- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.961
Sirkeli su işe yariyor galiba ama ben ne yesil cay ne sirkeli su icebiliyorum ikiside midemi bulandiriyor karisik ot cayi icersem gideri oluyor ama tek yesilcay facia . Okadarcik tatlidan bisi olmaz yarin azcik sporla halledersin
Sanırım benim kilolarda duraksamaya girdikalınkaselin sendeki duraksama bittimi yani gecici dimi bu durum
bendeki duraksamanın nedenini buldum geçici evet:)
ben suyu az içiomuşum vücudum su tutuyomuş suyu arttırınca vücudum ödemini bırakmaya başladı:))))))
merhaba kızlar bugün eşimle dağcılık kulübünün yürüyüşüne katıldık amanın öldüm öldüm
sabah saat 05.30 da keloks yedim sütle
orda arada 11.00 gibi bi elma yedim
saat 14.00 gibi öğle yemeğinde gene keloks yedim sütle yanımda götürdüm
akşam saat altıda bulabildiğimiz tek şey çiğ köfteydi bi dürüm yedim :)))))
eve 10 da geldim ve yapabildiğim tek şey bulgur pilavıydı büyük bi tabak yedim ama yiyeck başka bişey yoktu ve deli gibi açtım
oturdum yedim:)))))
2 lt su içtim
20 km yokuş yukarı ve 5 kilo sırt çantasıyla yürüdüm
33.000 adım atmışım pedometremide almıştım yanıma ve sıkı durun harcadığım kalori 1800 kalori :))))) ama 2000 kesin olmuştur yokuş yukarı tırmandık hep dağda bide:)))
bebişide kızkardeşime bıraktık şimdi gidip hemen yatcam
ha bu arada eve geldim tartıldım ve tartı 79.00 kiloyu gösteriyodu çok mutlu oldum
sirkeli suya devam:)))))
yarın detaylı yazcam:))))))
günaydın kızlar.... kızımı hasta doktora gidiyoruz birazdan... bugün spor öğleden sonraya kaldı benim... dünde iyi abarttım yani sormayın.. 5 gün akşamları 1 dilim ekmeği çıkartıyorum menüden kendime ceza... sporu da 2 katına çıkarıyorum bu hafta...
günaydın kızlar.... kızımı hasta doktora gidiyoruz birazdan... bugün spor öğleden sonraya kaldı benim... dünde iyi abarttım yani sormayın.. 5 gün akşamları 1 dilim ekmeği çıkartıyorum menüden kendime ceza... sporu da 2 katına çıkarıyorum bu hafta...
selam kizlar nasil gidiyor ben alis veristeyim surekli yediklerimedikkatde edemiyorumm off yaaa umarim kilo almamm...
sonunda dukana başlıyorum offffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merhabalar ben de bugun fazla kacirdim aldigim kalori 1725 harcadigim kalori 1215 hala 90 kal alma hakkim var ama kendimi hiç mutlu hissetmiyorum
selam :) kabul ettiğiniz için teşekkürler :) ne yapmam lazım şimdi ?
Canim takim kaptanimiz buse8 o girince sana detaylica anlatr ama ben üstün körü anlatem oncekikle gunluk yediklerini ictiklerini yani menunu ve yaptigin sporu paylasabilirsin onun haricinde bildirimlerde bulunman mesaj yazman burada konusulanlara katılıp aktif olman gerekiyor birde her cuma sabah kilo bildirimi yapmalisin aklima gelenler smdilik bu kadar
aramıza Hosgeldin :)
hoşbuldum :) teşekkür ederim :) zor değilmiş :) umarım kilo verebilirm :) son carem burası kaldı :)
Evet canım zor değil zamanla iyice alisirsin sadece zaman ayırmak gerekiyor iste :) insallah hep beraber kurtuluruz şu kilolardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?