Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canim yapacak birşey yok olursa iyi olur olmazsada napalim ben her türlü ağustos başı fit olacağım inş neyse olur yada olmaz haber verirseniz sevinirim teşekkür ederim

Buyuk ihtimal olur canim sen her aksam o gunku menunu yaptigin spor faaliyetlerini paylas ve bolcada paylasimda bulun

Buyuk ihtimal olur canim sen her aksam o gunku menunu yaptigin spor faaliyetlerini paylas ve bolcada paylasimda bulun

Tamam canim ben belli bir liste takip etmiyorum sadece kalori hesabi yapiyorum canim ne isterse yiyorum ama az az belli bir kalori aliyorum fazlasini da sporla yakiyorum buna baslayali 2-3 gün oldu iyi gidiyor simdilik bakalim sonucu nasil olacak ne yersem yeyim mutlaka tartiyor kalori hesabi uapiyorum

Onu bende duymustum canim ama yemekte hesap yapamiyorum yada mutlaka kaciriyorum :) buralarda buldugum bir listeyi uyguluyorum bnde tabi kendime gore esnetiyorum aksam buraya yazdgm icinde kacamak yapmamaya calisiyorum :)

Onu bende duymustum canim ama yemekte hesap yapamiyorum yada mutlaka kaciriyorum :) buralarda buldugum bir listeyi uyguluyorum bnde tabi kendime gore esnetiyorum aksam buraya yazdgm icinde kacamak yapmamaya calisiyorum :)

Bende liste takip ediyordum da sıkıldım bir mola verdim et yemegi sebze tavuk balik her ogun ayri ayri yapmak zor geldi esim etsiz sebze yemeyen cinsten bir ay sonunda mola verdim ay sonunda bakarim ise yararsa iyi yaramazsa listeye dönüş

Sabah oglusumla 40dk yürüdük ama onun adimlariyla oldugu icin sadece 132 kal yakabildim o uyusun eliptik bisikletim var kendimi ona atacagim az zamanim kaldi oglumun dogum gunu hedefim 27 sinde 80 olmam lazim bu benim hamile kalmadan önce ki kilom fotograflarda birazcik daha ince çıkalım dimi

Haklisin hergun ayni yemek olunca bikiyor insan bende okul zamani oyle olyorum bir yemek 3 gun gidiyor :) ama memlekette olunca annemn yaptiklarndan veya kendi yaptigim cesit cogaliyor oyle yiyorum

Inşallah daha da ince oluruz canim :) ya bu arada en kucuk benmiyim bu takimda herkes evli gibi de ?

baksınlar bence özeniyolardır öle bakıyolardır.boşver onları. onlar çekirdek yiyip totolarını büyütsünler

vallaçok güldüm lafına çok espürüklüsün.bende şimdi çıkıp yürüycem hem benim kızı biaz parka götürcem hava çok güzel
kalori hesabı ii oluyo bende geçen sene uygulamıştım

Ne zamn yuruyuse cikcak olsam o laf donuyor beynimde bende sabah kimse yokken yada aksam cikiyorum disariya yurumeye :)

Ne zamn yuruyuse cikcak olsam o laf donuyor beynimde bende sabah kimse yokken yada aksam cikiyorum disariya yurumeye :)

Bir yonden haklisin sağ olsun bizim toplum kendilerine bakmadan baskalari hakkinda bol keseden konusuyorlar yürürken müzik iyi oluyor kimseyi duymuyor yada düşünmüyorum ama bu ara yuruyemiyorum müzikle anne birakiyordum oglusu annem yok bir sure o yüzden beraber yuruyoruz verimsiz oluyor artik yapacak birsey yok normalde yakacagim kal yarısını yakiyorum getisi bisiklete kaliyor

Evet toplum olarak oyleyiz malesef :) olsun canim en azindan çocuğum var deyip yuruyusu birakmiyorsun kilo vermeyw calisiyorsun ben cok kisi biliyorum evlenip kilo alan sonrada sanki marifetmis gibi beni alan aldi aman ne olcak alsam sanki diyenleri :) sanki evlenince aldatanlar yokmus gibi ...ben sizleri takdir ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…