- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.461
iyi aksamlar kızlar.sabah giremedim coook yoğun bir gündü.hep saha görevim vardı zemin kontrolleri vs.dısardaydım.yemek konusundada büyük bir cıs yaptım.arazide okadar dolanınca fena oldum herkesle beraber bende et dürüm yedim .sabahım ve aksamım hafif ama ögle tutamadım.cezalara razıyım.yarından önce yapmamam gerekn biseydi.üzgünüm
menümü yazıp açılışı yapayım bakalım.
SABAH
1 Elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
1 muz
AKŞAM
6 kuru kayısı
1 kuru incir
3lt su
umarım dünü telafi edebilmişimdir
canım sen hiçbişe yememişsinki neyi yorumlayacağımı bilemedim dün fazlasıyla telafi olmuş iradenden dolayı tebrik ediyorum
Üzülme tam tersi bugün fazla kalori aldığın için metabolizman yarında senden fazla kalori bekliycek ama az verince yetinemeyecek yağlarını yakacak zayıflayacaksın
Yarın sabah tartıdan korkalardan biride benim :18: Koca hafta yan gelip yattım.Ya belim ağrır ya sırtım ağrır ya yağmur yağar hep bi bahanem oldu koca bi hafta daha sporsuz geçtiYarın sabahtanda pek ümidim yok
eveet bendeki gün geçti darısı yarınki güne:18:
Umarim kaçamaksiz geçmiştir. Ne kadar çok gününüz oluyor bu ara.
oooo süpermiş o . bi gün çok yedik ertesi gün az yiyince daha çokmu yakıyo
sabah kahvaltı saat 8de:1 yumurta 2 dilim ekmek,beyaz peynir,roka. 2 bardak şekersiz çay. öğle saat 3 te: yoğurtlu bulgur köftesi,ispanaklı börek,haşhaşlı çörek ,2 adet ekler. :18: akşam :yemeyi düşünmüyorum .inşallah.
Benimde hiiiç ümidim yok rakibem.hayirlisi bakalim.bugün havadan dolayi bende yapamadim yürüyüş.
Hayır tatlım yanlış anladın.Sakın bi sonraki gün çok yakayım diye öncesinde birsürü yeme.Bu sadece arada bir olan kaçamakları defetmek için sadece
Bence çık o günlerden sen canım.Gidip yemezsen olmaz yersende kilo veremezsin anlamı yok.
Evet tabiki güzel.O kaçamaklar yenir yenmez yağa dönüp vücudumuza yerleşmiyorki ertesi gün hafif yersek giderlere yine güzelmiş
Kusura bakma tatlım ben hiç anlamam bu gün işlerinden bitiyomuki bunlarbitince çıkıcam zaten
Evet tabiki güzel.O kaçamaklar yenir yenmez yağa dönüp vücudumuza yerleşmiyorki ertesi gün hafif yersek giderler
Kusura bakma tatlım ben hiç anlamam bu gün işlerinden bitiyomuki bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?