Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ses seda yok kimseden herkes tv'ye daldı galiba. bende kapanışı yapıcam galiba.yürüyüş yormuş beni.sabah da mesai var.son yarım litre suyumuda içtim artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim.darısı diğer günlerin başarıyla sonlanmasına.
herkese iyi akşamlar kızlar

Cuma gorcez artik canim yolundami deilmi sende durumlar nasil ortaliktada yoksun goremiyoruz hic :)

senin rakibeler korktu bence canım ama ben iyiyim sağol

ay kıızlar bugun ne yogun bı gundu cocuklar kudurdu resmen bır saga saldırıyoalr bır sola derken oturmaya bıle vaktım olmamısta haberım yok
benım super gıdıyor daha tartıyada cıkmadım supruz olsun bugun salonda kı arkadasalr zayıfladıgımı soledıelr mutlu oldum

menumude yazayım

sabah 2 dılım kepeklı ekmek arasına lıght kasardan tost bır bardak sekersız cay

ara yok

oğlen kellogs ballı mısır gevregı bır kase

ara bır yesıl elma

aksam bır kase kellogs ballı mısır gevregı ve ıcıne eklemıs oldugum 2 yemek kasıgı muslı

ara 1 tane tutku bıskuvı

geceye dogruda acıkır bır yesıl elma dha yerım sanırsam

su 2 lıtre oldu

spor 30 dakıka fıtnes 1 saat zumba

cumayabomba bomba.com seklınde gelıyom hanımlaaaaa

senin rakibeler korktu bence canım ama ben iyiyim sağol

Yok canim ya ne koruması burdayız bak :))

5 kiloooo:)) ne kdar zamanimi alir acaba bi ayy mi

Canim vucudenda odem varsa onu 3 gunde atiosun nerdeyse 2 kiloya yakin oluyor ama sen bir ay diye dusun motivasyonun düşmesin :)

Hadi bakalim cuma gunu insallah cok vermis oluruz canim menu gayet iyi aslında ama tutkumu gordum ben biyerlerde ://

Yalnız bu şekilde vereceğin kiloyu yemeye başladığın an geri alırsın sanki.. Hiç bişey yememişsin ki :/

Valla kizlar super konusmalar yapmissiniz ne guzel burayi boyle canli görmek :) herkese yorum yapmak isterdm aslinda ama telde olunca sorun oluyor benm leptop bozukta telde idare ediyorum ama hepsini okudum . :) bu arada bende bugunku menumu giriym biraz fazla gbi g3ldi bana ama olsun dukani biraktim sıkıldım yahu tavuktan falan :)

Sabah elmali tarcinli cay yarim ayva ve tarcinli sut

Oglen 4 kasik muslu yarm bardak sutle ardndan lipton kis cayi

Ara lipton kis cayi 7 badem bir adet activia 2 kuru kayisi bir kivi

Aksam 5 adet nugget 2 kuru kayisi

Yatarken yesil cay
Su 1 bucuk litre oldu

Spor yok malesef vaktim olmadi desem yeridir sabah 9 da kalktim evde kahvaltilik pek bisi yoktu yazdklarmi atistirdm sonra markete gittim gelince 12 olmustu hemen oglen yemegini yedim yada atistirdm desek daha dogru olur direkt evden cikip surucu kursuna gttim uygulamada kaldimda birazcık tekrr ders almam gerekiodu 3 gunluk egitim varmis ordan cikip direksiyon dersine gittim ve tam bir saat uzaklikta 3 saatimde oyle gecti eve gel aksam yemegini ye sacini yika hazirlan derken saat 6 bucuk oldu dersm 7 20 de olunca evden cikip derse gittim dersten yani yoklamadan sonra geziyoruz derken bu saate anca gelebildm yarm saat once evdeydm gerci boyle oluncada malesef spor yapamadm suanda cok yorgun hissediyorum kendimi hic halim yok sanirim 3 gun boyunca yani dreksiyon dersleri bitene kadar spor yapamicam sonrasinda asilirim artik. Ayyyh ne cok konustum ben yaa

Ayrıca bakıyorum da sen de yememissn hicbsey :)

Vaktim olmadiki sabah evde yicek bisi yoktu sonrada bir turlu eve giremedm bugun desem yeri var :) aksam gelincede yiyemedim malum saat gec olunca yememem lazim yoksa bu kadar az olmuyordu belki kis cayi tok tuttu bilmiyorum ama 1 saat oncesine kadar acikmadim desem yeridir :) bu arada o musliyi yabana atmamak lazim 4 kasik ama aksama kadar yemek yemisim gibi cekenemi yorsu resmen iskence cektim belki oda tok tutmus olabilir :)

Ben hiç denemedim :) belki de tok tutmustur dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…