Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Spor yapcamda ne yapcagima karar veremedim yuruyus te telmde pedometri var 1 saat yuruyom 150 kalori gitti diyo zumba 650 diyolar zumbaya mi baslasam

zumbayı denedim netten bakarak yapmaya calıstım zor geldi bide sen dene canım belki yaparsın.zumba cok daha fazla verdiriyor o kesin=)

farkeder tabı parke esner tartının uzerıne cıktıgında asagı dogru esner fazla gosterır fayans duz bır zemınde tartılın ve yerını asla dgeıstırmeyın

farkeder tabı parke esner tartının uzerıne cıktıgında asagı dogru esner fazla gosterır fayans duz bır zemınde tartılın ve yerını asla dgeıstırmeyın

Yerini degistrdm hemen canm simdi hic kaldrmam ben onu ordan :) saol tekrardan benm hc aklima gelmedi ki baska kimseden de duymamistm iyi oldu

Yerini degistrdm hemen canm simdi hic kaldrmam ben onu ordan :) saol tekrardan benm hc aklima gelmedi ki baska kimseden de duymamistm iyi oldu

canım sana yeni arkadaş çağırmayalım dedim ben çağırdım ardından... yani şey nasıl desem sırf boyuma kiloma uygun diye bana rakip çıkar diye düşündüm ama oda uğramadı bidaha...

kızlar 45 dk daha leslie yaptım sabahki spora ek olarak... ve ben yatıyorum artık yarın görüşürüz

arkadaşlar gökçe zumba diye videolar buldum netten diğerlerine göre basit geldi 10 dakika yapabildim bittim =)

canım sana yeni arkadaş çağırmayalım dedim ben çağırdım ardından... yani şey nasıl desem sırf boyuma kiloma uygun diye bana rakip çıkar diye düşündüm ama oda uğramadı bidaha...

Ahh canim keske gelseymis bu yaris isi fena oluyor bu hafta bende bomba sayilirim :) hep boyle devam eder insallah :)

kızlar 45 dk daha leslie yaptım sabahki spora ek olarak... ve ben yatıyorum artık yarın görüşürüz

Ohh ne guzel ben onlari yapamiyorm net cok takilior

arkadaşlar gökçe zumba diye videolar buldum netten diğerlerine göre basit geldi 10 dakika yapabildim bittim =)

Valla ben zumbadan elimi etegimi cektim zor geliyor bana ama 6 li rakamlarda yavaslarsa kilo vermem onuda yaparm :)

Kızlar ne çok konuşmuşsuuz oku oku bitiremedim :1irazda yeniyim diye çekiniyorum açıkcası

Neyse ben menüme geçeyim.
Sabah
2 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim salam
1 domates
1 biber
2 dilim kepek ekmeği

Öğlen
1 küçük kase sebze çorbası
1 tabak yoğurtlu bakla

Akşam
Balık
Yeşil salata

Malesef henüz spora başlayamadım inş yavaş yavaş oda olucak.

Kahvalti biraz fazla olmus gibi, onun disinda menunuz gayet saglikli bence

günaydın hanımlar akşam erkenden uyuyunca sabahın köründe kalktım.

herkesin dilediği gibi bir gün olur inşallah. hadi bakalım herkese kolay gelsin

Ahh ben erkende yatmiyorm ama en gec 8 de uyaniyorum bedenim hayatim duzene sokmaya calisiyor galiba :) Ve gunaydiinn apaydinlik gun olmasi dileğiyle malum yarın büyük gün

Ben bugün yaramazlık yaptım aksam yemeğin yarımdan biraz fazla pide yedim. Cok pismanım bi daha yapmıcam

O cisss i bgn telafi edersin olur biter tatlim ama bidaha olmasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…