Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bn busabah arti gördum tartida bnmde hastaligim yakin ondan olabilir mi

kesinlikle ondandır bende gecenlerde eve gttigimde regl oldum annemn böreklernden sandım baskülde bir kilo oynamayı diilmiş hastalık bitince yine eski halime geldim.gecen gün kızlar princ lapası ödem attırıyor yazmıstı.ama ben denemedim.

Bnde yarin da arti çıkarsa sinbiki gun yapabilirim cuma arti gormk istemiyom

Bn zaten o tahta gibilerini yiyim 100gramnda 1gram şeker var bol suyla cok tok tutyo spora giden arkadasmda ondan yiyo coj zararli oldugunu dusunmuuyim..canm ac kalaraj zayiflanmaz hatta kilo alinir vucut depo eder biseyler ye lutfenn bnce

yok canım ne demek=) bende konyada yasıyorum bisiklet yolları bile mevcutta daha burda bisiklet kullanan bayana rastlamadım =)

Burda cok yayginn bnde kucuklugumdendir surerimhaftada bir grupla sursem iyi olur basen yapıyo diolar ama cokta inanmiyom yada inanmak istemiyom gecn sene spor hocasi bna bisiklet suruyon mu demisti bacaklarindan anladim demisti kalin ondan mi??ama yazin hep surdum bacaklarim bi beden inceldii off cok karisik:))

Bn zaten o tahta gibilerini yiyim 100gramnda 1gram şeker var bol suyla cok tok tutyo spora giden arkadasmda ondan yiyo coj zararli oldugunu dusunmuuyim..canm ac kalaraj zayiflanmaz hatta kilo alinir vucut depo eder biseyler ye lutfenn bnce

hersey yaglı iş yeri sehir merkezine biraz uzak kurumda yemeyince aksama kadar ac kalıyorum =( istemesemde böyle olunca aksam gözüm dönüyor unutuyorum diyeti.sabah gec kaldım diye kahvaltıda yapmadım.resmen oruc tutuyor gbiyim.

canım ilk defa senden duyuyorum yaptıgını sanmıyorum.bende cok severim sürmeyi

Aa coj kötü cantanda biseyler gotur gerckten faydasını gorursun is cikisi bi kac kucuk sut yogurt ayran all bnce.dusun bn bile ole yapiyom okulda kantin var ama hic saglikli sey yok bnmde cantamda var hatta ark arkadsim dalga geciyodu gecen elma dirde bolmus tarcin dokup getirmis

evet canm ya dikkat edecem bende kahvaltı yapmaya zaten gruba katıldıktan sonra basladım hep atlıyordum kahvaltıyı =) ama gec kalınca hersey gidiyor aklımdan=( öglenler içinde cantamda yada odamda ufak tefek atıstrmalık bişey bulundrmalıyım

Menün gayet güzel canım ben beğendim.O cıss olmasaymış süpermiş ama onuda akşam yemeği yemeyip ona saymışsın buda çok güzel olmuş.

milshake akşam öğünüyle telafi edilmiş zaten.diğer öğünlerde olması gerektiği gibi.tebrikler.

sagolun kizlar ama dun gece spor yapamadim cok yorulmysim.ama bugun dinleniim yapicam.

Ya kizlarrr ya sabahbuyandim peynir zeytn domates yesiilkle ekmksz kahvaltimi yaptim ogleye dogru yogurt yiyip cktim burada bi akrabamz var babam jartimi yollamis onu almaya gittim zorla kek yedurdi ya bi tanede elmali kurabiye yedim off yaaa iki gundur ekmk yemiyodum tam alisiyom bisey oluyo ne olcak sonum ya

Evettt le leee leee sakine die giris yapiyorum ve okuduklarimin minimum duzeyine yorum yapabliyorum bilgisayar bozuk olunca hepsi zor oluyorda.

malesef oyle oluyor sanim ne zaman diyete baslarsan basla etrafindaki herkes pasta borek yapar bende de ayni sorn oluyor :/

Ahh kesinlikle katiliyorum benmde bu ara icimde hep huzursuzluk var

Çok geçmiş olsun canım Sen birde taşıncaktın bu hafta tüh kendini çok zorlama bari
Evet canim hatta dun temizligine gittim malesef annemler persembe esya getrcekleri icin biran evvel halletmem gerekiyordu baya da yoruldum o yuzden girip menumude yazamadim gerci yazilcak bi menude pek yoktu gece cok acikinca 1 de 3 4 kasik musli yedim o derece :/ 3 te uyuyabildim agridan .

Canim cok gecmis oldun onemli birseyin yoktur insallah ?

Canim hic uzme kendin ihep bunlardan kacamazsin hem ekmekle onlar bir degil ki hem fazlada yememissin zaten telafi edersin :)

Canm kacamaksz bi hafta gecirmk istiyom ama okadar zormuski biyerlerden hep cikiyo yaa

dakika sayıyorum ev için saat 4 hala bişe yemedim 1 ıhlamur sekersiz 3 cay 1 türk kahvesi hepsi sade.krize girdim remen bu kurumda hiçmi yiyecek olmaz.ben atanmadan önce kantin gbi bi yeri varmıs simdi oda yok.resmen ben diyet yapayım istiyor hayat =)böylede diyet olmazki.isyannnnn

ewet canım temizlikte3 yaptım 1 saat dışarda da yürüdüm ohhhhhhhhhhhhhhh mis içim rahat jeof cumaya kadar yarışıyoruz o zaman

güle güle kullan canım

Bn busabah arti gördum tartida bnmde hastaligim yakin ondan olabilir mi
ondandır canım 3 kiloya kadar fazla çıkabiliyor insan

Cantamda herzaman kuru kayisi kuru uzum ya da diyet biskuvi var:)of cok mu oburum ne)
yok canım sağlıklı şeyler onlar

yok canım ne demek=) bende konyada yasıyorum bisiklet yolları bile mevcutta daha burda bisiklet kullanan bayana rastlamadım =)
ne kötü ben de ben de çok severim olsa devamlı sürerim herhalde

ama böyle olmaz ki birkaç kutu süt elma, kivi bir kaba salata ufak yoğurt bir kaç kuru meyva veya ölçülü kuruyemiş çantanda olmalı senin

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyebilmeyi öğreneceksin başka çaresi yok canım

için dışın çay kahve olmuş rakibem yanlış beslenme yanına almalısın bişeyler yoksa az da olsa yemeklerden yemelisin

menümüde yazıyım yemeğe falan girişeceğim az sonra
kızlar bundan sonra akşm üstü 5 te yemeğimi yiyeceğim bitireceğim
menüm
sabah:1 elma kivi
ara:1 kuru incir
öğle:3-4 yk nohut yemeği,1.5 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara:sade kahve
akşam:3 yk buğday kivi salatalık
spor 2.5 saat temizlik 1 saat yürüyüş,100 oklava hareketi,100 ip atlama
sıvı:3 lt su 1 bardak yeşil çay akşama 2 bardak daha içerim

ah rakibem ah gec kaldım zor yetiştim işe kartlı sistem var bizde gec kalamıyoruz uyarı cezası vs bi elma alamadım =(((istemeyerek ac kaldım.kızlar vala aksam herkes menusunu yazınca ben sadece bakabilecem sabah bos ögle bos aksam abartmasam iyi bide gider gtmez tartılacam merak ediyorum kac gelecegmi =)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…