- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.881
Teşekkür ederim inş birlikte incecik oluruz
İnşallah canim :) bu arada ben davet ettim ama takım kaptanimiz buse son karar onun
Tamam canim yapacak birşey yok olursa iyi olur olmazsada napalim ben her türlü ağustos başı fit olacağım inş neyse olur yada olmaz haber verirseniz sevinirim teşekkür ederim
Buyuk ihtimal olur canim sen her aksam o gunku menunu yaptigin spor faaliyetlerini paylas ve bolcada paylasimda bulun
Onu bende duymustum canim ama yemekte hesap yapamiyorum yada mutlaka kaciriyorum :) buralarda buldugum bir listeyi uyguluyorum bnde tabi kendime gore esnetiyorum aksam buraya yazdgm icinde kacamak yapmamaya calisiyorum :)Tamam canim ben belli bir liste takip etmiyorum sadece kalori hesabi yapiyorum canim ne isterse yiyorum ama az az belli bir kalori aliyorum fazlasini da sporla yakiyorum buna baslayali 2-3 gün oldu iyi gidiyor simdilik bakalim sonucu nasil olacak ne yersem yeyim mutlaka tartiyor kalori hesabi uapiyorum
Onu bende duymustum canim ama yemekte hesap yapamiyorum yada mutlaka kaciriyorum :) buralarda buldugum bir listeyi uyguluyorum bnde tabi kendime gore esnetiyorum aksam buraya yazdgm icinde kacamak yapmamaya calisiyorum :)
Bende liste takip ediyordum da sıkıldım bir mola verdim et yemegi sebze tavuk balik her ogun ayri ayri yapmak zor geldi esim etsiz sebze yemeyen cinsten bir ay sonunda mola verdim ay sonunda bakarim ise yararsa iyi yaramazsa listeye dönüş
hoşgeldin esra takımımıza
ne güzel muhabbet var takımda
Sabah oglusumla 40dk yürüdük ama onun adimlariyla oldugu icin sadece 132 kal yakabildim o uyusun eliptik bisikletim var kendimi ona atacagim az zamanim kaldi oglumun dogum gunu hedefim 27 sinde 80 olmam lazim bu benim hamile kalmadan önce ki kilom fotograflarda birazcik daha ince çıkalım dimi
baksınlar bence özeniyolardır öle bakıyolardır.boşver onları. onlar çekirdek yiyip totolarını büyütsünlersüpersin canım ya azim dedikleri şey bu:)))))
ben akşam çıkmayı trcih ediyorum yürüyüşe sitenin yürüyüş parkurunda yürüdüğümü görenler salak salak bakıyo bu salak lafını kullancam yani yürüyüş parkurunda halay çekmemi bekliyolar heralde
özellikle parkurun kenarında oturmuş çekirdek çitleyen teyzeler bakıyo sinir şeyler onlar akşam olunca evlerine gidiyolar bende o zman çıkıyorum:)
vallaçok güldüm lafına çok espürüklüsün.bende şimdi çıkıp yürüycem hem benim kızı biaz parka götürcem hava çok güzelAyni dert bende de var canim sirf bu yuzden ebe kosu bandi aldim sanki disarda yuruyus yaptigimi gorenler suna bak yemis yemis vercem die ugrasio diolar gibi gelio ama memlekete gelince mecbur disarda yürüyorum bugunde stadyuma gittm hem orda yuruyenlerde oluyo yalniz kalmiyorum :)
kalori hesabı ii oluyo bende geçen sene uygulamıştımTamam canim ben belli bir liste takip etmiyorum sadece kalori hesabi yapiyorum canim ne isterse yiyorum ama az az belli bir kalori aliyorum fazlasini da sporla yakiyorum buna baslayali 2-3 gün oldu iyi gidiyor simdilik bakalim sonucu nasil olacak ne yersem yeyim mutlaka tartiyor kalori hesabi uapiyorum
baksınlar bence özeniyolardır öle bakıyolardır.boşver onları. onlar çekirdek yiyip totolarını büyütsünler
vallaçok güldüm lafına çok espürüklüsün.bende şimdi çıkıp yürüycem hem benim kızı biaz parka götürcem hava çok güzel
kalori hesabı ii oluyo bende geçen sene uygulamıştım
hoşgeldin esra takımımıza
ne güzel muhabbet var takımda
Ne zamn yuruyuse cikcak olsam o laf donuyor beynimde bende sabah kimse yokken yada aksam cikiyorum disariya yurumeye :)
Inşallah daha da ince oluruz canim :) ya bu arada en kucuk benmiyim bu takimda herkes evli gibi de ?
Ben evliyim martta 32 olacagim inş
Bir yonden haklisin sağ olsun bizim toplum kendilerine bakmadan baskalari hakkinda bol keseden konusuyorlar yürürken müzik iyi oluyor kimseyi duymuyor yada düşünmüyorum ama bu ara yuruyemiyorum müzikle anne birakiyordum oglusu annem yok bir sure o yüzden beraber yuruyoruz verimsiz oluyor artik yapacak birsey yok normalde yakacagim kal yarısını yakiyorum getisi bisiklete kaliyor
Haklisin hergun ayni yemek olunca bikiyor insan bende okul zamani oyle olyorum bir yemek 3 gun gidiyor :) ama memlekette olunca annemn yaptiklarndan veya kendi yaptigim cesit cogaliyor oyle yiyorum
Bizim sorun evdeki her kes başka seyler yiyor oglana kocaya kendine ayri pişir zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?