- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.601
hos bulduk; ) kayisili form cayimi iciyorum icine elma sirke tarcin corek otu kattim:)) benim tarifimtadida cok guzel oldu:) yagmur yagiyo ama pes etmek yok spor yapcam:)) umarim veririz su kilolriiiii
evet canm kuruyemiş pek tüketme beyaz leblebi tek ye tok tutar.
oldukça sağlam bir tad alma duyunuz ve dayanıklı mideniz var maşallah. birbirinden çok farklı bu tadları nasıl içtiniz tebrik etmek lazım sizi
hava ile insanın ruhu doğru orantılı diyetin ilk günü için bu hava iyi gitmedi kapalı gri bir hava var dışarda denizin rengi bile farklı.ama yinede Allahın izniyle sahilde yürüyüşümü yapacağım pes etmek yok
Yap yap pes etmk yok uc gundur bi saat yuruyorum bacaklarim nasil agiriyooo degermiydi o abur cuburlari yemeye die kiziyom kendime:)(
kilo verecem umidiyleee bi guzel ictim:))ins ise yarar. Buarada tarti alcam neteen arastiriyom karar veremedim oneriniz var mi; )
bende 3 yıl önce ilk yürüyüşe başladığımda sizinle aynı duyguları yaşamıştım eve geldiğimde bir daha hiçbir şey yemiyeceğim öldüm bittim diye nasıl hayıflanmıştım ama artık yürüyüş alışkanlığı kazandım şükürler olsun. bi de şu gereksiz şeyleri yememe alışkanlığını kazanabilsem kazansamda daim olmuyor.ama bu sefer olur inşallah
inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız. ben king kullanıyorum memnunum. Bir ara şu yağı kası ayrı ölçen baskülden de almıştım ama çabuk bozuldu.
Walla cok pahali bisey alamam ogrenciyim malum :)) arzum var 30 milyona onu alirim yada sunny amann az gostersinde tartida:)) siz hic kilo falan verdiniz mi yada nasil besleniyosunuz biraz fikir sahibi olurum onerileriniz vardr belki; )
hımm zaten o yağı kası ayrı ölçende çok pahalı değildi bir markette indirimli ürün olarak almıştık ama ömrü kısa oldu.eskisini kullanmaya devam. evet ben 3 yıl kadar önce 25 kilo verdim ardından 1.5 yıl sonra bir 10 kilo daha verdim yani toplamda 35 kilo sonra o 10 kiloyu geri aldım. şimdi hedefim 22 kg. bakalım başarabilirsem. sizin hedefiniz bana göre daha az daha çabuk ulaşırsınız benim katedeceğim yol epey uzun.
hımm zaten o yağı kası ayrı ölçende çok pahalı değildi bir markette indirimli ürün olarak almıştık ama ömrü kısa oldu.eskisini kullanmaya devam. evet ben 3 yıl kadar önce 25 kilo verdim ardından 1.5 yıl sonra bir 10 kilo daha verdim yani toplamda 35 kilo sonra o 10 kiloyu geri aldım. şimdi hedefim 22 kg. bakalım başarabilirsem. sizin hedefiniz bana göre daha az daha çabuk ulaşırsınız benim katedeceğim yol epey uzun.
inanırsan verirsin emin ol. yememen gerekli şeyleri kendinden uzaklaştır.sonra kendine ödül olarak verirsin. bol su içmeyi unutma.Insss hemncecik verirsiniz bn hic diyet yapmadim dikkat etmedim yediklerime o yuzden kafam karisik simdi ins veririm bnde su iki haftada 5 kilo hedefim ama gunde iki saatte yuruyorum cayda iciyorum aksamda corba salata yapiyorm altidan sonra bisey yemiyorum ucgun oldu bakalim insbi su annemin yolladigi kuruyemisleri cok yemeye basladim onuda depoya kaldirdim sinav zamanina kadar yemeyecm ((
inanırsan verirsin emin ol. yememen gerekli şeyleri kendinden uzaklaştır.sonra kendine ödül olarak verirsin. bol su içmeyi unutma.
hangi bölümde öğrencisin bu arada?
Uzaklastirdimminanırsan verirsin emin ol. yememen gerekli şeyleri kendinden uzaklaştır.sonra kendine ödül olarak verirsin. bol su içmeyi unutma.
hangi bölümde öğrencisin bu arada?
ben diyette uç şeyler denemekten yana değilim çünkü sağlığım her şeyden önemli. zaten bize kilo yapan şeyler yediğimiz faydalı besinler değil,abur cuburlar.onları kesince,yemeğide ölçülü yiyince ve bide spor olay bu. tabi yapması anlatmak kadar kolay olmuyor o da ayrı. nefsi terbiye etmek zor zanaat
bende liptonun kış karışımı diye bir çay aldım ama diyet için değil normal içmek için.(çünkü siyah çayla aram yok) sanki tok tutuyor gibi geldi kızlar. içinde roybos,tarçın,zencefil,adaçayı,karanfil,anason,rezene varmış. tarçın tadını sevenler için güzel
Walla cok pahali bisey alamam ogrenciyim malum :)) arzum var 30 milyona onu alirim yada sunny amann az gostersinde tartida:)) siz hic kilo falan verdiniz mi yada nasil besleniyosunuz biraz fikir sahibi olurum onerileriniz vardr belki; )
Kizlar masallah muhabbet cok guzel ilerlemis malesef bgn işlerim vardi katilamiyorum ama grnce yinede bi slam verem dedim :)
Canm 10 dakka once bende aldim onu :)) hatta suan elimde kupam iciyorum :) icinde metabolizmayi hizlandiran ne varsa hepsi bulunuyor die aldm insallah ise yarar :) tadida cok guzel zaten
Canim bende ogrenciyim ve arzum kullaniyorum gayet memnunum ama tartindiktan sonra ikinciye tartnmak icin once elinde bi yukle cikman lazm yoksa bir oncrkinin aynisini gosterior ben alistm artik iki kiloluk suyu yannda bulunduruyrm:))
Evet cok zor ama kiloda cok gunah yani peygamber efendimiz acliktan tas baglarmis midesine oysa bn yedikce yiyorum bunlari dusunup engel olmaliyim yani ramazAnda onca saat ac kaliyoruz ölmuyoruzda ole dusunup motive efiyorum kendimi cok kararli basladim hdi hayirlisi:)kolay gelsin hepimize buarada adim sevgi memnun oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?