- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.901
bu senin diyet yapma azmini kamçılasın.hiçbir şey için geç kalmadın.olduğun yerden devam et.istediğin hedefe ulaşacaksın inşallah
Kalcammm senin an ve an kilo vermeni sevincini gormeden hic bi yere gitmem:))
Sanki verdim bn ya tartilmiyorum pazar sabahina kadar ama biraz odem attim galiba:)) nasil gidiyo seninnnn
canım püsküüt sorun yok demiş konu kapandı ok ? herşeyde de giderim falan demeyin öyle yoksa nasıl takım oluyoruz biz...
attın attın hissediyorum ben.olacak Allahın izniyle. eşim benim zayıflamamı hiç istemiyor daha 3 gün oldu onun gözünde küçülmeye başladım.ama kendi gözümü sorarsan henüz bir değişiklik yok.hani senin dediğin gibi bu kiloları hemen almadık hemende gitmez.ama öyle ya da böyle gidecek.azmin elinden kurtulan yok
oleyyy...çok sevindim kalmana.ayrıca teşekkür ederim şimardım :) kalmana cidden sevindim.birlikte girdik ya kulübe o yüzden sen farklısın sende şımarabilirsin :)
Aahhh cok yedim sanirim midemdeki isciler cok pis kufrediyorlar seslerini duyuyorum :)))
Menumu yaziyim bayanlar
4 islak kayisi geceden suya atmistm sabah suyunu icip yedim :))
Sabah 1 yumurta kaynamis cok az peynir 3 yudum falan 1 ader zeytin 4 ceri domatesi
Ara kahveli sut activia
Oglen 4 kasik musli light sutle
Ara 5 badem
Aksam yemekten once 1 kivi 10 adet badem 1 adet kremali tavuk bardak corba 4 nugget ( sonunda bittiler ) artik bi tane alip bitene kadar ne aldysam ondan yapiorm
Evet iste bukadar spor 1 saat yuruyusum var 45 dakka eliptik yapicam 30 mekik ve simit egzersizi yapar yatarm
Su iki litreye tamamlarm suan 1 250 oldu :) belki bide bitki çayi icerim
Valla ben gun nasil geciyor anlamıyorum ama bugun sondu artik daha fazla evdeyim :) ben bgn yine az yedim ama elimde olmadan ogle yemegini yetistiremiorm aksmda agr olmasn die ugrasnca azck yemis oluyorum ...
Ee okadar cok konusulmuski baya vakit aliyor ama boylesi cok daha guzel :)
O 3 muz nedemek yaa buda baya cis olmuss gerci zumba yapiosan sorun etmemen normalben yapamiyorummm ((Canim adamda hakli ben bile yapmaya calistigim zamanlar guluyorum bide seni ziplarken izliyo daha komik gelmesi normal ama olsun yap sen buyuk basari valla senide yapabilen herkeside cani gonulden tebrik ederim :))
Eveeett iste buna kesinlikle katiliyorummm :) hep beraber verelim bu savasi :)))
Menümü yazıyorum; )
Sabah 4kuru erik 2 kayisi 15 Badem
Iki salcali ekmek haslanmis yumurta yesillik
1diyet biskuvi kahveyele
Aksam salata yogurt
1.5 litre su dahada icerim yesilcayim bitmis unuttum almayi( 1 saat yuruyus
Aa esin neden istemiyo?insan metobolizmasi cok akillidir degisikligi sevmz
Suan grip geliyoii eski duzeni istiyoo ama birden sak diyye kilo vercez bnce naailsa deli gibi yedgimiz zamanlarda hemen annda almadik vermede ole vercez bizzzz cok inaniyorum)
ysalçalı ekmek hazır satılan bir şey galiba ve seninde sevdiğin bir şey anlaşılan.menünde görüyorum hep merak ettim hangi şehirdesin ki?(tabi sakıncası yoksa)
Canm ilk gun bana da cok zor geldi dayanmasi ama 12 bucukta evden cikmama gerekio arada bisi atistiryrm zaten ogle yemek hazirlamaya vaktim olmuyor evden bi cikiyorum dreksiyon egitimi 4 te bitiyor sira bekliyoruzda sonra otobuse bnp hemen okula geciyorm disarda da yemek iatemedgm icin zornlu bekliyorum yanima 5 badem aliyorm iste onu yeyp ustune bir sise su icinde yatistirior oyle yuvarlanip gidiyoruz :)bu öğlen menüsü ile akşama kadar nasıl dayanıyorsunuz? ben de 1 kase çorba içiyorum öğlen ama akşam sporunda zorlanıyorum eve geldiğimde çok acımış oluyorum
Menümü yazıyorum; )
Sabah 4kuru erik 2 kayisi 15 Badem
Iki salcali ekmek haslanmis yumurta yesillik
1diyet biskuvi kahveyele
Aksam salata yogurt
1.5 litre su dahada icerim yesilcayim bitmis unuttum almayi( 1 saat yuruyus
eşim seviyor kilolu hatunu ben seni kilolu tanıdım sevdim öyle kalmanı istiyorum diyor. o bakımdan
evet verecez azimli insanlarız biz.alışma dönemini atlatsaydık bi.Allahtan çalışıyorum da evden yemeklerden mutfaktan uzak kalıyorum bir süre ve saatlerim sistematik o yüzden şanslı hissediyorum.
Canm ilk gun bana da cok zor geldi dayanmasi ama 12 bucukta evden cikmama gerekio arada bisi atistiryrm zaten ogle yemek hazirlamaya vaktim olmuyor evden bi cikiyorum dreksiyon egitimi 4 te bitiyor sira bekliyoruzda sonra otobuse bnp hemen okula geciyorm disarda da yemek iatemedgm icin zornlu bekliyorum yanima 5 badem aliyorm iste onu yeyp ustune bir sise su icinde yatistirior oyle yuvarlanip gidiyoruz :)
Canim bence gayet guzel olmus bu arada bu diyet biskvi eger form ise pek yararli deil cunku sekerli oluyor ama mavi yesil die olani var o daha iyidir die biliyorm lif orani daha yüksek hem :)
sevdiği kız için 7 ayda 73 kilo vermiş.spor diyet ve tibbi operasyonla. sevdiği kız kilosundan dolayı çocuğu kabul etmeyince azmetmiş zayıflamış 103 kg.düşmüş kilo vermeye devam edicem diyor. ama sevdiği kız başkasıyla evlenmiş'
Eskisehirdeyim tabi burda okuyorum Diyarbakırlı yiz aslinda:)) su a101 de satilan biber salcasi varya cavdar ekmegine surup yaninda maydanoz oldumu bayiliyorummm:)) ya annem bana sekersiz ayva receli yapmistiii bi sure yemiyim demi:))
anladım sen kendin yapıyorsun.klasik öğrenci yurt menüsü. maydonoz da iyi ödem attırır.anne yapımı reçele dayanmak zor olsada yeme şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?