Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende de çay fazla olmuyor şekersiz içemediğim için bari boşuna içip şeker almayayım diye çay yok. elmalı tarçınlı karanfilli soğuk çay yapıyorum. elmadan dolayı hafif tatlımsı oluyor o beni tatmin ediyor.bi de tarçın sindirime iyi geliyor diye içmeye gayret ediyorum.
kahve vücutta su kaybına neden oluyor diye biliyorum ben

selam dilemna ne haber nasılsın?ayran içtik,ayrı mı düştük görüşemez olduk ya... nasıl gidiyor,nasıl hissediyorsun kendini,her şey yolunda mı?

yani kahvenin savunulacak yanıyok bişey demiycem... bizim meslek bağımlılığı resmen 24 saat nöbetlerin hatırası... içiyorum bırakamıyorum da... sütsüz sade içtiğim için selülit yada yağ birikimi yapmıyor en azından....

kahve bana da yurtta uykusuz geçen final gecelerini hatırlatır hep :)

Çok geçmiş olsun. Bol bol su iç. ishale iyi gelir.

sağol canım içiyorum sürahiyi yanıma aldım direkt

aynen bende bakıyorum bazen de böyle listeler bana göre değil... zamanında yaptığımda oldu ama bir fark olmuyor inanki... her besin grubundan al öğle protein akşam sebze yanlarına da salata al mis gibi liste... e bide bugün ananas aldım yağ oranım azalmıyor sanki ananas yağ yakımını hızlandırıyor bir hafta ara öğünlerde kullanıcam. daha önce etkisini görmüştüm bakalım bu defa da etkisi olur belki..

ben yavaş yavaş kaçayım kızlar. yarın yoğun bir gün beni bekler.
hepinize huzur dolu geceler. melekler gibi mışıl mışıl uyur ve güne bomba gibi uyanırsınız inşallah
görüşmek ümidiyle... Allah'a emanet olun. mutlukalın

Son düzenleme:

Tesekkur ederim:) gercktn imkanlarm ck ksitli okulda börek kompostoda vardi menude yemedim yurt desnz acik bufe aksam yemegi ama sbze yok ful makarna manti pilav..oyuzden yemegini kendi yapanlar cok sansli bnce

Tesekkur ederim:) gercktn imkanlarm ck ksitli okulda börek kompostoda vardi menude yemedim yurt desnz acik bufe aksam yemegi ama sbze yok ful makarna manti pilav..oyuzden yemegini kendi yapanlar cok sansli bnce

sen zoru başarıyorsun zten canım bu yadsınamaz bir gerçek. gel sana da yaparım ben diyete uygun yemekler :)

haklısın şartlar uygun değilmiş cidden

iyi geceler ... az kaldı benimde kaçma vaktim geldi...

iyi yapmışsın canım ne yapacaksın börek mantıyı akşam akşam... yani kendi yapanlar şanslı da evli olunca ayrı bir zorluk çıkıyor eşin çocuğun olunca mecburen yemek çeşitleri artıyor ve gözünün önündeyken yememeye çalışıyorsun... ve ben atılmasına çok üzülürüm yemeğin sırf bu yüzden de kilo almış olabilirim:26:... çocuğun kalan tabaklarını sıyırmaktan birde

Ayyy saoll yapmis kadar oldun cok tesekkur ederim ee zamaninda annemi dinleyip uzak yerleri yazmasam oda yapardi da)

rica ederim ne demek... sen öyle imkansızlıktan bahsettikçe üzülüyorum.yaşayan bilir :)

ben her zaman üniversitenin aileden uzakta okunmasından yanayım. hayat için iyi bir antreman dönemi o yüzden pişman olma.

Sanırım bu saatler herkesin uyku vakti Benim uyumama daha saatler var pöf

yok canım uykuya daha çok varda kızımın uyku düzeni çok bozuldu bir taraftan onu ikna atmeye çalışıyorum yatağa gitmesi için... ben bi yatırıp geleyip artık görüşürüz...

Annemin kilolu olmasinin tek nedeni bizim kalan tabaklarimiz:))

Bu uc yil cok sey ogretti gercekten bircok seye alistim:))ama alisamadigim tek bisey varsa oda ozlem..herbirini ayri ozluyorum..bnde dus alip uyuyacam hanimlaar yarin gorusmek uzere ii geceler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…