- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.701
Bn busabah arti gördum tartida bnmde hastaligim yakin ondan olabilir mi
kesinlikle ondandır bende gecenlerde eve gttigimde regl oldum annemn böreklernden sandım baskülde bir kilo oynamayı diilmiş hastalık bitince yine eski halime geldim.gecen gün kızlar princ lapası ödem attırıyor yazmıstı.ama ben denemedim.
yok tatlım ne oburlugu.kuru kayısı hem bagırsak düzenler hem kan sekeri düşse iyi gelir sen tıpcısın hepimizden iyi bilirsin.diyet biskivü bende cok yiyordum grupta bir arkadasımız yazdı unuttum suan onunda kalorisi fazla diye ondanda vazgectim.cok nadir su eti formun tahta gbi olan bisküvilerinden alıyorumkurumda suan herkes yemege gitti abiler yeter öleceksin diyor ama dayanıyorum.bugün orman kebabı cıkmıs =/= 43:
yok canım ne demek=) bende konyada yasıyorum bisiklet yolları bile mevcutta daha burda bisiklet kullanan bayana rastlamadım =)
Bn zaten o tahta gibilerini yiyim 100gramnda 1gram şeker var bol suyla cok tok tutyo spora giden arkadasmda ondan yiyo coj zararli oldugunu dusunmuuyim..canm ac kalaraj zayiflanmaz hatta kilo alinir vucut depo eder biseyler ye lutfenn bnce
Burda cok yayginn bnde kucuklugumdendir surerimhaftada bir grupla sursem iyi olur basen yapıyo diolar ama cokta inanmiyom yada inanmak istemiyom gecn sene spor hocasi bna bisiklet suruyon mu demisti bacaklarindan anladim demisti kalin ondan mi??ama yazin hep surdum bacaklarim bi beden inceldii off cok karisik:))
hersey yaglı iş yeri sehir merkezine biraz uzak kurumda yemeyince aksama kadar ac kalıyorum =( istemesemde böyle olunca aksam gözüm dönüyor unutuyorum diyeti.sabah gec kaldım diye kahvaltıda yapmadım.resmen oruc tutuyor gbiyim.
Banada hoca ole diyince nete baktim bikac kiside soemys basen yapiyomu diye ama tum bisukletciler cita gibi bacaga sahip:))canım ilk defa senden duyuyorum yaptıgını sanmıyorum.bende cok severim sürmeyi
Aa coj kötü cantanda biseyler gotur gerckten faydasını gorursun is cikisi bi kac kucuk sut yogurt ayran all bnce.dusun bn bile ole yapiyom okulda kantin var ama hic saglikli sey yok bnmde cantamda var hatta ark arkadsim dalga geciyodu gecen elma dirde bolmus tarcin dokup getirmis
Banada hoca ole diyince nete baktim bikac kiside soemys basen yapiyomu diye ama tum bisukletciler cita gibi bacaga sahip:))
evet canm ya dikkat edecem bende kahvaltı yapmaya zaten gruba katıldıktan sonra basladım hep atlıyordum kahvaltıyı =) ama gec kalınca hersey gidiyor aklımdan=( öglenler içinde cantamda yada odamda ufak tefek atıstrmalık bişey
Haklisim gec kalinca unutuyo olabilirsin aksamda at cantayaa) hepmnize kolay gelsin
evet ya masallah bir gram ne selülit ne kalınlık bence bisiklet sürmek güzel bir spor havada güzelse =)müthiş keyifli
Menün gayet güzel canım ben beğendim.O cıss olmasaymış süpermiş ama onuda akşam yemeği yemeyip ona saymışsın buda çok güzel olmuş.
milshake akşam öğünüyle telafi edilmiş zaten.diğer öğünlerde olması gerektiği gibi.tebrikler.
çok güzel olmuş o cısda olmasaymış
maşallah spora bak
kolay gelsin canım
geçmiş olsun canım iyileş verirsin kiloları
olmuş artık sıkma canını gel bu hafta birlikte motive olarak zayıflayalım yarışalım
malesef oyle oluyor sanim ne zaman diyete baslarsan basla etrafindaki herkes pasta borek yapar bende de ayni sorn oluyor :/canım bence börek dışında sıkıntı yok menünde .sabah ve öğlen neredeyse bos geçmişsin.oradan telafi etmişsn.
günaydın canımm az kalorili bir gün geçiririz umarım
bende bir tek elmalı tarçınlı cayı seviyorum .bide cok sıkı gidiyoruz grup olarak gecen hafta hep az yedik.bir patlama olabilir.bende cok fenayım bu aralar zor tutuyorum kendimi
günaydın =)=)=)
günaydın canım buralardada hava güneşli yürüyüşe cıkacam birazdan güzel bir pazar=)
bayıldım düşmanlarımız yesin tombiş olsunlar sözüne.ne zaman diyete başlasam al senbekarsın dün börek yaptım sanada getrdim kursağından geçsinler çoğalıyor=)
merhaba canım günaydın =)=)
Ahh kesinlikle katiliyorum benmde bu ara icimde hep huzursuzluk varbahar geldi ondardır canıminsanlar depresyon mevsimini kış zanneder ama ilk bahar depresyonların en çok arttığı dönemdir 2 gündür bende de var bi tuhaflık bu gün atıcam üzerimden kararlıyım... yapabiliyorsan spor yap bak nasıl açılacaksın...
Evet canim hatta dun temizligine gittim malesef annemler persembe esya getrcekleri icin biran evvel halletmem gerekiyordu baya da yoruldum o yuzden girip menumude yazamadim gerci yazilcak bi menude pek yoktu gece cok acikinca 1 de 3 4 kasik musli yedim o derece :/ 3 te uyuyabildim agridan .Çok geçmiş olsun canımSen birde taşıncaktın bu hafta tüh kendini çok zorlama bari
Canim cok gecmis oldun onemli birseyin yoktur insallah ?iyi geceler kızlar hastayım maalesef bütün gün yattım... yarına inşallah düzelirim bakalım... menü falan bu günde olmadıbu üstümdeki ağırlıkta bundan mış heralde... yatıyorum şimdide bi selam vereyim dedim.. görüşrüz
Ya kizlarrr ya sabahbuyandim peynir zeytn domates yesiilkle ekmksz kahvaltimi yaptim ogleye dogru yogurt yiyip cktim burada bi akrabamz var babam jartimi yollamis onu almaya gittim zorla kek yedurdi ya bi tanede elmali kurabiye yedim off yaaa iki gundur ekmk yemiyodum tam alisiyom bisey oluyo ne olcak sonum ya
Evettt le leee leee sakine die giris yapiyorum ve okuduklarimin minimum duzeyine yorum yapabliyorum bilgisayar bozuk olunca hepsi zor oluyorda.
malesef oyle oluyor sanim ne zaman diyete baslarsan basla etrafindaki herkes pasta borek yapar bende de ayni sorn oluyor :/
Ahh kesinlikle katiliyorum benmde bu ara icimde hep huzursuzluk var
Evet canim hatta dun temizligine gittim malesef annemler persembe esya getrcekleri icin biran evvel halletmem gerekiyordu baya da yoruldum o yuzden girip menumude yazamadim gerci yazilcak bi menude pek yoktu gece cok acikinca 1 de 3 4 kasik musli yedim o derece :/ 3 te uyuyabildim agridan .
Canim cok gecmis oldun onemli birseyin yoktur insallah ?
Canim hic uzme kendin ihep bunlardan kacamazsin hem ekmekle onlar bir degil ki hem fazlada yememissin zaten telafi edersin :)
ewet canım temizlikte3 yaptım 1 saat dışarda da yürüdüm ohhhhhhhhhhhhhhh mis içim rahat jeof cumaya kadar yarışıyoruz o zamangünaydın canım=)
canım masallah sabah cok erken baslamıssın temizlige bence spor yerine gecer 2.5 saat hiç az diil
kız okadar temizlik üzerine bir saat spormu=)masallah.kilolarımız cok yakın.bi iddalasmıstık ama sonra araya zaman girdi istersen bu cumaya kadar zorlayalım =)iyi calısmalar bu arada
güle güle kullan canımGunaydin citir hatunlarr:))hepnz iyisinizdir ins bnde bugun okulu ektim babam bisikletimi yollamis almaya gidiyorummmm:)) eskisehir bisijlet grubunada uye oldm yemek disinda baska seylerle ugrasmaliyim diye dusundum plates hicasylada konustum sinavm bitince baslayacam)17gun icnde kilo almasam yeter sinavm bitsin yeter:))
Yanlis alinti yaptim jeif kusura bakma
ondandır canım 3 kiloya kadar fazla çıkabiliyor insanBn busabah arti gördum tartida bnmde hastaligim yakin ondan olabilir mi
yok canım sağlıklı şeyler onlarCantamda herzaman kuru kayisi kuru uzum ya da diyet biskuvi var:)of cok mu oburum ne)
ne kötü ben de ben de çok severim olsa devamlı sürerim herhaldeyok canım ne demek=) bende konyada yasıyorum bisiklet yolları bile mevcutta daha burda bisiklet kullanan bayana rastlamadım =)
ama böyle olmaz ki birkaç kutu süt elma, kivi bir kaba salata ufak yoğurt bir kaç kuru meyva veya ölçülü kuruyemiş çantanda olmalı seninhersey yaglı iş yeri sehir merkezine biraz uzak kurumda yemeyince aksama kadar ac kalıyorum =( istemesemde böyle olunca aksam gözüm dönüyor unutuyorum diyeti.sabah gec kaldım diye kahvaltıda yapmadım.resmen oruc tutuyor gbiyim.
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyebilmeyi öğreneceksin başka çaresi yok canımYa kizlarrr ya sabahbuyandim peynir zeytn domates yesiilkle ekmksz kahvaltimi yaptim ogleye dogru yogurt yiyip cktim burada bi akrabamz var babam jartimi yollamis onu almaya gittim zorla kek yedurdi ya bi tanede elmali kurabiye yedim off yaaa iki gundur ekmk yemiyodum tam alisiyom bisey oluyo ne olcak sonum ya
için dışın çay kahve olmuş rakibem yanlış beslenme yanına almalısın bişeyler yoksa az da olsa yemeklerden yemelisindakika sayıyorum ev için saat 4 hala bişe yemedim 1 ıhlamur sekersiz 3 cay 1 türk kahvesi hepsi sade.krize girdim remen bu kurumda hiçmi yiyecek olmaz.ben atanmadan önce kantin gbi bi yeri varmıs simdi oda yok.resmen ben diyet yapayım istiyor hayat =)böylede diyet olmazki.isyannnnn
ewet canım temizlikte3 yaptım 1 saat dışarda da yürüdüm ohhhhhhhhhhhhhhh mis içim rahat jeof cumaya kadar yarışıyoruz o zaman
güle güle kullan canım
ondandır canım 3 kiloya kadar fazla çıkabiliyor insan
yok canım sağlıklı şeyler onlar
ne kötü ben de ben de çok severim olsa devamlı sürerim herhalde
ama böyle olmaz ki birkaç kutu süt elma, kivi bir kaba salata ufak yoğurt bir kaç kuru meyva veya ölçülü kuruyemiş çantanda olmalı senin
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyebilmeyi öğreneceksin başka çaresi yok canım
için dışın çay kahve olmuş rakibem yanlış beslenme yanına almalısın bişeyler yoksa az da olsa yemeklerden yemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?