- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.681
selam kızlar nasılsınız
Benim hisslwrim cikar:)hdi baklim ins
nasıl gidiyo başladınızmı diyet ve spora
Evett diyet degilde spor yordu beniii kaslarim agiriyo bi haftaya kalmaz gecer ama yani umarim; ))
nasıl gidiyo başladınızmı diyet ve spora
spor çok güzel bişey yaa
nerde nasıl yaptın
Burda yurume yeri var yurdun yaninda taktim kulagima muzigi yurudum:)) babama diecem bisjkletimide yollaasin araa binerim degisiklik olur:)
evet bugün itibariyle start verdim bakalım devamı gelir inşallah
Cuma gorcez artik canim yolundami deilmi sende durumlar nasil ortaliktada yoksun goremiyoruz hic :)
senin rakibeler korktu bence canımama ben iyiyim sağol
iyi akşamlar kızlar işten geldim bebişi doyrudm kocayı yolcu ettim anca otrdum şükür:)
şuan tavuklarım ızgara oluyolar:)
acıktım ve tacuığu iyiki seviyorum
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişller
kız dalin nerelerdesin zumba yapcam birazdan:)))))
senin rakibeler korktu bence canımama ben iyiyim sağol
5 kiloooo:)) ne kdar zamanimi alir acaba bi ayy mi
ay kıızlar bugun ne yogun bı gundu cocuklar kudurdu resmen bır saga saldırıyoalr bır sola derken oturmaya bıle vaktım olmamısta haberım yok
benım super gıdıyor daha tartıyada cıkmadım supruz olsun bugun salonda kı arkadasalr zayıfladıgımı soledıelr mutlu oldum
menumude yazayım
sabah 2 dılım kepeklı ekmek arasına lıght kasardan tost bır bardak sekersız cay
ara yok
oğlen kellogs ballı mısır gevregı bır kase
ara bır yesıl elma
aksam bır kase kellogs ballı mısır gevregı ve ıcıne eklemıs oldugum 2 yemek kasıgı muslı
ara 1 tane tutku bıskuvı
geceye dogruda acıkır bır yesıl elma dha yerım sanırsam
su 2 lıtre oldu
spor 30 dakıka fıtnes 1 saat zumba
cumayabomba bomba.com seklınde gelıyom hanımlaaaaa
tebrik ederim bende bunu hep yapmak istiyorum ama okula son dakikalarda yetiştiğim için hep arabayla gidiyorum.bi de alışınca arabaya sanki bir eksiklik varmış gibi hissediyor insan.ama okula yaya gidip gelsem çok mutlu olacağım bende.
ay kıızlar bugun ne yogun bı gundu cocuklar kudurdu resmen bır saga saldırıyoalr bır sola derken oturmaya bıle vaktım olmamısta haberım yok
benım super gıdıyor daha tartıyada cıkmadım supruz olsun bugun salonda kı arkadasalr zayıfladıgımı soledıelr mutlu oldum
menumude yazayım
sabah 2 dılım kepeklı ekmek arasına lıght kasardan tost bır bardak sekersız cay
ara yok
oğlen kellogs ballı mısır gevregı bır kase
ara bır yesıl elma
aksam bır kase kellogs ballı mısır gevregı ve ıcıne eklemıs oldugum 2 yemek kasıgı muslı
ara 1 tane tutku bıskuvı
geceye dogruda acıkır bır yesıl elma dha yerım sanırsam
su 2 lıtre oldu
spor 30 dakıka fıtnes 1 saat zumba
cumayabomba bomba.com seklınde gelıyom hanımlaaaaa
Yalnız bu şekilde vereceğin kiloyu yemeye başladığın an geri alırsın sanki.. Hiç bişey yememişsin ki :/
Canim onu bende soyledim ama onceden yapip almadgini soyledi bunye meselesi alisiyordur belki zamanla :)
Canim onu bende soyledim ama onceden yapip almadgini soyledi bunye meselesi alisiyordur belki zamanla :)
Ayrıca bakıyorum da sen de yememissn hicbsey :)
Vaktim olmadiki sabah evde yicek bisi yoktu sonrada bir turlu eve giremedm bugun desem yeri var :) aksam gelincede yiyemedim malum saat gec olunca yememem lazim yoksa bu kadar az olmuyordu belki kis cayi tok tuttu bilmiyorum ama 1 saat oncesine kadar acikmadim desem yeridir :) bu arada o musliyi yabana atmamak lazim 4 kasik ama aksama kadar yemek yemisim gibi cekenemi yorsu resmen iskence cektim belki oda tok tutmus olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?