- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.921
Kimin hikayesi bu uzucu yaaaa
şimdi haberlerde çıktı.adanada bir gencin. ihtiyacın algıya etkisi benimde hemen dikkatimi çekti buraya da yazayım dedim bize azim örneği olsun diye
Zayiffff gordun daha cok sevcek bence:)) evet sansliymisin iii olmus senin icin benim ivin cok kotuuu okulda her trnrfus biri bi abur cubur ikram ediyiama almadimmmm:))
Acaba bende mi birine asik olsam platonik takilsammm:)))kilo verirmisim ole
Canm ilk gun bana da cok zor geldi dayanmasi ama 12 bucukta evden cikmama gerekio arada bisi atistiryrm zaten ogle yemek hazirlamaya vaktim olmuyor evden bi cikiyorum dreksiyon egitimi 4 te bitiyor sira bekliyoruzda sonra otobuse bnp hemen okula geciyorm disarda da yemek iatemedgm icin zornlu bekliyorum yanima 5 badem aliyorm iste onu yeyp ustune bir sise su icinde yatistirior oyle yuvarlanip gidiyoruz :)
Canim bence gayet guzel olmus bu arada bu diyet biskvi eger form ise pek yararli deil cunku sekerli oluyor ama mavi yesil die olani var o daha iyidir die biliyorm lif orani daha yüksek hem :)
bizimde bugün öğretmenler odasında masanın üzerinde su böreği vardı bir tabak ve benim 1 saat dersim boştu o börekle 40 dakika başbaşa kaldım öğretmenler odasında.gittim geldim ama yemedim çok şükür. daim olur inşallah
seninde zor oluyodur tabi.nefis bu istiyor gördüğünü.
ha hayyy :)) güldürdün yine. ama tam terside olabilir mutlu oldukça yemeğe sarılabilirsin.
Kavonozu acarsam dayanamam yerim diye dolabin en arkasina attim:)) iki gunluk pirinc lapasi diyeti var hic duydun mu iii odem atiyomus hasatligimin son iki gunu bugun arkadasta yaptik bana yarin baalayacam rabbimin izniyle
yok duymadım.bunu sen yapma bari önce sağlık böyle şok diyetleri boşver.sen zaten yeteri kadar su içiyorsun ödemin gidecek inşallah. sen basenden şikayetçisin ya sporunu ona yönelik yapsana daha etkili olur.bende göbek olayı fazla idi daha önceki kilo verişlerimde hergün 50 mekik çekiyordum parkta çok farketti.yürüyüşle ısın sonra basen eritici harketler neyse onlardan biraz yap.az olsun,düzenli olsun,işe yarar.zaten hedefin küçük senin.çabuk ulaşırsın.
bence lapayı uygulama ama yinede sen bilirsin kararına saygı duyarım
Ole mi diyosunnn basen yuruyusle erir gibi geliyo bana ama ayrica basen hareketlerimi yapayim yaniii ole yapayim olese lapayi okadar yaptim aksamlari yiym cope gitmesin:))
hızınıza yetişemiyorum hatunlar aman aman hep böyle olsunda yetişemeyim ben:))
bugün biraz cozuttum gerçi şeker ve undan yapılmış bişey yemedim ama 3 tane muz yedim
uh uh uh diye dolancam evde şimdi muz ve üzüm en kalorili meyvelerden:) ben tane yedim yaaaa
şimdi bi zumba yaparım oh mis gibi gider bütün muzcuklar üstümden
ben zmba yaparken bazen eşim oluyo evde gülmekten yıkılıyo adamcağız
bide müziği varya zumba zumba diye adam geçiyo kendinden hahahahaha:):132:
gerek yok lapaya sen zaten vereceksin.öyle sağlıksız şeylere meyletme.kanma!yararından fazla zarar veriyor.sen yaş olarak gençsin metabolizman aktif çalışıyor niye dert ediyosun acele etme bence.bak insanlar ne kilolar veriyor sen mi veremeyeceksin.ben sana en fazla 3 haftalık işin var diyorum böyle devam edersen.hem sağlıklı vermiş olacaksın doğru olanı yapacaksın.
bence basen hareketlerine bak.bölgesel zayıflamaya yönel.
Tamam seni dinkeyecem sozunden cikmiyorum) biraz video bakayimmm ne harektler var lesiee yaada zumba da yapabilirim..o sıkıcı hatreketlerri yapmam bn yaa tek basima. kilo verince platese yazilcam ins okulda var )
bu da bugünkü menüm
SABAH
1 Domates
1 Salatalık
2 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydonoz
1 kk peynir
ARA
1 Bardak kış çayı
8 fındık
ÖĞLEN
1 kase çorba
2 kaşık yoğurt
ARA
1 havuç
2 bardak ayvalı tarçınlı çay
AKŞAM
1 kase pırasa yemeği
Turp
1 kase yoğurt
ARA
2 kuru kayısı 5 fındık
2 lt.su içildi
8 km yüründü
18.45 kapanış.
Yatana kadar su içmeye devam
Cokkkj iyiii:)))))
şimdilik çıkıyorum yarın için yemek hazırlamam lazım.
görüşmek ümidiyle
herkese iyi akşamlar
hızınıza yetişemiyorum hatunlar aman aman hep böyle olsunda yetişemeyim ben:))
bugün biraz cozuttum gerçi şeker ve undan yapılmış bişey yemedim ama 3 tane muz yedim
uh uh uh diye dolancam evde şimdi muz ve üzüm en kalorili meyvelerden:) ben tane yedim yaaaa
şimdi bi zumba yaparım oh mis gibi gider bütün muzcuklar üstümden
ben zmba yaparken bazen eşim oluyo evde gülmekten yıkılıyo adamcağız
bide müziği varya zumba zumba diye adam geçiyo kendinden hahahahaha:):132:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?