Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

üzüldüm rakibem artık akşamdan koyarsın çantana

çıkıyorum kızlar artık uğrayabilirsem uğrarım uğrayamazsam kusura bakmayın
artık sabah görüşürüz menüleri takibe alacağım ona göre rakibem

nerde çalışıyosun ki mahrumiyet bölgesi gibi. bence sen akşamdan beslenme çantası hazırla kendine hem kaçamak yapmamış olursun hemde açlıktan zafiyet geçirmezsin. o içtiklerinden miden kazınmadı mı ya...ben olsaydım aç karnına şekersiz çay,kahveden düşer bayılırdım :)

ben okulda kantin olmasına rağmen yanımda suyumu,kuru incir ve kaysımı,meyvemi taşıyorum.

Son düzenleme:

en sinir olduğum şey olmuş sanada.sen dümdüz giderken önüne illa moralini bozacak,düzenini aksatacak bir şey çıkarıyorlar,o zaman bende kızıyorum. sosyal hayattan kopacam diyecem ama oda mümkün değil işte.
bu durum artık benim her pazartesi başımda.okulda kahvaltı yapılıyor yemesen ayıp oluyor,yesen içine dert oluyor. niye yemiyosun diye sorandan geçilmiyor. insan ne yapacağını kestiremiyor ya. düzenini alt üst ediveriyolar hemde sen bunun istemiyoken. kendim isteyerek yesem içim gam yemez de... neden yememek insanlara bu kadar anormal geliyor ya yediğimiz gibi,yemeyebiliriz de Allah Allah

Son düzenleme:
herkese hayırlı akşamlar canlar
kimsecikler yok yine buralarda tek başıma kaldım.
neredesiniz rakibelerim? sizsiz ne buranın,ne de diyetin tadı yok.gelin de doping olsun :)

Son düzenleme:

ooo gayet iyi olmus. sen bana da rakip olak isteneistin yavvv. benmi yanmis hatirliorum ama sen 65 lerdesin olmaz.
70 li istiorum ben.ama bu hafta kirsam dicem su 70 lilwride cok zor.

menulerim.iyi gidiyor gibi ama gidim eksilme yok.kizlar ya. spora dahada agirlik vermem gerekior heralde. nerdeyse hic ekmek yemedigim.galde nie boleki.
offfg birde vucudum bugun ole kiriki.hastami olucam ne. feci durumdayim ama kosu bandina cikip terlemek niyetindeyim.insalkah kotuye gitnezsem.

Bundan sonra diecemmmm olmadi mgdem bulaniyo diyip yalan soleyecm:))

canım cevre ve sehircilik bakanlığı konya il müdürlüğünde mühendisim.yemekhanemiz var ama ben diyetteyim diye gitmiyorum .görürsem dayanamam az yemem hepsini yerim diye yaklaşmıyorum.ben atanmadan önce kantinide varmış artık kapalı.neyse cok sükür evime geldim koca bir tabak salata yaptım bir yumurta haşladım yedim .sanırım bu günü böyle kapatırım.

Cok haklisin ki bana paket yapmisti yurta yersin die almadim; ))

Sabah kk light peynir domates bi haslanmis yumrta beyazi 4zeytin
Ara yogurt 20 30 arasi kuruuzum
Ogle 1elmali kurabiye 1dlm kek 1kuck pizza avuc ici kadar(cişssssssssss)
Ara 20 30arasi cig badem
Aksam bi kepce tarha corbasi bi kepce yesilfasulye
Adam akilli diyette yapamiyom

bence yemekhanede az da olsa yemeliydin.bu da bir eğitim olurdu irade eğitimi.onca yemeğin içinden az yemeyi becerebilmek. aslında bunu başarsak var ya olay biter. ben de yemeğin tadını alınca kendime engel olamayabiliriyorum çoğu kez.
bizim okulda diyetisyene giden arkadaşlar vardı aylarca okula kalorisi düşük diyet yemeği taşıdılar hiç üşenmeden.ben o kadar yapamam da en azından götürebileceklerimi götürüyorum.
yarınki götüreceklerini şimdiden ayarla sende. bende sabah hep son dakika yetiştiğim için biliyorum sabahki koşuşturmacayı.
bugün oruç tuttun varsay artık. az kaloriyle günü kapattın tek karın bu. :) inşallah emeğinin karşılığını alırsın. hadi bakalım afiyet olsun.

seni sana bıraksalarmış olacakmış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…