Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sirkeli su işe yariyor galiba ama ben ne yesil cay ne sirkeli su icebiliyorum ikiside midemi bulandiriyor karisik ot cayi icersem gideri oluyor ama tek yesilcay facia . Okadarcik tatlidan bisi olmaz yarin azcik sporla halledersin

Insallah canim ya :) yarin spora cikcam sizede soz veriyorum :) su gelen misafirlerde bir bitse cok iyi olcak her gece savas veriorum kendimi tutmak icin demin biraz badem findik yedim o kadar

merhaba kızlar bugün eşimle dağcılık kulübünün yürüyüşüne katıldık amanın öldüm öldüm

sabah saat 05.30 da keloks yedim sütle
orda arada 11.00 gibi bi elma yedim
saat 14.00 gibi öğle yemeğinde gene keloks yedim sütle yanımda götürdüm
akşam saat altıda bulabildiğimiz tek şey çiğ köfteydi bi dürüm yedim :)))))

eve 10 da geldim ve yapabildiğim tek şey bulgur pilavıydı büyük bi tabak yedim ama yiyeck başka bişey yoktu ve deli gibi açtım
oturdum yedim:)))))

2 lt su içtim
20 km yokuş yukarı ve 5 kilo sırt çantasıyla yürüdüm
33.000 adım atmışım pedometremide almıştım yanıma ve sıkı durun harcadığım kalori 1800 kalori :))))) ama 2000 kesin olmuştur yokuş yukarı tırmandık hep dağda bide:)))
bebişide kızkardeşime bıraktık şimdi gidip hemen yatcam

ha bu arada eve geldim tartıldım ve tartı 79.00 kiloyu gösteriyodu çok mutlu oldum
sirkeli suya devam:)))))
yarın detaylı yazcam:))))))

bendeki duraksamanın nedenini buldum geçici evet:)
ben suyu az içiomuşum vücudum su tutuyomuş suyu arttırınca vücudum ödemini bırakmaya başladı:))))))

Bende bugun suyu fazla icmeye calistim bakalim artik :) yalniz elma sirkeli suyu ictim bugun ve birsey farkettim bende ara sira fazla mide gazi oluyordu bugunde oldu sirkeli su yapiyor sanirim bir kere daha denicem yine olursa onuda yapamicam artik limonlu su denerm

Bence cok daha fazlasini yakmissindir yokus yukari agirlikla

Mrb hatunlar nasılsınız
ben de günümmü yazayım
sonunda spora da başaldım uamrım devamı gelir
bugün geç kalktım

kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
3 küçük cherry domates
1salatalık
yarım kibrit kutuus kadar peynir
1 sosis
2 çay kaşığı reçel
1 dilim tam tahıllı ekmek

öğle : Yok

akşam: Güveçte kaaşrlı mantarlı alabalık
kaşarlı manter biraz
az salata
az ezme
2 dilim ekmek

bir spangle

spor:
10 dk trampolin ..... çok yorucu bacajkalrım gitti
20 dk karın - bacak - bel hareketleri
10 dk twistwer

bu spoarlı sauna eşofmanımı giyip yatıım ve su gibi trkleyerek acayip ter attım

günaydın kızlar.... kızımı hasta doktora gidiyoruz birazdan... bugün spor öğleden sonraya kaldı benim... dünde iyi abarttım yani sormayın.. 5 gün akşamları 1 dilim ekmeği çıkartıyorum menüden kendime ceza... sporu da 2 katına çıkarıyorum bu hafta...

Çok geçmiş olsun

Gunaydin kimsecikler yokmu ya neyse sabah kalktim yarim bardak greyfurt suyu ictim eliptik bisiklette 1000 kal gömdüm :-D simdi daha yeni kahvaltı edecegim bu gun is çok çamaşır temizlik günüm hoşçakalin

Gunaydin kimsecikler yokmu ya neyse sabah kalktim yarim bardak greyfurt suyu ictim eliptik bisiklette 1000 kal gömdüm :-D simdi daha yeni kahvaltı edecegim bu gun is çok çamaşır temizlik günüm hoşçakalin bir kase domates çorbası ictim

selam kizlar nasil gidiyor ben alis veristeyim surekli yediklerimedikkatde edemiyorumm off yaaa umarim kilo almamm...

çok sinirliyim çok vücudum benden ayrı hareket ediyo
naptığını anlayamıyorum bi türlü .....

ben normalde su içen bi insan değilim kışın belki 1 hafta su içmek aklıma gelmez
şekersiz çayla falan idare ediyorum işte

diyete başladığımdan beri karar verdim su içiem diye sürekli gözümün önüne koyyorum falan bir gün 2 litre içmeyi başardıysam diğer gün gene unutuyorum

neyse benim kilom sabit kaldığındada su içmeyi unutmuştum
iki gündür nerdeyse 2 litre su içiyorum ama az önce tartıya çıktım tartı 82 kilo gösteriyo
onuda geçtim sabah 81 kiloydu açken bide
ya rejime başlayalı 20 günü geçti ben hiçmi kilo veremedim her akşam yürüyüşümede gittim
nerde yanlış yapıyorum nerde bulamıyorum????????????

tartı dün 79 u gösterirken sabah olunca nasıl 81 olur anlamıyorum

Son düzenleme:
Merhabalar ben de bugun fazla kacirdim aldigim kalori 1725 harcadigim kalori 1215 hala 90 kal alma hakkim var ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşeyi yoktur .

selam kizlar nasil gidiyor ben alis veristeyim surekli yediklerimedikkatde edemiyorumm off yaaa umarim kilo almamm...

Ya bugün bende cok kaçırdım arkadaşlarıma diyette olduğumu soylemek istemediğim için yanlarında bende dozunu kaçırdım

[QUOTkalinkaselin;33612963]çok sinirliyim çok vücudum benden ayrı hareket ediyo
naptığını anlayamıyorum bi türlü .....

ben normalde su içen bi insan değilim kışın belki 1 hafta su içmek aklıma gelmez
şekersiz çayla falan idare ediyorum işte

diyete başladığımdan beri karar verdim su içiem diye sürekli gözümün önüne koyyorum falan bir gün 2 litre içmeyi başardıysam diğer gün gene unutuyorum

neyse benim kilom sabit kaldığındada su içmeyi unutmuştum
iki gündür nerdeyse 2 litre su içiyorum ama az önce tartıya çıktım tartı 82 kilo gösteriyo
onuda geçtim sabah 81 kiloydu açken bide
ya rejime başlayalı 20 günü geçti ben hiçmi kilo veremedim her akşam yürüyüşümede gittim
nerde yanlış yapıyorum nerde bulamıyorum????????????

tartı dün 79 u gösterirken sabah olunca nasıl 81 olur anlamıyorum[/QUOTE]

Canim belki ozel gunune giriyorsundur yada tarti yanlis tartmistir uzme kendini

sonunda dukana başlıyorum offffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O diyet nasil canim

Merhabalar ben de bugun fazla kacirdim aldigim kalori 1725 harcadigim kalori 1215 hala 90 kal alma hakkim var ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorum

Bende kacirdim bugun aglamak istiyorum kalori gesabi yapmadim ama cok fazla yedim bugun aglamak istiyorum :*

selam :) kabul ettiğiniz için teşekkürler :) ne yapmam lazım şimdi ?

Canim takim kaptanimiz buse8 o girince sana detaylica anlatr ama ben üstün körü anlatem oncekikle gunluk yediklerini ictiklerini yani menunu ve yaptigin sporu paylasabilirsin onun haricinde bildirimlerde bulunman mesaj yazman burada konusulanlara katılıp aktif olman gerekiyor birde her cuma sabah kilo bildirimi yapmalisin aklima gelenler smdilik bu kadar

aramıza Hosgeldin :)

hoşbuldum :) teşekkür ederim :) zor değilmiş :) umarım kilo verebilirm :) son carem burası kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…