- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.721
herkese merhaba kızlar. ben geldim ama kimsecikler yok. sanırım herkesin gün içinde yoğun olduğu vakit.
bende okuldan geldim yemeğimi ocağa koydum girdim kızlarla biraz laflarım diye ama sonuç hüsran'
ahh canim simdi soylenirmi bu
Ben o konuda da rahatm tum hafta dikkat ettim yediklerime o yuzden icim rahat :) belki de vucut kendini topluyordur napalim veremedk die brakmak yok ve haklisin canim telafi yoluna gtmek lazim :)
Hoşgeldin canım .Günün nasıl geçti ?
selam kızlar listeyi hazırladım...:126: çok şükür... bi eksik yok diye düşünüyorum bu hafta listeye girenler bu şekilde... yanlışım varsa düzeltebilirsiniz yarın herkes hedefini başlangıç kilosunu erkenden tamamlarsa sevinirim... 12 yi geçirmeyelim kızlar son dakikalara kalmayalım....
Bisey sorabilirmiyim simdi bn ilk haftada listede yoktum ya ama bu sayfada vardim ve diyet yapiyodum baslangic kilom o olarak mi alincak yoksa listeye alindm bu hafta.gecn cuma tatrldigim kilo mu baslangc kilom olcak
kizlar ben hic iyi gitmiyorum.bu haftam oyle berbat gecriki ve kesin yarin artidayim.aklima ne geliyosa yedim.spor yapmadim.hergun karar veriyorum yarin farkli olucak diye ama yok bi turlu baslayamadim.ne yapicam nasil kendime gelicem yoksa izemi ayrilsam ama daha cok kotuye gitmekten korkuyorum.yani girip bakiyorum bazen bisi yazmadan cikiorum.yediklerimi nasil yazayim. offf ya cok mutsizim tam vermeye basladim yazin tisortlerden portleyen gobus ve yanlar istemiyorum.niye boyle iradesizim.
canım şimdi herkese geçen cuma tartılın haftalık alalım dedim ama herkes tartılmadı o yüzden 2 hafta önceki kilonu başlangıç sayarız herkesin aynı olur... hepiniz tartılmış olsaydınız 1 haftalık alacaktım.. karışmasın diye aynı olması gerekiyor..
Hoşgeldin canım .Günün nasıl geçti ?
***9.takım 349.ETAP***
stubbornn(70,9/0/0/%0)
bur50(74,4/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
ddanes(57/0/0/%0)
kalinkaselin(75.6/0/0/%0)
kahvelikitap(75.1/0/0/%0)
aysesu(64,0/0/0/%0)
dalin26(75,0/0/0/%)
jeof(62.9/0/0/%0)
dilemna(0/0/0/%0) yeni üye hedef ... kilosu ikiye bölündü
mihrimah01(0/0/0/%0) yeni üye hedef... kilosu ikiye bölündü
sismanne(0/0/0/%0) yeni üye hedef... kilosu 2ye bölündü
usagisan(0/0/0/%0)yeni üye hedef... kilosu 2 ye bölündü
9. TAKIM ORTALAMASI :%0
selam kızlar listeyi hazırladım...:126: çok şükür... bi eksik yok diye düşünüyorum bu hafta listeye girenler bu şekilde... yanlışım varsa düzeltebilirsiniz yarın herkes hedefini başlangıç kilosunu erkenden tamamlarsa sevinirim... 12 yi geçirmeyelim kızlar son dakikalara kalmayalım....
Belkide canim ya hayirlisi boyle demekki :)Dikkar ettiyen dedign gibi vuct toparliyodur kendini birden vercksindr belkideHaftaya sporumu artircam insss yememe daha dikkat edip bi kilo vercem hedef buu )
sen yine rahat ol tatlım... yani geçen hafta çok iyi verdin ben sende bekliyordum biraz yavaşlama zaten... olacak bunlar canım benim 3 haftayı unutma
buna göre biz listeye mi gireceğiz yani ben bir daha ki hafta gireceğimi söylemiştim. tekrar hatırlatayım da hesaplamaları ona göre yapın. sonra zor durumda kalmayın sayın takım kaptanım :))
evet listedesiniz bu hafta... kurallar sabittir 2 hafta sonunda ya listeye girilir yada takıma alınmamış sayılır.. isteğe bağlı değildir bu süre..
ben bir dahaki cuma listeye gireceğim.bunu en başından ve daha sonrada belirtmiştim aklınızda olsun.sonra benim yüzümden takımım adına olumsuz bir durum yaşansın istemem,takım kaptanımız olarak size de son dakika problem yaşatmak istemem
ben yarın tartılıcam ve bu başlangıç kilom olcak bir dahaki cumaya da listeye girmeye başlıcam bilginize...
ben gireli 2 hafta olmamıştı ama. ben pazartesi başlamıştım 10 gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?