada iyi olacakbu arada yaşıtız seninle
ay ay benim burcum oğlakyarında doğum günüm e bi dilim pasta yiycem sadece söz :)
üyeler konusunda iyi yapmışsın canım arada bende bakıyorum ama genelde kapıyorlar... 2 kişi daha çağırsak iyi olur gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?