- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.961
günaydın kızlar... dün erkenden yattım diye sevinirken gece 1de bir uyandım ardından 3.5 olduuykum kaçtı... sabahta bu saatte ancak uyandım ama felaket bir başağrısıyla... bi kendime geleyim kahvemi içeyim belki açılırım biraz cumaya son gün hadi bakalım kızlar...
Ben bugün yaramazlık yaptımaksam yemeğin yarımdan biraz fazla pide yedim. Cok pismanım bi daha yapmıcam
Kahvalti biraz fazla olmus gibi, onun disinda menunuz gayet saglikli bence
Kizlarr bu sabah uyandim ve karnim bariz bisekilde duzlesmissss(tam degil ama eskisine gore iyi; ) diyete spora devam:)))
mrb kızlar
nasılsınız
Bunu hissedebilmen cok guzel canim :) devam eder insallah
Mrb canim biraz kotuyum sag dizimin arkasi hareket ederken batiyor nedeninide bilmiyorum cokmu yuklendm acaba sporu birakmalimiyim bi sureligine sence onun disinda cok iyiym sen nasilsin :)
Belkide psikolojiktir bilmiyom ama mutlu uyandim bu sabah:)) ins devam eder hepimizin
Cnm spor yapmaya basladiktan bir sure sonra insan sabahlari mutlu uyaniyor sanirim cunku banada oyle oluyor :) hep devam eder insallah
0.50 x 100gr Aknaz Az Yağlı Peynir (130 kcal) 65 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Süt (118 kcal) 118 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal (71 kcal) 36 kcal
Alınan Kalori Toplamı 423 kcal
şimdiye kadarki menüm
kalori sayıcam bundan sonra
Cok haklisin sporr cokk yararli gercekten anlat anlat bitmez:)Bn zaten oldum olası spor yaparim aslinda bisikletim var hep binerdm yuruyus her haftasonu yapardim ondan zayiftim zaten tatlida yerdm ama aksam 6 oldu mu yemk yemezdim ah ahh eskiden ne sağlıkliymisim:))bilemedim o gunlerin degerini:)))
Ins dedigin gibi kisa surer tabiii sizinde :)merak etme canım az zaten vermen gereken bira evvel verirsin ve eski haline dönersin sen bu azimle :) darısı da bzm basımıza
0.50 x 100gr Aknaz Az Yağlı Peynir (130 kcal) 65 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Süt (118 kcal) 118 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal (71 kcal) 36 kcal
Alınan Kalori Toplamı 423 kcal
şimdiye kadarki menüm
kalori sayıcam bundan sonra
Ben bugün yaramazlık yaptımaksam yemeğin yarımdan biraz fazla pide yedim. Cok pismanım bi daha yapmıcam
Az önce alışveriş merkezindeydik. Annem ve ablam karşımda pasta yediler ve ben sadece kahve içtim (sade). Ben bu yola baş koymuşum evet :) Olmuşum :)dettpide yok kepekli ekmek var oda azcık
2 haftadır yapıyorum canım zumba denen seyıCokkk zorr ama; )) telefonuma indireyim her aksam yapacammm:))nezmandan beri yapiyosun buarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?