- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.741
Bni dusunuyo canim ogrencisin sen dio ama bilmiyo ki diyete olduğumu kiyamam yemesrm annme solerdi zaten; ))oldu,gözlerim doldu' ay inanmıyorum. yine iyi sıyırmışsın o zaman sevgiciğim. geçmiş olsun
evet bugünüde tamamladık. 3.haftayı devirdik. artık metabolizma durumu kabullenmiştir herhalde.
işte bu da benim bugünkü menüm
KAHVALTI
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
ARA
1 ince dilim börek
ÖĞLEN
1 kase ayran aşı çorbası
2 kaşık sebze türlüsü
AKŞAM
1 portakal
1 kivi
3lt su+2 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
100 mekik
10 km. yürüyüş
Bni dusunuyo canim ogrencisin sen dio ama bilmiyo ki diyete olduğumu kiyamam yemesrm annme solerdi zaten; ))
100 mekik miiiiii
bu arada ben grip oldum gribim geçti şimdi de çocuklar oldu :2: :2: :2:
selam arkadaşlarbu aralar hiç giremedim yataktan kalkamadım grip olmuşum neyse nasılsınız
selam kızlar nasılsınız bakalım... geçmişi tek tek okudum ama alıntı yapacak hal yok bende bu akşamda... yarına daha da iyi olucam inşallah... menümü yazayım bu gün yine cıss var ne olacak bilmiyorum... eşim rejim yaptığımı anladı yine eve dolduruyor ne bulduysamenümü yazayım:
sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle
öğle : yarım tabak mantarlı biberli et sote, yeşil salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 2 dilim baklava, 1 bardak ayran( önüme getirince yedim artık... uzun süredir uzak kalınca nefsim dayanamadı)
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurtla
spor yok su 2 lt kadar yeşil çay ıhlamur vs 4-5 kupa
kızlar merhaba dun bıldırım yapamadım cok uzgunum
bılıyosunuz oglum hastanede yattı cıktı sonrasında buyuk temızlıge kalkıstık pc arızalıydı falan fılan derken epey uzak kaldım.ınsallah baska aksılıkler cıkmazsa burdayım gene tam gaz devam.dun ıcın kusura bakmayın lutfen.
sonuclarada baktımda masallah 3 haftadır takımımız ılk ucten asagı derece almıyor tebrık edıyorum butun takımdaslarımı.
bnm menuler sastı valla ıyıce burdan uzak kaldıgımda ıstah patlaması yasıyorum resmen tartılmadım ama kılo bıle almıs olabılırım sporada gıdemedım 2 haftaya yakındır sıkıntılar yuzunden.sporada baslamam lazım gıtmem lazım tekrar
eee herkes nasıl bakalım
sadece 2 dilim baklava bişey olmaz.sen hastasın olağanüstü haldesin o yüzden görmezden geldik o cıssı. hadi bakalım sana şifa olsun yediklerinde bir an önce iyileş ve bomba gibi dön aramıza. tekrar geçmiş olsun
Bn otuz cekene kadar oluyimmmmekik bana senin hatıran senden görünce yapmaya başladım.
mekik değilde yürüyüş çok yordu bugün.giderken sıkıntı yoktuda dönüşte epey zorlandım bitmedi yol sanki...
yavvv.canım cuma günü 62.4 tüm suannn 61.5 çıktım gelir gelmez tartıldım soktayımmmmm
cok guzel menu. o 10 km yuruyus varken ince dilim borekten bisicik olmaz bence.evet bugünüde tamamladık. 3.haftayı devirdik. artık metabolizma durumu kabullenmiştir herhalde.
işte bu da benim bugünkü menüm
KAHVALTI
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
ARA
1 ince dilim börek
ÖĞLEN
1 kase ayran aşı çorbası
2 kaşık sebze türlüsü
AKŞAM
1 portakal
1 kivi
3lt su+2 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
100 mekik
10 km. yürüyüş
bu arada ben grip oldum gribim geçti şimdi de çocuklar oldu :2: :2: :2:[/QUOTE
cok gecmis olsun.sahalara donuosun.heralde.
malum gunlerde oluo bole cisslar.uzme kendini.bende de oluo arada. sporda olsa bisicik olmaz.selam kızlar nasılsınız bakalım... geçmişi tek tek okudum ama alıntı yapacak hal yok bende bu akşamda... yarına daha da iyi olucam inşallah... menümü yazayım bu gün yine cıss var ne olacak bilmiyorum... eşim rejim yaptığımı anladı yine eve dolduruyor ne bulduysamenümü yazayım:
sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle
öğle : yarım tabak mantarlı biberli et sote, yeşil salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 2 dilim baklava, 1 bardak ayran( önüme getirince yedim artık... uzun süredir uzak kalınca nefsim dayanamadı)
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurtla
spor yok su 2 lt kadar yeşil çay ıhlamur vs 4-5 kupa
bende menumu yazayim.
sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim domates
1 burgu peynir
4-5 dilim salatalik
1 light etimek
ara: 2 gun.kurusu kayisi
2-3 findik
2-3 badem
ogle:
1 tabak yogurtlu brokoli sakatasi
aksam.
4 izgara kofte
4-5 catal salata
elmali soda
1 kasik acili ezme
spor: 2 mil leslie
100 mekik
10 dk kalca hareketi
15 dk karin.hareketi.
su : 3 ltyi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?