- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.941
Bende cikiyorum arkadaslar ama spor yapmaya acaba bende mi zumba yada lessie yapsam bilmiyorum:))simdi biraz yürüyüyeyim ennn iyisiiiii:)))
havada güzelde üşeniyorum çıkmaya bende =(50:
Spor yapcamda ne yapcagima karar veremedimyuruyus te telmde pedometri var 1 saat yuruyom 150 kalori gitti diyo zumba 650 diyolar zumbaya mi baslasam
zumbayı denedim netten bakarak yapmaya calıstım zor geldi bide sen dene canım belki yaparsın.zumba cok daha fazla verdiriyor o kesin=)
Canim cidden o buyuk ciss olmus ama sen halledersin bir sekilde spor super sonucta :) yaa ben o kuculmeyi gormuyom kendimde tam tersine kilo verdikce sisiyor gibi hissediyorum :/ valla bu yarisma olayini en kotu yani merak olayiymis 2 gun nasil gecer bilmiyorum bu arada gunlukmu tartiniosun haftada falanmi :) tarti aciklamasi sennde sanirim tesekkr ederm oyleyse ben parkede tartiniyordum banyoya tasidim ve 300 gram farketti daha bir mutlu oldum :))
farkeder tabı parke esner tartının uzerıne cıktıgında asagı dogru esner fazla gosterır fayans duz bır zemınde tartılın ve yerını asla dgeıstırmeyın
Yerini degistrdm hemen canm simdi hic kaldrmam ben onu ordan :) saol tekrardan benm hc aklima gelmedi ki baska kimseden de duymamistm iyi oldu
kızlar 45 dk daha leslie yaptım sabahki spora ek olarak... ve ben yatıyorum artık yarın görüşürüz
canım sana yeni arkadaş çağırmayalım dedim ben çağırdım ardından... yani şey nasıl desem sırf boyuma kiloma uygun diyebana rakip çıkar diye düşündüm ama oda uğramadı bidaha...
kızlar 45 dk daha leslie yaptım sabahki spora ek olarak... ve ben yatıyorum artık yarın görüşürüz
arkadaşlar gökçe zumba diye videolar buldum netten diğerlerine göre basit geldi 10 dakika yapabildim bittim =)
Bu nasil bi zumbadir uc saat yurusem bole terlemem bitiremesdm ama kafayi koydum bu sporu yapcam:)))
1 saat yapıoruz spor salonunda artık sond akıkalar tepeden dustan akarya su o sekılde ter akıyor ama bıtmse dıyoruz cok zevklı bısey kızlar bırakmayın zumbayııı
Kızlar ne çok konuşmuşsuuz oku oku bitiremedim :1irazda yeniyim diye çekiniyorum açıkcası
Neyse ben menüme geçeyim.
Sabah
2 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim salam
1 domates
1 biber
2 dilim kepek ekmeği
Öğlen
1 küçük kase sebze çorbası
1 tabak yoğurtlu bakla
Akşam
Balık
Yeşil salata
Malesef henüz spora başlayamadım inş yavaş yavaş oda olucak.
günaydın hanımlar akşam erkenden uyuyunca sabahın köründe kalktım.
herkesin dilediği gibi bir gün olur inşallah. hadi bakalım herkese kolay gelsin
Ben bugün yaramazlık yaptımaksam yemeğin yarımdan biraz fazla pide yedim. Cok pismanım bi daha yapmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?