Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok tatlim ya beni eşim yakti ben evlenmeden once xs dum sağ olsun yedirdi yedirdi sisirdi beni kendide sisti. cocukta olunca tam oldu ilk hedef hamilelik kilolari sonraki de evlilik kilolari acikcasi olay aldatilmak değil aldatan kendi kaybeder ben eski halimi istiyorum kendime guvenli mutlu ve saglikli halimi yürümek bile zorlasiyor aldikca ilerde oglum okula başlayacak utanmasin annesinden giydigim yakissin

Canim emin ol o annesinden utanmaz...bencede insan kendi mutlulugu icin zayflamali iste bnm cevrmdekilr kendilerini kandiriyorlar :) ben sirf yasayamadiklarimi eksik kaldiklrmi yapblmek icin zayflamk istiyorum :) insallh inceck olurz :)

slm kizlar ne guzel muhabbettler donmus masallah telden giriyorum alintilayamadim

esracim hos geldin takimimiza isallah hedef kilona en kisa surede ulasirsin
simdi yesil cayimi iciyorum az sonra yurume bandimda yuruycen soz veriyorum size

izine ayrildim diye girmiycem sanmayin carsambaya kadar burdayim sonra turkiyede kimde net bulursam yine size yazarim

ay ay benim burcum oğlak yarında doğum günüm e bi dilim pasta yiycem sadece söz :)

üyeler konusunda iyi yapmışsın canım arada bende bakıyorum ama genelde kapıyorlar... 2 kişi daha çağırsak iyi olur gibi...

hoşgeldin canım ...

şimdiden Mutlu yıllar canım yarın giremem falan şimdiden kutluyem nice güzel mutlu ve zayıf günlere inşallah benim gözüm kulağım hep orda ama şuan kimse yazmıyorki kapıyım aslında benim arkadaşımda katılmak istiyor evde net sıkıntısı varmış birde tartım bozuk diye erteliyor

Tamam canim yapacak birşey yok olursa iyi olur olmazsada napalim ben her türlü ağustos başı fit olacağım inş neyse olur yada olmaz haber verirseniz sevinirim teşekkür ederim

canım artık takımda sayılırsın... ilk sayfadaki kuralları okumadıysan bi bak... bütün takımlarda nerdeyse aynıdır kurallar sadece bildirim cuma oldu... buse kaptan haftaya olmayacak ama uğrar arada mutlaka... kızlarla kaynaşmışsınız zaten gerisi de güzel olur inşallah hep beraber veririz kiloları... bu ara izinli üye çok pek paylaşım yoktu takımda, birkaç kişi daha gelince dahada iyi olacak bu arada yaşıtız seninle

teşekkür ederim canım 32 oldum :)
iş 10 liralık tartıda değildir ... bende çok çekmek istedim arkadaşlarımdan ama niyeti olmayanı zorlamayacaksın, zaten başlasada bırakıyorlar öyle olunca... kararlı olduğunu görürsen tabiki kapımız açık oda ayrı tabi..

kızlar ben kaçıyorum bugün yarın yoğun olacak... temizlik yapıyorum sabahtan beri deli gibi... gece menümü yazmaya uğrarım görüşürüz..

haklısın canım hayırlısı diyelim sanada bu iki gün için kolay gelsin :)

Ay inş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşınız teşekkür ederim hos buldum

Ben kalori hesabi yapiyorum simdiye kadar 1013 kalori aldim kahvalti ogle ve ara öğünler aksam yemegini daha yiyemedim esimi bekliyorum

Ben kalori hesabi yapiyorum simdiye kadar 1013 kalori aldim kahvalti ogle ve ara öğünler aksam yemegini daha yiyemedim esimi bekliyorum

Ya oglum yolladi benim canavarim tuslara basmaya bayiliyor evet 1013 kalori aldim 1059 kalori yaktim eliptik bisiklet kondisyon bisikleti ve yürüyüş yani ortaya karisik spor yaptim yaklasik 600 kalori daha alma hakkim var hesaba göre en fazla 200-250 kalori daha almayi dusunuyorum böyle devam edebilirsem haftada en az bir bucuk kilo vermem lazim

Okumadim bir bakarim simdi umarim hepimiz adina iyi olur ins her gun daha hafif uyanalim ve bir gun uyandigimizda ideal kilomuzda olalim çok şey istemiyorum ki ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…